63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Az üléseken Ikarusból van fotótextúra. -
gylacus #41275 Igen, a fotótextúrák nagyon feldobnák!
Üléseket mennyire lenne nehéz cserélni benne? Van egy full fotótextúrás 2-2-0 ráncajtós Ik., abból lenne célszerű az üléseket átrakni (A kunságosban olyan ülés van)
Pontosabban az Ik. 260 TITA verzióról van szó (Nem lehetséges abból textúrákat átvenni?) -
Sziasztok, tudnátok egy közeli képet adni ennek a hátuljáról?? Mert sehol nem találtam a Google-n ahol látni lehet azt a sárga téglalap matricát... Előre is köszönöm.
-
Köszönöm! Ha lenne jó fotótextúrám hozzá, akkor már megcsináltam volna azzal, de kénytelen vagyok egyelőre ilyennel beérni. :) a boundingboxot viszont javítom, mert az tényleg nagyon zavaró. -
gylacus #41272 hoppá, a kisregényírás közben a kép lemaradt :D
(az előző hsz.-ben valami lepukkant verzióra gondoltam) -
gylacus #41271 Egy kis kellemetlenséget okozott, hogy az új 266-os boundingboxa kb. 60 cm-rel túlnyúlik a műtárgy elején :D
Nagyon jó a busz, és nagyon szeretem annak ellenére, hogy a hétköznapokban rühellek vele menni, mert spórolás van a Kunságnál...
A sterilitást oldhatná a kedves készítő, ha a Hamburghoz hasonlóan lenne egy kis nyüzsgés (vagy nyikorgás
) esetleg még lehetne egy harmadik,
, ill.
verzió, amiben rozsda (felmerült már az ötlet itt), ajtócsapkodás, stb. is helyet kapna. :)
Jó, jó, nem leszek ilyen mohó, grat. mind a busz, mind a festések készítőinek!! -
atty707 #41270 Köszi, hogy jelezted, javítva. Elszámoltam az ajtókat. :) -
Egy kis észrevételt engedj meg, ha csak a hátsó ajtó van nyitva, akkor nem szól a csengő bezárásig, csak ha az első is nyitva van. Vagy ez direkt ilyen? :) -
atty707 #41268 Összevontam a két modot, így akinek kell automata váltó és csengő, az megtalálja az oldalon. (#41263) -
atty707 #41267 Nincs doortarget5 változód. A modot eredeti 266-ra telepítsd, nem kompatibilis az automata váltós módosításokkal. -
Ezt írja. -
atty707 #41265 A hiba Nálad van, tökéletesen működik mind a régi, mind a modern változaton. (Most próbáltam ki újra.) -
Amikor a menüben betöltöm a buszt,akkor datei nicht gefunden aztán pedig zggerff... -
atty707 #41263 Megcsináltam a csengő javítást, innen tudod letölteni:
-
Mert finom, de manapság már mi nem az? :D Inkább ez, mint a cigi, az alkohol, meg az energia italok... :D Nah de mentem aludni, ki ment a Cola hatása. xD Szeva -
Fox44 #41261 Minek iszol ilyen szarokat!?:D -
Nem tudtam aludni, hála a hűsítő viharnak és a kb. 1,5 L Pepsi twistnek amit megittam. Ezért csináltam az Ikarus 266.25-öshöz egy VolánBusz festést.
..:: Letöltés ::.. -
bubu1976 #41259 Szia Omsifan.Az Ikarus 266.25 bus, nekem idáíg ez a csucs.!
Gyönyörűen meg van csinálva, tetszik, nagyon ott van a hangja is,és vezetni is jó.!
CSAK EGY KÉRDÉS-KÉRÉS.
Az ajtó csengőjét meg lehet csinálni, hogy addig szóljon amíg be nem csukodik az ajtó?!. -
Küldtem privátot! -
csposta #41257 Sziasztok!
Valaki akinek g25/27-e van, lenne-e olyan kedves, és leírná, hogy üzemeli be a kéziváltós buszait? (Kontroller beállítások, billentyűparancsok, ilyesmi)
Pár oldallal ezelőtt már írtam, az a gondom, hogy az Ikarus 250.12 kivételével az összes manuális busz lefullad nálam. Ma felraktam a 266-ost, az is.
Biztos én csinálok vmit rosszul, de fogalmam sincs, hogy mit.
Köszi. -
Hogy áll a Localo? Esetleg nem akarsz képeket közzétenni?
-
Krisz995 #41255 Hát ez tény, de mégis csak megjelent azonnal Magyarországon is. Az, hogy az 576-nál mennyit bénáztak vele, az már az ő hibájuk volt. OMSI 2-nél hátha nem szenvednek ennyit... :) -
Az persze más kérdés, hogy ennyiért senki, vagy nagyon kevés ember fogja megvenni azonnal... :) -
Krisz995 #41253 Na ez viszont nem igaz, csak nem néztél utána. :) A dobozos verzió megjelenésekor a Virtual Transport azonnal árulni kezdte 9.000 Ft-os áron, valószínűleg ők rögtön árulni fogják a 2-t is. -
Apocalipto #41252 Milyen jó hogy kitalálták a letöltős verziót/torrentet :D -
Még ha ki is adják november-decemberben, fogadni mernék, hogy Magyarországon egy darabig nem lesz dobozos verzió. Az 1 dobozos verziója is 2 év csúszással jött ki, nem hiszem, hogy a 2-vel másképp lenne... -
Krisz995 #41250 Tudom, de szinte kizárt, hogy októberben adják ki. Szerintem is december lesz az a jeles hónap, amikor remélhetőleg kiadják. :) -
norb82 #41249 Akár, úgy megoldva mint a Mafiában. -
Apocalipto #41248 Október beletartozik a 4. negyedévbe.. :) -
valószínűleg a 4. negyedévnek is a végén fog kijönni a játék, de nem lepődnék meg, ha kicsúszna januárba.
Karácsonyra OMSI 2-t mindenkinek! :D -
GPS (Navigálható térkép) is jó lenne Omsi 2-ben. LOL: -
Krisz995 #41245 A francba... Most néztem ebbe a percbe a hivatalosat, látom semmi, akkor kamu. Na mind1, a 4. negyedév, akkor is nemsoká itt lesz. :) -
Routeres #41244 Természetesen nem igaz.
Valami légből kapott info volt, amire rárepült mindenki, mint légy a kutya...
A hivatalos honlapon/fórumon kívül nincs más megbízható forrás. -
Kamu volt a hír.
Forrás:Hivatalos oldal. -
Krisz995 #41242 Komolyan? Lehidalok, ha tényleg ez lesz. akkor talán november-december tájékán lesz dobozos, és itt lesz Magyarországon is. De jó is lenne! :) -
Apocalipto #41241 OMSI 2 megjelenés októberben. -
norb82 #41240
Letöltés
Kapos is volt már, tegnap beraktam:D
Itt a régi verziója is:)
Letöltés -
Nordzso18 #41239 Köszi szépen! Valahogy elkerülte a figyelmemet! :) -
Kell néha ez is... :)
Nordzso18: nem, mert más már csinált. KATT! -
Ütközés elvileg volt a Lion's City v2-ben, legalábbis volt róla vidi.
LMG-123:visszatértél a festéshez ?