63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
norb82 #41076 Egy kis balatoni retrót valakinek? :)
Letöltés -
atty707 #41075 Köszi, nagyon jól sikerült! Szép munka! -
Fox44 #41074 Én nem. -
mimo0612 #41073 A frissítés után nekem a Hamburgos Mercinél túlmelegszik és füstöl a váltó. Tapasztalt valaki ilyet? -
Természetesen! :) A videón látható, amit még nem tudtam kiküszöbölni, az pedig az, hogy kevés levegővel gyorsabb a hang az ajtónál.. -
norb82 #41071 Használati utasítás: lakott területen kívül szigorúan nyitott első ajtóval használandó. :) -
norb82 #41070 lájk :) -
Itt a meglepetés!! :) Sokan jól gondoltátok, bár ez szinte egyértelmű.. 
Ikarus 266.25 retro változat! A modernebb még nem készült el, azt máskor adom ki.
Ide kattintva letölthető!
-
Ohh baccus, pedig már annyira várom... :D
Köszi a választ. ;) :) -
Nem jött ki. Készítője írta, hogy késni fog. -
Srácok, nem tudjátok, hogy a Röemberg V3 kijött már?? Juli végére ígérték...
------------
Amúgy nem biztos hogy az Ik266-as lesz az, lehet attól még egy map is, vagy még jobb, ha egy magyar map lesz az a meglepi... :D -
Pedig fent van. ;) De már kaptál választ. :) -
Megnyomod lt-ot, és lesz felül a menüsorban egy sárga nyil, felette kicsi kérdőjellel, azt nyomd be. -
kecsa kamionos #41063 Ez egy tényleg uccsokérdés hogy lehet bkapcsolni az utirányt jelző nyilacskákag???? Omsiwordpresses dolgon már néztem!!! -
Tudom. :) De ez a tippem, bár a 250.12-t jól eltitkolta. :D Ez egy tipp volt csak. -
Nagy szeretettel várjuk! :D -
Ha elárulja, akkor nem meglepetés... -
Ikarus 266? -
Hamarosan egy meglepetés következik tőlem! -
Akinek esetleg képek alapján nem teszik az új Mercedes annak itt egy kis videó (CCV-520) által módosított buszról
-
Tudom, pont azért mondtam :D Bár néhány buszon nem lenne már, mert a patka úgy is lekarcolja róla, de ezt inkább az OFF-ban folytassuk, ha gondoljátok :D -
szikszaicsabi #41055 Na még csak az kellene.:D -
IGen, ez valami mánia ezeknél a készítőknél... Szerencsére az itthoni Citartó buszokon nincs ilyen fehér csík a gumin.. xD -
MZDESIGN #41053 Agria Volán festés a Mercire :)
-
norb82 #41052 Meg ki tudja nem ütsz-e ki más javítást is az eredeti cfg-vel. -
Talán még azt lehetne csinálni, hogy letörölni a kiegészítőt, feltenni az 1.0-át és abban megnézni, hogy működik-e. Ha igen, akkor kilehetne venni a CFG fájlt és aztán feltenni a javítást, és bemásolni a CFG fájlt, amit kivettél. De ez csak azért macerás, mert ha már eleve a 1.0-ban sem voltak esőcseppek, akkor csak időpazarlás lenne az egész. -
norb82 #41050 Ez valami divat a törököknél? -
zsilka péter #41049 Igen, kívülről van, de belülről nincs. Összehasonlítottam én is, de nem találtam különbséget. Nem értem mi lehet a gond. -
És megint a csíkos kerekek... :D -
Megnéztem, nálam sincsen azon a buszon eső. Fura, hogy csak belülről nézve nincsen, kívülről van a szélvédőn. Átnéztem a CFG fájlját, scripteket, de semmit nem találtam benne. Próbáltam összehasonlítani a másik típussal, de nem jutottam semmire...:S Remélhetőleg a készítők észreveszik, és majd jön hozzá még1 javítás. -
Ilyen ronda kis buszt is rég láttam már... :D De sajnos be kell regisztrálni hogy le lehessen tölteni ezt a buszt...
Magirus M2000
Letöltés -
Jhano #41045 Semmi!Mindent megtettem!De már nem írja hogy valami hiányzik!Azért kösz mindent! -
Jhano #41044 Köszi mindenkinek kipróbálom ezeket!Fox 44 köszi letöltöttem majd próbálkozom! -
szikszaicsabi #41043 Közbe megtaláltam a lehetséges megoldást: Beállítások->Grafika->Min. obj. méret(% képernyőméret és ...tükröződéseknek csúszkákat vidd fel maximumra. -
norb82 #41042 Volánbusz Eurolines, Volánbusz ex-Eurolines (látszik még a matrica helye:) , és sima fehér Volánbusz festés az O403-ra.
LETÖLTÉS -
Fox44 #41041 A Splines könyvtárba másold a Jan Kiesewalter könyvtárat.;) -
Addon Managerben keress, ezek "vonalak" amik az útra vannak festve. -
Jhano #41039 Próbáltam!!:)Tudnal valami közelebbit?Mondjuk a sorszámot nagyjából vagy a dátumot?? -
szikszaicsabi #41038 Pár oldalt olvass vissza.:) -
Jhano #41037 Hali.Volna egy kis gondom a Martonváros pályával:
kezdésnek hiányt ír:
splines\Jan Kiesewalter\regular_line.sli
splines\Jan Kiesewalter\road_work_line.sli
Ezzel nem is volna baj,mert elindul a game!Ott a gubanc hogy az fps pontosan 5.0_ra zsugorodik!Még akkor is ha nem rakok be buszt sem,csak a pályát látom!
sajna egyik mappában sem találom,pedig becsületesen letöltöttem mindhárom kötelező adagot!
Tudna valaki segiteni??