63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Nordzso18 #41236 Jók a festések. Nem csinálsz véletlen Pannon volánost is ? :) -
Ikarus 266 Volán festések
LETÖLTÉS -
Köszi szépen :) -
Readme-ben le van írva: A klíma/fűtés bekapcsolásához rendeld ezt hozzá valamelyik billentyűhöz: cp_heizluefter_toggle
-
Srácok! Az új Merci O403-ban mi a légkondi kapcsolója? :) -
Azért ez erős túlzás, hogy a busznak sem...elég sok feature van benne, ami eddig 1 buszban sem volt... -
Apocalipto #41230 Semmi... :) Kb ahogy a busznak sem :D Nekem nem bejövős. -
Ez szerintem világos neki is, de mi értelme? Mert ha úgy tenne kárt a buszban, hogy lassan vált utána, vagy nem tud 2-esnél feljebb váltani, vagy bármi, amivel tovább lehet menni, lenne értelme, de hogy teljesen kinyírja, ennek semmi (szerintem)... -
Apocalipto #41228 A God mód lényege hogy kinyírja a motort, váltót, vagy elektronikát. Mondjuk readme-ben ez is benne van.. -
És elmondnád honnan kellett volna tudnom hogy kinyírja? A kill szó nem szerepel rajta :) -
Tierhold #41226 Nem vagyok nagy angol tudású, de az engine az nem annyit jelent, hogy motor? Ez esetben nekem annyira nem meglepő a motorra való hatása :D -
Jó ez tény hogy én vagyok az Isten :D Csak értelmét nem látom hogy kinyírjam a buszom :D -
Ez a GOD's MOD. Istenként nyírhatod ki a buszod. :) -
matec1996 #41223 valaki segitsen hogy tudom elérni hogy a SOR busz ne akadjon meg percenként ? -
Valaki tudja esetleg, mi az értelme annak, hogy a SOR buszban az engine feliratú gomb megnyomásával egy hatalmas durranással ki lehet nyírni a motort? -
Ahháá, minden világos. :D -
Tierhold #41220 No, egy észrevétel: a 266-as Ai-k nem használják a busz festéseit, ha az megvan adva, szóval az ai listben megadott festéssel úgy csinál mintha nem találna olyan festést, pedig ott van.
Gondoltam szólok :) -
Csak a retro változathoz volt. :D -
matec1996 #41218 Hello azt szeretném kérdezni hogy nekem miért akadozik a SOR autóbusz?? -
Ha volt hozzá, akkor minek? :D -
Elkészítettem az Ikarus 266 modern változatához az automata váltót.
Letöltés! -
Van egy két hibája azért a busznak. Pl.: kipufogógáz a tetőn jön ki, hiába van felkapcsolva az utastéri lámpa, panaszkodnak a sötét miatt. De ahogy olvastam, már készíti hozzá a javítást a készítő. -
Itt csak a szöveget módosítottam, csak cseréld ki a busz főkönyvtárában. -
Fox44 #41213 Én meg már tegnapról!:D Köszi!:) Ezt rá lehet másolni az váltó javítás és átfestési hiba javításra? -
Hogy a frász... Fáradt vagyok reggelről, látszik.. Javítottam:
Pontosított bus fájlok -
gylacus #41211
-
Szép napot!
Nem tudom ki próbálta már a SOR autóbuszt. Mert én mint a képen i látható,nem tudtam befejzni a kamion előzést. És akkor vettem észre mikor karamboloztam a wolsvagen-nel,hogy törik a busz, beleértve a szálvédőt is,és még az ütközés során a sofőr is ordibál.
SOR AUTÓBUSZ -
Fox44 #41209 A videóban látott kameraállást a vezetőfülkében, hogy lehetne beállítani egy 1280x1024 5:4 képarányú monitorhoz? Probálgattam, de nem igazán lett jó.:( -
Fox44 #41208 Nekem üres az Ikarus 266 pontosított bus fájlok könyvtár. -
Pontosítottam a bus fájlban a modellek és textúrák szerzőit.
Pontosított bus fájlok -
Nordzso18 #41206 A KY_Csengo nem jó próbáltam. A műszerfalon megtaláltam de egerezni nem annyira jó, úgyhogy köszönöm a segítséget és működik. -
És a simán KY_csengo, nem jó hozzá?? :))) -
regelek5 #41204 A csengő eseménye: KY_inditasjelzo , ehhez kell billentyűt rendelni.
Sajnos csak addig szól, amíg nyomod a gombot, nem az ajtó becsukásáig. -
Nordzso18 #41203 Hali. Valaki megtudná mondani hogy a 266-osba mi a billentyű kódja a csengőnek? Köszi előre is. -
LnD #41202 Hella. Valahol van róla modellem is. -
padarmartin #41201 Valaki nem tudja melyik cég gyártja ezeket a kapcsolókat?(A Localohoz szükséges)
-
Igen, a modernben már 6-os váltó van. -
Jó, köszi, ezt én is tudom. :D -
Tierhold #41198 Fogod megkeresed a billentyűzet kiosztáson a 6-osra beállított lámpát és átírod amire akarod :P -
Ez a billentyűzetnél is érvényes? Hogy ha 6-ost megnyomom akkor fel is vált és nem csak a sofőr fülke világítást kapcsolom fel?? :D