63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
szikszaicsabi #40916 Ugyan! Ez elektromos! Csak van benne néhány szál cigi!:D -
gylacus #40915 Erről a dudahangról csinálna valaki egy rövid videót/hangot, vagy feldobná magát a hangfájlt? Ezért nem akarom az egészet leszedni :D -
Tierhold #40914 Euro5 szabvány a köbön :D -
norb82 #40913 :D :D :D Vicc a duda:D
Meg talán az adagolón se ártana picit állítani, kicsit kormol:D
-
szikszaicsabi #40912 Nincsenek még új képek róla, de ne aggódj miatta, OMSI 2-vel kijön.:D -
Nincsenek. -
Retarder SgFan #40910 És,hogy áll a man csuklós busz?Új képek vannak róla? -
szikszaicsabi #40909 Szerintem ne a textúrákat méretezd át, hanem Beállítások->Grafika(Haladó) résznél a memóriát vedd nagyobbra(nálam 1024.0 MB). -
Nyomd meg a dudát és hallgasd meg hogy milyen
-
A gumi meg a felni mindent visz. :D Megláttam le sem töltöttem :D -
norb82 #40906 Tényleg nem egy nagy szám.
Nem tudom érdemes-e de azért elkezdtem alakítgatni:D
-
Retarder SgFan #40905 Gyönyörű! -
Semmi, észhez tért magától, bár érdekes jelenség ez is... :/ :D -
Wow de jól néz ki :)
Csak így tovább !
-
Jól néz ki, szépen alakul. :) Csak így tovább... :) -
Lehet hogy kicsit nagy az ego-m, de nekem nagyon tetszik! :)
-
Apocalipto #40900 Hát ez fergeteges lett...VOITH váltó ZF hanggal...delete. -
Valakinek produkált már ilyet az OMSI?? :O Elindítom windows/teljes képernyőben és lefagy az ablak és se a PROCI-t, se a RAM-ot nem terheli, mint amikor még működött rendesen... Valami tipp??
-
norb82 #40898 THX:) -
Routeres #40897 Ezen ne múljék, tessék. -
djsharow #40896 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni Tőletek. Kereszteződéseket próbálok legyártani a pályámhoz (Google Sketchup -ot használok, még csak most ismerkedek vele) és most a következő "akadályba" ütköztem:
Legyártottam a kereszteződést, amely egy fő útból áll, amely kanyarodik és ebből két kisebb mellékút ágazik ki. És a probléma az lenne, hogy a kanyart sehogy sem tudom úgy betextúrázni, hogy az az ívnek megfelelően legyen. Még véletlenül sem akar a felezővonal a kanyar közepén végighaladni. Kérem aki tud, mentsen ki ebből a helyzetből. :D Köszönöm. -
norb82 #40895 Valahova fel tudnád azért dobni? -
Routeres #40894 Ezen videó alatt voltak a linkek, de pár perce leszedte őket.
Sokról nem maradtál le. A modell szódával elmegy ugyan, de a hangok nem voltak jók, a váltó a gyári MAN-ok 3 sebességes Voith-ja volt, a fények se voltak a helyükön, stb. Röviden tömören: lomtárszökevény. -
Esetleg van link is valahol? :) -
Petee1198 #40892 Ha sikerül megcsinálnod ki fogod majd adni? Mert nekem is nagyon eszi az FPS-t, főleg ajtónyitásnál. -
Kijött az 0403! :) -
Retarder SgFan #40890 Köszi,megtaláltam! -
gotama73 #40889 Szeretnék tanácsot kérni Tőletek. Ma kezdtem objektumot készíteni, de a ráhúzott textúra -nézőponttól függően- hol kevésbé, hol jobban, szemcsésen, fehéren villog. Köszönöm a segítséget. -
mojorisin #40888 Pontosabban O305 Standart (Schaltwagen) -
mojorisin #40887 De van. MB O305 schalt a neve a buszválasztó menüben. -
Retarder SgFan #40886 A Mercedes-benz O305-nek nincsen manuális váltós módja? -
madigergo #40885 Sziasztok!
Valakinek van a bowndenham 2-höz egy letöltési linkje? Vagy fel tudná valahová rakni?
Előre is köszi! -
A Tedom C12G busznál átméreteztem a textúrákat, hogy ne akaddjon a játék, de most az ajtók nem átlátszóak, hanem fehérek. El tudná valaki küldeni ezeket a textúrákat amelyek az ajtón vannak lekicsinyítve, vagy az összeset átméretezve? -
Kezdtem már örülni, hogy valami friss infó az optimalizáltságról, de ez a hónapok óta ismert nesze semmi fogd meg jól... :) -
Nem tudja valaki hogy a régi Ikarus 180-asnak vagy az 556-osnak esetleg bármelyik régebbi kék-szürke-kék festésű Ikarusnak mi volt a szín kódja?? :D Csak mert akarok az Ikarus 260.43-hoz csinálni egy régi BKV-s festést. :D És jó lenne tudni hogy minél valóságosabbra csinálni ha lehet. :D Előre is köszi :) -
vadaszpeter #40881 bocs, megoldódott. -
vadaszpeter #40880 üdv!
letöltöttem a daytonford 7.0-át. Elindul, de "there is at least 1 invalid track " blablablabla... se utas, se menetrend. ötlet? -
az. :) -
Húúúú az komoly. :O Köszi így már értem a dolgoz. :) -
Routeres #40877 Ez alapján (magyar változat van okunk reménykedni, bár aki eddig is 10 éves géppel akarta megváltani a világot, annak az OMSI 2 se hoz majd akkora javulást. Várjunk a kölni Gamescom-ig, Marcelék kiviszik az OMSI 2-t, hátha kapunk az optimalizálásról híreket.