OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
http://gcs7e7.wordpress.com/
AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz
OMSI Workshop | https://www.facebook.com/omsiworkshop | http://omsiworkshop.blog.hu/
http://goo.gl/gd6Zi5
Egyrészt kíváncsi lennék én arra, hogy melyik lett volna hasznosabb:
- ez a megoldás
- vagy elmenni dolgozni valahová napi pár órát.
Van egy olyan tippem, hogy a második verzióval többre vitte volna, meg azzal is, ha talán a pályára és a buszra elcseszett idõ helyett dolgozik valahol... de ez az én magánvéleményem. Nekem, ha most lennék fiatal akkor is elõbb jutna eszembe elmenni a tuskóva, vagy valami hasonló helyre elmenni polcot rendezni, mint bizonytalan anyagi forrásért küzdeni hónapokon át...
PC: i5-3570, 4GB, HD6850 1, G27, CM Blizzard T2 Laptop ASUS ZenBook 15" i7-3612HQ 6GB
http://goo.gl/gd6Zi5
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
---
Egyébként örömmel jelentem, hogy sikerült mûködésre bírnom a hangokat a pályán. Eddig is voltak rajta madarak, de most egy script vezérli, hogy nappal a madaraké, este a tücsköké legyen a színpad. Tervezek továbbá még kutyát, szarkát, varjút, talán kakast és tehenet is készíteni. A hangok már megvannak hozzá. Katt
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
A profi Bécs OMSI-kiegészítõ, amely a teljes, bécsi 24A járatot és az LU200-as buszt tartalmazza, május végén jelenik meg. A www.wingbest.com áruházban - most kedvezményes áron - megrendelhetõ! Gondoltam, jelzem nektek 😉
Üdv,
BravoFox
http://gcs7e7.wordpress.com/
Aki átakarja szabni az unalmas alap kezdõképernyõjének betöltését, az most megteheti. A kép alatt vagy felett ott a letöltési LINK a hozzászólásokban. <#rolleyes>#rolleyes>
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
És aki unja már az alap Grundorf-ot, annak itt egy kis átalakítás.
De még egyiket se próbáltam ki...
Mondjuk azt nem igazán értem, hogy az EVM kiadást miért 1.04-ek írja a Launcher. 😊
Benne a forgalom irányítás mûvészetével, a BKV autóbusz parkját bemutató írásunkkal, és a Magyarország mappal, ami nemrég jelent meg ETS2 alá.
keresd ezt:
21:
340210
0
és vváltoztasd erre:
21:
23982
0
Na ez nagyon hiányzott... így is van egy nõ aki végig magyarázza, hogy õ napijegyet kér, azt már rég kiadtam neki a jegyet. Meg a hallozásukkal is mindig az agyamra mennek, van amelyik ordít... felére vettem minden beszédhangot, meg a morgást is, hogy rosszul vezetek, bár ritka, hogy megszólalnak. Nem is a beszéddel van a gondom, a nõi hangoknak borzalma a hangfekvése, az õrületbe kerget, mellég még egyik másik nõi hang annyira csúnya némettel harácsol, hogy a hátamon feláll a szõr...
A többi csupa pozitív! 😊
Kösz a fordítást, nekem még kedvem sem volt elolvasni idegen nyelven, de így gyorsan átfutottam.
Itt a changelog:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Általános:
--------------------------------------
* Patch 1.03 az új kiegészítõk új másolásvédelme miatt kell.
* Gyorsabb beállítások menü, a kapcsoló (trigger) listát csak az után tölti majd be a játék, miután kiválasztottuk a játékvezérlõket.
* Billentyûzetrõl kormányzás finomítása (opcionális).
* Jegyeladás közben az emberek folyamatosan beszélni fognak hozzád.
* Vasúti jármûvekkel való ütközés nem fog õrült kisiklást okozni.
* Új parancssori bejegyzések:
"-savelogs" Minden logfile dátum és idõ szerint lesz elnevezve, tehát nem fogják egymást felülírni. De ne feledjük, ez sok szemetet csinálhat az OMSI könyvtárában, tehát csak bétateszteléskor és hasonlóknál használjuk!
"-nolog" Naplózás teljes kikapcsolása. Növelheti a játék futási teljesítményét.
"-logall" Sokkal több logfile bejegyzés. Ez segíthet megoldani rejtélyes hibákat, de csökkenti a teljesítményt és jelentõsen növeli a töltési idõt.
Grafika / Teljesítmény:
* Tükrök teljesítményének növelése: A játék csak a látható tükröket fogja renderelni. Ha csak egy látszik, akkor csak egy lesz renderelve, ami növelheti a játék teljesítményét.
* Anizotróp szûrés alapértelmezetten be lesz kapcsolva, így nem kell már a videokártya illesztõprogramjában beállítani.
* Sokkal realisztikusabb éjszaka a csökkentett tükrözõdésnek köszönhetõen.
* Tükrök aránya rögzítve 16:10-re, már nem függ a képaránytól (=képaránytól függetlenül látható lesz az tükör)
Jármûvek (általánosan)
* Fixed number plate lists with fixed assignment to vehicle numbers possible (???)
* Rendszám szabadon beírható lesz minden jármûvön.
* Valósághûbbek lettek a spandau-i rollband kijelzõk a buszokon.
Jármû funkciók / scriptelés:
* "Automata kuplung" opció (scriptekben változtatni kell)
* Jármû adott pontjain (path) megadható az emberek száma.
* Lehetséges a külsõ ajtónyitás és az ajtónkénti leszállásjelzés
Eltávolított bugok:
* Parkoló autókkal való ütközés élethûbb lett
* A menetrend összegzõ képernyõ megjelenésekor a busz nem fog ugrani.
* Egyforma vezetésre vonatkozó megjegyzések az utasoktól nem lesznek egymás után lejátszva.
* A játék nem fog összeomlani, ha nincs hangeszköz bedugva
* Minden "köszönöm" (thank you) hangfájl át lett nevezve így: "Thanky_1.wav"
* AI SD202 modellek ajtajainak ablakai javítva
* D87 és D88 hozzáadva a spandau-i ailists.cfg-hez
Map Editor:
* Talajfelfestések véletlenszerû eltûnése javítva, nem fog többször elõfordulni
* A pályákhoz hozzá lehet majd adni évszámokat, amik véletlenszerûen lesznek kiválasztva, amikor nem a "current year" opcióval játszunk.
* Buszmegállók véletlenszerûen megjelenõ reklámokat kapnak (script sablon mellékelve less!)
* "Internet textures": Amikor indítjuk az OMSI-t, ellenõrizni fogja, hogy vannak-e frissített texturák, és ha vannak, akkor letölti õket.
* Hiányzó bejegyzés az ailists.cfg-ben nem fog összeomlást okozni, csak egy bejegyzést a logfile-ban.
* bejegyzés használható lesz vasúti jármûveknél, ezáltal "végtelenül nehézzé" tehetjük õket.
* DR Ra11 jelzõ ("W") azoknak, akik szeretnének egy régi Kelet-Német teherpályaudvart csinálni!
Ha ilyen üzenet fogad, akkor valami mégis hiányzik.
Egy betû eltéréssel,-hogy az azt használó többi pályán ne változzon- elmented ugyan azokkal az opciókkal, és késõbb is fel tudod használni.
A szerkesztõben is ugyan ott lesz, csak ki kell cserélni.
Azért tanácsolom ezt, mert a saját invisible sli-k bugosak, és 3m-rel a föld felett közlekednek a "puhatestüek"...