63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• bocskor3
    Az mitől lehet hogy megpróbáltam a c56-ba berakni legalább az alap Manok jegyadó scriptjét, jegyet is modellezett gmi, de hiába nyomtam a gombokat, nem történt semmi. Valakinek van valami ötlete?
  • ZsomborL
    Az autópályák szerelmeseinek egy nagyon ajánlott pálya jelent meg. Savoy City 8.6
  • Nordzso18
    Sziasztok. Kérném valaki segítségét. Hogy tudnám megoldani, hogy kuplung nélkül ne lehessen váltani, billentyűzetről játszom, és néhány busznál ki szeretném iktatni. :) Köszi
  • Omsifan1225
    Értem :)
    Annyit még tudsz nekem segíteni hogy hol kell még egy fokozatot belerakni a buszba ?
    Köszi mindenkinek a segítségeket ! :)
  • Ikarusfan
    A busz azért megy csak 70-nel, mert 4 sebességes a váltója. Ha raksz bele mégegy fokozatot, nagyobb lesz a végsebessége.
  • TNH
    A CNB csapat tuningolta, keress rá a hivatalos fórumon.
  • wollnerd #42098
    Pontosan ezért szeretem ezt a mercedest én is, de sajnos abban a változatban nincs IBIS, így nem tudtam hangos utastájékoztatóssá változtatnom...
  • bocskor3
    Sajna fogalmam nincs hogy kell, most a retardert kéne valahogy megoldanom...
  • Omsifan1225
    Én nekem csak azzal van a bajom , hogy mindíg olyan akadozva tudok elindulni... :(
    Ezért szeretem a Mercedes - Benz O305-öt , mert abba van az automata kuplung , csak az a 70-es max. sebesség meg elég kicsi...
    Esetleg valamit nem lehetne tenni az O305-nél , hogy gyorsabb legyen a busz ?
  • wollnerd #42095
    Én is örülnék egy automata kuplongos változatnak. H- váltóm van.
    Ám az egyik manuális Ikarusnak megpróbáltam a (L.S.AutoClutch) paranccsal átírni a scriptet, de nem sikerült, nem mozdult a busz. Pedig egy angol leírást sem találtam a neten!
  • Renault Agora
    Szia! Nagyon király! Ez a Busfanat vollmatrix-ához készül vagy a BUSE kijelzőhöz? Üdv.
  • LMG123
    Naná, hogy sikerült elírni...
  • LMG123
    Kérd meg őket, hogy rakják bele az automata kuplingot. :)
  • Omsifan1225
    Oké :)
    Csak azért kérdeztem , mert egyes manuális buszoknál szenvedek a kuplunggal , ezért szeretem inkább azt , ahol csak az 1,2,3,4,5,6-ot kell nyomkodni
  • GMI
    Hát lehet úgy is, de nem ártana kuplungot használni
  • ZsomborL
    Köszi :D
  • papi08
    Akinek még kellene:

Ikarus 266 - Vasi Volán festés
  • padarmartin
    Vultron piktogramok ;)
  • ZsomborL
    Nagyon jó,felraknád légyszi?
  • papi08
    ((Még jó hogy működik a photobucket linkelés..))

Akkor csak 2 kép lesz :D

• papi08
    Sziasztok!

Nem igazán láttam még itt a fórumban Vasi Volán-os festést, így elkészítettem egyet erre a szép, Omsifan-ék által kiadott Ikarus 266-osra:

(Bocsánat, ha sok lett ez a 4 kép)

Amennyiben olyan eszeveszettül nagy tolongás lesz érte, természetesen szívesen megosztom :) :D
  • Omsifan1225
    És én azt megkérdezhetem , hogy olyan manuális váltó lesz benne , aminél kell nyomni a kuplungot , vagy olyan , aminél elég lesz majd csak az 1,2,3,4,5,6-ot nyomkodni ?
  • GMI
    Nem lesz, csak manuális váltó.
  • ZsomborL
    Egy kérdés:Automata váltós verzió lesz belőle?
  • ccv520
    Omsi Salgótarján, 7A vonal: (valós pálya)
  • bocskor3
    Igen.
  • kem001
    Köszi a választ. Ha szabad kérdezni, jegykezelő maradt még hátra elvileg, ugye? Imádom egyébként ezeket a C56-osokat, igaz Classic verzión utaztam rengeteget, de szerintem nagyon jó kis buszok.
  • GMI
    Igen ezek így maradnak, már minden szükséges cucc bent van :D
  • kem001
    Jól látom, hogy van még 2 kapcsoló, ami hiányzik, vagy annak marad üres a helye? Amúgy jól néz ki a busz, jól haladtok vele.
  • GMI
    Köszönjük SnyperD-nek a kéziféket :D

omsigbm.ewk.hu
  • kuhnzsolt
    Nem,azt csak Marell-ék tudják módosítani.
  • kismanobkv90
    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy az utasok érzékenységéből vissza lehet valahogy venni? Mert tök gyengén fékezek de mindig morognak /Fahrscheine man,man... :)/.

Köszi előre is a segítséget!
  • TNH
    Én az ULF-re írtam, mert az rossz példa.
  • LMG123
    Úgy érti, hogy írták Marcelék, hogy Omsi 2 után már nem csak az első kocsiba fognak felszállni. Viszont nem hasonlítanám össze a kettőt, az egyik AI, a másik vezethető, másak a scriptek.
  • TNH
    Ott nem szálnak fel hátra.
  • norb82
    A Wienben is ott az ULF.
  • szikszaicsabi
    Szerintem meg igenis lehetséges lesz a duplacsuklós, mert a 2. részben hasonló elven fognak működni a vonatok.:D
  • bpo451
    A MAN NL202-nél meg lehet azt oldani valahogy, hogy a végállomásra érve, a kijelzőt ne forgassa át automatikusan a másik végállomásra?
    Kispesten elég idegesítő, hogy leszállnak az utasok, átfordul és állandóan vissza kell léptetni.
  • Routeres
    Meg kell tőlük kérdezni.
  • TNH
    Ahhoz képesz, hogy már az 1-re írták, hogy támogatni fogja a duplacsuklósokat...