63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• TNH
    Illetve buszválasztásnál a megfelelő depót kell kiválasztani. A sütis megoldást próbáld meg, nem árthat. :)
  • olimano2222
    Adott pálya mindig mellékel egy .hof fájlt na ezt be kell tenni az adott busz fő könyvtárába!
  • matesz19
    Az elején nem jött fel valami hiba betöltéskor???
  • Leo 1991
    skacok
    a menetrendet hogy tudnám életre kelteni??beállitom a járat számot meg hogy hova megy meg hogy mikor,az adott időben beállok a megállóba ajtó kinyit,de az utasok b*sznak felszállni
    mit tegyek hogy felszálljanak??csalogassam fel őket sütivel a buszra?? :D
    annyi hogy ha a menetrendet lenyitom,nem szerepel benne 1 megálló neve se
  • szivaktibor199
    köszi
  • bocskor3
    Deep Explorationba kell.
  • szivaktibor199
    x be
  • szivaktibor199
    azt hogyan kell ? mert a busz még nincs y - be se konvertálva
  • TNH
    Rá kell húzni a Fenster.tga-t, illetve meg kell a model.cfg-ben adni az átlátszóságot. De Blenderben nem lesz tőle átlátszó.
  • szivaktibor199
  • szivaktibor199
    sziaztok !
    a blender - ben hogyan lehet a busz üvegét átlátszóvá tennni ?
  • TNH
    Kivéve, ha megváltoztatja a mappa nevét. Márpedig kétlem, hogy ezt a nevet meghagyná.
  • LMG123
    Amúgy is felülírná a MÁV-os alapfestést...

(bocsi a dupláért)
  • LMG123
    Nem én csináltam a képet, így nem tudom.
  • TNH
    Igen, ha a másik oldalról látom, egyből rávágom, hogy N1. :) Az ülésről jutott eszembe. A cfg-vel lusta voltam babrálni. :D
  • TNH
    Ja, ez N1 tényleg. Nekem se jó az a mod sajnos.
  • Krisz995
    A képen az O405N1 van, ablakszegélyéről, és a kijelzőről azonnal felismerhető. :)
    Azt a modot rendkívül egyszerű megcsinálni, CFG-be be kell másolni pár dolgot, és ennyi. Ha nem megy, írj rám privibe, és segítek szivesen. :)
  • szikszaicsabi
    Sorrendben:
    -Azt tudom én is. Én a képen szereplő festésre gondoltam.:D
    -Értem.
    -Tudom, hogy van ilyen mod, fel is raktam, de az istenért sem akar megjelenni a merci jel.:(
  • TNH
    Sorrendben:
    -A Flirt magyar festésben az omsihzn fent van.
    -Nem, ez szerintem az N2
    -Előző kérdésem erre is választ. De van mod N1-re ilyen mod, hivatalos fórumon nézz körbe.
  • szikszaicsabi
    A Flirt jól néz ki! Le lehet tölteni?
    Az a busz a hamburgi merci? Ha igen, akkor hogy sikerült rávarázsolnod a Merci jelet?:D
  • Omsifan1225
    Ez csak nekem zugriffel , vagy másnak is ?
  • TNH
    Pedig arra hivatkozik.
  • arghail
    Hát igen, de a Directx 11-es verziója van fent, a diagnosztika szerint hiba nélkül, fájl nem hiányzik. Valami mégis van.
  • TNH
    Tedd fel a DirectX-t.
  • arghail
    Sziasztok!
    Nekem egy kis segítség kellene. "dg_directx_could_not_init" problémával találkoztatok? A laptopomon volt már az Omsi többször is, mindig hiba nélkül ment különféle pályákkal is. Most újra fel akartam rakni, de már csak ezt írja ki. Mi lehet a megoldás? Előre is köszönöm.
  • TNH
    Á, dehogy. Csekkold le, annak is ez kelett, csak mellékesen oda volt írva egy Dual Core 2GHz.
  • matesz19
    Én úgy emléxem hogy 4 GB Ram kellett neki, bár megjegyzem halkan én anno 1,8 ghz, 640 MB Rammal és 256 MB-os vidikártyával kezdtem el játszani vele, nagyon minimumon... :D
  • norb82
    Mint az offban kiderült, hiánycikk a csíkos 250-es.

Hamarosan:

• Routeres
    Az OMSI-nál is ugyan ez volt gépigénynek megadva...
  • matesz19
    Nah jó látni hogy az OMSI2-höz nem kell olyan erős gép mint a az OMSI1-hez kellett, anno... :D

Rendszer követelmények:
    Operációs rendszer: Windows XP/Vista/7/8
    Processzor (CPU): 2,6 GHz
    RAM: minimum 2 GB RAM
    Grafikus kártya: Geforce Ÿ ATI Radeon Ÿ minimum 512 MB
    ​​Kiegészítés: DirectX: 9.0c vagy jobb
    Internet kapcsolat a online aktiválás
  • LMG123
    Akkor ne menjenek vidékre... :D :D Amúgy szerintem meg pont tök jó a manuális váltós, én pl. az autóversenyzős játékokat is mindig kézi váltóval toltam.
    Na de OFF vége. :D
  • LnD
    A nagyvárosokban megszokták, hogy minden busz automata. :) Omsi-ban a manuális kezelése még egyszerűbb is, mint a valóságban.

Egyébként létezik automata váltós oktatás. Csak ha valaki így vizsgázik akkor korlátozást kap, csak automata váltós kocsi vezetésére jogosult.
  • matesz19
    De jól néz ki. :D Király lett. ;)
  • LMG123
    Én se igazán értem mit kell virnyákolni mindig mindenkinek, hogy manuális váltós...autót hogy fogtok vezetni srácok? oktatáson nem fognak automatát adni alátok... :)
  • Geri556
    Nem értelek titeket...
    Mi olyan nehéz a manuális váltónál ? Billentyűvel is simán eljátszottam vele évekig. Csak le kell nyomni a TAB-ot, amikor beraktad sebességbe, felengedni és gázt adni.
  • padarmartin
    Ha a készítők nem is ,valaki biztos hogy fog csinálni 1-2 nappal a kiadás után ;)
  • RoxorHUN
    Amúgy nagyon jó busz lesz, már nagyon várom!
  • bocskor3
    Majd meglássuk.. ;)
  • RoxorHUN
    Bocskor3 legyen a buszhoz meglepetés automata váltó :)

U.i.: nem szeretem a manuálist
  • bocskor3
    Új dolgok a C56-ban, bővebb infó: omsigbm.ewk.hu
    Hesszeljétek a vidiket! :)
    Rába D10 Motoros:

Detroit Diesel Motoros: