63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• norb82
    Ja most nézem a képeket, közben, igazad van. De tényleg van sok mentőbusz Feuerwehr felirattal, főleg Citarok.
  • longhaul
    Jééé! Nem tudom hol már van vízibusz is
  • LMG123
    Nem véletlenül Feuerwehr van írva a videónál Rettungsdienst/Rettungswagen helyett. :) Tűzoltók mobil irányítóközpontjának csinálták meg...
  • norb82
    Ez igazából mentő, Németországban elég elterjedt, gyárilag is létezik ilyen Citaro.
  • matesz19
    Láttátok már a tűzoltó buszt? :D Ha nem sikerülne, itt a VIDEÓ róla.

>> LETÖLTÉS <<
  • matesz19
    Jól néz ki ebből a 3 képből. :)
  • szivaktibor199
  • szivaktibor199

Egy kis ízelítő a készülő Csepel pályáról .
    Sajna adatvezetés miatt újra kellet kezdenem de alakul.
    Készül a szent Imre tér
  • djsharow
    Sziasztok!

Megpróbálom újra feltenni a kérdésem. Éppen kereszteződéseket gyártok, de sajnos elakadtam egynél. Egy kanyarból ágazik ki két út, de a kanyarnál a textúrát sehogy sem tudom úgy mozgatni, hogy a kanyarnak megfelelően álljon. Google Sketchup -ot használok. Aki esetleg tud segíteni, az ne tartsa magában. :D Emiatt most áll a projektem. :S

Erről lenne szó:

• ZsomborL

Erről beszélek. :)
  • jutiput
    Köszönöm a válaszokat Erlau és TNH-nek.
    Már mindenféle variációt próbáltam,ezeket is beleértve amit írtatok,de semmi javulás.
    Érdekes módon múlthéten és az elötti hetekben,hónapokban,fel sem ütötte a fejét az akadás.Teszteléseket a sima telepítési Grundorf pályán próbáltam mind.Egyenes szakaszokban is észrevehető,de nem annyira,csak ici picit,de már a kanyarokban már jobban észrevehető,és megjelenő az akadás.
  • Carmus
    Képet mutatnál róla? Mert így hirtelen nem jut eszembe, hogy melyikről beszélsz.
  • TNH
    Csak a készítő tudja megcsinálni, egyébként az alap festést változtathatod.
  • ZsomborL
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni,hogy hogyan lehet egy buszt festhetővé tenni?
    Ikarus 256.50-ről lenne szó.
  • TNH
    Nekem épp a városi pályán volt zavaró. :) Hisz ha nem kanyarodik, akkor az eget látom a házak helyett? :D
  • Erlau Trans #40941
    Szerintem a látótávolságot is leveheted kb. a felére nyugodtan, de 400-500 közé nyugodtan, városi pályákon a házak és az útvonal ívei miatt ennél többet úgysem látsz be. Helyközis pályán zavaróbb lehet, de a legtöbb pálya ott is kanyargós illetve csak az út közvetlen környezetében vannak fák, bokrok, stb.
  • TNH
    3. képen a Max. tex. mem. a nagy felbontású blablabla, na azt írd át 601.0-ra.
  • jutiput
    Sziasztok!
    Azt szeretném megkérdezni,mit lehet tenni abban az esetben,mikor egy jódarabig nem jelenkezik a játékban az akadozás,és utána egyik napról a másikra pedig busz vezetés közben akad kicsiket.Pláne akkor akad sűrűben,mikor a nemrég letöltött és betett,MB 403 SHD 1995-nél,de előfordul kisebb akadás bármelyik busznál is.Ezek a beállításaim vannak.
    Már próbáltam mindenféle beállítást kipróbálni de semmi javulás.
    1 KÉP 2 KÉP 3 KÉP 4 KÉP A válaszokat előre is megköszönöm.
  • bazsiihmv
    erről az a Gálvölgyis jelenet jut eszembe, amikor arról volt szó, hogy a BKV helytakarékosságból egy ülést többször is felhasznál :D
  • matesz19
    És tényleg... xD De a nő feje vajon hol van?? levegőzik a busz tetőn keresztül?? xD Az meg a másik, elég rossz ízlése van annak a csávónak hogy pont az az orosz csaj kell neki... xD
  • Geri556
    Az az önelégült vigyor a férfi arcán
  • bocskor3
    Igen... Hát az omsiban is történnek ilyenek. Egyből le is szállítottam őket. :DD

• szikszaicsabi
    Szerintem ő nem egy 2009.04.14. dátumú bejegyzésre volt kíváncsi, hanem a busz számára. Azt is elrontottad, mert 46-os számú VHH PVG busz nincsen.:D Viccet félre téve: az 546-os számot kell buszválasztásnál kiválasztani, és akkor lesz benne klíma(amúgy a többiben is van, csak ott a levegőkeringetőkkel kell játszani.:D
  • matesz19
    Hát nem mai bejegyzés az biztos. :D
  • bocskor3
    Az jó régi bejegyzés. :D
  • mimo0612
    Csak a #46-os modellel, ahol van a üzemanyag szint jelző akörül van egy A/C kapcsoló.
  • gylacus
    Ezt le kell tölteni :DDD
  • zsilka péter
    Hamburgi O405-ben ( VHH PVG ) lehet klímázni? És ha igen akkor valaki leírná nekem, hogy hogyan? :) Köszönöm!
  • nemeza
  • bazsiihmv
    ebbe én is belefutottam, én letöltöttem újra, és meghagytam eredeti felbontáson. szerintem ha minden másnak leveszed a felbontását, élvezhető, legalábbis nálam már megy normálisan.
  • TNH
    Akkor az lehet a problém, hogy a busz objektjei tartalmaznak cirill karaktereket. (Nincs meg, de még ez okozhatja.) Hosszas munka lenne mindent átírni...
  • tmartin
    Ja elfelejtettem írni, hogy ezt megtettem már. Most újra beraktam és ismét átírtam, de még mindig jelentkezik a hiba. Ötlet?
  • kem001
    Megnyitod a busz .bus fájlját, és Friendlyname-nél átírod a ciril betűket.
  • tmartin
    Üdv. Olyan problémám lenne, hogyha bemásolom a Liaz 5293-as buszt az Omsiba akkor megkapom az "EA Fehler 123" hibaüzenetet a Beállításoknál. Ha ez nincs bent akkor nem kapom. Gondolom a cirill abc betűi okozhatják ezt a hibát. Valakinek lenne ötlete, hogy mit csináljak vele, de tudjak játszani vele?
  • TNH

Mi a gond? Az lehetséges forrás, hogy 3 path megy 1 sávban, és csak később ágaznak szét?
  • bocskor3
    Valaki megtudja mondani hogy a sárgával bekarikázott kapcsoló mire szolgál?
    [img=http://www.kephost.com/thumb/2013/8/3/a1_2013_8_3_p3oibj3smn_tn.jpg]
  • kjhun
    A Hamburg pályához kijött egy 1.1-es update. Letölthető az Aerosoft oldaláról, vagy nézzetek be az off topikba bővebb infók után.
  • Routeres
    Ebben hallhatod a dudát 3:20 körül.
  • GMI
    A rázkódás hang az... valami s betűs asszem schepper de nem tudom :D
  • YoGabN
    Nem olyan vész egy az O403.. De valakinek sikerült már megfejtenie, hogy ehhez a szuszogáshoz melyik hangfájlt kell törölni?:D