63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Routeres
    Ajánlom figyelmedbe a kifejezetten kezdőknek készített Rookie's Room rovatot omsi.hu-n. Itt nagy eséllyel minden kérdésedre kapsz majd választ.
  • TNH
    Omsihu.wordpress.com
  • kecsa kamionos
    Melyik mapábba kell belerakni a mod buszokat?
  • zsilka péter
    Újratettem, de most sem jó. A VHHPVG-s buszon legalább is nem. A másikon igen, viszont én pont a VHHPVG-set használom.
  • TNH
    Ha mem fájlkiterjesztésnek veszi, akkor igen. De elég a 255 is, hisz nem készül másik tudtommal. ;)
  • Fox44
    Lehet pont a busz mappájának a nevében? Pl, Ikarus_255.70
  • matesz19
    Máskor használd légyszíves a válasz gombot, mert így nehezen lehet követni hogy kinek is írtad. Köszönjük. :)
  • BPI1184
    Szerintem próbáld meg újrarakni a kiegészítőt. Mikor elolvastam ezt a hozzászólásodat, rögtön én is megnéztem, de nálam vannak esőcseppek. Valószínűleg valamit nem rakott fel, vagy rossz helyre tette a telepítő, vagy véletlenül kitörölted.
  • csposta
    Igen, én is letöltöttem, újratelepítettem, de semmi változás. :-(
    Lehet, hogy az omsi játékvezérlő beállításainál van a gond.
  • Fox44
    Nekem is gondom volt a váltással, de újra leszedtem a buszt és most jó!:) Nem tudom mi volt a gond. Mondjuk én bill+egérrel mentem.
  • zsilka péter
    Hamburg O405-el vezettem esőben, de a front üvegen nem jelennek meg esőcseppek. Az összes többi ablaküvegen igen, kivéve a szélvédőt. Így teljesen felesleges az ablaktörlő.. 1.1-es patch fent van. Valakinek valami ötlet? Köszi!
  • Zoliikp
    Ennek egyik oka lehet, hogy az OMSI - még a szerkesztőben is - "dinamikusan" jeleníti meg az objektumot. Ez azzal jár, hogy a fényviszonyok változásával a textúra is változik.
    Ezért a hozzátartozó fájl(ok)ban kell ezt szabályozni.
  • csposta
    Sziasztok, új vagyok itt, pár napja vettem meg az OMSI-t.
    Kis segítséget szeretnék kérni.
    Van egy kis gondom az Ikarus 255.70 váltójával.
    Logitech G27-em van, és a botváltóval képtelen vagyok vezetni ezt a buszt.
    Egyesben elindul, hamar eléri a végét, de ha kettesbe teszem, egyből lefullad.
    Az Ik 250.12 a másik kéziváltós kocsi amit próbáltam, ott minden rendben megy.
    Automata kuplungot nem használok, kéziféket kiengedem.
  • TNH
    omsihu.wordpress.com, illetve Routeres1994 OMSI csatornája.
  • kecsa kamionos
    Még egy utcso kérdés hogy lehet berakni modot?
  • TNH
    Felveszel egy menetrendet. omsihu.wordpress.comon nézz szét.
  • Fox44
    Elég hülyén néz ki az eleje. Link
  • kecsa kamionos
    Hogy lehet munkát válallni még uj vagyok !!!!
  • MZDESIGN
    Ahw köszönjük szépen! Nagy csalódás volt ez a busz, de ezzel a javítással sokkal jobb lett. :)
  • ccv520
    Akit érdekel az O403-hoz javítás, nézze meg ezt.
  • matesz19
    Én csak azért nem tettem fel a Hamburgot, mert így is minimumon játszom és már a “Neuendorf” pálya is egy kicsit akadt és a videóból látva hogy mennyire részletes a Hamburgi pálya, így esélytelen hogy pattogás nélkül vagy nagyon akadva elinduljon a pálya nekem...
  • bbalazs78
    Sziasztok,szeretném megkérdezni hogy másnak is megakad a Hamburg pálya, a Hamburg update után.Néhány helyen 6-7fpsre csökken,máshol tartósan 20-25 ön van a játék.Routeres beállításaival próbálkoztam.Köszönettel!
  • Apocalipto
    Igazából Credonál is csak 1 kocsi volt a SOR, de aki majd akar róla társalogni az átfárad az OFF-ba :)
  • atty707
    Ha már itt tartunk, akkor inkább a Credo a "másik" SOR. :)
    De ne OFF-oljuk szét a topik-ot, mert jön a csősz, és mindenkit kizavar az erdőből. :)
  • Martinez01
    Jah a másik "Credo" :D. SnyperD kolléga Credoját úgysem űbereli :D
  • Tierhold
    Kérjük fáradjon át a másik pulthoz... (Off topik, ott fent ">>Off/Spam/Warez topik(KILKK)<<" néven, ugyan is a nem legálisan beszerzett játékról való társalgás itt tilos)
  • zolika217336
    nem , letöltöttem
  • szikszaicsabi
    Eredeti?
  • zolika217336
    Üdv hogy lehet regizni a játékot ?
  • kem001
    Nem tudom, hogy rajtam kívül ki várja még, de csütörtökön érkezik a SOR C10.5 2.0.
  • TNH
    omsi.cz-ről nézted, fogadok. Mi már rég a V2-t várjuk.
  • ZsomborL
    Akkor valamit nagyon benéztem,bocs :)
  • TNH
    De már mikor. ;)
  • ZsomborL
    Megjelent a driver37RUS által készített Karosa C734 V1.02-es verziója.
    Kép!

Letöltés!
  • kecsa kamionos
    Kössz!
  • TNH
    omsi.cz
    omsihu.wordpress.com
    http://m-r-software.de/omsi/forum/
  • kecsa kamionos
    Helo! Még új vagyok az OMSI területén ma jön meg a játék és csak annyit szeretnék kérni hogy adjatok nekem egy pár letöltö oldalt! Előre is köszönöm!
  • Fox44
    Igen, pont tegnap akartam írni.
  • Fox44
    Értem.ok.) Leszedtem újból az Ikarus 255.70-est, amibe már a Fonts mappa is belekerült. Nem volt könyvtára a busznak a csomagban. Én létrehoztam a m-r-software\Omsi\Vehicles mappában egy Ikarus_255 nevűt. Jó ez így? Működik a busz, csak gondoltam megkérdezem.
    Pár dolgot észrevettem a buszon.:) Pl a kormány mögött, a fekete kapcsoló, gondolom a gyújtáskapcsoló gomb akar lenni, nem működik. Meg nem hallatszik a váltókar a sebességváltáskor. Kicsit zavaró. Ja, és a 9 gomb megnyomásakor a billentyűzeten, felkapcsolódik egy fény. Olyan, mint ha a busz tetején lenne egy lámpa. Egyébként meg, nagyon tetszik a busz.:) A hangok, a kamerabeállítások, a texturák stb. Úgyhogy, köszi szépen, hogy megcsináltátok.:)
  • TNH
    Igen, de sajnos a viewpoint fix. Manuálisan állítható, de in-game max az oldható meg, hogy a műszerfal mozogjon. Az Ikarus V134-ben jól nézett ki. Solarisban meg alig lehet, igaz a viewpointja tökéletes.