63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• rarma
    Üdv mindenkinek!

Csak kutyafuttában próbáltam még a Hamburg mappát,és az lenne a kérdésem felétek,aki próbálta már,hogy a 688-as buszjáratnál,nincs lehetőség menetrend megadására,vagy amit még nem próbáltam,esetleg éjszakai járat lenne a 688-as?.
    KÉP
  • matesz19
    Ja igen, bocsi a hibáért, nem tudtam fejből a rendes nevét, és nincs fent még az omsi... :D
  • TNH
    logfile.txt. :)
  • matesz19
    Az OMSI főkönyvtárában van egy login.txt, ha azt megnyitod akkor látod hogy a legutoljára indított pályán mit hiányolt.
  • kitt2000
    Ha valamilyen texura hiányzik a pályán akkor aszt hol lehet megnézni?
    Tudom sokan kérdezték!
  • bocskor3
    AEU-777, AJTÓK BY GMI.

• Retarder SgFan
    Olyan problémám lenne,hogy egyik térképen sincsenek utasok!Ez mitől lehet?Valaki tudna segíteni?
  • edavid
    Sziasztok!

Nincs meg valakinek a BVG-s Ikarus 415 ? Már sehol se találom.
  • atty707
    Nézd meg, Szombathely pályán hogy van.
  • Erlau Trans #39980
    Leírtam nem? Keress rá arra. Ha az sem megy, akkor nem neked való a feladat...
  • norb82
    Klassz!!!
  • atty707
    Ha valakinek nem megy a Hamburg ne bánkódjon, Waterloo21 készített egy remek valós, kis-közepes gépigényű szombathelyi pályát!
    Letöltés:
  • Renault Agora
    Sziasztok! Hoztam egy éjszakai képet a Hamburgról. Kép
    Üdv.
  • kitt2000
    én egy megadott volán festést használnék!
    Hajdú Volán festést!
    Aszt hogy kell beállítani hogy csak egy festést használjon al buszok is ne különböző volán festéseket!

nem új festést készíteni!
  • Pepe1980
    Pedig milyen jó lenne végre egy igazi dízeles autó, vagy mikrobusz :) Én személy szerint a 2002-es Navarámat látnám szivesen a szimulátorban.
  • Erlau Trans #39974
    Meg. AI lista szerkesztésével. Számos alkalommal szóba került már itt is, nem egy két perces, de nem is lehetetlen munka. Nem kezdő feladat. Google-ba keress rá. Pl. ai list, saját szín, vagy ilyesmi, kidob erre a fórumra egy csomó találatot, meg fogod lelni. Ha azok alapján nem megy, akkor gyere vissza...
  • kitt2000
    Az al buszok színét(volán festés)meg lehet adni hogy az közlekedjen az adott pályán?
  • aerolive
    Na ne mond :) De ha megnézed utána is írtam, mert kimaradt. CDI-nek hívja, mégis benzines a fordulatszámmérő is, meg amit pörög is. Meglátszik, hogy a GAZ-ra épül amúgy, az irányítás borzalom, a fordulatszámmérő le van lassulva és 5 ezret forog 100-nál. Mintha F1 motor lenne, legalább erre lehetne figyelni. Sok játékba bele van moddolva ez a modell, mindenhol dízelnek hívják, de mégse annak csinálják.
  • norb82
    Ez a Vanhool amúgy nagyon gépbarát, akinek szempont:)
  • YoGabN
    éljen a wodka!
  • LMG123
    Hamburg terén tessenek benézni az OFF-ba! :D
  • YoGabN
    Bécs kiegészítőt feltettem, Kagran-nál akad, 10-es fps., este, de máshol 30
  • matesz19
    Akit érdekel: MB O305 Repairt: LINK1, LINK2
  • TNH
    Az, hogy beakad, nem biztos... De azért én egy Cerka procira nem venném meg... :d Anno nekem pont ilyenem volt.
  • TNH
    Ha pontosan leírnád.
    norb82:Az lehet, de nem biztos... A Börzsöny is durvának tűnik, de nem az. Ellenben a Great Grundorfal, és a Pilzdorf V1-el, mert azok eszik a gépet, de sehol semmi...
  • LMG123
    Vagy a felvevő...
  • matesz19
    Csak én vettem észre hogy a videóban a srácnak néha beszaggat a játék?? Ha neki akad, akkor milyen lehet a többinek?? :O :D Vagy ezt az akadást csak a youtube idézte elő?? :)
  • matesz19
    Az AI úgy közlekedik néha mint ha a szellem busszal mennék.. Úgy belém szálnak oldalról vagy hátulról hogy lekoccolom az előttem lévőt is, és akkor persze én szívom meg ha aktív a menetrendem... Remélem ezt az OMSI2-ben már javítani fogják... :D
  • norb82
    A minap szó volt róla hogy egyes buszokat nem vesznek észre az AI autók. Hát úgy tűnik a Van Hoolt sem: :D

• YoGabN
    háát, nem egy nagy erőgép, de mondom berlin szépen elmegy, mindenféle akadás nélkül..mondjuk a buszok miatt is megéri.:)
  • norb82
    Pedig ez durvábbnak tűnik mint a Bécs. Az én gépem épp határeset, Kagraner platztól kifelé jó a Bécs de onnan befelé ugribugri üzemmód:D

Ahogy a Hamburgos videót néztem, nálam esélytelen:D
  • TNH
    Kár. Kb. szerintem ahhoz hasonlítható. Minimális rendszerkövetelmény meg van? Egyáltalán milyen géppel akarod? Mert MacBook Pro-n 20 FPS-sel fut.
  • YoGabN
    nincs fent.
  • TNH
    Béccsel hogy állsz?
  • YoGabN
    Srácok, megvenném a Hamburg kiegészítőt, de nem tudom hogy futna el.. Berlin tökéletesen elmegy, de Römerberg már nem.. Megéri?
  • norb82
    Köszi!

Igen, töröltem azokat a sorokat, de megvan az eredeti file is backupnak.

De akkor ezentúl így csinálom. Lehet tényleg az kavar be a tükörnek valamit.
  • Zoliikp
    Hogy érted, hogy kivetted? Kitörölted?

Ilyet nem szabad tenni, mert nem tudod megjavítani...
    http://data.hu/get/6751690/model_1990.7z

Itt a fájl. Azokat a sorokat, amelyeket "nem szeretnénk végrehajtatni", azok elé beilleszetünk a TAB-ot, vagy helyközt, esetleg ' (aposztrof) jelet.
    Így megmarad, és vissza lehet vonni a változtatást...
  • rarma
    Nem írtam rosszul,mert az eredeti cti fájl-ba bemásoltam és ott működik, s megjelenik a repaint,csak ha új cti fájlt szeretnék neki készíteni,akkor jön elő ez a hiba. De végülis mindegyakkor marad az eredeti-ben.
    De azért köszi a hogy felajánlottad a segítséged.
  • Zoliikp
    Dobd át, megnézem, lehetséges, hogy valamit rosszul írtál benne...

• norb82
    Összvissz ezeket vettem ki belőle, semmi mást.

[matl]
    Logo.bmp
    0

[mesh]
    Generic\Logo.o3d

[mesh]
    1990\Number.o3d

[matl]
    D_wagennummer.bmp