63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Fox44
    Van hozzá új sound!) Szerintem nagyon jó!:)
  • Krisz995
    Na esti műszak letudva. :)
    Imádom ezt a Mercit, komolyan tényleg ez a legjobb Addon!
    [IMG][/IMG]

Megkapta új belső kijelzőjét is, szerintem egészen jól áll neki :)
    [IMG][/IMG]
  • gylacus
    Tedd elé, hogy NEMZETI!
  • miskolcdj
  • miskolcdj
    Kicsit unatkoztam este így összedobtam ezt a fotót ! Remélem tetszik :D
  • papi08
    hmm..jöhet! :D
  • szikszaicsabi
    Szép modell!:)
  • LnD
  • gabesz012
    A középső hőfokszabályzóval. Amikor kellően lehűl az utastér, kicsit a piros fele kell tekerni, játszani kell vele, de el lehet találni azt a pontot, amikor már nem fog tovább hűlni, de melegedni sem; ajtó nyitáskor persze megy föl, de utána szép lassan vissza is megy, mint igaziból, nálam tökéletesen működik. :) De lehet, hogy raktam fel vmi modot hozzá, már a fene sem tudja...
  • matesz19
    Annyira nem zavar, meg nem értek az Editorhoz hogy meg is tudjam csinálni a pályában... :D De azért köszi. :) Csak mint észre vételt mutattam. :P
  • nrgasdasd
    Néz meg a pálya ezen részét szerkesztőbe. Lehet, hogy a gyalogos láthatatlan splines fel van emelve, néha nálam is produkál ilyet, csak úgy, magától.
  • Apocalipto
    Az a direkt retarder ki-bekapcsolója.
  • matesz19
    Ja, jó tudni... :D Köszi az infót. :)
  • szikszaicsabi
    A Mercinek direkt van ilyen ,,szemcsés''(pixelhibás) kijelzője.:D
  • matesz19
    Érdekes dolgot tapasztaltam a Rhodenau mapon, az S1-es járatnál. :D Az emberek mint ha valami láthatatlan emelvényen sétálnának, de a távolban is látszik ez a jelenség... :D Meg, tudja valaki hogy a Mercedes O405N2-es busznak, miért ilyen szemcsés a mátrix kijelzője?? :D
  • TNH
    Hát, valami retarder tagosat keress, ez nincs benne a kézikönyvben, amit egyébként az aerosoft.de oldalon megtalálsz tök ingyen...
  • YoGabN
    valakinek igazán lehetne fél perce és megválaszolhatná..
  • Rayden02
    Telepítsd a MEGA pfirefox plugin-t,majd indítsd újra a böngészőt,
    utána már nem fogja kiírni,elvileg!
  • Apocalipto
    Soka dobna rajta a VDV fal? Bazeg, az van benne.. :)
  • matesz19
    Próbáltad már a MAN SD202-eshez készült légkondit használni?? Egyes buszoknál működik, annak ellenére hogy nem ahhoz a buszhoz készült. :D A busznak a script mappájába kell betenni és felülíratni a régivel, én nekem anno a Solaris 10-esnél működött és majd a ventilátor kapcsolóval tudod beindítani.... :D Feltettem neked a MEGA-ra ha kell, szedd le magadnak, veszteni valód nincs.
  • atty707
    Először is LMG fórumtársnak igaza van, másrészt vegyél vissza az "arcból", add meg a tiszteletet a fórumtársnak. Korrektül megkért, hogy ne itt folytassátok az OFF témát, erre Te letámadod. Nem szép dolog...
  • bpo451
    Elárulod, neked hogy sikerül a 15-ösben tartani a hőfokot? :)
    Én ha bekapcsolom a klímát, elkezd hűteni, de kb 1 fok hűtés után megáll, majd ha elindulok, szép fokozatosan kezd felmenni a hőmérséklet.
  • LMG123
    Egyrészt senki nem kíváncsi a beszólásodra, másrészt a játékból kifolyólag mindenki folytat ilyen tevékenységet, de ti egy tárhelyről beszéltek, ami pont az OFF topikra tartozik, azért Omsi OFF, mert nem a konkrét játékhoz tartozó dolgokról folyik ott a csevegés, mégis olyan dolgokról, aminek a játékhoz köze van. A kutyát nem érdekli, hogy ti mit szenvedtek össze a media.co.nz oldallal kapcsolatban...
  • rarma
    Sokan ezt teszik itt a topic-ba,ahol kibeszélgetések mennek,egy bizonyos dologról a játékból kifolyólag,köztük te is sokszor folytatsz ilyen módú tevékenységet,amikor bejelentkezel,és a többi sincs figyelmeztetve róla,tehát nem kell a kioktatás.
  • LMG123
    Azért jó lenne, ha nem itt tárgyalnátok ki egy teljesen OFF témát! Köszi!
  • rarma
    Nekem működik rendesen.

• kem001
    CIril betűk okozzák ezt a hibát általában.
  • longhaul
    Akkor egy könnyebb kérdés.

Mi a teendő ha rámegyek az omsira és -> Options és E/A Fehrler-t ír ki? Pedig a .Fonts .Maps, Money, SceneryObjectum, Spline-k, Trains. és Vehicle. mappákat átmásoltam egy üres mappába. Utána telepítés után vissza másoltam, de fennt áll a probléma.
  • longhaul
    Igen. Csak most nekem azt írja ki: hogy "Az elérési út nem támogatott" Ilyenkor mit kell csinálni?
  • vadaszpeter
    a 15ösön az hogy lehet tartani a hőfokot ?
  • rarma
    Egy időben nekem sikerült letölteni a mega.co.nz-ről. De már egy jóideje valami miatt nem engedi. De viszont van egy erre kifejezetten letöltő progi,ha feltelepíted és elindítod,csak másolni kell a linket,és azt autómatikusan beilleszti,alul pedig megadod a célmappát,és utána Link Hozzáadása gombra kattintás.

Mega.co.nz Letöltő progi
  • vadaszpeter
    én most toltam vele végig 3 kanyart a kispesti pályán, valós időjárás mellett (30-33 fok ). Nem sikerült felforralnom, pedig billentyűvel játszom :) bezzeg a Lion City... :DDD
  • gabesz012
    Na ja, a műszerfal az jól néz ki valóban. De a klímát sem tudtam beüzemelni. Mellesleg az U15-ösben nem rég jöttem rá, hogy még a klíma erősségét is be lehet állítani, lehet vele tartani X hőfokot, tényleg baromi jó az a busz. :) Csak sajnos ilyen melegben a vizet nagyon hamar forralja, hiába vezet óvatosan az ember...
  • norb82
    Olvasd már el amit kiír!
  • longhaul
    Ezt csak Mozilla Firefox 22.0-val elérhető a lap. A somával ki írja: hogy Uptade valami
  • longhaul
    [img=http://www.kephost.com/thumb/2013/7/29/a1_2013_7_29_k8l27w8ff4_tn.jpg] ezt írja ki.
  • gylacus
    felhasználási feltételeket kipipálni, ha kell jelszó, beírni.
    Ír ki valamit?
  • longhaul
    Valaki segítsen, a mega [pont] co [pont] nz - ről nem tudok letölteni.
  • Pepe1980
    Ezt privátban elküldöd nekem, ha szépen megkérlek? Nagyon teszik, király lett :)
  • YoGabN
    Sziasztok!
    A hamburgi kiegészítőhöz nekem nem tudom, miért nem rakta fel a buszok kézikönyvét.. Ezért kérdezném itt, hogy a képen lévő két gomb közül a BAL oldalinak mi a bill. parancsa ill. belső kódja?
    KÉP