OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz
Mert amíg sok idõm volt, csomót itthon voltam fel nem vetõdött volna a téma, eszembe nem jutott volna, de most, hogy jön a jó idõ, többet kell gyakszira járni, stb. naná, hogy van elfoglaltság, amit itthon is lehet, a gép elõtt ülve, a hóesésben... Na mindegy. :)
Csinálni akarok egy nagyobb buszmegállót, kiindulási pontnak ugye..
A lapok amiket leteszek, a henger+nyíl jelzés nélkül tudom lerakni, mert egyszerûen nem akarja, hogy egymás mellé, szépen sorba, mint a járólapot..
Ahogy kipróbáltam egy gyors teszttel, a busznak ezzel semmi gondja, ám, ha már nekikezdek, akkor csináljam úgy, hogy legyen értelme folytatni. Szóval lerakhatom nyugodtan így, vagy ne, vagy csak akkor, ha nem fedik egymást, vagy nyugodtan fedhetik?
Tudom a földet felfelé húzni valahogy? Magyarul hegyet szeretnék, de úgy, hogy a busz ne essen le, ha esetleg lemennék az útról.
Routers:
Az utakkal az a gondom, hogy egyesével kell õket betölteni ugye, és még úgy sem emlékeznék rá, ha két napig ezeket nézném. :)
Az objektekkel szerintem nem lesz gond, mert úgyis kialakul majd egy kisebb-nagyobb "csoport" amelyeket használni fogok fõleg, ezeket megtalálom majd könnyedén, tudat alatt betanulja az ember. (remélem. :) )
mert én is beleszeretnék kezdeni egy pályába és van hozzá türelmem mert szinte majd nem mindíg unatkozom :D
Kivétel mikor OMSIzok de már ahhoz is egy csomó pálya le volt töltve és már nincs olyan ami megofgná a kedvem
Ezért várom már a Börzsöny-Fiktív-et <#nevetes1>#nevetes1> <#nevetes1>#nevetes1>
Nyúzós ez így szünet után. :)
Esetleg nincs olyan megoldás valahol, hogy nagyobb pályaelemek, vagy valami? Esetleg egy leírása valakinek, hogy melyik milyen a simple streetsben? Eléggé idegölõ egyesével végigkeresni mind, hogy na melyik, milyen...
Bocs a sok kezdõ kérdésért, de.. :)
Köszi!
Csinálni kell, betölteni az összes objektet, átnézni mappáról mappára hogy mik vannak benne, hogy tudd, mibõl válogathatsz.
PC: i5-3570, 4GB, HD6850 1, G27, CM Blizzard T2 Laptop ASUS ZenBook 15" i7-3612HQ 6GB
Routeres: Nem csak az editor a gond. Pályát tudok készíteni, csak nincs ihlet. Valós meg...
Van, van, de nem magyar, ahogy írtad.
Nem tudom, de engem üldöznek! :)
Persze, érthetõ, ma is mentem az említett pályákon (ill. a 69-en tegnep) és tetszenek is, látszik,hogy van mögötte pár sor áldás az editor felé, de ha az ember faéket akar csinálni, az sem megy elsõre, ezt tudom, viszont ettõl függetlenül szerintem lehetett volna egyszerûbb..
El szeretnék kezdeni egy nagyon kezdõ, ratyi mapot, úgy döntöttem, a buszmegállónál kezdem. Létre is hoztam neki egy betonplaccot, de a kocsik fel s, alá.. Hogyan tudnám ezt kilõni?
"Vagy pont ezért nincs sok, normális pálya?"
Ezzel nem értek egyet, rengeteg komoly, minõségi pálya van, csak magyar fronton van hiány belõlük.
"nekem nagyon olyannak tûnik, hogy a puhapöcsöket elijesszék az ilyesmitõl"
Kinek lenne az a célja, hogy az embereket elrettentse a pályaépítéstõl?!
Mindenki, aki pályát épít a 0-ról kezdte. Mi is megtanultuk használni az Editort, mi is szenvedtünk vele, szidtuk is eleget, de valahogy mégiscsak lett 183-as, 194-es, miskolci 69-es, stb.
Szóval kéretik nem egybõl felkapni a vizet, mert nem megy valami az Editorban.
Nem tudom, de nekem nagyon olyannak tûnik, hogy a puhapöcsöket elijesszék az ilyesmitõl.. Hát egy idõre bejött nekik, majd lehet, hogy késõbb próbálkozok.. :)
Igaz még nem sokszor használtam de majd lehet belejövök
Én elõször most ilyen hülyeségeket csinálok és aztán majd hátha a hülyeségekbõl kisül valami <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Gyakorlatilag a simsben meg van csinálva, csak ugye nem erre kiélezve... Lee lehetne dobni 40féle "betont", nagyítani, kicsinyíteni, húzni, tolni, torzítani, levágni, hozzárakni, elvenni, stb.. Nem értek hozzá, de van egy olyan érzésem, hogy nem lenne nagy dolog egy játékfejlesztõ cégnek.
Annyira felidegesítettem magamat gyakorlatilag két betonelem lehelyezésén, hogy instant bezárás következett...
Van valakinek valami tippje a pályaépítéshez? Vagy pont ezért nincs sok, normális pálya?
(...)
PC: i5-3570, 4GB, HD6850 1, G27, CM Blizzard T2 Laptop ASUS ZenBook 15" i7-3612HQ 6GB
( Lehet rosszul fogalmaztam akkor elõre is bocs ! )
Szóval nincs. :) (?)
Julian szorgoskodik szépen.
http://vbusblog.ru/forum/showthread.php?t=1057&page=2
http://savepic.ru/4118028.jpg
köszönöm
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
http://goo.gl/gd6Zi5
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
De köszi , holnap majd megpróbálom egy szeptemberi sulis napon Spandau-n 7-8 óra körül
Amúgy meg nem tudom mitõl függ de néha a Grundorf pályán Bauernhof végállomásnál bead 4 utast és van olyan mikor valamelyik másnap meg vagy kemény 10 utast ad be Bauernhof-nál <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Nem tudom mitõl van ez <#nemtudom>#nemtudom>