63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• dgufoplast
    Már meg van a meg oldás :)
  • omsifan
    Nem kell törölni a kasztni.bmp-t!
    ...és már megint elhamarkodtam valamit, a 6-os váltó természetesen kormányra rosszul volt beállítva, ahhoz is itt egy javítás:
    Váltó javítás
  • matesz19
    Jól néz ki, tetszik. ;)

Omsifan: Köszönjük a Buszokat. :)
  • bocskor3
    Így estére, egy Volánbuszos-Rábás C56. :D
  • ZsomborL
    Ami a texture mappában volt Kasztni.bmp,azt törölni kell?
  • matesz19
    Ikarus 266 (Retró-hoz) Old BKV Repairt

Nem tudom hogy a modern buszon hogy fog mutatni, mert azon nem próbáltam ki, de szerintem ugyan úgy. :)

Letöltés
  • omsifan
    Megoldottuk az átfestési hibát, itt letölthető a javítás:
    HOTFIX
    A letöltésben szereplő mappák szerint kell bemásolni!
  • matesz19
    Igen tudom, először úgy volt, de akkor elől meg hátul nem sok látszott a szürke csíkból, ezért így oldottam meg. :D Akinek szúrja a szemét majd átjavítja magának. :D (Nem kötekedésnek vettem, és én se annak gondoltam ;) )
  • omsifan
    Nem lehet átfesteni rendesen, de már lehet, hogy sikerülni fog megoldanunk..
  • norb82
    Mi nem jó rajta?
  • omsifan
    Elnézést a sok hozzászólásért, a réginél én rontottam el véletlenül, annál mégis jó maradt, az újnál nem értem, mi a gond..
  • omsifan
    Valamiért már a réginek sem jó az újrafestése, miért ugyan?? Hogy lehet, hogy ami egészen idáig hibátlan volt, elromlik?
  • omsifan
    Az üveg nem veri vissza a fényt, meg pár apróbb igazítás. Viszont most vettük észre, hogy a "modern" változatnál az a probléma áll fent, mint CCV-520 260-asánál, hogy nem működik rendesen az újrafestés. :( Pedig minden jó, és csak a modern változatnál van ez.. Megpróbálom megoldani valahogy, ha sikerül, teszek fel egy patchet.
  • kem001
    Köszönjük. Milyen javításokat végeztél rajt?
  • Ikarusfan
    Egyébként a BKV (FAÜ) buszain az ezüst csík a díszítőléc felett volt, nem rajta. De amúgy nem rossz. :)
  • omsifan
    Elkészült az Ikarus 266-os modernebb változata is! Együtt van a retróval, mivel azon is végeztem pár javítást. Az előző verziót töröljétek ki, és ezt másoljátok a helyére!
    Ide kattintva letölthető!

• dgufoplast
    Üdv!
    Lenne egy olyan kérdésem az aki csinált közületek a renault karosa city bus-hoz ki írást az el mondaná nekem hogy lehet el tolni így a fel íratott mint a videóban és milyen program kell hozzá mert nekem még eddig nem sikerült én jegyzettömben probáltam lehet azért nem sikerült ????
  • matesz19
    Igen, innentől már megy a dolog, csak a rendszám nem akart menni valamiért... :/ De mint kiderült, én voltam a béna xD Csak nem értem hogy felejthettem el mikor már ki adtam 3 festést is... xD Biztos a meleg megártott itt a panelban.. :D
  • matesz19
    hehe, nah igen Schumacher... :D Köszi még 1x, nem is értem hogy felejthettem el... xD
  • norb82
    [item]
    BKV_old
    farbschema_tex2
    AJTOK.bmp

Ezzel az ajtonak is adhatsz színt (csak szint) az ajtok.bmp-t megtalálod a fő mappában. lehetne az ajtó is ezüstös, ha már ilyenre vetted a figurát.
  • norb82
    Fahrt wie Michael Schumacher jaaaaa? :)
  • matesz19
    Jaaaa... Akkor ezért nem sikerült... :D Köszi srácok. :D
  • ZsomborL
    Pontosan!
  • norb82
    [item]
    BKV régi
    farbschema_trans
    RSZ_bkv_regi.bmp

ennyi.

(rendszám az átfestések mappába, ugyanazon a file néven értelemszerűen amit beírtál)
  • matesz19
    Én próbáltam betenni a cti-be, de nem akarta az igazságot, de viszont úgy akarom hogy az eredetinek meg maradjon a rendszám táblája, hogy ne ugyan az legyen mindegyiknek... :D
  • ZsomborL
    Küldd el privátban a rendszámot és a festést aztán megcsinálom.
  • matesz19
    Köszi. És a Régihez is megtudnád majd oldani?? :) Mert akkor addig nem adom ki az Old Bkv-s festést. :P
  • ZsomborL
    Nekem sikerült és nem a texture mappában lévőt írtam felül.

• omsifan
    Nemsokára lehet..
  • matesz19
    Tényleg az Ikarus 266-oshoz miért nem lehet csinálni külön egy másik rendszám táblát ha csinálok egy festés, mint az Ikarus 255-nél??
  • matesz19
    Igen, új képhez új akta illik, Még sem az 50,2%-os képem fogom mutogatni, de azt már úgy is töröltem. :D

------------------

Wollnerd: Jó neked. :D
  • Omsifan1225
    Szerintem csak csinált egy új személyi aktát , amibe már rakott képet :)
  • norb82
    Az én vezetői értékelésem nem túl fényes:D

De látom neked is 0km-e profil:D
  • Fox44
    Az.:))
  • wollnerd #41162
    Én már megjelenéskor is rájöttem. :D
  • matesz19
    Tudtátok hogy a játékban lévő "személyzeti akta"-hoz belehet tenni profil képet is? :D Unatkoztam, így megcsináltam. Csak pont akkorának kell lennie mint az eredetinek, nekem kissé pixelesre sikerült, de nekem tetszik. :D Jó mi? :D
  • olimano2222
    Off: Csak nem Pr-telecom ? :)
  • Ikarusfan
    Kösz, közben furcsa mód megjavult, nem is értem... :D
  • matesz19
    Én sem tudtam letölteni, de egy kedves barátom feltette a Megára, ha kell letudod tölteni. ;)
    >> Letöltés <<
  • Ikarusfan
    Csak én nem tudom letölteni a SOR-t? Elsőre még sikerült megnyitni az opfmafia-t, de lefagyott a letöltésnél, most már az oldalt se hozza be...