63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Fox44 #40713 Van hozzá új sound!) Szerintem nagyon jó!:) -
Krisz995 #40712 Na esti műszak letudva. :)
Imádom ezt a Mercit, komolyan tényleg ez a legjobb Addon!
[IMG][/IMG]
Megkapta új belső kijelzőjét is, szerintem egészen jól áll neki :)
[IMG][/IMG]
-
gylacus #40711 Tedd elé, hogy NEMZETI!
-
miskolcdj #40710 -
miskolcdj #40709 Kicsit unatkoztam este így összedobtam ezt a fotót ! Remélem tetszik :D -
hmm..jöhet! :D -
szikszaicsabi #40707 Szép modell!:) -
LnD #40706 -
gabesz012 #40705 A középső hőfokszabályzóval. Amikor kellően lehűl az utastér, kicsit a piros fele kell tekerni, játszani kell vele, de el lehet találni azt a pontot, amikor már nem fog tovább hűlni, de melegedni sem; ajtó nyitáskor persze megy föl, de utána szép lassan vissza is megy, mint igaziból, nálam tökéletesen működik. :) De lehet, hogy raktam fel vmi modot hozzá, már a fene sem tudja... -
Annyira nem zavar, meg nem értek az Editorhoz hogy meg is tudjam csinálni a pályában... :D De azért köszi. :) Csak mint észre vételt mutattam. :P -
nrgasdasd #40703 Néz meg a pálya ezen részét szerkesztőbe. Lehet, hogy a gyalogos láthatatlan splines fel van emelve, néha nálam is produkál ilyet, csak úgy, magától. -
Apocalipto #40702 Az a direkt retarder ki-bekapcsolója. -
Ja, jó tudni... :D Köszi az infót. :) -
szikszaicsabi #40700 A Mercinek direkt van ilyen ,,szemcsés''(pixelhibás) kijelzője.:D -
Érdekes dolgot tapasztaltam a Rhodenau mapon, az S1-es járatnál. :D Az emberek mint ha valami láthatatlan emelvényen sétálnának, de a távolban is látszik ez a jelenség... :D Meg, tudja valaki hogy a Mercedes O405N2-es busznak, miért ilyen szemcsés a mátrix kijelzője?? :D
-
Hát, valami retarder tagosat keress, ez nincs benne a kézikönyvben, amit egyébként az aerosoft.de oldalon megtalálsz tök ingyen... -
valakinek igazán lehetne fél perce és megválaszolhatná..
-
Telepítsd a MEGA pfirefox plugin-t,majd indítsd újra a böngészőt,
utána már nem fogja kiírni,elvileg! -
Apocalipto #40695 Soka dobna rajta a VDV fal? Bazeg, az van benne.. :) -
Próbáltad már a MAN SD202-eshez készült légkondit használni?? Egyes buszoknál működik, annak ellenére hogy nem ahhoz a buszhoz készült. :D A busznak a script mappájába kell betenni és felülíratni a régivel, én nekem anno a Solaris 10-esnél működött és majd a ventilátor kapcsolóval tudod beindítani.... :D Feltettem neked a MEGA-ra ha kell, szedd le magadnak, veszteni valód nincs. -
atty707 #40693 Először is LMG fórumtársnak igaza van, másrészt vegyél vissza az "arcból", add meg a tiszteletet a fórumtársnak. Korrektül megkért, hogy ne itt folytassátok az OFF témát, erre Te letámadod. Nem szép dolog... -
Elárulod, neked hogy sikerül a 15-ösben tartani a hőfokot? :)
Én ha bekapcsolom a klímát, elkezd hűteni, de kb 1 fok hűtés után megáll, majd ha elindulok, szép fokozatosan kezd felmenni a hőmérséklet. -
Egyrészt senki nem kíváncsi a beszólásodra, másrészt a játékból kifolyólag mindenki folytat ilyen tevékenységet, de ti egy tárhelyről beszéltek, ami pont az OFF topikra tartozik, azért Omsi OFF, mert nem a konkrét játékhoz tartozó dolgokról folyik ott a csevegés, mégis olyan dolgokról, aminek a játékhoz köze van. A kutyát nem érdekli, hogy ti mit szenvedtek össze a media.co.nz oldallal kapcsolatban... -
rarma #40689 Sokan ezt teszik itt a topic-ba,ahol kibeszélgetések mennek,egy bizonyos dologról a játékból kifolyólag,köztük te is sokszor folytatsz ilyen módú tevékenységet,amikor bejelentkezel,és a többi sincs figyelmeztetve róla,tehát nem kell a kioktatás. -
Azért jó lenne, ha nem itt tárgyalnátok ki egy teljesen OFF témát! Köszi! -
rarma #40687 Nekem működik rendesen.
-
CIril betűk okozzák ezt a hibát általában. -
Akkor egy könnyebb kérdés.
Mi a teendő ha rámegyek az omsira és -> Options és E/A Fehrler-t ír ki? Pedig a .Fonts .Maps, Money, SceneryObjectum, Spline-k, Trains. és Vehicle. mappákat átmásoltam egy üres mappába. Utána telepítés után vissza másoltam, de fennt áll a probléma. -
Igen. Csak most nekem azt írja ki: hogy "Az elérési út nem támogatott" Ilyenkor mit kell csinálni? -
vadaszpeter #40683 a 15ösön az hogy lehet tartani a hőfokot ? -
rarma #40682 Egy időben nekem sikerült letölteni a mega.co.nz-ről. De már egy jóideje valami miatt nem engedi. De viszont van egy erre kifejezetten letöltő progi,ha feltelepíted és elindítod,csak másolni kell a linket,és azt autómatikusan beilleszti,alul pedig megadod a célmappát,és utána Link Hozzáadása gombra kattintás.
Mega.co.nz Letöltő progi
-
vadaszpeter #40681 én most toltam vele végig 3 kanyart a kispesti pályán, valós időjárás mellett (30-33 fok ). Nem sikerült felforralnom, pedig billentyűvel játszom :) bezzeg a Lion City... :DDD -
gabesz012 #40680 Na ja, a műszerfal az jól néz ki valóban. De a klímát sem tudtam beüzemelni. Mellesleg az U15-ösben nem rég jöttem rá, hogy még a klíma erősségét is be lehet állítani, lehet vele tartani X hőfokot, tényleg baromi jó az a busz. :) Csak sajnos ilyen melegben a vizet nagyon hamar forralja, hiába vezet óvatosan az ember... -
norb82 #40679 Olvasd már el amit kiír! -
Ezt csak Mozilla Firefox 22.0-val elérhető a lap. A somával ki írja: hogy Uptade valami -
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/7/29/a1_2013_7_29_k8l27w8ff4_tn.jpg] ezt írja ki. -
gylacus #40676 felhasználási feltételeket kipipálni, ha kell jelszó, beírni.
Ír ki valamit? -
Valaki segítsen, a mega [pont] co [pont] nz - ről nem tudok letölteni. -
Ezt privátban elküldöd nekem, ha szépen megkérlek? Nagyon teszik, király lett :) -
Sziasztok!
A hamburgi kiegészítőhöz nekem nem tudom, miért nem rakta fel a buszok kézikönyvét.. Ezért kérdezném itt, hogy a képen lévő két gomb közül a BAL oldalinak mi a bill. parancsa ill. belső kódja?
KÉP