OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha éppen egy pillanatra nem tudod, kié a hatalom, akkor nézd meg, ki az, akit nem lehet büntetlenül szidni.
kem001: Én se vettem észre semmi változást , csak hogy a fordulatszámmérõ följebb megy , és hogy a hátsó ajtó nem automata 😊
Az ajtók már jól mûködnek,de a tükrök még mindig rosszak így van! (:
Ha éppen egy pillanatra nem tudod, kié a hatalom, akkor nézd meg, ki az, akit nem lehet büntetlenül szidni.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Abba se lennék biztos, hogy Berlin olyan kevés objektet tartalmazna, hiszen teljesen élethû az is.
Bécsben az új modellek dominálnak, és nehogy azt hidd, hogy Hamburg csak és kizárólag új modellekbõl épül majd fel. Ezt így látatlanba is sejtem. A busz sem panaszkodhat, ami más benne, az másként is szól.
Lényeg a lényeg, szerintem baromi unfair egy 30 eurós játékhoz 25 euróért adni egy addont.
omsigbm.ewk.hu
AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
1. Miért panaszkodnak az utasok hogy sötét van, mikor minden lámpa ég??
2. Hogy a f... lehet felfûteni a buszt?? Mert bekapcsoltam a "fûtést" max.-ra, hangja is van hogy fújja a levegõt, de csak csak 14°C-ra (+1 fokot) melegszik fel, és amint kinyitom az ajtót hogy felszálljanak, újra visszahûl a busz 13°C-ra... Valami tipp??
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
Ki mondta, hogy f??det rám?!

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Ez az AI még CCV 260-asához készült.
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Letöltés
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
Nemtududjátok hogy mitõl van az hogy nem jeleniti meg a texturákat.
Pedig minden jó helyrelett fel másolva.
köszönöm a segitséget.
Délutáni csúcsidõ Martonváros, Kis kórháznál 😊

Stetinen próbáltam, Plac Rodlanal tükörrel látva rosszabb 16-17 fps, tükör nélkül 25-30 között. Ha oldalra "nézek", hogy lássam a tükröt akadva vált nézetet és az FPS 16-17 közé esik. Ez DTF-es MAN Lion. A tükör képe nem akadozik.
Ha nem.látom a tükröt jobb, nem laggol, de tükörrel rosszabb mint volt...
+ új objektumok, nekem nagyon tetszik a Neuessling-bõl az Invalidensiedlung felé vezetõ utca házai
+ tetszik a rengeteg egyedi kresz/irányjelzõ tábla (fõleg a kiegészítõ szöveggel ellátottak)
+ telepítéssel minden rendben volt, az itt említett hibák egyikét sem tapasztaltam (sofõr ugrálás, o3d, stb), 25 körüli fps-sel lehet menni végig
- A villamosok szépek, igazán utazhatnának rajtuk sokkal többen, Kagran megállóhelyen mintha nem lenne utasforgalom...
- a buszok befogadóképessége:ülések száma+6 álló utas, ami meglehetõsen kevésnek bizonyul....
- a villamos jelzõlámpáinak fényereje kritikán aluli, alig látszanak...
- a legkritikusabb pont a Kagran-Steigenteschgasse megállók közötti keresztezõdés a Wagramer Strasse-n (nagy balkanyar): itt gyakran beragadnak az autók/buszok, mert a gyalogosok nem tudnak átmenni a zebrán, nem férnek el a járdaszigeten, ezért ajánlott a gyalogosok számát igen lecsökkenteni
- közepesen alacsony forgalom esetén sincs semmi esélyed arra hogy ki tudj kanyarodni Breitenlee Schule/Nebenfarbahn Schule felõl a fõútra, az alacsony forgalom esetén pedig tök üres a város...
- a 4 perc menetidõ agavenweg-agrarweg között pont a duplája annak, mint amire szükség van, viszont a pdf-ben jól írja az idõt, csak a program tudja rosszul(pld: 1-es járat (iskola idõ): a pdf szerint 7:38-ra ér Breitenlee Schule megállóhelyre, ami simán tartható, viszont a program szerint csak 7:40-re kell odaérjen, így aki nem akar sietni szépen lassan, ráérõsen megy, viszont egyszer csak feltûnik elõtte egy másik busz, aminek 7:40-kor kell onnan indulnia....)
- Kagran végállomáson úgy oldották meg azt a problémát (lehet máshol is), hogy a kijelzõk nem váltanak csak indulás után, hogy az ai buszok indulás után eltûnnek, majd újra megjelennek helyes iránytáblával, és beállnak újra a megállóba, felveszik az utasokat és mennek is tovább. Itt pont ezért vigyázni kell, mikor állunk be a megállóba, hiszen van amikor 2 busz is indul egymás után (pld: 7:00-sûrítõ Breitenlee Schule-ig, 7:01-Invaledensiedlung-ig, ha a 7:01-essel beállok a másik mögé, akkor az könnyen mögém kerülhet...)
- Neuessling végállomásnál, ha áll egy busz bent, akkor a mögötte Invalidensiedlung felõl jövõ AI, ami meg kell elõzze a bent álló buszt, nem fér el, ott áll amíg a bent álló AI-nek eljön az indulási ideje...
Röviden erre érdemes figyelni.
Jó vezetést, üdv: Lövi