63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
vadaszpeter #40672 adom :) Nekem bejönne ez a 12-es is, csak az a nagy problémája hogy 5 !!!! darab állóhely van rajta. Vicc.. A 15ös baromi pöpec, egyik kedvencem. Egy VDV műszerfal mondjuk sokat dobna rajta, meg valami normális kinézetű IBIS :)
Amúgy a SOL 15-el csak nálam probléma, hogy belső nézetben nem a tengelye mentén forog a kormány, hanem mintha a kormánytengely is körbekörbe menne? -
gabesz012 #40671 Szépnek szép, biztos jó is. Csak éppen grundorfon 8 fps-el hasított, miután elindultam vele. :) Pedig álló helyzetben még minden rendben volt... Plusz baromi sokat foglal a sok felesleges festéssel. Még mindig a 15-ös Sola a legjobb, kár, hogy a készítője nem csinált belőle 3 ajtós 12m-est. -
Pupesz #40670 Köszönöm :) -
norb82 #40669
Letöltés
Parancsolj:) -
Pupesz #40668 Nem tudna valaki csinálni nekem az ikarus 250.93hoz egy ilyen festést csinálni? :)
http://indafoto.hu/ekm-765/image/10997497-06db65f5 -
IKC300 #40667 Köszönjük! :) Ha ilyen ütemben haladnak vele a munkák, mint most, akkor nyár végére/ősz elejére elkészül! -
Vááá de gyönyörűűű!!!Jó munkát kívánok!Tényleg nagyon szép lesz! :) -
Pupesz #40665 Nem tudna valaki csinálni nekem az ikarus 250.93hoz egy ilyen festést csinálni? :)
-
vadaszpeter #40664 Kiadtak egy frissítést a SOLARIS URBINO 12 III -hoz a mai napon :) -
MZDESIGN #40663 Sziasztok!
Remélem nem baj, hogy ide írom.
Érdeklődni szeretnék, hogy van e köztetek olyan vállalkozó szellemű egyén, akinek van elég ideje, illetve tapasztalata a pályakészítéshez és modellezéshez? Továbbá képes lenne e egy hazai várost megcsinálni még úgy is, hogy ha nem lakik ott, vagy soha nem is járt ott.
Sajnos mi még nem nagyon értünk a pályakészítéshez, főleg meg nem minőségi szinten, de minden információt és segítséget megadnánk, ami a pálya létrejöttéhez szükséges!
Motivációként, természetesen nem ingyen munkát várnánk el :)
Ha valakit esetleg érdekel, több információt adok privát üzenetben.. :) -
rarma #40662 -
vadaszpeter #40661 MAN NL202 v0.99 -
vadaszpeter #40660 nem a dtf verziós, hanem a " sima " . -
Zoliikp #40659 Bocsánat, nem neked, hanem eggyel-kettővel lejjebb akart menni
-
misiw12 #40658 Már bemásoltam a Fonts mappába, így minden okés. :) -
Zoliikp #40657 Még mindig félinformációt adsz.
Melyik 263-asról van szó? Ki készítette?
Ugyan ez vonatkozik vadaszpeter kollégára is:
pontos típus kell.
Van DTF 1.0, 1.1-es KAMAZ által átdolgozott, stb, stb...
Nektek nem annyira lényegesnek tűnő dolgok miatt nem fogunk tudni segíteni. -
szikszaicsabi #40656 Már elnézést a kérdésért, de ez is lehet a probléma oka. A Fonts mappát hova másoltad?:D -
misiw12 #40655 így sem volt jó
-
vadaszpeter #40654 pedig csak a passengercabin.cfg -t töltöttem le, a path-hoz nem nyúltam -
Sajnos belenyúltak a pathokba, és ezért érdekesen van kijelölve az útvonaluk elég érdekesen. -
vadaszpeter #40652 Helló!
Tegnap töltöttem le eztaz nl202-höz, hogy több hely legyen rajta. Tök jó, mert rogyásig lehet pakolni a buszt, csak 2 problémám van:
1. felszállásnál, lyukasztás után a delikvens visszabattyog az első ajtóhoz, majd ott eltűnik, és a következő pillanatban mondjuk a busz hátuljában ül.
2. Leszállásnál az utas előrebattyog az első ajtóhoz, majd onnan hátra. Ez nem is lenne zavaró, ha a képe nem lógna bele a belső nézetes kamerába, és nem látnám a mocorgást állandóan.
Van valakinek ötlete ennek a kiküszöbölésére? -
Nem másoltad ba a Fonts mappát... -
misiw12 #40650 Sziasztok! A tükrök megjavultak, de annyi gondom van, hogy hiába van a .hof fájl, nem adja ki a szöveget a táblán. Valaki mondta, hogy töltsem le az OMSI magyar oldaláról, de így sem volt jó. Ez a gond jelentkezett az Ikarus 263-nál. A probléma megoldásához kérném segítségeteket. Előre is köszönöm. -
fcbarcelona1 #40649 Sziasztok!
Nekem több pályán is hiányoznak a járatokból a menetrendek. Mi lehet a probléma? -
Pedig a szavaidból totál az jött le, hogy ez egy sz@r játék ha már 2000 Ft-ért (vagy olcsóbban) árulják a Tescoban... :/ Az eredeti angol verziósat azt 10.000 Ft-ért meg is kapod és akkor se biztos hogy kapnál leírást a dobozban főleg nem magyart... Nem úgy mint a The Sims 2 játékhoz... :D De a fórumok mint ez is, azért van hogy segítséget kérj ha nem megy valami, és nem azért hogy itt töltsd ki a dühödet csak azért, mert neked nem megy a játék úgy ahogy akarod... -.-" Kérdezz, de nyugodtan és nem tombolva, és ha tudunk, segítünk neked. :) -
Teljesen igazad van, nem is gondoltam én azt komolyan hogy szar ez a játék egyszerűen a béna leírás dühített fel, amit kaptam hozzá. -
Figyelj, ez egy profi buszszimulátor, hiába dedós a magyar verzión a leírás. Ha tudod kezelni, használni, élvezni fogod, ha túl lusta/ostoba vagy hozzá, nem. Persze az ETS után, ami fizikában ehhez képest egy tetris színtjét üti meg, biztos nem fogsz egy hamar átállni. Ez körülbelül olyan, mint ha kipróbálnád a Photoshop-ot, és lesz*roznád, mert nem tudod egyből, hogyan mit kell. -
Nem szeretem az "életképtelen" embereket. Foglalkozási ártalom. Amúgy ha nem ilyen stílusban nyitsz, akkor még megértem, én se mindig bújom a netet, egyszerűbb kérdezni sokszor, főleg ha mindenki ilyen kedves-aranyos és segít. -
Tudod nem vagyok hozzászokva, hogy a netet bújjam egy olyan játék miatt, amihez kaptam leírást. És igen, rohadtul bemérgelt, hogy a magyar nyelvű leírás annyit ér kb. mint ez a hányás amit válaszként sikerült kierőltetned magadból...
A többieknek még egyszer köszönöm a segítséget! -
Köszi! -
Mondjuk élből leszarozni valamit, mert nem érted mi hogyan működik az okos dolog. Ebből kiindulva nem csodálkozom rajta, hogy nem találtál meg semmit, pedig minden fent van a neten is, nem kell hozzá doktori. -
zaharanszky96 #40641 Szia, Routeres topictárs készített nem is egy darab tutorialt, ajánlom figyelmedbe.
Alapok 1: http://www.youtube.com/watch?v=YPyKiKNYDlE
Alapok 2: http://www.youtube.com/watch?v=YQC-Y5DFy5Q
Utasok szállítása: http://www.youtube.com/watch?v=vNZqcOuBwYY
Addon buszok telepítése a játékba: http://www.youtube.com/watch?v=tCi60ZlWXHg
Addon pályák telepítése: http://www.youtube.com/watch?v=9d00IGDGqrs&feature=youtu.be
Nem sok időt kell rááldozni, hogy magadtól is kitaláld ezeket, de ha abszolút meg se próbálod, akkor nézd meg a videókat, segíteni fognak a szerethetőbb játszásért. Jó tanács, hogy telepítsd fel az 1.04-et, sokat fog segíteni a futásteljesítményen.
-
Én nekem az úgy tetszik hogy eleve 45km/h-nál vált csak 2-esbe... :DD
-
IKC300 #40639 BC11-azt hívják kis Credo-nak :) -
Ez a VW Golf valami nagyon nagy :D
Akit zavar a váltó, javaslom, hogy cserélje le valamelyik buszból az összes váltó fájlt, és írja át az áttételt. Igaz, hogy még az átíratlan ash váltót raktam bele, de nagyon komoly :D -
Köszi a válaszokat -
Szerintem is inkább mosd a szélvédőt :) -
nx10521 #40635 -
Angol nyelvű kezelési útmutató van a játék mappájában. Tanulmányozd először azt.. Ha nem megy, Routeres videóit ajánlom megtekintésre. -
norb82 #40633 Már rég van. BC11.