63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Sziasztok!
Egy régen foglakozató kérdésem lenne,hogy a buszok üveg felületére hogyan tudok rátenni,matricát,felíratott stb.. hogy megmaradjon normálisan a repaint is. -
Így már érthető. :D De amelyikben pl. nincs ibis, akkor melyiket állítsam be végállomásnak?? Új temetőt ugyan úgy, vagy a sportcentrumot?? -
Ez egy apróbb kis meglepetés volt. :) Szeptembertől változik a menetrend Szombathelyen, és a már említett időszakokban érinti ezt a megállót is. Jól is jött, mivel így a már az első kiadásban megépült vonal is megújult egy picit. Így most a Linie 00700 mellé a Route 01 az a Vasútállomás-Újtemető, a 02 a Vasútállomás-Sportcentrum-Újtemető és a 03 az Újtemető-Vasútállomás. -
Nem igazodtam ki rajta hogy most mit is jelent és hogy végül is merre kell menni, és így a 3 nyílnál lefordultam balra, de akkor ez volt a gond... :D Oké, köszi. :) Most már ezt is tudom. :P :D -
Hát...sajnos igen. -
Kimaradt egy megálló :D Kíváncsi voltam, kinek tűnik fel először, de az új kiadásban, a 7-es busz új megállóval bővült, amit nyilakkal jeleztem, valamint a mellékelt menetrendben is van. A Fadrusz János utca után egyenesen kell menni, hétköznap 14-24 óra között, valamint hétvégente. De ezt egy rakat nyíllal jeleztem :D -
Akkor marad a "hátulvanaközéppont" téma? -
Ilyen már másnál is történt a Szombathely 2.0-án, vagy csak engem üldöz a balszerencse?? :D
A 7 járattal mentem Vasútállomás -> Új temető. és amikor beértem a leszálló megállóba nem dobta fel hogy milyen időket mentem ahogy azt szokta, amikor megnéztem a menetrendet, akkor ezt találtam... Nem hagytam ki 1 megállót sem, és ha ki is hagyom akkor azt jelzi a menetrenden, de nincs ilyen, azt se írja hogy én az utasokkal beálltam a végállomásra... Most nálam van a geb@sz már megint vagy a menetrendben?? :D
-
Hát igazából még mi sem tudjuk, hogy mikor lesz kész, de közel a cél :D (a pálya neve Freyfurt) -
Nagyon jó lesz a hang 100%-osan tetszik, nagyon eltaláltad. További jó munkát és sok sikert ehhez a buszhoz. És körülbelül mikorra várható a megjelenése? És az a pálya, amin mentél annak mi a neve? -
MAN NL202-BKV Ikarus 412 Repaint 1.1
Kapott FOK-Gyem-et,"por" textúrát,"10-09" javítva
Letöltés! -
A másik 3 a sportkocsis csapatból:
A 206-osnak van sima utcai változata is. -
Értem -
RoxorHUN #41971 ZsomborL
Igen -
Fúúú hát ez valami nagyon béta busz lehet... De azért máskor használd a válasz gombot is, pls. köszi. :) -
A buszra gondoltam
-
nem, csak a youtube-on találtam böngészgetés közben -
Igen,tudom.Tied az oldal? -
Nem tudom hogy tudok vagy nem tudtok róla de most az előbb találtak erre a buszra.
http://www.youtube.com/watch?v=ey7QsxyDD94 -
norb82 #41965 Igen ez a Jelcz Vecto:) Először csak elkezdtem csinálni egy sima bkv festést aztán elgurult a gyógyszer:D
Ha valakinek nagyon kell felrakhatom. -
Ez a Jelcz Vecto átfestve. :) -
szikszaicsabi #41963 Ezt a képet a készítők rakták ki valahova, vagy megjelent a busz, és te átfestetted? Utóbbi esetben légyszíves küldenél egy linket a buszról? -
RoxorHUN #41962 LZsombor kint van a MAN NL202 - BKV IKARUS 412 festésével a Magya Volánok oldalán! ;)
https://www.facebook.com/magyarvolanok?bookmark_t=page
-
padarmartin #41961 Ennyire azért ne süllyedjen a színvonal..... -
norb82 #41960 Volvo 7700: :)
-
Na igen, Az utasok még beugrottak a Lidlbe, úgy is 9-ig nyitva van, én meg kb. 8 körül járhattam ott... :D Mindenkinek meg van a vacsija legalább... xD -
Privátba írok. -
Carmus #41957 Akkor nálam van a gond, esetleg nem raknád fel valahova máshova? -
Nekem igen -
Carmus #41955 Nem működik a link. :/ -
Készítettem egy számítógépes menetrend textúrát. Olyan mintha word dokumentumban nyitottunk meg volna egyes menetrendeket. :) (Igyekeztem hogy minél számítógépesebb legyen (Win7) Hosszú menetrendnél a 2. oszlop is belefér a papírra. 1 hibája van csupán: A vonal száma és a viszonylata a vonal fölött és a utolsó 2 sor a hosszú menetrendnél kilóg a papírból.)
LETÖLTÉS!
-
Nagyon jók a hangok,maga a busz is.Kb mikor kerül kiadás közeli állapotba?
További Sok Sikert! -
Új Rába D10 Hangokat csináltam. :) Turbós-nyávogós.
-
sirenato #41951 Tudnál erről egy videót küldeni? -
Elkészült :)
MAN NL202-Old verzió-Ikarus 412
Letöltés!
-
Hamarosan érkezik a leharcoltabb verzió :)
-
Rendben, feljegyzetelve. :) Amúgy a nyíl alatt a felirat, hogy 3.ki azt jelentette volna, hogy a 3.-nál kell kifordulni, de igazatok van, kicserélem, nem teljesen, pontosabban egyáltalán nem egyértelmű. Elnézést a fennakadásért, de legalább benéztél a LIDL-be, ahol mint tudjuk a minőség olcsóbb. :D -
Bocsánat , ezt nem tudtam , mivel nem nagyon vagyok egy zseni ezen a téren :) -
Az útjelzőnek arra kell néznie egy körforgalomnál, amerre menni kéne tovább, nem arra, amerre be kell menni a körforgalomba...teljesen jogosan ment arra, mivel arra mutatott a nyíl... -
Én úgy vagyok vele , hogy az még mindíg jobb hogy alrébb megy egy kicsit a háulja , minthogy eltűnik :)
Mert a '' mostani '' OMSI-ban pl. ha a Solaris Urbino 18-at átrakom egyik helyről a másikra , akkor a hátulja eltűnik...