63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Erlau Trans #41436
    Érdemi hozzászólásokat a dolgozó népnek! Köszönjük!
  • atty707
    Rakd fel hozzá a javítást:

Második link.
  • Erlau Trans #41434
    Nem gondoltam konkrétan senkire. De érdekes, hogy így mgadra vetted.
  • gylacus
  • fuszhi
    Pedig könnyű csak az a lényeg hogy az xp hez legyen a ps 3 as frissítés mahd az OMSI DVD ről kell telepíteni frame work-ot (ha nincs direkt x akkor azt is) utána az omnibusz szimulátort és játszani.
  • norb82
    Egész jó kis flottám lett már Kaposból:D

• Jhano
    Ja be kéne vezetődnöm már!:)O.k köszi kipróbálom!Az a legnagyobb baj hogy szegény omsiba már annyi minden van össze meg vissza hogy nem csoda ha mattot kap néha!De nem merném újra telepíteni mert örülök hogy egyszer sikerült,és szeretem ezt a játékot!
  • TNH
    Na, akkor bevezetlek a Windows-ba. :) Start menü->Minden program->Kellékek->Rendszereszközök->Rendszer-visszaállítás.
  • fuszhi
    start menü / minden program / kellékek / rendszereszközök / és Rendszer és kikeresheted dátumra hogy mikor mit telepítettél oszt visszaálíjjja :))))
  • Jhano
    Az jó lehet!De mi is az?
  • TNH
    Huh, ezt jól megírtam. Rendszer-visszaállítás.
  • TNH
    Ne azt vedd alapul. Esetleg egy reszdszer-visszaállítás? :)
  • Jhano
    Azt el is hiszem,mert megnéztem a jó-rossz hozzászólásaid arányát!:)))
  • fuszhi
    nem :))))))
  • Jhano
    Haliho!Megmérgezte az Omsimat a Martonváros pálya!Valószínű velem van a gond,de mióta letöltöttem nix fps!Még a Grundorf pályán is ugrál!!!!Rendesen telepítettem managerrel,aztán bemásolgattam a könyvtárakba a cuccot!Már töröltem,de ugyanúgy odavan a játék!Elötte Routeres beállításaival tök jól futott még a szczecin is!Tudna valaki segíteni ez ügyben!??
  • norb82
    Elnézést, ez a jó link. Letöltés.
  • norb82

Letöltés
  • gaboca89
    Káposztásmegyer,Szilas-patak :)
  • norb82
    Megnéztem tényleg nem egészen ilyen, de első látásra nagyon az ugrott be:D
  • padarmartin
    Nem :D
  • norb82
    Szóval Gazdagrét?

:)
  • norb82

:) :) :)
  • padarmartin
    Na ki ismeri fel?!:D
  • kuhnzsolt
    "Nem értem", milyen személyes kakaskodásról beszélsz! Ha például rám gondoltál, nyugodt lehetsz, a héten kihagyom az esetleges veszekedős hsz-kat, mert az m.életem a romokban hever!
  • TNH
    Amikor elkészülnek. :) A 9900HD-nak Júliusban kellett volna kijönni, de nem jött.
  • Erlau Trans #41411
    Inkább ilyen OFF mint warez vagy személyes kakaskodás...
  • szil balázs
    Sziasztok omsi volvo 9900 mikor lehet le tölteni és az Ikarus C56 mikorra várható? :) Előre is köszönöm a válaszokat :)
  • bpyfan
    Nem lehet valahogy megoldni hogy hogy D10-es 266-oson is működjön a hajdús festés?
  • TNH
    Moges
  • Fox44
    Reggelt!)

Ez melyik pálya:#41338
  • atty707
    Még épül-szépül.
  • Brad33
    Üdv!
    Régen jártam már itt, nem is követtem figyelemmel a változásokat. A Börzsöny Fiktívről van valami hír, esetleg megjelent már? (Ha esetleg igen, hol tudom letölteni?)
    Előre is köszi a válaszokat. (Bocs, ha már volt, pár oldallal visszamenőleg sem találtam.)
  • atty707
    A "modern" 266-nak van egy ilyen bugja, Omsifan írta. Próbáld meg a retró járművel.
  • bpyfan
    Mit ronthattam el.Bemásoltam az átfestések mappa tartalmát az átfestések mappába.Ezen nem tudom mit lehet elrontani de azért megpróbálom még egyszer.
  • Ikarusfan
    Van egy read me-je, abban benne vannak a retardernek a parancsai (azt hiszem KY_retarder_X vagy valami ilyesmi, a lényeg, hogy mindegyik fokozatnak van parancsa).
  • LMG123
    A hiba nálad van.
  • bpyfan
    Valami nem tuti a BPY-008-al csak a rendszáma lett az de ugyan úgy a nógrádos fényezés van rajta.
  • PDes
    Helló.

Az lenne a kérdésem, hogy az új SOR-ban az intő funkciót hogy lehet bill-re rakni? Tehát mi a parancsa amivel billhez tudom társítani?
    És ugyan ilyen kérdés, hogy a Retarder Joystic-nak mi a parancsa? Billel könnyebb lenne kapcsolgatni a fokozatot, mint egérrel menet közben :))
  • bpyfan
    Na igen.:D Sajnos ilyen sorsa van. De mindenesetre jó ez a kis időutazás.
  • LMG123
    A nógrádosról is lemaradt az elejéről a logo... :D :D látszik, hogy éjfél fele csináltam... :D