63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Retarder SgFan
    Elnézést!
    Így szeretem volna írni!
    Nem tudnál készíteni egy kis videót a vezetésről?Olyan jó lenne hallani a hangját.!

Még egyszer elnézést kollégák!
  • Retarder SgFan
    Nem tudnál egy készíteni egy videót a vezetésről?Olyan jó lenne hallani a hangját.!
  • GMI
    Miután lehűlt a motor, tankolni se ártana :D

omsigbm.ewk.hu
  • bocskor3
    Ajaj felforrt a hűtővíz! Sikerült lescriptelnem. :D (95 Felett jelez a lámpa, maga a hőfokmérő műszer pontatlan.)
  • TNH
    Nos igen, alfázás nem árthat. :)
  • norb82
    Ok, az offban épp olvasgatom hogy kéne! :)
  • LMG123
    Hát úgy a tizede... :D vagy még kevesebb, néhány ezer. :D
  • norb82
    Egyébként úgy mennyi az a poligonszám ami úgy kb jó lenne? Kicsit játszottam vele sikerült 35772-re levinnem 54220-ról de gondolom ez még mindig rohadt sok.
  • Waterloo21
    Rendben, felírtam, ezen a szakaszon akkor megnövelem a forgalmat. Valamint a gyalogosok számának növekedéséről is gondoskodni fogok. :)
  • Waterloo21
    Éjszakai járat sajnos nem várható, mivel a valóságban sincsen éjszaka buszközlekedés Szombathelyen. A sima alap MAN NL202 közlekedik a pályán, persze ha más buszokat szeretnél járatni a pályán, könnyen módosíthatod. :)
  • Cujo HuN
    Az ETS2-vel próbáltam,ott tökéletesen működik.Az előző joypadem egy Logitech Rumblepad 2 volt,azzal jó volt.Többek között ezért nem is értem,a játék friss telepítés...
  • matesz19
    Igen az Aluljáró környékére gondoltam én is, hogy több autó meg néha 3-4 sétáló emberke dobna a hangulaton. Mert én amikor mentem arra egy teremtett lelket sem láttam... De véletlenül se kötekedésnek vedd, csak mint észre vételt gondoltam megosztok veled. :)
    Tovább sok sikert a pályához. :)
  • Fox44
    Az Ikarus 255.70-hez nem készül automata váltós változat?
  • Fox44
    Engedelmeddel lenne pár kérdésem.:) Melyik MAN NL 202 buszt raktad be a pályához? MAN NL 202 BVG Edition v1 vagy MAN NL202 DTF? Éjszakai járatot meg lehetne majd oldani?
  • norb82
    Ja, gondolom. Meg lesz még ez okosítva.
  • bocskor3
    Ezzel a polygonszámmal pedig az lesz...
  • norb82
    54220.
  • LMG123
    Poligonszámot azóta se írtál. :D
  • norb82
    (persze most még, hogy csak ez az egy objekt van)
  • norb82
    Van mit csiszolni a dolgokon, de gépgyilkosnak egyáltalán nem tűnik (pedig az én gépem aztán nem erős)

• krisztiandzs
    Ezeket honnan tudnám megszerezni?
    Marcel/invis_railway.sli és invis_human.sli
  • Waterloo21
    Ha csak ez a gond akkor a következő kiadásban beállítom, hogy nagyobb legyen a forgalom. :) Esetleg tudnál konkrét útszakaszokat, ahol szerinted nagyobb forgalom lenne indokolt? Most az Aluljáró és a Városháza megállók között, ahol több sávos az út, ott van nagyobb forgalom beállítva. A többi szakaszon átlagos a forgalom, ott nem változtattam, viszont a mellékutcák egy részénél letiltottam a forgalmat, mert zavart, hogy folyton kikanyarodnak elém, mit sem törődve azzal, hogy ott vagyok. :D
  • TNH
    Ha más játékoknál is visszaáll akkor nem képes erre. Ha viszont FFB-s, akkor kéne működnie, mint pl. DFGT.
  • Cujo HuN
    Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni egy Logitech F310 joypad beállításához.Az a tünet,hogy az istenért sem tudom beállítani azt,hogy a kormány ne tekeredjen vissza középállásba.A fórumot már átnéztem,az itt leírt segítségeket kipróbáltam (joypadot felismeri,pipát kivettem a menüben,bi-progressivet bejelöltem)de semmi eredménye.Ha esetleg valakinek volna ötlete,annak nagyon örülnék,köszönöm!
  • Fox44
    Én is pont akartam kérdezni, hogy miért ilyen kevés gyalogos van a pályán? Lehet ezt növelni?
  • matesz19
    Ti is észre vettétek már hogy a Szombathely pályán túl kevés autó és gyalogos jár?? Találkoztam pár autóssal, de pedig 100-on felül van az autók száma és az emberek száma is a 200-on felül van... Vagy a Készítő erre nem fektetett túl sok hangsúlyt hogy ezt kiépítse rendesen?? Nem ócsárolni akarom, szó se róla, bár nekem kissé szaggat a pálya ha be van kapcsolva vissza pillantó tükör, de ezt betudtam az egyedi objecktumok miatt.. :) De viszont gyönyörű munka annak ellenére hogy egyedül csinálta, Nagy gratula neki. :)))
  • norb82
    iiigen, az van tervben. És ez csak az első, amit csak lehet megmodelleznék, nem a századik ugyanolyan pálya lenne.

Köszi, majd kérdezek.
  • MEXXD
    Ezek szerint egy győri pálya épül, ami valószínűleg a City vonala, mert tudtommal a Kossuth hídon nem megy át másik vonal... :) Ha szeretnéd segítek néhány tanáccsal privátban, hogy old meg a modell gépbaráttá varázsolását, de a látványon ne rontson. Egy modell tervezésénél ezt is figyelembe kell venni... :)
  • norb82
    én is oda járok amugy.
  • norb82
    Lehet hogy azért mert ez az:D
  • MEXXD
    Ránézésre tényleg nem valami gépbarát, de én is így kezdtem... :) Szépen le kellett tompítanom a részletes modelljeim, mint ahogy LMG is írta, az Aplha textúrázás elég sokat segít az FPS megtartásában. Nem tudom hogy miért, de nekem valamiért a győri Kossuth híd jutott eszembe a képekről... :D (lehet mert nap mint nap átmegyek az egyetemhez)
  • norb82
    3ds nem gond onnan meg akármivel lehet piszkálni.
  • norb82
    Próbálkozom majd, építész progival kicsit máshogy működnek a dolgok, de beletanulok majd ebbe is:)

• LMG123
    A képekből ítélve egyébként gépzabáló lehet, viszont szerintem simán meg lehet oldani alpha csatornázással a hídon található réseket.
  • norb82
    Fontos;)
  • LMG123
    Poligont írj inkább. :D De amúgy van ehhez hasonló híd már, bár nem tudom mennyire fontos, hogy konkrétan ez a híd legyen a pályán. :)
  • norb82
    Belekezdtem egy pályaépítésbe. Modellezéssel elég régóta foglalkozom de ott nyugodtan adhatok a gépnek:) Az OMSI szerintetek elbír egy ilyet? (át is vezetne rajta az út)

(soká lesz még ebből pálya, de lesz:)

• MEXXD
    A Szombathely hirtelen érkezése meglepte az OMSI közösséget, hiszen nem volt semmi jel, hogy a színfalak mögött a pálya épült volna. Még észbe sem kaptunk, de már készül a frissített és még több egyedi objektummal ellátott pálya, a Szombathely 2.0. A készítőjét, Waterloo21 alias Sütő Lászlót kérdeztem a munkafolyamatokról...

(A cikk elolvasásához kattints a képre és ne felejtsd el értékelni sem.)
  • TNH
    Akkor nem elérhető. Kérlek, használd a válaszgombot. :)
  • fcbarcelona1
    így most már jó köszi :D