63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Igen? Akkor kíváncsi vagyok rá... Nem tudom, miért kell ilyeneket írni, mi sértésnek vesszük. Lehet hogy nem lesz tökéletes a buszunk de azért nem kell így leszólni hiszen még ki se jött és félkész állapotú. Ha jobb készül, rendben elismerem de azért nem kéne ilyeneket írni (a 3d modell nagy részét amúgy se mi csináltuk) -
Petee1198 #40471 Ki készíti? -
Viszont arra a ~20%-os állapotra elég sok az a 60 ezer polygon. -
C56 #40469 Már maga a modell sokkal méretarányosabb és pontosabb, a készítőtől eddig még rossz munkát meg még nem láttunk. Innen gondolom. -
Petee1198 #40468 Mióta fórumozok ilyen hozzászólást nem nagyon olvastam még. Honnan tudod így előre hogy jobb lesz? Miből gondolod hogy pont az lesz "mérföldekkel jobb"? Mindegy, én személy szerint most már várom hogy megjelenjen mindkettő. -
rarma #40467 Üdv mindenkinek !
Egy kérésem lenne,hogy a omsi-ba,le lehet valahonnan tölteni úgy a stadtbus-t,hogy nem az eredeti telepítővel teszem fel.
Tehát csak simán a buszt,úgy mint pl egy Ikarus-t,Külön le lehet tölteni,mert az egyik ismerősömnek már vagy 5x letöltötte a telepítőtt, és telepítette is, de a játékban nem jelenik meg a busz,csak a buszsofőr ülve és pattog.
Válaszokat előre is köszönöm. -
padarmartin #40466 Ki csinálja? :D -
C56 #40465 Készül már egy másik is, ami mérföldekkel jobb lesz... :) -
padarmartin #40464 Ez a legfrissebb kép róla ! most így áll : ) -
a készítő gondolom hamarosan reagál a komment-re :) -
norb82 #40462 Tetszik:) -
Retarder SgFan #40461
Újabb képek nincsenek róla? :) -
Készül szépül :) -
padarmartin #40459 KPN-954 -
Retarder SgFan #40458 Ikarus C56-ról mit lehet tudni?Milyen állapotba van? -
Zoliikp #40457 Az elmélet kevés. Tudni kell pontosan a koordinátákat, hogy ne legyen a megjelenítéskor "összenőve" egy-két utas...
Viccnek jó, de hogy néz ki.
Ahhoz, hogy tényleg több legyen az utas, és azok valahogy mutassanak is valamit, szükséges lenne az a felület, amit fel lehet ne osztani.
Én egy kis segítséggel a következőképen oldottam meg:
Az adott pontokra téglatesteket tettem, és azok középpontjai adják az utasét... Persze nem a képen látható sűrűséggel, mert akkor tényleg "hering-járat" lenne. -
Apocalipto #40456 Ééés ma jött egy 1.06os verzió is...19.3 MB. -
vadaszpeter #40455 az elméletét én is tudom, hogy plussz koordinátákat kell megadni az álló utasokhoz. Csak az a baj, hogy fingom sincs a modellezésről, ergo arrol sem hogy melyik koordináta hova mutat. Ezért a kérdés :)) -
Igazából passengercabin-ban kellene keresni a megoldást, de aki jobban tudja ezt, majd leírja. -
vadaszpeter #40453 nálam is vannak, nem az a probléma. Hanem hogy a LC-ben van kb 15 állóhely. Az meg szerintem elég karcsú. -
Lion's City ből érdemes feltenned az 1.1-es DTF verziót. Nálam ott vannak utasok. -
vadaszpeter #40451 Kedves Fórumtársak :)
Nem tudom mennyire illegális, vagy warez, vagy nemtudom, de felteszem a kérdést, mert bosszant a dolog.
A CNB féle Solaris Urbino 12 III -ban (sőt, a LION CITY V2-ben is ugyanúgy )borzasztó zavaró,hogy a fél busznyi ember fér csak rá. ÉRtem itt az állóhelyek komplett hiányát ( alig van pár ), bőven szellősen állnak ott, ahol még 2-3x annyi ember elférne, mint jelenleg. Példának okáért az U10-es passengercabin-ja több bejegyzést tartalmaz, mint a 2 méterrel hosszabb variánsé.
Ha lenne valaki oly kedves belepiszkálni a passengercabin.cfg-be, és plussz állóhelyekkel ellátni a buszt, azt szerintem nem csak én, de rajtam kívül elég sokan megköszönnnék :) ( az NL202-höz is volt ilyen módosítás anno ).
Szerintetek megoldható? Előre is köszi -
Fox44 #40450 City Bus O305 -
Aerosofton lehet kemény 20 euróért letölteni. -
Fox44 #40448 [URL=http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=15293]Stadtbus O305 / City Bus O305" Upgrade Pack v1.7[/URL] -
Retarder SgFan #40447 Ezeket a buszokat honnan lehet letölteni? -
Jól muzsikál, nálam még gyorsabban is tölt be a játék. -
Fox44 #40445 :D mizsikal=muzsikal. Öregszem -
Mert te ilyennek érzed magad? (és ezzel OFF vége) -
Jogos. Szinte semmi új nincs benne... -
Fox44 #40442 Srácok! Nem lehetne ezt inkább az off/spam topikban folytatni, hogy ki hány éves stb.thx
Inkább mi van az 1.06-os patch-el? Hogy mizsikál? -
Köszi. :) Már nem igazán szenvedek bennük szerintem, megváltoztam... Máramennyire. A másolással mire is gondoltál? -
Átlagot írtam pontosan! nem? Én is valamikor eltévesztek egy két betűt.
Aztán pontosan azért is fogalmaztam így mivel Busz készítése nem fél perc és egy kérésre senki nem fog ugrani,ezután még a másikat mocskolja mert nem csinálja. Ez neked jó ?? akkor ezek után gratulálni tudok csak :)
ja és másokat nem illik le utánozni.Mondjuk tudom ez a jó szokás mikor nincs eredeti ötlet :) -
Nekem pl. van egy 16 éves jóbarátom, aki simán hozza a huszonévesek értelmi szintjét...viszont ha már a kor...a feltűnési viszketegség vagy mások ötleteinek lemásolása pl. sajnos tipikus gyerekprobléma... :) -
Ez nem korfüggő szerintem. Van erre példa is, ellenpélda is. Nem egy felnőtt nem tud írni, és nem egy fiatalkorú tud. De lehet, hogy van alapja, aztán Te az átlagot írod. -
gondolom 12 éves a nevéből megállapítva,ha mindenkit idegesít nem kell vele törődni és válaszolni!Ez a busz készítés dolog csak azt jellemzi hogy a tag rendes.. De nem várjon senki-senkitől el egy buszt kérésre. -
Krisz995 #40436 Számomra roppant idegesítő nemcsak az, hogy többi mint egy fél oldalas regényt ír, hanem hogy csomószor megismétli magát, kizárólag a felkiáltó jelet ismeri... Engem ezek szörnyen idegesítenek, nem tudom ti hogy vagytok vele. :) -
Mint ahogy írták előttem is, ez egy fórum, nem fél oldalas szövegeket kell írni.
Másfelől azt felejtsd is el nagyon gyorsan, hogy bárki is meg fogja csinálni neked azt a buszt (az is meg lep, hogy egyáltalán hozzáfogott a tag). Ez nem úgy működik, hogy lécci csináld ezt meg azt és kész. Buszt csinálni nagyon nem könnyű, a modellt se, de magát a berakást sem könnyű megcsinálni, nem tudom, miért olyan nehéz ezt felfogni. -
Ez nem regeíró verseny hanem egy fórum. Nem hiszem hogy csinálna valaki pont olyan buszt ami úgy néz ki... hacsak te nem szánod rá magad és megtanulod. Eddigi hozzászólásaidból ítélve ha Krisz helyében lennék én se csinálnám meg. -
misiw12 #40433 Ketten is csinálják?? Mert én egyről tudtam hogy készül! Én azért csináltattam mással mert Nekem Kunság Volános színbe kellene!A régi fa kasszával és a régi jegygéppel! Nekem lennének ilyen kéréseim mert sokat jelent nekem ez a busz mert ezzel jártam iskolába mikor elsős voltam! Sok mindenre emlékszem a buszról és ezeket a dolgokat szeretném beletervezni hogy úgy nézzen ki az a busz! Biztos ami készül 266 os nem úgy fog kinézni belülről ahogy én gondolom! Azért keresek olyat aki tudna ebben segíteni! Ha valaki aki tud olyanról aki ezt szívesen megcsinálná nekem az jelentkezzen! Tudom hogy kívülről ugyan olyan lesz de a belseje nem úgy fog kinézni mint amilyenre én emlékszek! És kérlek kedves fórumozók aki tudna ebben nekem segíteni az jelentkezzen! Előre is köszönöm!