63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Ugye Marcellék nem keveset dolgoztak a scripteken, hogy egyáltalán legyenek utasok a pótban (a MAN-nál a motoros részben), de szerintem a script ilyen formában nem alkalmas arra, hogy a 3. rész is bekapcsolódjon az utasszállításba (az más kérdés, hogy ezt leszámítva rálehetne-e erőltetni egy 3. részt egy buszra). -
Na az milyen jó lenne :) -
Ez jó kérdés. Jó lenne az OMSI.ban az Ikarus 293 is! -
Tierhold #42061 Mert a hó vízből van, és a víz tisztít, nem koszol 
Lényegiben:
Ha a busz készítője időt áldoz rá, egy alfa csatornával, létrehoz a busznak egy kosz textúrát ami megjelenik a buszon (nem csak a hótól). Ha nem áldozz rá időt, akkor ez a lehetőség nem létezik, ebben az esetben egy mocsáron is átmehetsz a busszal, szép fényes marad. (ezt nem lehet 2 kattintással, megoldani)
(Ilyen érdekesség, pl.: a Ik250.12-es ahol az üveg úgy bekoszolódott, hogy kilátni nem lehetett rajta egy félórás út után, de a busz minden más oldala fénylett :D ) -
Mert nincs rá felkészítve mindegyik busz. Eddig én csak a Julian Mercijéről tudok, ami koszolódik. -
Egy elméleti kérdésem lenne; szerintetek az OMSI 2 támogatni fogja a duplacsuklós buszokat? (Van egy olyan érzésem, hogy nem.) Mert ugye bőven esett szó a hagyományos csuklósokról, de ez a szűk buszkategória lényegében szóba sem került. -
sirenato #42058 Hali! Még mindig nem értem, hogy a hótól miért nem koszolódik be a buszom? -
Hogy érted? Módosítani egy buszt, vagy egy teljesen újat csinálni? Előbbi esetben ez függ attól, mit akarsz, utóbbi pedig iszonyatosan nehéz, ha nem értesz a scripteléshez és a 3D-s szerkesztő programokhoz, akkor kár belevágni. -
misiw12 #42056 Sziasztok! Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy az Omsi-ban hogyan lehet szerkeszteni a buszokat? -
köszönöm -
Omsihu2.wordpress.com -
egy linket tudnál dobni rá légyszíves -
Eddig csak a 194-es vonal , meg a 183-as vonal van :)
-
sziasztok
egy olyan kérdésem volna hogy lehet magyar vonalat letölteni a játékhoz?? mondjuk BKV egyes vonalait
köszönöm a választ előre is -
Karosa C734 V 2.0 megjelent. -
Én Paint.NET-et használok. Próbáld meg azzal.:) -
Abban kérnék segítséget, hogy hogyan lehetne buszt festeni? A painttal nem akarom elrontani a meglévőt. -
Geri556 #42047 Nem itt kéne hirdetgetni
-
BMW Z4, Ford Focus STI, Mercedes CLK 500, Peugeot 206, Porsche 911, Subaru Impreza STI AI autók
Konvertálás: LMG-123
BMW Z4 LETÖLTÉS
Ford Focus STI LETÖLTÉS
Mercedes CLK 500 LETÖLTÉS
Peugeot 206 alap+tuningolt LETÖLTÉS
Porsche 911 turbo LETÖLTÉS
Subaru Impreza STI LETÖLTÉS -
Dozy2233 #42045 /watch?v=fQCxyX9C_Zc -
Az off-topicban találsz rá megoldást! :) -
máté1998 #42043 Valaki tudna abban segíteni, hogy honnan tudnám letölteni az omsi 1.04-es frissítését crack-kal együtt(link), úgy, hogy "működjön" is?
A választ előre is köszönöm.
-
Köszönjük :D -
Jó lett! :) -
MAN Caetano Enigma-Pannon Volán
Letöltés -
Úgy ahogy mondod :)
Intel procim van , de hogy őszinte legyek a videókártyámat nem tudom hogy milyen van :DD -
Köszi az infót! :) -
Apocalipto #42037 Azon nincs is légkondi, csak légbefúvó :) A típusa egyébként EOS Aurora. -
FKA-894 Kapott egy új légkondit. :D
-
Akkorneked Intel procid, és/vagy ATI vudeókártyád van. :D -
Sziasztok, abban szeretnék segítséget kérni, hogy hogy lehet AI járműveket készíteni? -
Nekem is hasonló gépem van , és nekem HBF-nél 20-25 vagy 25-30 FPS között mozog :)
Pedig nem is használom Routeres beállításait :D -
Ja. :) Én azt továbbfejlesztettem.magamnak, így 2-3 FPS plusszt produkál. -
Nem mondtam, hogy több helyen nem megy le 13-15 fps-re, de a Routeres-konfiggal és 1.04-gyel 15 fps-nél se produkál olyan szaggatást, mint azt régen tette. -
Ezzel a géppel tolod a Hamburgon? Én 4 mag 2,9 GHz, 2 GB VideoRAM, 8GB RAM, és 15 FPS-em van HBF-nál... (64 Bites Windowsal nem mellesleg.) :) Ömm, WTF? :D -
Én Routeres beállításait vettem át és úgy produkálja a jó teljesítményt, nekem sincs rossz gépem, de olyan bika erős se, már 5 éves...az az Omsi által használt 1 mag proci pl. csak 2,5 GHz, a videókártyám is csak 512 megás, a RAM meg csak 3 giga, mert nem akarok 64 bites wint. :) -
De azért még sajnos mindig atomerőmű kell hozzá. Elég jó gépem van (minden más játék full grafikán elfut), de az OMSI-ban a kicsit nagyobb pályák már beakadnak több helyen. Próbáltam én már minden memóriakezelést, gameboostert, mindent ami van, de akkor is. Legjobban azt utálom amikor nyomod neki a főúton és betölt egy újabb Tile-t és megakad 2-3 másodpercre. Nem nagy dolog, de 10 km-en keresztül borzasztó zavaró. És ilyenkor el is megy a kedvem a játéktól. Nagyon remélem, hogy a több magos processzoros rendszer meghozza a gyümölcsét. -
Azért azt ne felejtsük el, hogy már az 1.04-es patch is sokat hozott, a 2 meg nyilván mégtöbbet. Én pl. alig játszottam az utóbbi időkben a játékkal, csak csináltam az AI-kat, mert sok pálya szaggatott, most meg a legnagyobb gépigényű Hamburg meg a Bécs is simán megy... -
Lehet hogy nem lesz csapnivaló, de az tuti hogy a gépigénye sem lesz kevesebb mint az első résznek :) -
Ez jó kérdés, de az biztos, hogy nem gyenge vasakon tolják...