63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Itt írta az egyik készítő. -
Hol olvastad ? :D
Mert érdekelne , ha nem gond :) -
Nagyon jól néznek ki. :P
Akartam múltkor is kérdezni, csak elfelejtettem, hogy a Börzsöny pályához összeállított, Kék villogó/vinnyogó flottához, nem tervezel sárga mentőautót is?? :D KÉP1, KÉP2 -
Apocalipto #41861 Akkor más: A 9900-as LEHET hogy jövőhét hétvégén megjelenik :) -
A következő 6-os AI-pack résztvevői a sportkocsik: :)
-
Geri556 #41859 Volt már linkelve, de azért köszönjük
-
Apocalipto #41858 Vidin az NG272-es:
-
sirenato #41857 Hali! A MAZ 107-ből nem jött ki javítás? -
Mert o3d-ben sokkal kevesebbet foglal, és kevesebb fps-t eszik. -
Egy szakmai kérdésem lenne; ha a modelleket az OMSI akkor is megjeleníti, ha x formátumban vannak, akkor miért éri meg o3d-be konvertálni mindent? Esetleg az x kiterjesztésű fájlokra nem érvényesek az .sco beállításai? -
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SltGQtMyNzo -
Elküldöd a videó linkjét is ?
Csak mert én nem nagyon látom a videót , amit be akartál volna rakni ... -
Erről tudtok v mit kész lett már ? -
De normálisra mástól ne számíts, csak ilyen rossz minőségű, kamerásra. -
jó lesz ez, hamarosan biztos felkerül több gameplay is :) -
Oh, ilyet is találtam. :) -
Képek a Gamescomról. -
Rheinhausen V4 - Revised Edition 1.1-hez nincs valakinek véletlen egy rendes, működő AI list-je? -
Itt van a
MZK Kydczice pálya, akinek kell a Megáról. :) -
Köszi srácok a segítséget. :) Remélem lesz "Virág verzió" ebből is, de inkább csendben maradok ez ügyben, mert ez nem az a topik rész... :D -
(Y) -
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SltGQtMyNzo (bocs a linkért)
Erről tudtok vmit kész lett már ? -
szerintem, minden játéknak külön csatornája lesz. OMSIsat még nem találtam, de lehet hogy a hivatalos fórumon kint lesz:) -
Routeres #41841 "OMSI 2 egy G27 társaságában egyenlőre jól működik.
A stand a rendezvény alatt végig látogatható lesz, Marcel pedig szerdán (vagyis ma), csütörtökön és pénteken délelőtt, valamint Rüdiger társaságban hétvégén egész nap ott lesz."
Itt a kapcsolódó topik is. -
Ez nem kérdés!!! Na náááá :D Egy linket tudnál adni hogy mi is tudjuk követni az eseményeket esetleg?? :) -
Na, ma elkezdődött a Gamescom, és ha jól olvastam, az OMSI 2-t is bemutatják majd(ma biztos nem)
Várjuk ugye? ;) -
Na igen, most már tényleg mert, nem sokára lejön nekem is. Amúgy nektek tetszik a pálya? :D Amúgy itt egy járat térkép, az MZK Kydczice pályáról, akit érdekelne:
-
Fox44 #41837 Mire én leszedném és feltenném, addigra te rég leszeded.) Így felesleges. -
Jaaa... Kár... Nekem 40/20-as nettem van, de ennél a szervernél valahogy nem érzem...
Nah, de mind1, azért köszi. 
-
Elég rossz netem van az az igazság,sose menne fel.Lefele jól tölt dolgokat de felfele... -
Akkor feltudod tenni valami gyorsabb szerverre?? :D Mert még van kb. 20 perc mire lejön... (Jdownloader-el) :/ :( -
buszosatesz #41833 Hello!
Nekem fontos lenne a 3 pedál meg a H váltó is. G25-öt (igaz használtan) kb annyiért adják, mint az új DFGT-t. De köszi, hogy leírtad a véleményed. -
Nekem jön rendesen.. -
Valaki ismeri a MZK Kydczice pályát?? A oldalon lévő h.sz.-ok között egész jó képeket láttam, de egy nagyon tetű lassú szerverre tették fel, sajnos. Több mint félóra alatt jön le az a majdnem 300 MB... :( -
Tudom hogy nem ide tartozik , de ezt láttátok már? -
Ezt a videót láttátok már?? :D Nekem tetszik... :)
Ha nem sikerülne a videó, itt a LINK. :) -
És mennyi van kész belőle kb.? :) -
üdv én a helyedben vennék inkább egy driving force GT -t olcsóbb és tudja a 900 fokot két, pedálos, szekvenciális váltóval. Szerintem manapság még nincsenek ezek a szimulátorok olyan szinten hogy érdemes lenne ennyi lét kiadni egy kormányért. Mindegy ízlések és pofonok. -
regelek5 #41826 Én kérdeztem nemrég a SOR Kapos Volán festést. Nagyon köszi!
-
Üdv. Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy sufnituningként átszereltem a Jelcz L100-ból az EMKE-t. Az IBIS része hibátlanul működik, ellenben a jegynyomtató mintha halott lenne. A Ticketprinter.osc-t átmásoltam, de valamiért nem működik. Mi mást kell még átjavítani? (A tippem az, hogy manuális jegyeladás működött a buszban, de én jegynyomtatót szereltem bele. Csak nem tudom, hogy mit írjak át...)