63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Routeres #41036 Ajánlom figyelmedbe a kifejezetten kezdőknek készített Rookie's Room rovatot omsi.hu-n. Itt nagy eséllyel minden kérdésedre kapsz majd választ. -
Omsihu.wordpress.com -
kecsa kamionos #41034 Melyik mapábba kell belerakni a mod buszokat?
-
zsilka péter #41033 Újratettem, de most sem jó. A VHHPVG-s buszon legalább is nem. A másikon igen, viszont én pont a VHHPVG-set használom. -
Ha mem fájlkiterjesztésnek veszi, akkor igen. De elég a 255 is, hisz nem készül másik tudtommal. ;) -
Fox44 #41031 Lehet pont a busz mappájának a nevében? Pl, Ikarus_255.70 -
Máskor használd légyszíves a válasz gombot, mert így nehezen lehet követni hogy kinek is írtad. Köszönjük. :) -
Szerintem próbáld meg újrarakni a kiegészítőt. Mikor elolvastam ezt a hozzászólásodat, rögtön én is megnéztem, de nálam vannak esőcseppek. Valószínűleg valamit nem rakott fel, vagy rossz helyre tette a telepítő, vagy véletlenül kitörölted. -
csposta #41028 Igen, én is letöltöttem, újratelepítettem, de semmi változás. :-(
Lehet, hogy az omsi játékvezérlő beállításainál van a gond.
-
Fox44 #41027 Nekem is gondom volt a váltással, de újra leszedtem a buszt és most jó!:) Nem tudom mi volt a gond. Mondjuk én bill+egérrel mentem. -
zsilka péter #41026 Hamburg O405-el vezettem esőben, de a front üvegen nem jelennek meg esőcseppek. Az összes többi ablaküvegen igen, kivéve a szélvédőt. Így teljesen felesleges az ablaktörlő.. 1.1-es patch fent van. Valakinek valami ötlet? Köszi! -
Zoliikp #41025 Ennek egyik oka lehet, hogy az OMSI - még a szerkesztőben is - "dinamikusan" jeleníti meg az objektumot. Ez azzal jár, hogy a fényviszonyok változásával a textúra is változik.
Ezért a hozzátartozó fájl(ok)ban kell ezt szabályozni. -
csposta #41024 Sziasztok, új vagyok itt, pár napja vettem meg az OMSI-t.
Kis segítséget szeretnék kérni.
Van egy kis gondom az Ikarus 255.70 váltójával.
Logitech G27-em van, és a botváltóval képtelen vagyok vezetni ezt a buszt.
Egyesben elindul, hamar eléri a végét, de ha kettesbe teszem, egyből lefullad.
Az Ik 250.12 a másik kéziváltós kocsi amit próbáltam, ott minden rendben megy.
Automata kuplungot nem használok, kéziféket kiengedem. -
omsihu.wordpress.com, illetve Routeres1994 OMSI csatornája. -
kecsa kamionos #41022 Még egy utcso kérdés hogy lehet berakni modot?
-
Felveszel egy menetrendet. omsihu.wordpress.comon nézz szét. -
Fox44 #41020 Elég hülyén néz ki az eleje. Link -
kecsa kamionos #41019 Hogy lehet munkát válallni még uj vagyok !!!! -
MZDESIGN #41018 Ahw köszönjük szépen! Nagy csalódás volt ez a busz, de ezzel a javítással sokkal jobb lett. :) -
Akit érdekel az O403-hoz javítás, nézze meg ezt. -
Én csak azért nem tettem fel a Hamburgot, mert így is minimumon játszom és már a “Neuendorf” pálya is egy kicsit akadt és a videóból látva hogy mennyire részletes a Hamburgi pálya, így esélytelen hogy pattogás nélkül vagy nagyon akadva elinduljon a pálya nekem... -
bbalazs78 #41015 Sziasztok,szeretném megkérdezni hogy másnak is megakad a Hamburg pálya, a Hamburg update után.Néhány helyen 6-7fpsre csökken,máshol tartósan 20-25 ön van a játék.Routeres beállításaival próbálkoztam.Köszönettel! -
Apocalipto #41014 Igazából Credonál is csak 1 kocsi volt a SOR, de aki majd akar róla társalogni az átfárad az OFF-ba :) -
atty707 #41013 Ha már itt tartunk, akkor inkább a Credo a "másik" SOR. :)
De ne OFF-oljuk szét a topik-ot, mert jön a csősz, és mindenkit kizavar az erdőből. :) -
Jah a másik "Credo" :D. SnyperD kolléga Credoját úgysem űbereli :D -
Tierhold #41011 Kérjük fáradjon át a másik pulthoz... (Off topik, ott fent ">>Off/Spam/Warez topik(KILKK)<<" néven, ugyan is a nem legálisan beszerzett játékról való társalgás itt tilos) -
nem , letöltöttem
-
szikszaicsabi #41009 Eredeti? -
Üdv hogy lehet regizni a játékot ? -
Nem tudom, hogy rajtam kívül ki várja még, de csütörtökön érkezik a SOR C10.5 2.0. -
omsi.cz-ről nézted, fogadok. Mi már rég a V2-t várjuk. -
Akkor valamit nagyon benéztem,bocs :) -
De már mikor. ;) -
Megjelent a driver37RUS által készített Karosa C734 V1.02-es verziója.
Kép!
Letöltés! -
kecsa kamionos #41002 Kössz!

-
omsi.cz
omsihu.wordpress.com
http://m-r-software.de/omsi/forum/ -
kecsa kamionos #41000 Helo! Még új vagyok az OMSI területén ma jön meg a játék és csak annyit szeretnék kérni hogy adjatok nekem egy pár letöltö oldalt! Előre is köszönöm! -
Fox44 #40999 Igen, pont tegnap akartam írni. -
Fox44 #40998 Értem.ok.) Leszedtem újból az Ikarus 255.70-est, amibe már a Fonts mappa is belekerült. Nem volt könyvtára a busznak a csomagban. Én létrehoztam a m-r-software\Omsi\Vehicles mappában egy Ikarus_255 nevűt. Jó ez így? Működik a busz, csak gondoltam megkérdezem.
Pár dolgot észrevettem a buszon.:) Pl a kormány mögött, a fekete kapcsoló, gondolom a gyújtáskapcsoló gomb akar lenni, nem működik. Meg nem hallatszik a váltókar a sebességváltáskor. Kicsit zavaró. Ja, és a 9 gomb megnyomásakor a billentyűzeten, felkapcsolódik egy fény. Olyan, mint ha a busz tetején lenne egy lámpa. Egyébként meg, nagyon tetszik a busz.:) A hangok, a kamerabeállítások, a texturák stb. Úgyhogy, köszi szépen, hogy megcsináltátok.:) -
Igen, de sajnos a viewpoint fix. Manuálisan állítható, de in-game max az oldható meg, hogy a műszerfal mozogjon. Az Ikarus V134-ben jól nézett ki. Solarisban meg alig lehet, igaz a viewpointja tökéletes.