63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Apocalipto
    Nem tudom, de eszméletlen jó benne minden.. :) A környezet isteni, a hangok az utasoknak, a ZF-nek, a klíma rendesen működik, ha több utas van melegszik a busz meg minden :) Csillagos 5-ös :)
  • matesz19
    Ezt az " utas csacsogó módot" át lehetne valahogy tenni a többi buszba is?? :D
  • Apocalipto
    Ez a kieg. valami mesés... :)

• Krisz995
    Először ezeket a HHA-s Mercinél próbáltam ki, és azokkal a beállításokkal, amiket beraktam, nekem elkezdte szépen hűteni, olvastam a Manualba, hogy hűteni is tud, nem csak fűteni. :)
  • Erlau Trans #40750
    SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!

Tisztelt Buszvezető Urak!

1.

A mai nappal a büntetőpont rendszerrel módosult a Topic szabályzat. Ismételten kérek mindenkit, hogy olvassa át a szabályokat.

2.
    Létrejött egy Házi Gazda Közleményei oldal is, ennek elsődleges célja, hogy tájékoztassa a nagyérdeműt a büntetőpont rendszer aktuális díjazottairól, a pontok mértékéről és időlegességéről.

3.
    Kikerült egy új banner. Sajnos választási lehetőségem/lehetőségünk nem volt, ugyanis a többször meghosszabbított banner készítési versenyre csak ez az egy pályamű érkezett be. Erre tekintettel kérlek benneteket fogadjátok ezt el, itt és az OFF topikban valamint PÜ formájában is hanyagoljátok a témát. Akinek van más ötlete, pályázni szeretne, keressen meg.

Elnézést kérek, hogy sokáig nem jelentkeztem, de egyfelől az otthoni netem elment nyaralni, mielőtt én is ugyanezt tettem volna, így nem tudtam előre jelezni.

[i]Minden jót!

Erlau Trans
    HáziGazda
  • gabesz012
    De a többi Merciben nincs AC, amiket a 2. képen keretezel, csak a szellőzés, tetőventilátor kapcsolói. Az 546-osban meg csak be kell kattintani az AC gombot és a termosztáton (tekerő) állítani, mint ahogy tegnap írtam az U15-ösre. A 62-es gomb fűtéshez kell, a kályha kapcsolója. :) A másik kettő meg úgyszint csak ventilátor kapcsoló.
  • matesz19
    Waooow, de szép lett a fejléce az OMSI/OMSI OFF TOPIK Fórumnak. :P
  • Erlau Trans #40747
  • LMG123
    Szép festés, de ne 2,4 megás képfájlt rakj már be máskor légyszives, még nekem gépen is lassabban töltött be, nemhogy mobilnetről ide látogatóknak...
  • Fox44
    Nálatok van a Hamburgi VHH PVG-s Merciben utastájékoztató? Ha van, akkor a hang menü alatt hogy van beállítva?
  • mimo0612
    Közben rájöttem, hogy a klímás verzióban van egy A/C kapcsoló és csak ezt kell bekapcsolni és hűt ahogy kell :)
  • Krisz995
    Nos általánosságban elmondható, hogy mindhárom Merciben ugyanúgy lehet beállítani, nagyon egyszerű.

Az 59-es gombbal jelzett termosztáthoz nem kell nyúlni, a bekarikázott gombokat benyomod és kész.

Itt szintén benyomod a bekarikázott gombokat és már hűlni is fog.
    Nálam 34°C-ról szépen lement 27-re, persze mikor az ajtó nyitva volt, szépen fel is melegedett újra.
    Ki kell tapasztalni a működtetését.
    Remélem tudtam segíteni! :)
  • kem001
    Bal oldalt a sofőr ablak alatt van egy A/C feliratú kapcsoló. Azt kapcsold be.
  • Harry22
    Sziasztok!
    Remélem nem baj, hogy ide írom.
    Érdeklődni szeretnék, hogy van e köztetek olyan vállalkozó szellemű egyén, akinek van elég ideje, illetve tapasztalata a busz átalakításhoz ?Sajnos én még nem nagyon értek a busz átalakításához, főleg meg nem minőségi szinten, de minden információt és segítséget megadnák, ami a busz átalakításához szükséges!Egy pár Ikarus típust kellene átalakítani!
    Motivációként, természetesen nem ingyen munkát várnák el !
    Ha valakit esetleg érdekel a meló , akor írjon privátban! Ha megoldható akkor próbáljon minél előbb válaszolni hogy én is minél előbb megpróbáljam beszerezni a képanyagot! Előre is köszönöm! Sziasztok!
  • mimo0612
    És ezt működésre is lehet bírni? És ha igen, akkor hogyan?
  • Krisz995
    Igen, csak ez az egy rendelkezik légkondival. Valahol olyasmit olvastam, hogy a valóságban is csak egy O405N1 van, ami rendelkezik légkondival, gondolom valóságban is 546-os számmal rendelkezik, valószínű azért csinálták meg. :)
  • TNH
    Nos igen.
  • longhaul
    És ez csak pénzért lehet megvenni? -(Mer akkor nem kell)-

• TNH
    Ha megvan a Hamburgod, akkor van. Ez közlekedik a 688-ason.
  • szikszaicsabi
    Úgy értem, hogy a hamburgi mercik közül a VHH PVG verzióhoz.:D
  • longhaul
    Nekem olyan buszom nincs.
  • szikszaicsabi
    A linkben benne van, hogy a VHH PVG buszhoz.:D
  • kem001
    Tényleg, és működik is. Csak ebben az egyben van amúgy?
  • longhaul
    Amit letöltöttem a Mercihez. Hová kell másolni? Mind a kettő Mercédes-hez vagy csak az egyikhez?
  • madigergo
    -off-

Bocs, nem akartam az egészet linkké tenni.. :)

-on-
  • madigergo
    [URL=http://aussiex.org/forum/index.php?/files/go/460ae044d460c6929a80e3f8ec5621a0/bowdenham]Ezt szedtem le (mindkettőt)[/URL, de rengeteg cuccos hiányzik... Azt írták alatta, hogy akinek az előző (2.0 ?)fent volt, annak okés, akinek meg nem, az kérjen segítséget... De az angol tudásom ezt a szintet még nem üti.. :D

Szóval az is jó lenne, ha a kettőt le tudnám tölteni, de nem találom sehol. (gondolom én, de ez se biztos, hogy megjavítaná.)
  • TNH
    Fent volt, és működött. Szedj le mindent, amit ír, kivéve a Spoilerben lévőket.
  • madigergo
    Valakinek fent van a Bowdenham V-3 ? És ha igen, akkor működik hiba nélkül? Nekem nagyon sok út és objekt hiányzik.. :(
  • Renault Agora
    Király, köszi! :)
  • Krisz995
    Alapból benne van. :))
    VHH PVG-s buszon belül fontos, hogy az #546-os számút válaszd, és máris légkondis, nem tudom hogyan oldották meg, hogy ez az egy ilyen legyen, de a készítők tényleg nagyon ügyesek.
    Idézet a Manualból:
    "... PVG bus #0546 has an additional A/C."
  • fghjk
    köszi:)
  • Renault Agora
    Az ott szerintem egy klímaberendezés, ez valami mod vagy alapból benne van?
  • Krisz995
    Itt megtalálod:
    Belső kijelző a Mercihez (VHH PVG)

Az nem tudom feltűnt-e vkinek, hogy van valami különleges a Merci tetején, nem tudom valaki megtalálta e hogyan lehet előhozni. :))
  • fghjk
    A belső kijelzős mercit hol lehet letölteni? :)
  • Erlau Trans #40719
    Mivel jó pár napig nem voltam jelen és jelenleg sincs időm végig olvasni nem tudom én hány oldalt és hozzászólást, ha valakinek a topik működésével kapcsolatban észrevétele van, kérem jelezze PÜ-ben, köszönöm!
  • madigergo
    Gondoltam rá én is, de se 10, se 14 óra felé egyik vonalon sincs írva semmi.. :(

Na mindegy, még próbálkozom.. Köszi!

(most letöltöttem a Bowdenham 3-at, elég jó, bár hiányzik neki pár objekt,meg út...
  • Zoliikp
    A pálya nekem nincs meg, de meglátásom szerint -ha jól van elkészítve a menetrend-, csak a napszaknak megfelelőt lehet "látni". A pálya leírásában nézd meg, vagy változtasd estére/hétvégére...
  • madigergo
    Az meg is van, ki is tudom írni amit szeretnék a buszra..
  • vadaszpeter
    másold be a .Hof kiterjesztésű fájlt a buszhoz, amivel játszani szeretnél.
  • madigergo
    Sziasztok!
    Emlékeim szerint volt már a kérdés, de nem találtam.. :(

Szóval betöltöttem a 2012-es Berlint, és menetrendet szerettem volna választani. Ki is választottam a vonalat, de a második "túra" legördülő sávon nem jelent meg semmi. Egyik vonalnál se. Újraraktam, de így sincs.
    Meg az utasok is hiányzanak a buszmegállóból. És olyan kihalt az egész, egy nagyobb karika alatt, ha 10 emberrel találkoztam.. :)

Mi lehet a hiba?

Köszi!