63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• jutiput
    Sziasztok!

Egy régen foglakozató kérdésem lenne,hogy a buszok üveg felületére hogyan tudok rátenni,matricát,felíratott stb.. hogy megmaradjon normálisan a repaint is.
  • matesz19
    Így már érthető. :D De amelyikben pl. nincs ibis, akkor melyiket állítsam be végállomásnak?? Új temetőt ugyan úgy, vagy a sportcentrumot??
  • Waterloo21
    Ez egy apróbb kis meglepetés volt. :) Szeptembertől változik a menetrend Szombathelyen, és a már említett időszakokban érinti ezt a megállót is. Jól is jött, mivel így a már az első kiadásban megépült vonal is megújult egy picit. Így most a Linie 00700 mellé a Route 01 az a Vasútállomás-Újtemető, a 02 a Vasútállomás-Sportcentrum-Újtemető és a 03 az Újtemető-Vasútállomás.
  • matesz19
    Nem igazodtam ki rajta hogy most mit is jelent és hogy végül is merre kell menni, és így a 3 nyílnál lefordultam balra, de akkor ez volt a gond... :D Oké, köszi. :) Most már ezt is tudom. :P :D
  • GMI
    Hát...sajnos igen.
  • Waterloo21
    Kimaradt egy megálló :D Kíváncsi voltam, kinek tűnik fel először, de az új kiadásban, a 7-es busz új megállóval bővült, amit nyilakkal jeleztem, valamint a mellékelt menetrendben is van. A Fadrusz János utca után egyenesen kell menni, hétköznap 14-24 óra között, valamint hétvégente. De ezt egy rakat nyíllal jeleztem :D
  • LMG123
    Akkor marad a "hátulvanaközéppont" téma?
  • matesz19
    Ilyen már másnál is történt a Szombathely 2.0-án, vagy csak engem üldöz a balszerencse?? :D
    A 7 járattal mentem Vasútállomás -> Új temető. és amikor beértem a leszálló megállóba nem dobta fel hogy milyen időket mentem ahogy azt szokta, amikor megnéztem a menetrendet, akkor ezt találtam... Nem hagytam ki 1 megállót sem, és ha ki is hagyom akkor azt jelzi a menetrenden, de nincs ilyen, azt se írja hogy én az utasokkal beálltam a végállomásra... Most nálam van a geb@sz már megint vagy a menetrendben?? :D
  • GMI
    Hát igazából még mi sem tudjuk, hogy mikor lesz kész, de közel a cél :D (a pálya neve Freyfurt)
  • MAN014
    Nagyon jó lesz a hang 100%-osan tetszik, nagyon eltaláltad. További jó munkát és sok sikert ehhez a buszhoz. És körülbelül mikorra várható a megjelenése? És az a pálya, amin mentél annak mi a neve?
  • ZsomborL
    MAN NL202-BKV Ikarus 412 Repaint 1.1

Kapott FOK-Gyem-et,"por" textúrát,"10-09" javítva

Letöltés!
  • LMG123
    A másik 3 a sportkocsis csapatból:

A 206-osnak van sima utcai változata is.
  • ZsomborL
    Értem
  • RoxorHUN
    ZsomborL
    Igen
  • matesz19
    Fúúú hát ez valami nagyon béta busz lehet... De azért máskor használd a válasz gombot is, pls. köszi. :)
  • Norbesz23
    A buszra gondoltam
  • Norbesz23
    nem, csak a youtube-on találtam böngészgetés közben
  • ZsomborL
    Igen,tudom.Tied az oldal?
  • Norbesz23
    Nem tudom hogy tudok vagy nem tudtok róla de most az előbb találtak erre a buszra.
    http://www.youtube.com/watch?v=ey7QsxyDD94
  • norb82
    Igen ez a Jelcz Vecto:) Először csak elkezdtem csinálni egy sima bkv festést aztán elgurult a gyógyszer:D

Ha valakinek nagyon kell felrakhatom.
  • LMG123
    Ez a Jelcz Vecto átfestve. :)
  • szikszaicsabi
    Ezt a képet a készítők rakták ki valahova, vagy megjelent a busz, és te átfestetted? Utóbbi esetben légyszíves küldenél egy linket a buszról?
  • RoxorHUN
    LZsombor kint van a MAN NL202 - BKV IKARUS 412 festésével a Magya Volánok oldalán! ;)

https://www.facebook.com/magyarvolanok?bookmark_t=page
  • padarmartin
    Ennyire azért ne süllyedjen a színvonal.....
  • norb82
    Volvo 7700: :)

• matesz19
    Na igen, Az utasok még beugrottak a Lidlbe, úgy is 9-ig nyitva van, én meg kb. 8 körül járhattam ott... :D Mindenkinek meg van a vacsija legalább... xD
  • Tirdi
    Privátba írok.
  • Carmus
    Akkor nálam van a gond, esetleg nem raknád fel valahova máshova?
  • Tirdi
    Nekem igen
  • Carmus
    Nem működik a link. :/
  • wollnerd #41954
    Készítettem egy számítógépes menetrend textúrát. Olyan mintha word dokumentumban nyitottunk meg volna egyes menetrendeket. :) (Igyekeztem hogy minél számítógépesebb legyen (Win7) Hosszú menetrendnél a 2. oszlop is belefér a papírra. 1 hibája van csupán: A vonal száma és a viszonylata a vonal fölött és a utolsó 2 sor a hosszú menetrendnél kilóg a papírból.)

LETÖLTÉS!
  • ZsomborL
    Nagyon jók a hangok,maga a busz is.Kb mikor kerül kiadás közeli állapotba?

További Sok Sikert!
  • bocskor3
    Új Rába D10 Hangokat csináltam. :) Turbós-nyávogós.
  • sirenato
    Tudnál erről egy videót küldeni?
  • ZsomborL
    Elkészült :)
    MAN NL202-Old verzió-Ikarus 412

Letöltés!

• ZsomborL
    Hamarosan érkezik a leharcoltabb verzió :)

• Waterloo21
    Rendben, feljegyzetelve. :) Amúgy a nyíl alatt a felirat, hogy 3.ki azt jelentette volna, hogy a 3.-nál kell kifordulni, de igazatok van, kicserélem, nem teljesen, pontosabban egyáltalán nem egyértelmű. Elnézést a fennakadásért, de legalább benéztél a LIDL-be, ahol mint tudjuk a minőség olcsóbb. :D
  • Omsifan1225
    Bocsánat , ezt nem tudtam , mivel nem nagyon vagyok egy zseni ezen a téren :)
  • LMG123
    Az útjelzőnek arra kell néznie egy körforgalomnál, amerre menni kéne tovább, nem arra, amerre be kell menni a körforgalomba...teljesen jogosan ment arra, mivel arra mutatott a nyíl...
  • Omsifan1225
    Én úgy vagyok vele , hogy az még mindíg jobb hogy alrébb megy egy kicsit a háulja , minthogy eltűnik :)
    Mert a '' mostani '' OMSI-ban pl. ha a Solaris Urbino 18-at átrakom egyik helyről a másikra , akkor a hátulja eltűnik...