63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Inkább az a kérdés hogy milyen konfigja van a gamescom gépeinek... -
mojorisin #42023 Elég stabilan is fut.. mondjuk Én nem láttam, hogy az árnyék be lett volna kapcsolva. -
Routeres #42022 Azzal függőlegesen és előre-hátha mozog a kamera. Itt kanyarban oldalirányba is mozgott. Azt hittem csak a kamera, de nem, mert az állványon volt. Lehet nem is lesz olyan csapnivaló az OMSI 2? :) -
Szerintem te a 'vezető feje mozog' vagy mi beállításra gondolsz, de nem biztos. Azzal hasonló hatást lehet elérni. -
Routeres #42020 Kipufogófüstjük is van, és mintha a vezető nézet horizontálisan is mozogna. -
mojorisin #42019 Másik Omsi 2 gameplay, nem tudom volt e már.
Amit megfigyeltem, havas időben a közlekedő autók kerekinél porzik a hó..
-
nagyon jó lett, kb. mikor várható mert már nagyon várom. -
Nagyon korrekt!
Én a FGY-ét reszeltem.
-
Inkább ne, ha lehet. :) -
slaxided #42015 Kitudja. :D -
Igen, köszi. Így már működik az oldal. :P És köszönjük a fáradtságos munkát. Reméljük Mr.k****g, nem tér vissza többet... :D -
atty707 #42013 Sg fórummotor tréfája:
Talán így... -
http://omsihu2.wordpress.com/ így próbáld! :) -
norb82 #42011 Ilyesmi munka óradíja 1500-2000 Forint minmum. Be kéne vasalni rajta:D -
Nekem sajnos nem megy az oldal... :( Ezt írja ki:
"Not Found
The requested URL /omsihu2.wordpress.com was not found on this server.
Apache/2.2.9 (Debian) PHP/5.2.6-1+lenny13 with Suhosin-Patch Server at www.sg.hu Port 80 " -
atty707 #42009 Nem volt könnyű, a visszaindításban olyan 30 munkaóra van.
Csak, hogy tudjátok, mindezt a Börzsöny menetrendjének készítésétől vette el a "barátunk"... -
Köszönjük a kitartó munkát! -
atty707 #42007 Mostantól omsihu.wordpress.com
HELYETT
-
A FOK-gyem kimaradt a csomagból.
Letöltés -
Küldtem privit -
A Texture mappába másoltad az IBIS.bmp és a Panel.bmp fájlt?
Így kapásból 2 embert tudok aki képet is küldött és nekik jó. -
Igen, a cti fájlt is. Most már a festés jó, az ülések is 412-esek, de fok-gyem helyett még mindig az ibis van. -
Ami a .rar-ban van IBIS.bmp és Panel.bmp azt a MAN_NL202/Texture mappába másold. A többit: pedig a Repaints_NL202 mappába. Másnak jó volt. -
a .cti fájlt is? -
Bemásoltam mindent, de se fok-gyem, se semmi nincs benne. -
De, eléggé az. Egy fizetős béta tulajdonképpen. Azzal, hogy megbolygatták a programot, instabillá tették, amiket csak a végén kell megoldani -
Fox44 #41998 Úgy tudom, hogy az Omsi 1, az nem félkész.
#41994: Igen, megjelenésig még megcsinálhatják, remélem így lesz.:) Lehet, hogy nem 100%-os készültséggel mentek a Gamescomra, de mindenki ezt is látta. Nem jó reklám egy programnak.
Ja, az Omsi 1, a busz szimek legjobbja, mivel hasonló program nincs is, ami labdába rúghatna mellette.
#41996:Szerintem innen senki sem tudja pontosan, hogy hol is tartanak valójában az Omsi 2-vel, max Ők.:)
Ettől függetlenül én várom, hogy mit tudnak kihozni az Omsi 2-ből.:) Remélem, hogy a buta ai, és az optimalizálatlanság a múlté lesz. -
Az lehet, hogy tényleg előrébb járnak mint a videókban is láthattunk, de engem nem érdekel, hogy hogy megy a segge a busznak meg ilyenek, inkább örülök hogy lesz csuklós :D -
Meg szerintem nem is feltétlen azt a verziót vitték el bemutatásra, ahol valójában járnak. :D -
Üdv!
Valaki eltudná küldeni, vagy feltölteni a MAN NL202-es manuális váltó javitást, amiben a kuplung hatására már nem ugrál az IBIS? -
Krisz995 #41994 Nem úgy ismerjük őket, hogy szart adnak ki a kezeik közül. Van még pár hónap a kiadásig, addig bőven megcsinálják a lehető legjobbra. Nem 100%-os készültséggel mentek a Gamescomra, hiányosságok még vannak, de szerintem nem kell emiatt szörnyülködni. Nem fognak rosszat kiadni, azért valljuk be az OMSI1 is a busz szimek legjobbja, még a hibáival együtt is... -
Routeres #41993 Egy félkész játékról beszélsz... még fog változni. -
Fox44 #41992 Igen, ezt én is tapasztaltam már, meg mások is. Videókon látszik. Felnéznek, hogy mit dudálnak az autók. Pedig simán el tudnak menni a busz mellett. Lenne mit javítani az Omsiban is.
Előre (félek) már, hogy mi is lesz az Omsi 2-ben, mikor megláttam ezt a videót. -
Igen, olyat én is láttam már hogy ok nélkül beszólítgatnak az utasok, de a legjobb amit szeretek az az, amikor állok a (beugrós) busz megállóban, jár a motor és rám dudálnak az autók, mint ha útban lennék nekik pedig simán, lassítás nélkül elmennek mellettem... Vannak érdekességei az Omsinak is. :D -
Ja, kéne kitenni zsákutca táblákat, ahogy Hamburgban is van. (asszem ott láttam) -
davidcs94 #41989 ott én is elmentem egyenesen, aztán amikor elfogyott az aszfalt, toltam egy megfordulást, az utasok elégedetlenkedtek, hogy le akarnak szállni.
Amúgy nem tudom melyik vonalon mentem, talán a 35-ösön, a vasútállomásra érkeztem, kicsaptam a buszt üresbe, gurulok a padka mellett, egyszercsak nagy káromkodás, hogy le akarnak szállni, nem mentem neki semminek, nem mentem túl, nem fékeztem nagyot, csak gurultam a padka mellett, hogy ott mi bajuk lehetett az embereknek, nem tudom. -
Közben választ kaptam a kérdésemre és Kipróbáltam az új részt, nagyon tetszik, szép és hangulatos is lett, csak amikor indultam vissza a kereszteződésben nem volt sárga nyíl, és csak keresgélés után láttam hogy a szemben lévő szürke út hosszú, egy zsák utca... Jóóó igaz a baloldali nyílból tudnom kellett volna hogy ugyan arra kell vissza menni, de nem egyértelmű. :) Csak ezért szóltam neked.
-
padarmartin #41987 befejezem és kiadom : D -
fghjk #41986 Ez baromijó! :D Feltöltöd valahova? vagy elküldöd privátban? :) -
padarmartin #41985 Módosítgattam egy picit a vollmatrix karaktereit :D