63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Ilyen célra a tűzoltószimulátor meg a GTA való. :) -
Nekem ilyen akkor volt amikor nem volt aktiválva a pálya... -
vadaszpeter #40550 szétnéztem, amit találtam, letöltöttem, de az nem ez. Nyilván ezért kérdezem, nem azért mert unatkozom. -
fcbarcelona1 #40549 Nekem valamiért ezt csinálja a lu 200 m11 busznál:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_7_27_7zrxyi41ba.png -
Omsihu-n nézz szét, mielött itt kérdezel. -
vadaszpeter #40547 EZT nem tudja valaki honnan lehet megszerezni? Az ajtócsengő miatt naaaagyon kéne. -
Ajj, azt a Merci tűzoltót vezethetőre kellene megcsinálni..:( :D -
BPO 001 #40545 

Ízletes :) Annak ellenére, hogy fiktívnek indult, egyre inkább valós lesz. -
Na akkor hogy az újak is tudjanak a Börzsöny-exkluzív járművekről, amik a pályával érkeznek majd: :) :)
Desiro motorvonat
Usgyi motorvonat
Bzmot motorvonat
Kisvasút
Mercedes Sprinter II. mentőautó
Mercedes Sprinter I. mentőautók
Ford Transit mentő
Ford Focus rendőrautó
Skoda Octavia rendőrautók
Mercedes 1234 tűzoltó
Renault Midlum tűzoltó -
Jól tudod. :) -
atty707 #40542 Ha jól tudom, Börzsönnyel megjelennek majd a villogóval felszerelt járművek is. -
rarma #40541 Azt sajna nem tudok rá csinálni. -
Volvo alfa localo -ról tudtok valamit?
-
Rendőrségi villogó is lesz rajta a járművön? -
rarma #40538 Micsoda? A repaint-ra gondoltál? -
Ez valahonnan letölthető? :O -
rarma #40536 Mai műszakom,nem volt unalmas.
-
szikszaicsabi #40535
-
atty707 #40534 Fejezd be, különben jelenteni foglak a moderátoroknak! Senkit nem érdekel a siránkozásod, várj türelemmel, amint kijön egy 266-os, utána úgy alakítod magadnak, ahogy akarod. De ez a folyamatos rinyálás, amit csinálsz a topicban az unalmas, és OFF téma. Ha mással van bajod, akkor írj neki privát üzenetet! -
misiw12 #40533 Köszönöm szépen! Sikerült megoldani! -
Zoliikp #40532 A busz mapjában lévő bus-kiterjesztésű fájlban.
Szövegszerkesztővel megnyitod, és legörgetve az adott sorokig, majd javítod... -
Tudtommal igen, csak azoknál nem figyelmeztet ilyen korán, hogy kifogyóban az üzemanyag. Általában 10% alatt figyelmeztetnek, ha jól tudom.. -
Retarder SgFan #40530 És mindegyik busznál van üres tank jelző? -
De ki tud, ha nem tankolsz. Olyankor nem tudod beindítani a buszt. -
Retarder SgFan #40528 De nem tudd kifogyni az üzemanyag!igaz? -
Retarder SgFan #40527 Képet üzenetben tudtam elküldeni! -
Ja igen, annál nálam is azt csinálta, hogy kb. 20%-nál állt az üzemanyagszint, és már műszerfalon világított a piros jelzés, hogy kifogyóban. -
Retarder SgFan #40525 Credo BC11
Kép is lenne csak nem engedi feltölteni! :( -
Melyik busznál? -
Retarder SgFan #40523 Van még benne üzemanyag de mégis ég a kifogyó üzemanyag jelző lámpa.Eddig nekem nem is égett!Nektek égett? -
Köszi. 
-
Teljes mértékben igazad van!
-
misiw12 #40520 Figyelj én abba hagynám de ők kezdtek el velem kötözködni a helyesírásommal meg félreértették a kérdéseimet! erről én nem tehetek! -
misiw12 #40519 Ha már elolvastad az írásomat ! Akkor miért nem olvastad végig normálisan hogy : elnézést kértem! Kész , Ennyi! Még mindig ezen lovagoltok??? -
Az az igazság hogy csak tippeltem, mert nekem nincs fent a Hamburgi pálya... :( De gondoltam hogy mivel minden pályán lehet, így ott is. :) Bocsi -
Apocalipto #40517 Nem folytatnátok ezt chaten? Ezzel van tele napok óta a topik... -
misiw12 #40516 Figyelj már ide ! Én nem szóltam be senkinek addig amíg ti nem kezdtétek kritizálni a helyesírásomat! Én normálisan tettem fel a kérdéseket amin ti kiakadtatok hogy szeretnék egy buszt csináltatni amin ti ki akadtatok! Akkor sajnálom! Ti akadtatok ki azon hogy csináltatni akarok egy buszt!Azért írtam ki hogy nem-e tudtok valakit aki el-e vállalná nekem a buszt ahogy szeretném hogy azzal az illetővel aki elvállalná beszélnék vele hogy mit kér cserébe hogy hogyan egyeznénk meg! De ehhez senkinek semmi köze hogy ezzel az emberrel én hogy egyezek meg! Annyi eszetek nincs hogy nem csak úgy akartam hogy csináljanak egy buszt a két szép szememért???? Tudom hogy milyen hosszú egy buszmodellezés! -
misiw12 #40515 Köszi! Meg szeretném kérdezni hogy hol van az a beállítás?? -
mimo0612 #40514 Jójó ezeket tudtam, de nem lehet mindent menet közben javítani, és azt írja hogy az e.g. gas station-nál lehet, de azt nem találom. Tudja valaki hogy az merre van? -
Na végre hogy valaki már megmondta a magáét , mert ezek a hosszú szövegek eléggé idegesítőek...