63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• atty707
    Kiraktam az oldalra az Ikarus 266.25 MBE-t. (Mindent bele edition)
  • Tierhold
    Igen, érdemes inkább újra rakni a pályát. nekem a Budapest 183-as pályán volt hasonló, a pályát újra raktam és megoldódott.
  • MZDESIGN
    Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ez így normális, vagy én rontottam el valamit a telepítésnél?

• bpo451
    Megvan még valakinek esetleg a 260 BKV mod 1.0-ás változata?
    Omsihu-n már csak a 2.0 van fent, de a régi voith váltósnak jobb volt a hangja.
  • MineHeadHun
    [off]OFF
    Ahogy látom a HG úr már szólt is még 3 órája :D Na jó, nem vettem észre mi történik itt, mert az utolsó pár hsz-t figyelem, de ennek a nagy hangnemnek már másodszor vagyok tanúja(mert a NFS:World témában egy bizonyos metasoft volt ilyen hangnemű akit ki is vágott az ottani HG úr)[off]
  • MineHeadHun
    Álljatok már le, istenem... -.- Különben jön a HG úr és mindent elintéz... Én is ezért kaptam 2 hétre júliusban büntetőpontot mert offoltam + meg nagy hangnemben beszéltem.
  • MAN014
    Tessék használtam remélem boldog vagy!

És Te most nem írsz "5"percenként és nem chat szerűen igaz? :)

És innentől kezdve Bárki ír nekem akármit nem fog érdekelni választ sem kap rá.

A moderátor meg eldönti sorsomat, nem nektek kell eldönteni! És annak örülhetnétek, hogy a moderátor nektek csomó mindent elnézett vagy elnéz.
  • atty707
    Nos, véleményem szerint sem volt olyan kirívó szabálytalanság, amit csináltál most. De én itt csak egy "senki" vagyok. :) A figyelmeztetés utáni hozzászólásaid stílusa viszont nem ide való. (Szerintem.) Ja, és máskor használd a 'válasz' gombot. Köszi.
  • MAN014
    Valamilyen szinten megértem a fórum moderátorát, DE nem csak én vagyok az aki 5percenként írogat, másrészt meg ti is OFF-oltok!
  • atty707
    Vegyél vissza az arcodból, ez nem az a hely, ahol hőzöngeni kell! Zsoltnak, bár nyersen fogalmazott, de igaza van!
    Van egy ismert közmondás: "Vagy megszoksz, vagy megszöksz."
    Olvasd el a Topic szabályzatot, és tartsd be! Ha nem megy, akkor ne vedd zokon, ha repülsz a fórumról...
  • kuhnzsolt
    http://omsihu.wordpress.com/category/rookie-szoba/
  • Tierhold
    megnyomod az alt gombot és fent megjelenik egy menű sor ott a sárga nyílra kattintasz, megjelenik merre menj. A Patch-et pedig az aerosoft launcherben megtudod nézni, de az 1.06-os a legfrissebb.
  • MAN014
    És én szerinted megijedek? Azért mert adogatja itt a büntetőpontokat?
    Ráadásul a semmiért. De tökmindegy.

És nem csak én írogatok 5 percenként. Ja és ne azzal gyere Te meg, hogy Én mit csináltam és mit nem csináltam... szerintem ezt a témát hanyagoljuk. Munkáim pedig vannak, csak nem OMSI-ba!
  • WinStar
    Sziasztok. Megvettem a játékot eredetibe :)
    És még nem játszottam a warezos verziójával se,szóval kicsit értetlenül állok a játék elé. Az irányítás megvan,de merre kéne mennem? Van valami térkép a játékba? Vagy honnan tudom hogy merre kéne mennem? :)
    Illetve az a kérdésem hogy betudnátok linkelni a legfrissebb patch-et? :$
  • ZsomborL
    Igen,az ötlet tőled jött :)
  • kuhnzsolt
    Na most rám figyelj!

Ne akard átvenni a lázító szerepét tőlem, akarni a wc-n kell!

Ez a fórum nem chat ezt írta is a hg, megjegyzem normál hangnemben. Te pedig próbálkozol azzal, hogy azt mondod nyugodtan adja a büntetőpontokat? Azt gondolod, ettől besz@rik? Kinek hiszed magad itt? Mióta vagy a fórumon? Építő a hozzászólásaid? Van már valami számottevő munkád? Megjegyezném neked, hogy a másod, harmad regeket felismeri az oldal motorja, és ezeket letiltja néhány napra!

Tényleg vegyél vissza, ne 5 percenként írogass, ha pedig ennyire írhatnékod van, akkor használd már azt a kib@szott privát felíratott a hsz dátum/idő résztől jobbra.

Én többet neked itt nem írok, csak privátban.

Bocs HG tudom, OFF hozzászólás volt!
  • matesz19
    Látom, az ötlet tőlem jött hogy ilyen festést csinálj a buszra. :P Jól néz ki, tetszik. ;) Én is gondoltam rá. De így hogy te csinálsz, így akkor én inkább nem csinálok... :)
  • TNH
    Ömm, igen, de van Minimum, PC of 2006, PC of 2007, stb.
  • RoxorHUN
    az alap beállításokat!
  • TNH
    És milyen beállításokat használtál eddig?
  • MAN014
    Nyugodtan.

Bár azt sem értem miért.. Én csak válaszolgatok, meg kérdezgetek. De más biztosan nem csinálja ezt... igazad van.
  • RoxorHUN
    Dual Core 1.6 GHz
    2GB DDR3 RAM
    1GB VideoCard Nvidia Geforce 610M
    Windows 7 32bit
  • TNH
    Amennyiben OFF topikban leírnád a géped, és hogy milyen beállításokkal játszottál eddig, akkor megmondjuk, hogy jó lesz-e az neked.
  • RoxorHUN
    Ahoj!
    Valaki segítene nekem?
    többször láttam már ezt a kiírást hogy routeres félle beállítás vagy valami hasonló! ezt miért jó? és honnan lehet letölteni?
    Köszönöm
  • Erlau Trans #41492
    Vegyél vissza, jó?! Nem kell 5 percenként irkálni hozzászólást, ez nem chat. Egyelőre csak figyelmeztettelek, de következő alkalommal 3 pont lesz.
  • ZsomborL

Hamarosan :)
  • Omsifan1225
    Szerintem szóló buszon is elég jól mutat :)
    a #41488 - as hsz.-emhez elfelejtettem odaírni hogy az Ikarus 266-oshoz csináltam :)
  • MAN014
    Az a festés csak a csuklósra illik jól szerintem.
  • Omsifan1225
    Matesz19 kedvet adott nekem , hogy csináljak egy 7-173-as festést :)
    Valakit esetleg érdekelné a dolog ?
  • MAN014
    Nah igen, hasonló, de mégse ugyanilyen :)
  • Renault Agora
    Ő szerintem a 7-173 alatt erre az ikarus 280-as festésre gondolt. xD
  • MAN014
    norb82 neked meg mi bajod?
  • norb82
  • MAN014
    Hogyan utánozhatnék olyant, akit nem is ismerek? Azt sem tudom ki Ő.. Ez a saját eszemből jött ez a festés, mert múltkor hasonlót láttam a pályaudvaron.
  • matesz19
    Ha ezzel a 7-173-ast akarod utánozni, akkor van még mit javítani rajta... :D De az ajtót javaslom fesd be majd sötét kékre mint az alsó rész, úgy pofásabban néz majd ki, talán... ;) KÉP1
  • MAN014
    Mostanában unalmamban neki álltam Én is festegetni. Ha valakinek tetszik, akkor kicsit még javítok rajta és publikálom.

• csucsa
    Én köszönöm Omsifan és atty707!!! :-)))
  • TNH
    Mi nem jó vele?

(Ez a kérdés ON.)
  • ekepista
    sziasztok abécsi buszt honét tudnám leszedni normális módon mert ami nekem meg van az nem jó
  • omsifan
    Beleegyezve.