63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• atty707
    Ha lesz időm, és Omsifan beleegyezik, akkor este csinálhatok egy ilyen "mindent bele" változatot.
  • ZsomborL

Ikarus 266-Kapos Volán festés.
    A festés nem lesz kiadva. :)

Norb82:Köszi a sok segítséget.
  • csucsa
    Sziasztok!
    Lenne egy nagy kérésem, kérdésem.
    Megoldható lenne, hogy az új 266-os buszban benne legyen minden javítás?
    Hot fix váltó, mondjuk automata, csengő javítás stb.
    És egyben kerülne kiadásra? Én megpróbáltam külön külön és mindig valami üti a másik javítást.
    Lehet nem jó a sorrend ahogyan próbálom?
    Én nagyon megköszönöm ha valaki készítene egy ilyen komplett 266-ost.
    Jó lenne a modern és a régi egyben.
    Üdv és szép napot! :-)
  • Fox44
    Igen, nem árt, mert nálam sem jártak a buszok, aztán beleírtam a 260-nasokat, és jó lett.
  • bpo451
    Így már jó lesz, köszönöm :)
  • Zoliikp
    Annyit még hozzátennék, hogy érdemes leellenőrizni az ailists.cfg-ben a járművek elérési útját, mert az ott megadottak eltérhetnek a nálad lévőekkel...
  • bpo451
    Betettem, de semmi
  • Routeres
    Dehogynem, csak a menetrend is be van csomagolva. Be kell tenni a TTData-ba.
  • bpo451
    Ezen az 1.5-ön egyáltalán nem is jár busz.
  • Fox44
    Ja.
  • TNH
    Nincs. A viewpoint állításról beszélsz?
  • Fox44
    Nincs valami program a kamera állításához? Mert, hogy ne kelljen állandóan ki-be lépkedni a programból.
  • TNH
    Elmosódott a textúra, meg hasonlók? A lentebb általam leírt hozzászólást olvasd el.
  • drago14
    Nálam a 1.04 az laggolt!
  • TNH
    Nem, de a te érdeked, ha felteszed. Nem igazán értem a kérdést, mert jobb, ha mindig friss verziód van.
  • drago14
    A Kispest 1.5-höz kötelező a 1.04-es verzió?
  • matesz19
    Értem, nagyon szépen köszönöm az infókat és a videót is, tényleg jól sikerült ez a verzió is, ahogy a többi is. :)

Nah arra a videóra is kíváncsi lennék majd valamikor, amit te módosítottál rajta, magadnak. :P :D
  • Routeres
    1.5 changelog: "Változás az 1.4.5 verzióhoz képest: "google street view" alapján a kresztáblák és útburkolati jelek, gyalogoslámpák elhelyezése."

1.5.1 changelog: "További lámpa program módosítások, elsőbbségi viszonyok a traffic rulesban beállítva, ebben már benne a 294E, 66, és 99 járatok AI-nak, és vezethetőként a 199-es is."

Itt megy végig a kolléga.

Saját magamnak megspékeltem annyival, hogy az AI a BKK színű NL202 lett és a valósághoz hasonlóan Csörgős ingavonat jár.
  • matesz19
    Ja értem, köszi, egy vieót is betudsz linkelni hogy még is miben változott a pálya?? :)
  • Routeres
    Aug. 4-én jött ki.
    Itt a link a poszthoz: katt
    Ha nem működne, akkor gsmmedia fórum > OMSI > Letöltések > 24. oldal
  • matesz19
    Ki, mit tud arról hogy van Kispest 1.5-ös?? Mert se itt az sg-n nem láttam a letöltési linkjét, se az omsihu-n nem láttam ilyesmit... Csak az egyik ismerösöm kérdezte hogy mióta van kint az 1.5-ös verzió...
  • Carmus
    Nagyon jó lett, nekem tetszik. :)
  • matesz19
    Találtam egy Ikarus 412-est a netten, és kis mintákat nagyotottam ki a painttal... Miért? Túl részletes lett a festésem? :O :D
  • Omsifan1225
    Ha már a BKV-s festéseknél járunk , én csináltam egy ezüstnyilas festést az Ikarus 266-ra . A képességeimből ennyire futotta... :))

Letöltés
  • Carmus
    A szín átmenetes részt, hogyan csináltad?
  • matesz19
    Ikarus 266-hoz elkészült az Ikarus 412-es festése. Ennyire futotta... :D

..:: Letöltés ::..
  • norb82
    Muti!
  • nx10521
    Ikarus 266 Pannon Volán - fehér

Letöltés

Sajnos a "modern" változatnál nem cserélődik le az ajtó szín és a rendszámtábla. [KÉP]
    Én rontok el valamit?
  • regelek5
    Értem, köszi!
  • bocskor3
    Mer' buse kijelzős, és csak buse hof fájlal tud működni.
  • regelek5
    Sziasztok!

Az új SOR C10.5 V2 busznál nekem nem ír ki semmit szélvédő feletti és oldalsó kijelzőkre, csak hátra. A Fonts mappa tartalma be van másolva, mégsem ír ki semmit. Nem tudja valaki, miért van ez? Az egyik hozzászólásban láttam képen, hogy valakinek működött.

Köszi a segítséget.
  • matesz19
    Sikerült megcsinálnom egy Ikarus 412-es festést a 266-osra... de szerintem annyira nem lett jó mint vártam... De majd meglátjuk hogy fog tetszeni nektek. :P
  • TNH
    Igen. :)
  • Omsifan1225
    Szerintem ezt pont nekem válaszoltad , amit én kérdeztem tőled az egyik videódnál :D
  • TNH
    "Szia! Vedd a Grafika (haladó) panelen a max betölthető textúrák méretét 601.0-ra(ezt te írod be egy téglalapba). Ha nem segít, akkor gyenge a videókártyád."

Egy videómból idéztem most. :)
  • Norby646
    Sziasztok! Felraktam az omsit de ismét előjött a fél percenkénti 5-10mp-es lagg. Korábban úgyemlékszem tudtatok segíteni de nem találom azokat a hsz-eket. Nem tudjátok mit lehet ezzel csinálni? Így játtszhatatlan az egész.
  • ZsomborL
    Elnézést,Kapos
  • ZsomborL
    Ikarus 266-Kapod Volán (BRS-554)

Letöltés
  • Tierhold
    No, akkor hozok egy kis csokrot :D
    Először is egy újabb Vértes Volán festés a régi fekete ablaksávval:

Letöltés

Másodszor, egy Volánbusz festés (persze képet sehol nem találtam róla):

Letöltés

Végül a csokor nagyja, Alba Volános festések hada: