63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Pepe1980
    A súlyt a driftelés ellen akarom növelni, a motorra meg azért gondoltam, hogy arányos "hegymászó" busz maradhasson :) Amúgy esetleg tudnál konkrétabban segíteni?
  • Robi546
    Ha a motort és a súlyát is megemeled akkor kb. semmi értelme. Csak a súlyát növeld a duplájára a motor erejét hagyd,ha lassú lesz akkor rakhatsz rá egy kicsit,valahol a Script mappában kell.
  • Routeres
    A prezentáció minden nyelven bemutatót jelent. Neked lesz igazad.
  • Pepe1980
    Tudnátok segíteni a busz súlyát hogy tudnám megváltoztatni? Illetve a motor erejét megváltoztatni? Konkrétan a Solaris 8.6 szeretném a súlyt duplára emelni, illetve a motor nyomatékát szintén duplára emelni, hogy az ereje arányos maradjon :D
  • matesz19
    A bemutatót hogy kell érteni?? Mert az egyik ismerősömmel összekaptunk szinte ezen a témán... :D Ő arra esküszik, hogy kiadnak egy fejlettebb BéTát. Én arra esküszöm, hogy csak kapunk egy videót róla hogy eddig hogy áll a busz, és ennyi... Akkor szerintetek, kinek van igaza? :D
  • LMG123
    Jó, csak mert a képen nem az volt beállítva...A fájlokat jó helyre raktad, azt lentebb kell kiválasztani, hogy milyen küldetés legyen.

Omsifan1225: ha kereszteződés miatt panaszkodik, akkor igen valószínű.
  • Omsifan1225
    Már bocs , de attól , hogy 20 percen belül 2-szer is kiírod , attól még nem fog rá hamarabb jönni válasz...
    Majd ha valaki tudja , válaszolni fog rá :)
  • szivaktibor199

Nem tudjátok mi lehet a hiba ?
  • Robi546
    Waterloo,írtam privátot,azt olvastad ? Működik ?
  • Waterloo21
    Igen, ez az az épület. Megpróbálom még egyszer Google SketchUp segítségével talán most sikerrel járok.
  • Robi546
    Hol van ki írva ?
  • Apocalipto
    Jajj de jellemző, a Volvot is kitolták 16 órára..
  • Omsifan1225
    egy .sco fájltól is lehet , hogy nincs menetrendem ?
    Csak mert nekem egyet hiányol.
  • rarma
    Én mindig azzal kezdek ha új pályát teszek be,busz nélküli betöltés. És akkor sincs menetrend amit kitudok választani. A buszra ki tudom írni a járatszámot és a célállomást.
    Amit írtam fájlokat .osn és .osn.owt, egyedül eddig csak a játéktelepítés Situations mappájában találtam ugyan olyat,oda bemásoltam de semmi javulás.
  • Robi546
    Aha,igen az az.
  • gylacus
    Az valószínűleg az lesz. A pályáknál RömerbergV2-nek jelenik meg.
  • szivaktibor199
    ]
  • szivaktibor199
    http://kepkezelo.com/images/vp9t400i128vcgz90.png

szerintetek mi lehet a hiba ???
    segítenétek ?
  • LMG123
    Ezek előre elkészített missziók a pályához....új pályát mindig "pálya betöltése buszok nélkül" opcióval indítunk! És az is lehet még baja, hogy nincs fent valamilyen útrész, ami kell a menetrendnek.
  • Robi546
    a Röemerberg és Römerberg különböző vagy ugyanaz ? Mert a Röemerberg V2.0.2 van benne a gépembe.
  • rarma
    Letöltöttem a Freyfurt mappát,és az egyik mappában,ilyen nevü fájlok vannak,Freyfurt - Mission 01.osn és Freyfurt - Mission 02.osn.owt
    Ezeket hova kell bemásolni?
    Mert nincs menetrendem amit ki tudnék választani.
    És betöltéskor ezt a hibát írja ki,gondolom valami menetrend,honnan tudnám azt pótolni?.
    KÉP
  • TNH
    Kb. mint a Berlin.
  • Robi546
    Köszi!
  • gylacus
    Römerberg

Egy pálya sok járattal. Nekem nagyon tetszik, de kicsit gépigényes.
  • TNH
    Google: Römerberg. Hivatalos fórumon fent van, ez pedig a leghangulatosabb járat.
  • Robi546
    Valaki tudna egy linket dobni arról a Römerberg Gleccser Expressz pályáról ? Köszi!
  • Robi546
    Értem. De lehet hogy úgy mutatják be hogy "Bemutatjuk" ez meg az,aztán kiadják vagy mittomén. :D Majd meglátjuk.
  • TNH
    Elég volt. Sajnos szűk helyen nem igazán lehetett engedni a farát. De tényleg: mi okozza ezt? Mert kétlem, hogy minen sofőr így driftelgetne a lengyel hegyekben ezzel a típussal.
  • gylacus
    De a Landkreis Gleisen pályán is elég jó kanyarok vannak hozzá... (Ahogy ezt Erlau is említette korábban)

A hó meg már csak hab a tortára
  • matesz19
    Most hogy így mondod. :D Havat is tegyek hozzá vagy elég csak maga a szerpentin?? :D xD
  • TNH
    Römerberg Gleccser-Expressz. :D Kíválló, tegnap azon próbáltam.
  • matesz19
    Akkor ha már ilyen jó kis "BéTa" buszt kaptunk, akkor tud valaki ajánlani hozzá valami jó Drift pályát is?? :D És akkor rendezhetnénk egy "OMSI Drift bajnokságot" az Alpinokkal... xD
  • TNH
    Igen, elvileg csak bemutatják...
  • Apocalipto
    ...és akkor mégis mi változna? :D
  • Robi546
    Az is jó. :D
  • szikszaicsabi
    Szerintem nem kiadják, csak bemutatják.:D
  • Robi546
    20 Perc és ki kellene hogy adják az új Volvo -t.
  • Routeres
    Csak a bejegyzés lett törölve, a letöltés nem. :)
    Katt

Egyébként nevetséges, hogy ennyire sértődősek ezek a friccek...
  • Robi546
    Köszi! :)
  • TNH
    Addon Managgerben 3D Grass . :)