63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
atty707 #41516 Kiraktam az oldalra az Ikarus 266.25 MBE-t. (Mindent bele edition)
-
Tierhold #41515 Igen, érdemes inkább újra rakni a pályát. nekem a Budapest 183-as pályán volt hasonló, a pályát újra raktam és megoldódott. -
MZDESIGN #41514 Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ez így normális, vagy én rontottam el valamit a telepítésnél?
-
Megvan még valakinek esetleg a 260 BKV mod 1.0-ás változata?
Omsihu-n már csak a 2.0 van fent, de a régi voith váltósnak jobb volt a hangja. -
[off]OFF
Ahogy látom a HG úr már szólt is még 3 órája :D Na jó, nem vettem észre mi történik itt, mert az utolsó pár hsz-t figyelem, de ennek a nagy hangnemnek már másodszor vagyok tanúja(mert a NFS:World témában egy bizonyos metasoft volt ilyen hangnemű akit ki is vágott az ottani HG úr)[off] -
Álljatok már le, istenem... -.- Különben jön a HG úr és mindent elintéz... Én is ezért kaptam 2 hétre júliusban büntetőpontot mert offoltam + meg nagy hangnemben beszéltem. -
Tessék használtam remélem boldog vagy!
És Te most nem írsz "5"percenként és nem chat szerűen igaz? :)
És innentől kezdve Bárki ír nekem akármit nem fog érdekelni választ sem kap rá.
A moderátor meg eldönti sorsomat, nem nektek kell eldönteni! És annak örülhetnétek, hogy a moderátor nektek csomó mindent elnézett vagy elnéz. -
atty707 #41509 Nos, véleményem szerint sem volt olyan kirívó szabálytalanság, amit csináltál most. De én itt csak egy "senki" vagyok. :) A figyelmeztetés utáni hozzászólásaid stílusa viszont nem ide való. (Szerintem.) Ja, és máskor használd a 'válasz' gombot. Köszi. -
Valamilyen szinten megértem a fórum moderátorát, DE nem csak én vagyok az aki 5percenként írogat, másrészt meg ti is OFF-oltok! -
atty707 #41507 Vegyél vissza az arcodból, ez nem az a hely, ahol hőzöngeni kell! Zsoltnak, bár nyersen fogalmazott, de igaza van!
Van egy ismert közmondás: "Vagy megszoksz, vagy megszöksz."
Olvasd el a Topic szabályzatot, és tartsd be! Ha nem megy, akkor ne vedd zokon, ha repülsz a fórumról... -
kuhnzsolt #41506 http://omsihu.wordpress.com/category/rookie-szoba/ -
Tierhold #41505 megnyomod az alt gombot és fent megjelenik egy menű sor ott a sárga nyílra kattintasz, megjelenik merre menj. A Patch-et pedig az aerosoft launcherben megtudod nézni, de az 1.06-os a legfrissebb. -
És én szerinted megijedek? Azért mert adogatja itt a büntetőpontokat?
Ráadásul a semmiért. De tökmindegy.
És nem csak én írogatok 5 percenként. Ja és ne azzal gyere Te meg, hogy Én mit csináltam és mit nem csináltam... szerintem ezt a témát hanyagoljuk. Munkáim pedig vannak, csak nem OMSI-ba! -
WinStar #41503 Sziasztok. Megvettem a játékot eredetibe :)
És még nem játszottam a warezos verziójával se,szóval kicsit értetlenül állok a játék elé. Az irányítás megvan,de merre kéne mennem? Van valami térkép a játékba? Vagy honnan tudom hogy merre kéne mennem? :)
Illetve az a kérdésem hogy betudnátok linkelni a legfrissebb patch-et? :$ -
Igen,az ötlet tőled jött :) -
kuhnzsolt #41501 Na most rám figyelj!
Ne akard átvenni a lázító szerepét tőlem, akarni a wc-n kell!
Ez a fórum nem chat ezt írta is a hg, megjegyzem normál hangnemben. Te pedig próbálkozol azzal, hogy azt mondod nyugodtan adja a büntetőpontokat? Azt gondolod, ettől besz@rik? Kinek hiszed magad itt? Mióta vagy a fórumon? Építő a hozzászólásaid? Van már valami számottevő munkád? Megjegyezném neked, hogy a másod, harmad regeket felismeri az oldal motorja, és ezeket letiltja néhány napra!
Tényleg vegyél vissza, ne 5 percenként írogass, ha pedig ennyire írhatnékod van, akkor használd már azt a kib@szott privát felíratott a hsz dátum/idő résztől jobbra.
Én többet neked itt nem írok, csak privátban.
Bocs HG tudom, OFF hozzászólás volt! -
Látom, az ötlet tőlem jött hogy ilyen festést csinálj a buszra. :P Jól néz ki, tetszik. ;) Én is gondoltam rá. De így hogy te csinálsz, így akkor én inkább nem csinálok... :) -
Ömm, igen, de van Minimum, PC of 2006, PC of 2007, stb. -
RoxorHUN #41498 az alap beállításokat! -
És milyen beállításokat használtál eddig? -
Nyugodtan.
Bár azt sem értem miért.. Én csak válaszolgatok, meg kérdezgetek. De más biztosan nem csinálja ezt... igazad van. -
RoxorHUN #41495 Dual Core 1.6 GHz
2GB DDR3 RAM
1GB VideoCard Nvidia Geforce 610M
Windows 7 32bit -
Amennyiben OFF topikban leírnád a géped, és hogy milyen beállításokkal játszottál eddig, akkor megmondjuk, hogy jó lesz-e az neked. -
RoxorHUN #41493 Ahoj!
Valaki segítene nekem?
többször láttam már ezt a kiírást hogy routeres félle beállítás vagy valami hasonló! ezt miért jó? és honnan lehet letölteni?
Köszönöm -
Vegyél vissza, jó?! Nem kell 5 percenként irkálni hozzászólást, ez nem chat. Egyelőre csak figyelmeztettelek, de következő alkalommal 3 pont lesz. -
Hamarosan :) -
Szerintem szóló buszon is elég jól mutat :)
a #41488 - as hsz.-emhez elfelejtettem odaírni hogy az Ikarus 266-oshoz csináltam :) -
Az a festés csak a csuklósra illik jól szerintem. -
Matesz19 kedvet adott nekem , hogy csináljak egy 7-173-as festést :)
Valakit esetleg érdekelné a dolog ? -
Nah igen, hasonló, de mégse ugyanilyen :) -
Renault Agora #41486 Ő szerintem a 7-173 alatt erre az ikarus 280-as festésre gondolt. xD -
norb82 neked meg mi bajod? -
norb82 #41484 -
Hogyan utánozhatnék olyant, akit nem is ismerek? Azt sem tudom ki Ő.. Ez a saját eszemből jött ez a festés, mert múltkor hasonlót láttam a pályaudvaron. -
Ha ezzel a 7-173-ast akarod utánozni, akkor van még mit javítani rajta... :D De az ajtót javaslom fesd be majd sötét kékre mint az alsó rész, úgy pofásabban néz majd ki, talán... ;) KÉP1 -
Mostanában unalmamban neki álltam Én is festegetni. Ha valakinek tetszik, akkor kicsit még javítok rajta és publikálom.
-
csucsa #41480 Én köszönöm Omsifan és atty707!!! :-))) -
Mi nem jó vele?
(Ez a kérdés ON.) -
ekepista #41478 sziasztok abécsi buszt honét tudnám leszedni normális módon mert ami nekem meg van az nem jó
-
Beleegyezve.