63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Illetve buszválasztásnál a megfelelő depót kell kiválasztani. A sütis megoldást próbáld meg, nem árthat. :) -
Adott pálya mindig mellékel egy .hof fájlt na ezt be kell tenni az adott busz fő könyvtárába! -
Az elején nem jött fel valami hiba betöltéskor??? -
skacok
a menetrendet hogy tudnám életre kelteni??beállitom a járat számot meg hogy hova megy meg hogy mikor,az adott időben beállok a megállóba ajtó kinyit,de az utasok b*sznak felszállni
mit tegyek hogy felszálljanak??csalogassam fel őket sütivel a buszra?? :D
annyi hogy ha a menetrendet lenyitom,nem szerepel benne 1 megálló neve se -
szivaktibor199 #42300 köszi
-
Deep Explorationba kell. -
szivaktibor199 #42298 x be -
szivaktibor199 #42297 azt hogyan kell ? mert a busz még nincs y - be se konvertálva -
Rá kell húzni a Fenster.tga-t, illetve meg kell a model.cfg-ben adni az átlátszóságot. De Blenderben nem lesz tőle átlátszó. -
szivaktibor199 #42295 -
szivaktibor199 #42294 sziaztok !
a blender - ben hogyan lehet a busz üvegét átlátszóvá tennni ? -
Kivéve, ha megváltoztatja a mappa nevét. Márpedig kétlem, hogy ezt a nevet meghagyná. -
Amúgy is felülírná a MÁV-os alapfestést...
(bocsi a dupláért) -
Nem én csináltam a képet, így nem tudom. -
Igen, ha a másik oldalról látom, egyből rávágom, hogy N1. :) Az ülésről jutott eszembe. A cfg-vel lusta voltam babrálni. :D -
Ja, ez N1 tényleg. Nekem se jó az a mod sajnos. -
Krisz995 #42288 A képen az O405N1 van, ablakszegélyéről, és a kijelzőről azonnal felismerhető. :)
Azt a modot rendkívül egyszerű megcsinálni, CFG-be be kell másolni pár dolgot, és ennyi. Ha nem megy, írj rám privibe, és segítek szivesen. :) -
szikszaicsabi #42287 Sorrendben:
-Azt tudom én is. Én a képen szereplő festésre gondoltam.:D
-Értem.
-Tudom, hogy van ilyen mod, fel is raktam, de az istenért sem akar megjelenni a merci jel.:( -
Sorrendben:
-A Flirt magyar festésben az omsihzn fent van.
-Nem, ez szerintem az N2
-Előző kérdésem erre is választ. De van mod N1-re ilyen mod, hivatalos fórumon nézz körbe. -
szikszaicsabi #42285 A Flirt jól néz ki! Le lehet tölteni?
Az a busz a hamburgi merci? Ha igen, akkor hogy sikerült rávarázsolnod a Merci jelet?:D -
Ez csak nekem zugriffel , vagy másnak is ? -
Pedig arra hivatkozik. -
arghail #42282 Hát igen, de a Directx 11-es verziója van fent, a diagnosztika szerint hiba nélkül, fájl nem hiányzik. Valami mégis van. -
Tedd fel a DirectX-t. -
arghail #42280 Sziasztok!
Nekem egy kis segítség kellene. "dg_directx_could_not_init" problémával találkoztatok? A laptopomon volt már az Omsi többször is, mindig hiba nélkül ment különféle pályákkal is. Most újra fel akartam rakni, de már csak ezt írja ki. Mi lehet a megoldás? Előre is köszönöm. -
Á, dehogy. Csekkold le, annak is ez kelett, csak mellékesen oda volt írva egy Dual Core 2GHz. -
Én úgy emléxem hogy 4 GB Ram kellett neki, bár megjegyzem halkan én anno 1,8 ghz, 640 MB Rammal és 256 MB-os vidikártyával kezdtem el játszani vele, nagyon minimumon... :D -
norb82 #42277 Mint az offban kiderült, hiánycikk a csíkos 250-es.
Hamarosan:
-
Routeres #42276 Az OMSI-nál is ugyan ez volt gépigénynek megadva... -
Nah jó látni hogy az OMSI2-höz nem kell olyan erős gép mint a az OMSI1-hez kellett, anno... :D
Rendszer követelmények:
Operációs rendszer: Windows XP/Vista/7/8
Processzor (CPU): 2,6 GHz
RAM: minimum 2 GB RAM
Grafikus kártya: Geforce Ÿ ATI Radeon Ÿ minimum 512 MB
Kiegészítés: DirectX: 9.0c vagy jobb
Internet kapcsolat a online aktiválás -
Akkor ne menjenek vidékre... :D :D Amúgy szerintem meg pont tök jó a manuális váltós, én pl. az autóversenyzős játékokat is mindig kézi váltóval toltam.
Na de OFF vége. :D -
LnD #42273 A nagyvárosokban megszokták, hogy minden busz automata. :) Omsi-ban a manuális kezelése még egyszerűbb is, mint a valóságban.
Egyébként létezik automata váltós oktatás. Csak ha valaki így vizsgázik akkor korlátozást kap, csak automata váltós kocsi vezetésére jogosult. -
De jól néz ki. :D Király lett. ;) -
Én se igazán értem mit kell virnyákolni mindig mindenkinek, hogy manuális váltós...autót hogy fogtok vezetni srácok? oktatáson nem fognak automatát adni alátok... :) -
Geri556 #42270 Nem értelek titeket...
Mi olyan nehéz a manuális váltónál ? Billentyűvel is simán eljátszottam vele évekig. Csak le kell nyomni a TAB-ot, amikor beraktad sebességbe, felengedni és gázt adni. -
padarmartin #42269 Ha a készítők nem is ,valaki biztos hogy fog csinálni 1-2 nappal a kiadás után ;) -
RoxorHUN #42268 Amúgy nagyon jó busz lesz, már nagyon várom! -
Majd meglássuk.. ;) -
RoxorHUN #42266 Bocskor3 legyen a buszhoz meglepetés automata váltó :)
U.i.: nem szeretem a manuálist -
Új dolgok a C56-ban, bővebb infó: omsigbm.ewk.hu
Hesszeljétek a vidiket! :)
Rába D10 Motoros:
Detroit Diesel Motoros: