63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Serpenthelm #41904 Ilyenek az 1-ben is vannak, nem csak az autók, a buszok is, nem ritkán szoktam a hasonlók miatt X-et nyomni... -
Ez tényleg nem biztató. Jelenleg is nagy probléma, hogy nem akarnak segíteni az autósok a busznak. Valamint nagyon egyhangú a közlekedés, nincsenek többféle modorok. Reménykedem benne, hogy ezt javítják. -
Fox44 #41902 OMSI 2 Gamescom Gameplay Preview 2013 1.11-től majd látható, hogy a második autó csak úgy nekimegy a busznak, nem lassít és áll meg. Remélem nem ilyen lesz... -
Maga az objektumok miatt kell az 1.0, meg Splines-ek miatt. -
Az nincs fent, mivel a gsmmedia.hu - ról töltöttem le,ott azt írja a képek alatt,idézem : Ahogy olvastam a maps mappából a Szombathely (1.0) törölhető, mert a 2.0 külön mappába került. -
Maga a pályára értette az 1.0-át. -
2 ember csinálja. -
Milyen 1.0 -ás, maga a játék 1.0 nem?. -
norb82 #41896 Az már nem nagy meló... -
Azóta nyoma is veszett a hozzászolásnak. -
Renault Agora #41894 Igen, annyira nem üres nem arra gondoltam csak hiányoznak belőle a kapaszkodók meg a térelválasztók. Reménykedjünk benne hogy még talán Novemberben kiadják. :) -
Azért annyira nem üres a belseje, ezt tisztán modellezés, ezzel max pár hónap alatt megvannak a srácok szerintem. A csuklós script így elnézve nagyjából rendben van, szerintem a programhoz nagyon már nem fognak nyúlkálni, innentől inkább csak a pálya hátráltatja őket. Ahhoz képest, hogy néha milyen csönd volt, én bizakodó vagyok, szerintem még összejöhet az idei kiadás :) -
Egy játékkal két hónap alatt elég sokat lehet haladni, ha elég sokan vannak a készítő csoportjában, és szerintem elég sokan is dolgoznak rajta, ezért mondom hogy két hónap alatt még bővülhet a játék és a kiegészítők hozzá, de ha csúsznak akkor sem történik semmi mert csak jobb lesz a játék. -
norb82 #41891 1.0 fent van? Az is kell hozzá... -
Szép napot mindenkinek!
Ki szerettem volna próbálni a Szombathely V2.0 pályát,de viszont ezek az út hibák jöttek elő.Mi a teendő ilyen esetben? honnan tudok letölteni hozzá javító patch-t? vagy valamit?.1 KÉP2 KÉP3 KÉP4 KÉP5 KÉP
-
Igen, a kerék azért fehér, mert kimaradt egy textúrafájl. Innen letöltheted:
MAN NL202 Vasi Volán festés
Ezeket tedd be a Vehicles/MAN_NL202/Texture/Repaints_NL202 mappába. -
Árnyékokkal is milyen szépen fut. Jó lesz ez :P -
Renault Agora #41887 Háth az NG 272 beljseje még elég üres ahogy az NL 202-nek is. A map sincs kész teljesen. Szerintem ebből még december se lesz. -
teszter #41886 Ha már így mutatják akkor már biztos nem lehet messze a megjelenés. :) -
Az ok egyszerű. A festést rosszul tette be a pálya készítője, lehagyta a fájlból a kerekek textúráját. -
Routeres #41884 Hogy kerülnél oda, ahova gondollak...
Interjú Marcellel az OMSI 2-ről -
Routeres #41883 Interjú Marcellel az OMSI 2-ről. Némettudás előny.
-
btx #41882 Köszi!
Ezt benéztem. Még direkt néztem is a launcher-ben de felcseréltem az alappal (amit egyébként user-aktivitás nélkül beaktivált)...
Most már megy, köszi! -
Hali. A Szombathelyi pályán, hová kell másolni az "Ibis.docx" file-t. Nincs uatsom, és a menetrendben sem lehet beállítani az úti célt. Ja a kerék miért fehér? [img=http://www.kephost.com/thumb/2013/8/21/a1_2013_8_21_1wtnguoewr_tn.jpg] a buszon. Pedig jól másoltam be a bmp-t és a cti fált. -
Tierhold #41880 A kiegészítőt is aktiválni kell mint az alapjátékot, ugyan úgy. -
norb82 #41879 wient nem aktiváltad. -
btx #41878 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Megvan az Omsi magyar és a Wien kiegészítő (mindkettő eredeti). Felraktam az alapprogramot, majd rá a kiegészítőt és az 1.06-os patch-et. Indítás után az alapprogram tökéletesen működik de a kiegészítőben egy csomó textúra hiányzik (sőt, már a busz sem jelenik meg amikor az elején ki akarom választani). Leinstalláltam a kiegészítőt és felraktam megint hátha az a gond, hogy még az 1.06-os patch felrakása előtt raktam fel de az sem oldotta meg a problémát!
Van valami tippetek?
köszi -
Ha jól emlékszem, a készítőnek bele kellett nyúlnia a scriptekbe az Y megjelenítéséért. Gondolom nem készítette ezt el minden buszhoz, vagy nincs meg neked. -
Valaki? -
Kem001 és Routeres :
Köszi a segítségeket :) -
krisztiandzs #41874 OMSI-ban meg lehet valósítani valahogy a "tanszünetes munkanapot"? -
Routeres #41873 194, 199 lesz vezethető, a többi AI. A valóságban a 194-est és a 151-est használom minden nap, de a 151-est nem ismerem annyira, hogy bele merjek vágni.
Amin mindenképpen változtatni fogok, az a környezet, mert minden bajom van, ha német objektet, vagy szürke járólapos járdát látok magyar pályán. Ennyit elöljáróban, a többi tényleg a jövő zenéje.
Egyenlőre Börzsönyt kéne már befejezni... -
norb82 #41872 Köszi:) -
Jól néz ki, szép lett ;) -
Húúú az szép Pack lesz. Na igen, majd ha valamikor elkészül. :) De gondolom a Kispest 2.0 pálya nem 1 járattal fog bővülni, igaz?? :D
"De ez még a jövő zenéje", ahogy mondani szokták. :D -
norb82 #41869
Letöltés
Ez ihlette. -
Köszönjük atty707 hogy kitetted a Ikarus 266 MBE verseny videóit, és az arany érmet (2. videó az enyém :D ). Pedig azt hittem hogy mivel megszűnt az oldal, így a versenyt is felfüggesztették, de szerencsére nem. :D -
Mi lehet pontosan a ludas, amiért inkább a bizonyos mátrix kijelzőjű buszoknál ( pl. MAN Lions City DD, Ikarus 260, Julian MB-je) a Szombathely mapon a kijelzőjük a számokat megjeleníti de a betűket nem? Pl. Y és A. front fájlok? Azokat mindig szoktam figyelni a buszok telepítésekor. Viszont a Merci 035 kijelzője semmit nem mutat.
-
Ahhoz nem, de egy következő csomaghoz igen, majd meglátjuk Routeres hogy halad a Kispest 2.0-val (de korai még erről beszélni...), lehet azzal jönnek majd. Csak új tűzoltó is van/lesz (Rába M16) meg a rendőrautók bázisa is bővül majd az Opel Astra-val. -
Routeres #41865 Utolsó oldal, Volvo 9900HD topik