OMSI - Omnibussimulator 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali. keresek egy olyan embert aki tud menetrendet irni. nem valós alapjan hanem kitalált. aki tud az kérem jeleze. Jól jönne az M3-hoz egy menetrend😊
Ivonole
Úgy hogy törlöd, de ha steam rn aktiválod akkor automatikusan frissul
De ezt hogy???
Akkor valószínű én kutyultam valamit össze és ezért nem találom neten......
Skinner_11
Magyarra fordítva: Kérlek előbb távolítsd el az előző verziót
Üdv
Frissült a Hamburg és 3.00-as lett de nem tudom frissíteni mert ezt írja ki "Please Uninstall the previous version first"
A játékot a Wigbestnél vettem és letölthetős ,de nem tudom hogy mit kell csinálni hogy települ a frissítés.
Ivonole
Tudtommal nincs Ikarus 253! A Trabant alapból benne van az Omsiban 😊
Nem is olyan régen oly könnyedén megtaláltam bizonyos objektumokat, de ma problémás a megkeresése mert ahová volna normális link tartalom nincsen. Trabantot keresem elsősorban ami ai mód-ként is használható pár dolog hiányzik belőle de rendesen kiakad tőle a játék.....
Sziasztok! Ikarus 253 van-e már omsihoz illetve készül-e?
Üdv!
Azt szeretném kérdezni hogy az Ikarus 415.26-ról (Ccv -520 a készítője)tudtok valami információt?Azt olvastam hogy nem foglalkozik vele.Érthető hogy a készítőnek is van más a modellezésen kívül.(Pedig elég jó,főleg ezzel a 2-2-0 ajtórendezéssel.)
Köszönöm a válaszokat.
Köszi megpróbáltam másik böngészővel operával ugyan az a helyzet. 21%-ig eljutok aztán nem tudok tovább tölteni, érdemesebb lenne egy drive-s tárhelyes feltöltést csinálni.....
Nagyon köszönöm!Tényleg elolvastam a mellékelt leírást,de ezt nem láttam.Még egyszer köszi a segítséget! 😊
Skinner_11
Baloldalt az aksit fel kell kapcsolni, utána E, aztán E nyomva tartva és indul. Egyébként a mellékelt leírást elolvasod akkor már rég buszozhatnál és nem kellett volna megkérdezni <#wave>
Sziasztok!Abban szeretnék segítséget kérni,h a Setra S317UL buszt,hogyan kell beindítani.A szokásos E,N,M sorrenddel nem megy.Amikor megnyomom az M betűt leveszi a gyújtást és nem csinál semmit.A segítséget előre is köszönöm!
Ivonole
Nem hinném, hogy a Firefoxxal lenne a gond, de próbálkozz meg Google Chrome-al, ha akor sem megy akkor nem tudom mi lehet a gond.
Nem tudom valamiért teljes egészében letölteni a Szfvár-Mór pályát. Eljut nagyjából 21%-ig aztán nem tölt, meg ha jól emlékszem akkor kvóta túllépésről beszél és nem tölt tovább... firefox legfrissebb változattal töltök lehet nem firefox-xal kellene?
Nem
Sziasztok! Kis segítsége kérnék! Letöltettem a 4051-es mapot tudom, hogy kell pár kiegészítő Börzsönyből hozzá, de azokat neten nem mindent lenem mint például: kerites csomag ezeket honnan tudom letölteni?
Itt megtalálod, ha erre gondoltál: Omsi Praha

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Üdv!
Valaki elküldené a prágai pályát , de nem az kellene ami 235-os vonal hanem amiben több vonal található.
Előre köszönöm
Köszönöm.
Az "e" betűvel egyik irányba forgatod a kulcsot, tehát áram, gyújtás, indítózás, "m" betűvel pedig másik irányba.
Hello! Hogy tudnám beindítani az S317-est? Ha az áram adás után be akarom indítani a motort, akkor elmegy az áram. Tudnátaok segíteni?
Köszönöm a választ! Csak azért kérdeztem mert,hogy mikor letölteném akkor ugye kidobja, hogy milyen operációs rendszerekkel fut. De a win10 kimaradt.
Ugyanúgy mint a többi oprendszeren (feltéve ha minden drivert megfelelően használsz). 😉
Sziasztok!Csak egy kérdés! Valaki játszott-e már Windows 10-en Omsi 2-t, és ha igen akkor hogyan fut rajta? A válaszokat előre is köszönöm !
Ha elkezded őket sok sikert kívánok hozzá, remélem tudod valamire használni ezt a jellegrajzot, sajnos nincsen jobb hozzá....
Gonosz Ördög
Üdv!

Valaki tudna információval segíteni,hogy a Redercs pályában mikor ki akarom választani a buszt hogy hova tegye helyszineileg,üres a táblázat,a másik hiba pedig az időpont állításnál van. Mellékelek két képet,a két hibáról.
Válaszokat előre is köszönöm.

Banderasbkv
Még nem...
Gonosz Ördög
Üdv!
Tudja valaki hogy a tavalyi Ikarus 256-os csomagot kiadták már. Erre gondolok,és ha igen hol lehet letölteni?.
Ikarus 256 csomag
Ivonole
Már rég gondolgozom egy busz készítését lehet hogy elkezdem majd.
Miközben nyomtad a shiftet.
Peti134
Ezt most miért? ESC benyomására kaptam.

Közben érkezett egy ilyen (Lions City A21): http://www.omsi-webdisk.de/index.php?page=Entry&entryID=743
Utoljára szerkesztette: Peti134, 2016.09.01. 18:17:10

Az 1.1-es verzió archívumában az Addons\Standard Hof mappában találod a friss hof fájlt. Azt pakolgasd be minden használt buszod mappájába.
Gonosz Ördög
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne a Székesfehérvári pályával kapcsolatban,hogy a 8099 járatot mért nem lehet megtalálni a végállomás kiválasztásnál?.

Plusz kipróbáltam azt is hogy a hof fájlt felülírtam,a SZFV csomagban a vehicles mappában található MB_O530_Facelift hof fájlal,de ott meg csak hétköznapi járat van de hétvége nincs. Mielött felülírtam volna az elsőt,abban a hof fájlban meg benne volt a hétvége is.
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2016.08.31. 11:13:43
Ha valaki netán kedvet kapna a moduló buszcsalád építéséhez akkor talán ez a jellegrajz hasznára lehet.
Na Az jó kérdés... nem tudom abban nem vagyok jártas.
Még egy kérdés: hogyan kell a táblás 260-ast telepíteni?
Szia 😊 A texture mappában a megfelelő "FENSTER.TGA" fájlt kell festeni. (Paint.NET programban pl.) a kockák ott azért vannak ,hogy átláss az üvegen.
Sziasztok! Hogyan lehet üveget sötétíteni?
Sziasztok, csengőt / indításjelzőt hogy lehet buszhoz adni?
MAN014
Scenery Objecteket másold bele még egyszer a helyére és írd felül azokat is, amik már megvannak. + Splines -ből is hiányozhatnak fájlok.

MSI B350 | Ryzen5 1600| Hyperx-Predator 16GB | Geforce GTX 1050 2GB | Chieftec 600w-smart | Windows 10 Pro (64bit). Játékok: OMSI2, SA-MP, MTA, CS:GO. Kormány: DFGT.

Gonosz Ördög
Sziasztok!
Egy kis infóra lenne szükségem,mi lehet a probléma ebben az esetben, mi a képen is látható,mert minden hozzátartozó dogot bemásoltam a helyére,mégis ilyen fehér terület fogad a Székesfehérvári indulóhelynél. A székesfehérvári pályán.

Omsi 2 hiba
Banderasbkv
2.2.032
Sziasztok !
Egy kisebb kihagyás után újra itt vagyok az OMSI varázslatos világában 😊
Szeretném megkérdezni hogy melyik az elérhető legfrissebb pach OMSI 2 höz ? a Válaszokat előre is köszönöm ! 😊

Skinner_11
Alakulgat <#wave>
Ivonole
Sziasztok,régen letöltöttem egy ikarus 280 ast a játékhoz ami egy bolygóajtós bkv festéses busz volt. Azt hiszem,hogy a neve 280.49 volt és ezt keresem már mióta,tudnátok segíteni egy linkel ,ha nektek megvan ez a példány vagy egy ugyan ilyen ik 280 bolygóajtósan?Válaszokat előre is köszi <#wave><#worship>
Tierhold!Köszönöm a válaszodat,így fogom csinálni!
A pályához tartozó megfelelő .hof fájlt is be kell másolni az adott busz mappájába. A busz kiválasztásakor elvileg automatikusan megjelenik a megfelelő .hof fájl (legalsó ablak a busz választáskor) de gyakori, hogy neked kell kikeresni a listából.

Üdv ich!