63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• omsifan
    Az üléseken Ikarusból van fotótextúra.
  • gylacus
    Igen, a fotótextúrák nagyon feldobnák!
    Üléseket mennyire lenne nehéz cserélni benne? Van egy full fotótextúrás 2-2-0 ráncajtós Ik., abból lenne célszerű az üléseket átrakni (A kunságosban olyan ülés van)
    Pontosabban az Ik. 260 TITA verzióról van szó (Nem lehetséges abból textúrákat átvenni?)
  • matesz19
    Sziasztok, tudnátok egy közeli képet adni ennek a hátuljáról?? Mert sehol nem találtam a Google-n ahol látni lehet azt a sárga téglalap matricát... Előre is köszönöm.
  • omsifan
    Köszönöm! Ha lenne jó fotótextúrám hozzá, akkor már megcsináltam volna azzal, de kénytelen vagyok egyelőre ilyennel beérni. :) a boundingboxot viszont javítom, mert az tényleg nagyon zavaró.
  • gylacus
    hoppá, a kisregényírás közben a kép lemaradt :D

(az előző hsz.-ben valami lepukkant verzióra gondoltam)
  • gylacus
    Egy kis kellemetlenséget okozott, hogy az új 266-os boundingboxa kb. 60 cm-rel túlnyúlik a műtárgy elején :D
    Nagyon jó a busz, és nagyon szeretem annak ellenére, hogy a hétköznapokban rühellek vele menni, mert spórolás van a Kunságnál...

A sterilitást oldhatná a kedves készítő, ha a Hamburghoz hasonlóan lenne egy kis nyüzsgés (vagy nyikorgás ) esetleg még lehetne egy harmadik, , ill. verzió, amiben rozsda (felmerült már az ötlet itt), ajtócsapkodás, stb. is helyet kapna. :)

Jó, jó, nem leszek ilyen mohó, grat. mind a busz, mind a festések készítőinek!!
  • atty707
    Köszi, hogy jelezted, javítva. Elszámoltam az ajtókat. :)
  • LMG123
    Egy kis észrevételt engedj meg, ha csak a hátsó ajtó van nyitva, akkor nem szól a csengő bezárásig, csak ha az első is nyitva van. Vagy ez direkt ilyen? :)
  • atty707
    Összevontam a két modot, így akinek kell automata váltó és csengő, az megtalálja az oldalon. (#41263)
  • atty707
    Nincs doortarget5 változód. A modot eredeti 266-ra telepítsd, nem kompatibilis az automata váltós módosításokkal.
  • ZsomborL

Ezt írja.
  • atty707
    A hiba Nálad van, tökéletesen működik mind a régi, mind a modern változaton. (Most próbáltam ki újra.)
  • ZsomborL
    Amikor a menüben betöltöm a buszt,akkor datei nicht gefunden aztán pedig zggerff...
  • atty707
    Megcsináltam a csengő javítást, innen tudod letölteni:

• matesz19
    Mert finom, de manapság már mi nem az? :D Inkább ez, mint a cigi, az alkohol, meg az energia italok... :D Nah de mentem aludni, ki ment a Cola hatása. xD Szeva
  • Fox44
    Minek iszol ilyen szarokat!?:D
  • matesz19
    Nem tudtam aludni, hála a hűsítő viharnak és a kb. 1,5 L Pepsi twistnek amit megittam. Ezért csináltam az Ikarus 266.25-öshöz egy VolánBusz festést.

..:: Letöltés ::..
  • bubu1976
    Szia Omsifan.Az Ikarus 266.25 bus, nekem idáíg ez a csucs.!
    Gyönyörűen meg van csinálva, tetszik, nagyon ott van a hangja is,és vezetni is jó.!

CSAK EGY KÉRDÉS-KÉRÉS.

Az ajtó csengőjét meg lehet csinálni, hogy addig szóljon amíg be nem csukodik az ajtó?!.
  • olimano2222
    Küldtem privátot!
  • csposta
    Sziasztok!
    Valaki akinek g25/27-e van, lenne-e olyan kedves, és leírná, hogy üzemeli be a kéziváltós buszait? (Kontroller beállítások, billentyűparancsok, ilyesmi)
    Pár oldallal ezelőtt már írtam, az a gondom, hogy az Ikarus 250.12 kivételével az összes manuális busz lefullad nálam. Ma felraktam a 266-ost, az is.
    Biztos én csinálok vmit rosszul, de fogalmam sincs, hogy mit.
    Köszi.
  • Tirdi
    Hogy áll a Localo? Esetleg nem akarsz képeket közzétenni?
  • Krisz995
    Hát ez tény, de mégis csak megjelent azonnal Magyarországon is. Az, hogy az 576-nál mennyit bénáztak vele, az már az ő hibájuk volt. OMSI 2-nél hátha nem szenvednek ennyit... :)
  • MEXXD
    Az persze más kérdés, hogy ennyiért senki, vagy nagyon kevés ember fogja megvenni azonnal... :)
  • Krisz995
    Na ez viszont nem igaz, csak nem néztél utána. :) A dobozos verzió megjelenésekor a Virtual Transport azonnal árulni kezdte 9.000 Ft-os áron, valószínűleg ők rögtön árulni fogják a 2-t is.
  • Apocalipto
    Milyen jó hogy kitalálták a letöltős verziót/torrentet :D
  • Ikarusfan
    Még ha ki is adják november-decemberben, fogadni mernék, hogy Magyarországon egy darabig nem lesz dobozos verzió. Az 1 dobozos verziója is 2 év csúszással jött ki, nem hiszem, hogy a 2-vel másképp lenne...
  • Krisz995
    Tudom, de szinte kizárt, hogy októberben adják ki. Szerintem is december lesz az a jeles hónap, amikor remélhetőleg kiadják. :)
  • norb82
    Akár, úgy megoldva mint a Mafiában.
  • Apocalipto
    Október beletartozik a 4. negyedévbe.. :)
  • szabii98
    valószínűleg a 4. negyedévnek is a végén fog kijönni a játék, de nem lepődnék meg, ha kicsúszna januárba.
    Karácsonyra OMSI 2-t mindenkinek! :D
  • longhaul
    GPS (Navigálható térkép) is jó lenne Omsi 2-ben. LOL:
  • Krisz995
    A francba... Most néztem ebbe a percbe a hivatalosat, látom semmi, akkor kamu. Na mind1, a 4. negyedév, akkor is nemsoká itt lesz. :)
  • Routeres
    Természetesen nem igaz.
    Valami légből kapott info volt, amire rárepült mindenki, mint légy a kutya...

A hivatalos honlapon/fórumon kívül nincs más megbízható forrás.
  • ZsomborL
    Kamu volt a hír.
    Forrás:Hivatalos oldal.
  • Krisz995
    Komolyan? Lehidalok, ha tényleg ez lesz. akkor talán november-december tájékán lesz dobozos, és itt lesz Magyarországon is. De jó is lenne! :)
  • Apocalipto
    OMSI 2 megjelenés októberben.
  • norb82

Letöltés

Kapos is volt már, tegnap beraktam:D

Itt a régi verziója is:)

Letöltés
  • Nordzso18
    Köszi szépen! Valahogy elkerülte a figyelmemet! :)
  • LMG123
    Kell néha ez is... :)

Nordzso18: nem, mert más már csinált. KATT!
  • TNH
    Ütközés elvileg volt a Lion's City v2-ben, legalábbis volt róla vidi.
    LMG-123:visszatértél a festéshez ?