63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Hamburgon még az O305 Stadtbust is futtatni fogom rajta, mert a .hof fájl módosítottam és még a rollband textúrákat (U Alsterdorf, Hauptbhf. ZOB, Winterhude Markt, Bf. Altona, Rathausmarkt) megcsináltam. A garázsmenet a neuendorfi Leerfahrt.tga-ból van. ;) -
Fox44 #40108 Nem tudom, hogy ez e, de ha jól láttam, TNH csinálta videót, majd Ő talán megmondja. -
Mert cacheből jön a régi kép. Ha kiüríted, akkor neked is lesz. :) -
Érdekes srácok, de nekem nincs ilyen gondom... :D Pedig nem vagyok VIP-sem. :D Itt a KÉP róla. :) -
Az omsihu.wordpress oldalon fent van ez a busz. :) Pontosabban:Ez -
Fox44 #40104 Ez melyik Mercedes O405N2 változat és honnan tölthető? -
Majd ha frissítesz, akkor lesz.
A kép tárhelye, ahova fel volt töltve (szövegdoboz háttérképe) lett letiltva. -
atty707 #40102 Eredetileg ez a felirat (No Warez) képként van berakva, annak a tárhelye adja ezt a hibaüzenetet. Ha Erlau erre vetődik, akkor majd tudja javítani. -
Nem vagyok VIP, és eddig sosem produkált ilyet... Érdemes lenne megkeresnem valami modit ezügyben? -
Zoliikp #40100 VIP-felhasználó vagy?
Mert a felirat felfüggesztett számla-t rebesget.
Nekem nincs ilyen problémám... -
Ez az, hogy sajnos megszűnt a képtárhely, és ezt adja ki az összes képre :) -
Ezt honnan lehetne letölteni? :) -
Most már nálam is ez van.. -
Egészen korrekt ez a Solaris a módosított Szczecin pályán:
-
Szerk: Csak ezen a fórumon csinálja ezt, máshol nem... -
A kuplungot csak akkor lehet életszerűen használni (azaz csúsztatni is), ha mint játékvezérlő állítasz be valamit, mondhatnám úgy is, hogy valamit, amiben potméter van. Gombbal nem lehet élethűen, mindegy, hogy az a billentyűzeten, vagy a kormányon van.
Egyébként ez mi akar lenni? (A fekete szövegablakról beszlek):
Megnéztem, Chrome-ban ugyanezt adja. Elég idegesítő, mert ezt a hsz-t is jegyzettömbben kellett írnom, majd átmásolnom, mert egyszerűen nem látom a szöveget, amit írok... -
fcbarcelona1 #40093 Sziasztok!
Nekem valamiért nincs menetrend a martonváros pályán. -
ast00 #40092 Sajnos ez is csak félmegoldás. Ha tabra van állítva akkor is elindul, mert az elengedés ideje miatt kb csúsztatva van, de nem igazán szabályozható. Vagy túl erőszakosan indulok vagy majdnem lefullad. Nem elég realisztikus. Úgy tűnik én akarok túl sokat... Van egy régi kormányom is kuplung célra, csak abban halott az összes létező poti. Szóval nem működik. -
Zoliikp #40091 A kuplung beállításának nem az a módja -szerintem-, hogy a gombokat manipulálod...
A működtetés/működés idejét viszont meg lehet adni a paraméter-fájlban.
Aki már készített/módosított a váltó scripteken biztos meg tudja mondani, hogy melyek azok.
Így elérhető, hogy a gomb megnyomása/elengedése mennyi késleltetéssel hajtódjon végre. -
Zoliikp #40090 Akár honnan nézem, a hiba a Te készülékedben van:
Semmit nem töltöttem le hozzá, rögtön jó volt.
Szerintem valami letöltési hiba miatt nem teljesen szedte le. -
ast00 #40089 Bocsi a dupláért, de nincs edit gomb (be kéne vezetni...).
Hát be van állítva, de sajnos a félelmem beigazolódott. Így a játék nem tengelyként kezeli, ezért ha teljesen előre tolom benyomja, ha félig akkor meg nem. Ugyanez az elengedésnél. Szóval a kuplung csúsztatása (ami a célom lenne)még mindig nem sikerül így. -
ast00 #40088 Érdekes ötletek... Nem szedném szét, mert kell másra, a tabra meg gondoltam, de mivel a tab egy gomb, ezért nem hinném hogy a játék tudná tengelyként kezelni. Félig benyomott tab nem lenne neki logikus. De végülis megpróbálom. -
rarma #40087 Mutatok persze. Ez A szerkesztett kép,onnantól van,ahol betöltötte a global.cfg-ét.
KÉP
Plusz amit mellékeltem legelőször,a #40075 az pedig a buszkiválasztás után,amikor ki akarja választani az indulási helyet,a legalsó cím south Central. -
gabcsibkv #40086 Hamburg maphoz tapasztalataim:
Szépen be van építve a map, élvezetes, de a belvárosi részén akad főleg ha még ráteszem az online időjárást.
O405N1 hez: nincs benne berlini mod, de majd lesz :)
Jól kidolgozott jármű, ami nekem szemet szurt hogy pl a leszállásjelzés sárga H betű alig látni mikor felvillan, de ez orvosolható a leszállásjelző hang kicserélésével.
Pénztárgéphez: O405N1 nek a 2. verziója ahol a fehér "egység van kártyával:
Szerintem ez alapján már lehetne egy FUTÁR készüléket megcsinálni, beüzemelni, scriptelni. -
Zoliikp #40085 Őszinte leszek:
-kerestem azt a szakaszt, amit mutattál, de nem találtam.
Esetleg felülről mutatsz képet?
-
Zoliikp #40084 Okés, így már meg van.
Mindjárt nézem... -
rarma #40083 Sajna csak így tudom belinkelni,mert a német oldalt valami folytán nem tölti be már ez a második napja.
LINK -
Zoliikp #40082 Nem találom sehol....
Nekem csak az 1.5.2-es van meg, de abban nincs ilyen objekt.
Dobsz egy linket, ha van? -
rarma #40081 Igen így van,ahogy mondod,ha kattintok a fehér útszakaszra,akkor kék lesz,bár utólag már pirossal jelölte,és jobb oldalt a kis ablakba ott meg megjelöli kék színnel a fájl nevét.
Nem saját pálya nemrég töltöttem le Grundorf v2. -
Zoliikp #40080 Ezek nekem sincsenek meg.
Mivel objektum, ezért amelyikre rányomsz, azt a jobb oldalon kék mezőbe foglalja. Csak azt az egyet...
Egyébként ez melyik pálya, vagy esetleg saját?
-
rarma #40079 Na megpróbáltam.
Kapásból rákattintottam,ahogy mondtad. A Splines fülnél semmi reagálás nem volt,rá se tudtam kattintani arra a fehér útszakaszra.
Viszont amit írtál még hogy ha nem a Splines-ben akkor az objectben,na ott már rátudtam kattintani,a hibás útszakaszra.
És alapjában véve ezeket a fájl neveket adta ki.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!RQ X8m to 15.5 End of Lane
RQ 15.5 TO 28
RQ 28 Entry End
RQ 28 Exit Start
RQ 28 Entry Start Double
RQ 28 Exit End Double
RQ 10.5 Connector OneWaY To Bridge
RQ 10.5 Connector OneWay FROM Bridge
Alapjában véve ezen a részen ezeket a neveket jelőlte ki,gondolom akkor a többbi helyen is,ahol még lehet. -
Zoliikp #40078 Pedig más megoldás nem nagyon van...
Indítsd az OMSI-t a -editor kapcsolóval (Pl: C:\m-r-software\Omsi\Omsi.exe -editor), az első bejövő panelon Nein, ezután beadja a pálya-választó ablakot. Értelemszerűen a könyvtárban megkeresed ennek a pályának a mappáját, belépve egy darab global.cfg-t találsz, amire duplakatt.
Betöltés után az egér jobb gombjával kattintgatva megkeresed azt a szakaszt, ami a képen van.
Amikor megtaláltad, a jobb oldali panelon kijelölöd a Splines-fület, és rákattintasz a pályán az elemre. A jobb oldalon kijelöli neked a nevét, ami alapján már könnyebb megtalálni a textúrát.
Ha nem jelöl ki semmit, akkor objektumról van szó, és át kell váltanod az Objekt-fülre...
-
rarma #40077 Pályaszerkesztőt sosem használtam,nem nagyon értek hozzá. -
Zoliikp #40076 A szerkesztőben megnyitva ugyan így nincs textúra?
Könnyebb lenne úgy ellenőrizni a nevét, és rákeresni a hozzávaló textúrára...
A kép alapján az objektum jó. -
rarma #40075 Melyik lehet az az egy fájl,ami ezt a részlegesen fehér részt megjeleníti a pályán? nem lehet azt az egyet valahogy kicserélni? Mert már kétfajta simple streets csomagot is kipróbáltam,és mindkettőnél ugyan ez a hiba.
-
atty707 #40074 Itt megtalálod:
Végigviszed a vásárlást, és az email fiókodban megtalálható lesz a serial.
(Arra gondolni sem merek, hogy nem láttad a "A topikban kérjük hanyagold a warez témát! Köszönjük!" feliratot!) -
edem55 #40073 Üdv mindenkinek!
OMSI Citybus O305-nek a customer serial kódját??? -
rarma #40072 Na kérem. Megvan a bűnös. A Maz 152A-val tökéletes nincs gond,tudok hozzá társítani doorfrontott vagy egyebet,mellette az Ikarus-hoz és a Mercedes 313-hoz is.
A bűnös amivel a lentebbi #40065 képen látható hibát dobja fel,az pedig a Temsa Safír busz volt. -
atty707 #40071 Amennyiben nem kell másra a gamepad, akkor szedd szét, és a rugó kiszerelésével megoldható a problémád. Ha ez nem megoldás, akkor XPadder-rel rá lehet kötni, hogy a TAB-ot nyomogassa, ha elmozdítod a kart felfele/lefele. -
ast00 #40070 Kérdés: A kormányomnak nincs kuplung pedálja, ezért gondoltam a gamepad jobb stickjének a tengelye lesz a pedál. Ezzel az a baj, hogy mivel alap esetben középre áll vissza, ha nem húzom vissza, félig be lesz nyomva a kuplung. Ezért arra gondoltam mi lenne ha a középállást állítanám be 0% kuplungnak és akkor még működne is, de kalibrálás nincs, ezért nem tudom beállítani. Szóval azt kéne hogy a stick középállása a játék szerint a teljes hátrahúzás legyen. Vélgignyomkodtam az összes lehetőséget, de nem jött össze.