OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rég voltam már itt és egy videóban látott buszról érdeklõdnék, esetleg van-e róla valami információja valakinek, készülõben van, elvetették, avagy már ki is adták....?
kösz elõre is....
Íme a link:
http://www.youtube.com/watch?v=CSxWsvIsNyo
A D86 elpörgött, a D92-ben volt már ASR.
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
Hivatalos fórum
Újdonságok:
- buszhoz passzoló felnik
- ülések alatt lágy árnyék
- világítás a helyén, belsõ utastájékoztató és leszállásjelzõ animálva
- számos mûszerfal elem átkerült a D92-bõl, leginkább kapcsolók, a kormány és a pénztárgép/nyomtató
- a sofõr helyén tovább folynak a munkálatok
Azoknak, akik csak most kapcsolódtak be leírom, hogy a busz nem letölthetõ, és majd az év végén megjelenõ OMSI 2-ben kapjuk meg.
Azt hittem hogy van rá valami IBIS Kód <#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Amúgy ezt a feliratot hogyan lehet kiírni a buszra ?? 😄
( mármint hogy Garázsmenet Kõbánya ? 😊 )
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jobb lenne, ha az eredeti kereke lenne alatta és +13 ezer poligon lenne azzal és jobban enné a gépet? 😊
Amúgy meg:
Kép
Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ
De ezt nem kell sértésnek venni LMG123 😄
Szép munka (mind a kettõ)!
<#taps>#taps>
PC: i5-3570, 4GB, HD6850 1, G27, CM Blizzard T2 Laptop ASUS ZenBook 15" i7-3612HQ 6GB
Csak így tovább !!!! 😄
Az lehet, hogy meg van ugyan az adott elem, de felülírta egy azt használó másik pálya...
Nem tudok másra gondolni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Haters gonna hate!
PC: i5-3570, 4GB, HD6850 1, G27, CM Blizzard T2 Laptop ASUS ZenBook 15" i7-3612HQ 6GB
OMSI Workshop | https://www.facebook.com/omsiworkshop | http://omsiworkshop.blog.hu/
Haters gonna hate!
Kiszedtem 2 linket a témából (css,banner).Kérlek,töltsd fel valami ingyenes tárhelyre inkább!
Köszönöm!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Induláskor nincs hibaüzenet?
Haters gonna hate!
De egy-két oldallal lejjebb már foglalkoztunk a módosított IBIS-sel, és hof-fal.
Letöltési link is lett "dobva".
Általában igaz, hogy elõbb a beállításokat kell nézni, azokon állítgatni.
(Jól fusson, de élvezhetõ legyen a grafika is...)
Ha már semmi nem segít, akkor "jöhet a közösség ereje"...<#wink>#wink>
És én már majdnem újratelepítettem az OMSI-t 😄
Így már a Credo-val is sokkal élvezhetõbb menni 😄