63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• LMG123
    Már az 1.04 is javított a teljesítményen, egy Routeres féle beállításokkal elég jól játszható pl. a Hamburg is. Ha a 2-ben még jobb lesz a teljesítmény, az csak jó lesz. :D
  • papi08
    Mennyi esélyt láttok arra, hogy az OMSI 2 jól lesz optimalizálva?
  • MZDESIGN
    Uhh nagyon szép, remek munka :) festhető lesz? :)
  • Erlau Trans #40873
    Igen, én is így csináltam. Általam bütykölt manuális váltóval elváltok 6-ig, azt utána a kormányra beállított upshift gombbal feltolom 7-be...
  • davidcs94
    először én is úgy tudtam hogy hatos, de tényleg hetes.
    külön sebességfokozatként én nem tudtam megadni a 7.-et, de <KY_upshift> hez hozzáadsz egy billentyűt, simán elmész hatig, onnan meg mégegyet feltolsz és megvan a hetedik
  • GMI
    Az ígért videó :D
  • Ikarusfan
    Milyen hetedik sebességről beszéltek? Hat fokozat van benne tudtommal...
  • kem001
    Billentyűzeten ha megnyomod numerikus résznél a + jelet, akkor 100%-os lesz a gázadás.
  • davidcs94
    Ik 250.93-as highway pályán 118,4 km/h
    de nem billentyűzettel hanem egérrel, mert billentyűzettel max gáznál 0.850-et ír gáznak, egérrel meg 1.000-át
    tudna még forogni a gép, de nem megy, hetedikben megáll 2000-res fordulat fölött picivel.
    és ez lett a vége a nagy száguldozásnak:
  • Erlau Trans #40867
    Én nem írtam át semmit benne, mivel nem is értek hozzá. :)
  • TNH
    Ez csak egy render.

LnD: Szép lett.
  • matesz19
    Ez tényleg szép, és a textura után jön a konvertálás és még a többi?? Vagy ez már a konvertálás utáni pillanatok?? :)
  • Fox44
  • LnD
    A modell kész, most jön a textúra.
  • matesz19
    Rendben, köszi szépen. Igen, nekem is azért tetszik, mert noha a pályán nem volt menetrend, tudtam húzatni a buszt rendesen :D :D Azt írtad hogy " hetedikben simán megy 120-130 km/h-t"??? :O Hol és mit írtál át hogy ennyire kitoltad a sebesség limitet?? :O :D
  • Erlau Trans #40861
    Simán átsiklottam felette a sok tárhelyes OFF miatt, basszus.

Én hónapok óta használom a pályát, lehet neki nyomni az autópályán, 250-es hetedikben simán megy 120-130 km/h-t. :) Én letöltöttem minden hozzá ami kell és gond nélkül fut. Próbáld meg letölteni megint, ismét felmásolni a helyére. Ha eztán sem jó, akkor az OMSI Map Tool lesz a Te szoftvered, az megmondja mit hiányol: http://aussiex.org/forum/index.php?/files/file/2743-omsi-map-tools/
  • matesz19
    Erre a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1236630869&no=40824]#40824[/URL] hsz.-re nem tudja senki a választ?? :(
  • Erlau Trans #40859
    Nem gondó. Ondó más szóval, ami g-vel kezdődik. :))
  • YoGabN
    gondó?
  • Erlau Trans #40857
    [b][szin=red]Tisztelt fórumozók!

Tudnám díjazni, ha a kedves büntetőpontot kapott, hozzászólásuk törlését elszenvedett és kitiltásuk idejét töltő fórumtársak, nem írnának nekem PÜ-t azzal a témával, hogy
    - mekkora egy csicska homoszexuális vagyok.
    - édesanyám mekkora egy repedtsarkú éjjeli pillangó
    - fulladjak meg, és akadjon a torkomon a fórum.
    - illetve ne adjanak különböző jelzőket mint a bohóc, az ondó g-vel.

Kérem a fórum szabályzatot elfogadni. Ezek alapján a döntéseimet is.

Akinek ez nem megy, azt felkérem arra, hogy nyugalmi állapotának megőrzése céljából tartsa távolt magát a fórumtól.

Köszönöm!
  • bocskor3
    Rákattintasz a kerekére. :)
  • Zoliikp
    Hát hogyne!
    Elkészíted valamilyen 3d-s programmal a dísztárcsát, majd a középpontját hozzáigazítod a busz cfg-jében található koordinátáihoz (kicsit szélesebbre kell hagyni), majd mented x-fájlként, konvertálod o3d-be, és beírod a cfg-be...
    Nagyjából ennyi....
  • rarma
    Szép estét!

Ez a probléma E/A Fehler 32 és

Freyfurt - New Version 2013 -nál. Mi a probléma?.
  • Retarder SgFan
    Valaki tudna nekem abba segíteni,hogy dísztárcsát szeretnék adni az Ikarus 255.70-re és ennek folyamatait leírná nekem valaki?!
  • matesz19
    Elnézést, rossz linket adtam meg. Ez lesz most már a jó link: Zala Volán Zrt.
  • matesz19
    Elkészült az Ikarus 255.70-eshez egy Zala Volán Zrt.-s festésem.

• Omsifan1225
    Engem érdekelne :)
  • matesz19
    Feltegyem a kész Zala Volán Zrt.-s festést amit az Ikarus 255.70-hez csináltam, vagy annyira nem érdekel titeket? :D
  • Petee1198
    Modellezőprogram mindenképpen kell. Próbáld meg Sketchuppal, az a legegyszerűbb, lényegében csak vonalakat húzol, elég egyszerű hamar meg lehet tanulni.
  • budaygergely
    Köszi szépen a segítséget! Meg fogom próbálni a körforgalom elkészítését. Egy kérdés még: Ha a körforgalmat meg akarom csinálni, ahhoz kell valamilyen 3Ds progi, vagy elég az objekt editor?
  • atty707
    Itt találsz leírást videó formájában:
  • atty707
    1.05 az ha jól tudom az O305-nél javít valamit, ha nincs fent az a kiegészítő, akkor ne rakd fel. Az 1.06 pedig a kiegészítők kezelésében javít valamit.
  • Erlau Trans #40842
    Nos. Tegnap megkergült az OMSI. Ha az 1.04 után sorban nyomom a 05, 06, akkor jelentkezik a lengyel nyelv és a zugriffelés. A zugriffelő ablak fejlécáben is az 1.05 van írva. 1.04 után felment a 06, kihagyva a 05-öt és akkor nem zugriffelget...
  • budaygergely
    Objekt editorral sem lhet leszedni? Az erdeti körforgalom jól nne, csak járda nélkül. Esetleg tudna segíteni ebben? A lemodellezésben?
  • BPI1184
    Csináld azt, hogy átkonvertálod bmp fájlba, azt megnyitod Paint.net-ben, megcsinálod rajta a festést, elmented ugyanazon a néven, ami a dds fájl neve, aztán az OMSI RepaintTool-al bekonvertálod, és készen is van, ugyanazon néven elmentve.:) Egyébként ugye kettő rpc fájl van hozzá, az egyik a teljes reklámokhoz, hogy a díszlécek is ugyanolyan színűek legyenek oldalt, mint maga a reklám, a másik pedig a Normal und Schnellbus, ez magától értetődően a normál buszokra van.:) De mielőtt konvertálod, célszerű a busz Templates mappájában a HHA_MU_Schnellbus vagy a VHH_MU fájlt egy nagy fehér lapként elmenteni, mert különben az alap koszolásra a festésen kétszer annyi koszt tesz rá, és eléggé zavaró lehet.:)
  • Routeres
    A körforgalmat építő vállalatnak meg kell tanulnia körforgalmat modellezni, mert a meglévő körforgalmakról nem lehet leszeni a járdát.
  • budaygergely
    Sziasztok!

Pálya építési munkálatok folynak, és sajnos a körforgalmat építő "vállalat" nem tudja, hogyan lehetne lebontani a Roundabout-okról a járdákat, mert nem értenek hozzá. Segítenétek benne?
  • Waterloo21
    Üdv!

Szeretnék egy kis segítséget kérni az épülő Szombathely pályához. Az a helyzet, hogy épül a 3-as vonal, viszont a mai naptól fogva már 30Y néven közlekedik a városban. A pályaszerkesztő be is vette a változást, viszont a HOF-Creator mikor leokézom, feldob egy hibaüzit. Erre OK-t nyomok, ezután úgy tesz, mintha minden a legnagyobb rendben volna, viszont a játékba belépve a buszok csak a járatszámot (30Y) írják ki, a viszonylatot nem. Valamint új busz kiválasztásánál nem észleli a Szombathely.hof fájlt. Nem tudom mi lehet a gond és hogyan lehetne orvosolni. Ha valakinek volna valami ötlete, annak nagyon örülnék. :)
  • kem001
    Köszönöm, már sikerült, és ki is próbáltam. Jó pálya lett szerintem, ráadásul (legalább is nálam), eléggé gépbarát.
  • matesz19
    Szia, ez OFF Topikos téma ha nem eredeti a Hamburgod, így a választ is ott keresd. :)