63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Az mitől lehet hogy megpróbáltam a c56-ba berakni legalább az alap Manok jegyadó scriptjét, jegyet is modellezett gmi, de hiába nyomtam a gombokat, nem történt semmi. Valakinek van valami ötlete? -
Az autópályák szerelmeseinek egy nagyon ajánlott pálya jelent meg. Savoy City 8.6 -
Nordzso18 #42102 Sziasztok. Kérném valaki segítségét. Hogy tudnám megoldani, hogy kuplung nélkül ne lehessen váltani, billentyűzetről játszom, és néhány busznál ki szeretném iktatni. :) Köszi -
Értem :)
Annyit még tudsz nekem segíteni hogy hol kell még egy fokozatot belerakni a buszba ?
Köszi mindenkinek a segítségeket ! :) -
A busz azért megy csak 70-nel, mert 4 sebességes a váltója. Ha raksz bele mégegy fokozatot, nagyobb lesz a végsebessége. -
A CNB csapat tuningolta, keress rá a hivatalos fórumon. -
Pontosan ezért szeretem ezt a mercedest én is, de sajnos abban a változatban nincs IBIS, így nem tudtam hangos utastájékoztatóssá változtatnom... -
Sajna fogalmam nincs hogy kell, most a retardert kéne valahogy megoldanom... -
Én nekem csak azzal van a bajom , hogy mindíg olyan akadozva tudok elindulni... :(
Ezért szeretem a Mercedes - Benz O305-öt , mert abba van az automata kuplung , csak az a 70-es max. sebesség meg elég kicsi...
Esetleg valamit nem lehetne tenni az O305-nél , hogy gyorsabb legyen a busz ? -
Én is örülnék egy automata kuplongos változatnak. H- váltóm van.
Ám az egyik manuális Ikarusnak megpróbáltam a (L.S.AutoClutch) paranccsal átírni a scriptet, de nem sikerült, nem mozdult a busz. Pedig egy angol leírást sem találtam a neten!
-
Renault Agora #42094 Szia! Nagyon király! Ez a Busfanat vollmatrix-ához készül vagy a BUSE kijelzőhöz? Üdv. -
Naná, hogy sikerült elírni... -
Kérd meg őket, hogy rakják bele az automata kuplingot. :) -
Oké :)
Csak azért kérdeztem , mert egyes manuális buszoknál szenvedek a kuplunggal , ezért szeretem inkább azt , ahol csak az 1,2,3,4,5,6-ot kell nyomkodni
-
Hát lehet úgy is, de nem ártana kuplungot használni
-
Köszi :D -
Akinek még kellene:
Ikarus 266 - Vasi Volán festés -
padarmartin #42087 Vultron piktogramok ;) -
Nagyon jó,felraknád légyszi? -
((Még jó hogy működik a photobucket linkelés..))
Akkor csak 2 kép lesz :D
-
Sziasztok!
Nem igazán láttam még itt a fórumban Vasi Volán-os festést, így elkészítettem egyet erre a szép, Omsifan-ék által kiadott Ikarus 266-osra:
(Bocsánat, ha sok lett ez a 4 kép)
Amennyiben olyan eszeveszettül nagy tolongás lesz érte, természetesen szívesen megosztom :) :D -
És én azt megkérdezhetem , hogy olyan manuális váltó lesz benne , aminél kell nyomni a kuplungot , vagy olyan , aminél elég lesz majd csak az 1,2,3,4,5,6-ot nyomkodni ? -
Nem lesz, csak manuális váltó. -
Egy kérdés:Automata váltós verzió lesz belőle? -
Omsi Salgótarján, 7A vonal: (valós pálya)
-
Igen. -
Köszi a választ. Ha szabad kérdezni, jegykezelő maradt még hátra elvileg, ugye? Imádom egyébként ezeket a C56-osokat, igaz Classic verzión utaztam rengeteget, de szerintem nagyon jó kis buszok. -
Igen ezek így maradnak, már minden szükséges cucc bent van :D -
Jól látom, hogy van még 2 kapcsoló, ami hiányzik, vagy annak marad üres a helye? Amúgy jól néz ki a busz, jól haladtok vele. -
Köszönjük SnyperD-nek a kéziféket :D
omsigbm.ewk.hu -
kuhnzsolt #42074 Nem,azt csak Marell-ék tudják módosítani. -
kismanobkv90 #42073 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy az utasok érzékenységéből vissza lehet valahogy venni? Mert tök gyengén fékezek de mindig morognak /Fahrscheine man,man... :)/.
Köszi előre is a segítséget! -
Én az ULF-re írtam, mert az rossz példa. -
Úgy érti, hogy írták Marcelék, hogy Omsi 2 után már nem csak az első kocsiba fognak felszállni. Viszont nem hasonlítanám össze a kettőt, az egyik AI, a másik vezethető, másak a scriptek. -
Ott nem szálnak fel hátra. -
norb82 #42069 A Wienben is ott az ULF. -
szikszaicsabi #42068 Szerintem meg igenis lehetséges lesz a duplacsuklós, mert a 2. részben hasonló elven fognak működni a vonatok.:D -
A MAN NL202-nél meg lehet azt oldani valahogy, hogy a végállomásra érve, a kijelzőt ne forgassa át automatikusan a másik végállomásra?
Kispesten elég idegesítő, hogy leszállnak az utasok, átfordul és állandóan vissza kell léptetni. -
Routeres #42066 Meg kell tőlük kérdezni. -
Ahhoz képesz, hogy már az 1-re írták, hogy támogatni fogja a duplacsuklósokat...