63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Ma este vettem meg az OMSI-t. Valami rettenetesen megbántam ezt a 2000Ft-ot is. Nem is értem, hogy lehet ezt szeretni?! ETS2 után valami kegyetlen, hogy mennyire szar.
Még egy épkézláb leírás sincs hozzá. Kinyitom a busz ajtaját de vissza már nem tudom csukni, leírásban egy kurva szó nincs erről. Hogyan kell útvonalat követni, honnan kell tudnom, hogy merre kell menni?! Semmiféle infó nem létezik erről sem a leírásban... Létezik ehhez a szarhoz valami olyan leírás amit 70-es IQ feletti ember írt? Komolyan valami katasztrófa az egész, azon gondolkodom, hogy visszaviszem a Tescoba és kicseréltetem nyári szélvédőmosóra... -
wazzee94 #40631 Milyen Credo lesz ?:)
-
Fox44 #40630 Kösz az infót!;) -
IKC300 #40629 Lesz! :D Kis Credo, Rába, E94, aztán még ki tudja :D -
norb82 #40628 Szép lesz! Lesz busz bőven a pályámra:D -
IKC300 #40627 A készülő Ikarus EAG E94.60
Készítők: JxBell, IKC-300
-
DTF-es van benne. A hangok, és a viewpointok alapján nem is lehetne más. A BVG-s egyébként a DTF-en alapul, és az 1.1 alapból tartalmazza. -
Fox44 #40625 Mi az hogy sima? Melyik a kettő közül? Volt egy harmadik is, de az gépzabáló volt. Úgyhogy nem mindegy. -
Retarder SgFan #40624 Megtaláltam,működik is!De nekem a megszokott számos váltós jobban tetszik!
Köszönöm a segítséget! -
Végülis sikerült megoldanom :)
Retarder SgFan: Rendelj hozzá egy gombot , igaz hogy angolul van , de megfogod találni , és működni fog... :D -
Én rendeltem hozzá gombot , és sikerült is gurulásra bírni. Csak egy a gond hogy hátrafelé megy... :D -
beleraktad a kártyát? ha nem nyisd fel a tetejét, rakd bele a kártyát, válaszd ki a menetrendet, zöldgomb a gépen és kiadja..:/ -
Ez ugyan semmit nem ír ki :)
Hiába nyomogatom azon a gépen a linie-t meg ilyeneket, csak csipog. -
norb82 #40619 Ha csapatni akartok az 1-es GTI-vel, arra World Racing 2 :)
-
Megtaláltam benne, angolul szerepel nálam is, holott magyar nyelvű a játékom. Rendeljetek hozzá gombot, és úgy nézzétek meg. -
Retarder SgFan #40617 Akkor csak ezzel takarékosan lehet menni,az az gurulni. -
Nekem se megy ez a kocsi :/
-
Retarder SgFan #40615 Neked megy vagy csak gurul? -
Retarder SgFan #40614 És ez magyarul melyik parancs,mert nekem magyar nyelvű a játék.? -
Retarder SgFan #40613 Persze! :) Tessék :D
http://www.mediafire.com/download/4xefh58i8o3n2p5/golf.rar -
Parancsolj. -
Be tudnád másolni nekem ide a letöltési linket ? :)
Csak mert akkor megnézem hogy nálam is előbukkan-e ez a dolog... :) -
Elvileg ezekhez kell billentyűparancsot hozzárendelni:
KY_upshift
KY_downshift -
Retarder SgFan #40609 Nem mert amikor lenyomom a kuplungot a pedál mozog.Meg manuális váltó van benne.Csak nem veszi a sebességet be. -
Nem lehet hogy csak a D-t kell megnyomnod és már megy is ? :) -
Retarder SgFan #40607 Nekem valamiért nem veszi be a sebességet lenyomom a kuplungot 1-es és gáz és valamiért nem megy!Nektek megy?De a busznál meg mindent így csinálok és jó. -
Tudsz hozzá egy letöltési linket is adni ? :)
Csak mert be kéne regisztrálni ahhoz , hogy lássam... -
Vezethető. -
Retarder SgFan #40604 Lehet vezetni vagy csak AI? -
Volkswagen Golf MkI GTI [BETA] -
ha nem hamburgi mapon mész, akkor a VHH PVG buszt választ, abban ha felnyitod a Druckmaschine-t abban benne van a kártya és kiírja a kijelző amit szeretnél:) -
mdani01 #40601 Hát azt hiszem a omsi.cz-ról. Ismerősömnek megy ő is átküldte, de úgy sem megy. -
Nem lesz automata, olyan lesz mint a valóságban! :D -
250 Literes a tank, és 50 liter alatt gyullad ki. :D -
Honnan van a busz? Mert az usti.omsi.cz-s jó, a Prágás nem! Legalábnis másolgatni kell hozzá. -
mdani01 #40597 Sziasztok!
Renault/Karosa Citybus 12-vel van egy kis gondom. Mikor kiválasztanám a busz listából akkor "Ungültiger Dateiname" hibaüzenetet kapom majd a szokásos zugriff üzeneket ad ki.
Logflie szerint ez a gond:
Error: The path "vehicles\Citybus\model\paths.cfg" could not be loaded!
Error: The file "vehicles\Citybus\model\passengercabin.cfg" could not be loaded!
Error: Error in const file vehicles\Citybus\\script\AI_constfile.txt, Command 1
Ebben kérném segítségeteket.
Köszönöm. -
A Hamburg Citybusz kijelzőjét csak a Hamburg mapon lehet működésre bírni?
Kispesten szerettem volna menni vele pár kört, de a készülék süket, hiába tettem a buszba a kispest hof fájlját.
Még a beüzemeléshez szükséges 4 jegyű kódot se írja ki:
-
Retarder SgFan #40595 Rendben,már nagyon várom!Csodálatos busz ez a C56!Azt szeretném kérdezni,hogy a hátsó ajtót gombbal lehet kinyitni vagy automata mint az E95-be? -
Jól néz ki. Üzemanyag kifogyóban kijelzés hány %-nál gyullad ki? 5? -
Hamarosan várható, csak készül pár meglepetés :D