63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• ekepista
    sziasztok ahamburgi pályát nekem sejó hogy ha valaki eltudná küldeni ajó verziót meg köszöném
  • Omsifan1225
    Nem tudom hogy sikerült - e már letölteni , de azért itt van :)
  • matesz19
    Az jó, legalább nem kell keresgélni :D Am. nekem kb. 5 perc múlva le is jön a pálya, de 15 percről indult és a fele már lent van. :)
  • kem001
    Én azt hiszem a 6-ossal. Amúgy ebben a Volvo 9900-as busz AI verziója benne van.
  • matesz19
    Köszi, Húúú akkor én nagyon le vagyok maradva... :D Én eddig csak a V2-essel játszottam asszem még régebben... :D
  • kem001
    Köszönöm, de FlashGet-el már 3 órája töltöm, és mindjárt végzek vele. De nem értem egyszerűen, hogy miért ilyen lassú nálam.
  • YoGabN
    Ennek a hamburgi O405N-nek lehet valahogyan szerkeszteni a festését? Paint.NET nem akarja megnyitni, pedig más .dds fájlt is nyitott már meg..:/
  • Omsifan1225
    Nekem pár perc és le is jött :)
    Felrakjam neked más letöltő oldalra ?
  • kem001
    Daytonford 7.0. Sorry.
  • matesz19
    Az úgy oké, de mi a pálya neve?? Mert azt valahogy elfelejtetted leírni... :D
  • matesz19
    Valakinek működik ez a Brisbane Fictional V2.2 map?? Csak azért kérdezem, mert nekem valami menetrend hibával indít és utána egy csomó mindent hiányol, pedig minden be van másolva ami a két rar van...
  • kem001
    Fórumból keressétek ki a Ready for Download részlegnél an a pálya, és úgy töltsétek le. Közben kaptam egy programot, így 3 óra alatt nagy nehezen lejön..
  • Omsifan1225
    Nálam is ugyanez :/
  • matesz19
    Törölték az oldalról... :( "Sorry, we couldn't find that!"
  • teszter
    http://aussiex.org/forum/index.php?/files/get/0fe6e14bf672242d52c5e04b6e385383/29064-Extract_this_to_your_OMSI_root_Folder.zip
  • Omsifan1225

Ajánlom neked ezt a videót :)
  • crodgok3
    A hamburgi mercin hogyan lehet előhozni a menetrendet?
  • kem001
    Ezt sikerült letöltenie valakinek? Esetleg feltehetné valaki máshová, mivel nekem 10 órát ír..
  • YoGabN
    köszi ezt a hozzászólást, 10-12 fps-sel feljebb vagyok!:)
  • tmartin
    Elnézést akkor, én erről nem értesültem. Akkor kérném töröltetni a hozzászólásom! Köszönöm! :)
  • atty707
    Már legalább 2 hete kint van...
  • tmartin

Hello everyone! :)

We would like to apologize for not mentioning the patches 1.05 and 1.06.

But the changes are just tiny:
    * 1.05 corrects a bug concerning e.g. the heater leavers of the O305
    * 1.06 has a new checking algorithm for the addon list, so setups can deinstall addons more easily.

The current version (1.06) can be downloaded via www.aerosoft.com.

Ezek szerint itt egy újabb patch? :)
  • matesz19
    Köszi a tippet, megfogadom a tanácsodat. :)
  • TNH
    Van pedig, igaz, az vasutas. (Eddig az volt, most már buszozunk is.) De ott játszunk, beszélgetünk, stb.
  • kjhun

Használj(atok) JDownloader programot hozzá. A Chrome alatt néha szeret megakadni/fagyni a letöltés, és ilyenkor a memóriát is kezdi felzabálni a böngésző, és a processzort is kihajtani 100%-ra. Ráadásul a letöltött titkosított adathalmazt ott hagyja a vinyódon, míg a JD a dekódolás után törli. ~1.6GB-os fájl 2Mbit-en gond nélkül lejött vele.
  • LMG123
    Örülök, hogy megoldódott a problémád, viszont a hdsentinelben ilyen téren ne bízz, csak a hőfok kijelzése hasznos. Nekem a haldokló vinyómra is 100%-ot írt, aztán ki is nyiffant, már a win újratelepítés se sikerült, mert megadta magát.
  • Stig95
    Elmennék egyszer egy ilyen rendezvényre :)
    Kár hogy semmi nincs a közelben ha jól értelmeztem a szöveget akkor ez Kölnben lesz.
  • Apocalipto
    Marcellék kinnt lesznek a Gamescon-on, ahol már prezentálják az OMSI 2-t!

Link
  • Erlau Trans #40806
    Fent van, használom, 100%-os. A netről szedtem le egy ntdll.dll-t, Win8-ból felülírtam, és most betölt az XP... felraktam az OMSI-t, most jó....
  • Apocalipto
    Ha így lenne, ez a progi megmondja neki.
  • norb82
    Szerintem is hardvergond, az OMSI meg tud halni de annyira azért nincs nagy hatalma hogy megölje a Windowst.

Winchestered járja a végét szerintem... :(
  • GMI
    De de, most a napokban várható egy videó :D
  • atty707
    Hardver hibád lesz, ntdll.dll nem szokott meghalni csak úgy.
  • matesz19
    Őszintén? Fogalmam sincs hogy miért nincs a csúszka maxon. :D Majd holnap kipróbálom hogy milyen változásokat csinált. :D Köszi a tippet. ;)
  • Erlau Trans #40800
    Röviden:
    feltettem a Hamburgot, majd lengyel lett és zgruffelt ezerrel. Reinstall omsi. Szűz omsira 1.04 persze, felment a hamburg, gond nélkül. kiléptem belőle majd vissza... megint zugriffel és ntdll.dll-re hivatkozva megdöglik..... kilépek meg vissza, megint zugriffel minden egyes kattintásra, majd még egy kattintás és kék halál, abban a pillanatban újraindul a gép, XP nem tölt be, csak megy a csík..... frankó.................................... OMSI.......... áh, nem vagyok mérges.
  • Retarder SgFan
    Nagyon szuper lesz! :) És az indításról nem tudnál csinálni egy videót?
  • GMI
    Bizony :D
  • Apocalipto
    A min objektum és tükröződés méret miért nincs felhúzva a legnagyobbra?
  • matesz19
    Ezzel a Koniggal ami a lent van a láblécen (vagy minek nevezik), ezeket a beállításokat használom, és a legtöbb pályán simán megy pici akadással, de az elhanyagolható, számomra.

• matesz19
    Minimum.... És ez a durva... :(

rurman: 3x Shift+Z és a 4. eltünteti az összeset.