63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
dgufoplast #41196 Már meg van a meg oldás :) -
Nem kell törölni a kasztni.bmp-t!
...és már megint elhamarkodtam valamit, a 6-os váltó természetesen kormányra rosszul volt beállítva, ahhoz is itt egy javítás:
Váltó javítás -
Jól néz ki, tetszik. ;)
Omsifan: Köszönjük a Buszokat. :) -
Így estére, egy Volánbuszos-Rábás C56. :D
-
Ami a texture mappában volt Kasztni.bmp,azt törölni kell? -
Ikarus 266 (Retró-hoz) Old BKV Repairt
Nem tudom hogy a modern buszon hogy fog mutatni, mert azon nem próbáltam ki, de szerintem ugyan úgy. :)
Letöltés -
Megoldottuk az átfestési hibát, itt letölthető a javítás:
HOTFIX
A letöltésben szereplő mappák szerint kell bemásolni! -
Igen tudom, először úgy volt, de akkor elől meg hátul nem sok látszott a szürke csíkból, ezért így oldottam meg. :D Akinek szúrja a szemét majd átjavítja magának. :D (Nem kötekedésnek vettem, és én se annak gondoltam ;) ) -
Nem lehet átfesteni rendesen, de már lehet, hogy sikerülni fog megoldanunk.. -
norb82 #41187 Mi nem jó rajta? -
Elnézést a sok hozzászólásért, a réginél én rontottam el véletlenül, annál mégis jó maradt, az újnál nem értem, mi a gond.. -
Valamiért már a réginek sem jó az újrafestése, miért ugyan?? Hogy lehet, hogy ami egészen idáig hibátlan volt, elromlik? -
Az üveg nem veri vissza a fényt, meg pár apróbb igazítás. Viszont most vettük észre, hogy a "modern" változatnál az a probléma áll fent, mint CCV-520 260-asánál, hogy nem működik rendesen az újrafestés. :( Pedig minden jó, és csak a modern változatnál van ez.. Megpróbálom megoldani valahogy, ha sikerül, teszek fel egy patchet. -
Köszönjük. Milyen javításokat végeztél rajt? -
Egyébként a BKV (FAÜ) buszain az ezüst csík a díszítőléc felett volt, nem rajta. De amúgy nem rossz. :) -
Elkészült az Ikarus 266-os modernebb változata is! Együtt van a retróval, mivel azon is végeztem pár javítást. Az előző verziót töröljétek ki, és ezt másoljátok a helyére!
Ide kattintva letölthető!
-
dgufoplast #41180 Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem az aki csinált közületek a renault karosa city bus-hoz ki írást az el mondaná nekem hogy lehet el tolni így a fel íratott mint a videóban és milyen program kell hozzá mert nekem még eddig nem sikerült én jegyzettömben probáltam lehet azért nem sikerült ???? -
Igen, innentől már megy a dolog, csak a rendszám nem akart menni valamiért... :/ De mint kiderült, én voltam a béna xD Csak nem értem hogy felejthettem el mikor már ki adtam 3 festést is... xD Biztos a meleg megártott itt a panelban.. :D -
hehe, nah igen Schumacher... :D Köszi még 1x, nem is értem hogy felejthettem el... xD -
norb82 #41177 [item]
BKV_old
farbschema_tex2
AJTOK.bmp
Ezzel az ajtonak is adhatsz színt (csak szint) az ajtok.bmp-t megtalálod a fő mappában. lehetne az ajtó is ezüstös, ha már ilyenre vetted a figurát. -
norb82 #41176 Fahrt wie Michael Schumacher jaaaaa? :) -
Jaaaa... Akkor ezért nem sikerült... :D Köszi srácok. :D -
Pontosan!
-
norb82 #41173 [item]
BKV régi
farbschema_trans
RSZ_bkv_regi.bmp
ennyi.
(rendszám az átfestések mappába, ugyanazon a file néven értelemszerűen amit beírtál) -
Én próbáltam betenni a cti-be, de nem akarta az igazságot, de viszont úgy akarom hogy az eredetinek meg maradjon a rendszám táblája, hogy ne ugyan az legyen mindegyiknek... :D -
Küldd el privátban a rendszámot és a festést aztán megcsinálom. -
Köszi. És a Régihez is megtudnád majd oldani?? :) Mert akkor addig nem adom ki az Old Bkv-s festést. :P
-
Nekem sikerült és nem a texture mappában lévőt írtam felül.
-
Nemsokára lehet..
-
Tényleg az Ikarus 266-oshoz miért nem lehet csinálni külön egy másik rendszám táblát ha csinálok egy festés, mint az Ikarus 255-nél?? -
Igen, új képhez új akta illik, Még sem az 50,2%-os képem fogom mutogatni, de azt már úgy is töröltem. :D
------------------
Wollnerd: Jó neked. :D -
Szerintem csak csinált egy új személyi aktát , amibe már rakott képet :) -
norb82 #41164 Az én vezetői értékelésem nem túl fényes:D
De látom neked is 0km-e profil:D -
Fox44 #41163 Az.:)) -
Én már megjelenéskor is rájöttem. :D -
Tudtátok hogy a játékban lévő "személyzeti akta"-hoz belehet tenni profil képet is? :D Unatkoztam, így megcsináltam. Csak pont akkorának kell lennie mint az eredetinek, nekem kissé pixelesre sikerült, de nekem tetszik. :D Jó mi? :D
-
Off: Csak nem Pr-telecom ? :) -
Kösz, közben furcsa mód megjavult, nem is értem... :D -
Én sem tudtam letölteni, de egy kedves barátom feltette a Megára, ha kell letudod tölteni. ;)
>> Letöltés << -
Csak én nem tudom letölteni a SOR-t? Elsőre még sikerült megnyitni az opfmafia-t, de lefagyott a letöltésnél, most már az oldalt se hozza be...