63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• LMG123
    Van, aki ügyesen átfestette :D

• olimano2222
    igen az tényleg megdolgozza a járművet :)
  • matesz19
    Igen, igazad volt, bár azt hittem leég a motor mire feljutok a hegy tetőre, már minden mutató pirosban volt és égtek a lámpák hogy baj van, de lefele meg úgy ment mint a puska golyó... xD Tudod ami a vasúti átkelő utáni hegy. :D
  • matesz19
    Tessék itt a link a Dobel mapról: ..:: Letöltés ::..
  • olimano2222
    Én mondtam hogy megéri! :)
  • matesz19
    Tényleg megérte leszedni a Dobel pályát, nagyon jól lehet húzatni rajta a buszt :P Bár vannak szűk utcák ahol húzós volt bekanyarodni, de jó volt, kircsi pálya. :D Hoztam egy képet róla nektek is. Mindjárt feldobom a megára az összekészített, és dobok egy linket, hogy aki akarja az letudja szedni (csak bemásolja és már mehet húzatni... :D )
    Hihi am. nem is tudtam hogy ez a vonat a nyugatiig megy. :P xD
  • TNH
    Mivel nincs beépítve az IBISbe. Bele kell nyúlni az IBIS-2.osc-be. Van leírásom is valahol...
  • TNH
    Onnan tudom,mert a volt fejlesztővel kapcsolatot tartok. Kirakja, de csak közvetítő. (Értsd: Nincs saját raktára, csak az, amit nem vesznek át.)
  • Krisz995
    Él az, Hamburgos kiegészítőt is most szerezték be nem rég, pedig megjelenés után nem rakták ki, aktívak ők még, de inkább repülőszimek terén. :)
  • gruppen
    Köszönöm a gyors választ a Kispest-el kapcsolatban! De lenn még egy kérdésem! :) a Szombathely v.2.0-ban, hogy tegyem "működésre" a 30Y vonalat? Az IBIS-nem reagál rá! (Ikarus KZNS 260-as) Beírom:
    Viszonylat: 03022
    Route: 01
    A busz kijelzője ki se írja az "Y" jelet! És érvénytelen útvonalat ír!
    A válaszokat előre is köszönöm!
    Üdv.
  • TNH
    Én 576-ra gondoltam. A VirtualTransport már nem igazán él, én a Wingbestben reménykedek. Amúgy 28.-án a dobozos jön, a letölthető szerintem 2 héttel elötte kint lesz.
  • matesz19
    Az biztos is, ahogy az egynél is majdnem 2 év volt mire kijött... :(
  • Krisz995
    Magyarországon valószínűleg november 28-tól kapható lesz, szerintem 2 helyen is, viszont 9.000 Ft alatt biztos nem lesz az ára. Mire az 576 eladja 2ezerért eltelik 2-3 év is...
  • matesz19
    Nem hiszem. :D Kiadás után szoktak jönni a virágok, de ezt ne itt tárgyaljuk meg inkább, mert bünti pontot kapunk vagy leb@szást... xD
  • TNH
    Magyarba továbbra se hiszem, hogy lesz, a virágboltit meg ne itt feszegessük.
  • norb82
    Ha 2013 november 28-án jelenik meg, akkor virág verzió már 27-én lesz:D :D :D
  • matesz19
    Ha tényleg akkor jön ki, kíváncsi leszek milyen gyorsan jön magyarba, vagy lesz belőle virág verzió... :D xD
  • BPO 001
    Nem tudom, volt-e róla szó, de elvileg a dobozos OMSI 2 2013. november 28-án jelenik meg.
  • bpo451
    Kispest pálya 1.5 fejlesztés a Határ úton, indulási idők kijelzése :)
  • TNH
    Nem arra válaszoltam. Csak egy példa volt, hogy én mennyi időt szánok rá, és haladok. Nem tudhatom, hogy a Börzsönyben hogy osztották fel a dolgot, illetve mivel G.Gabe dolgozik, ezért Routeresnek nem tudja küldeni az objektumokat, így ő nem tud a nem elkészített objektekkel dolgozni. Ez a hátránya annak, ha többen csinálják a pályát. Nekem is van iskola,vannak feladataim, de mivel egyedül dolgozom rajta, ezért azzal foglalkozom, amivel akarok. Van, hogy házat csinálok, máskor utat, máskor a terepen dolgozok, stb.
  • Renault Agora
    Szerintem nem csak abból áll az egész napjuk hogy csinálják a pályát. Annyi jobb dolguk van. Csinálják majd tovább ha lesz hozzá kedvük.
  • TNH
    Idő... Ha én napi 1 órát foglalkozok a pályával, akkor is sokat haladok. Fél óra is elég akár, úgy, hogy magamnak modellezek szinte mindent. Igaz, még az elején tartok, de ha naponta egy fél órát rászánok, akkor szépen halad. Elszántság kell, én pl. játékra nem hagyok időt magamnak, inkább a pályával foglalkozok, mert tudom , hogyha kész lesz, jó érzéssel fogok rajta gurulni.
  • Mircinko
    Nos én egész pontosan erre a videóra gondoltam. :)

@norb82 +1 :D én is belekezdtem egy alföldi pályába, amely a Cegléd-Csemő buszvonalat dolgozta volna fel...,de végül nem készült el, így törlődött a projekt... egyszer lehet, hogy megépítem, ha lesz rá kedv és igény! :) (+IDŐ! :D)

Továbbá, ötlet szinten merült fel bennem, hogy az utasok hangjait magyarra leszinkronizálni. Szerintem nagyon nagy ötlet lenne.! :)
  • norb82
    Ez ilyen:) Belekezdtem én is egy pályába hogy majd nyáron valameddig eljutok vele, hát nem sokáig jutottam még:D De nem áll meg a dolog, majd szép folyamatosan:)
  • TNH
    Elösször 2012 nyara volt megadva az első videóban. :)
  • Routeres
    Lehet, hogy az időközben... elfelejtődött...
  • kem001
    Arról még semmi információt nem találtam én sem, hogy mennyi kedvezményt is kapunk majd rá pontosan.
  • bpo451
    Próbaképp megnéztem, elvileg ez dobozos lesz, mert azt írja, hogy 0,2 kg a súlya.
    Csak arról nem találtam infot, hogy milyen kedvezményt kap az, aki megvette az 1-et.
  • kem001
    Azt nem tudni még, de gondolom ez még egyelőre a sima, letölthető verzió. De majd úgy is felkerülnek az információk későbbiekben az oldalra.
  • ekepista
    és tudnátok egy oldalt linkelni hogy melyk oldallról lehet elő rendelni
  • bpo451
    Dobozos verziót kapok, ha előrendelem?
  • Routeres
    Igyekeztünk, de nem jött össze. Nagyon nem akartam belecsúszni az őszbe, de ez van...
  • Omsifan1225
    Még nem :)
    Csak előre lehet rendelni a játékot :)
  • ekepista
    sziasztok ténleg kijöt az omsi 2
  • bpo451
    Innen tudod letölteni, és az 1.4.5-re kell ráfrissíteni.
  • gruppen
    Sziasztok! a Kispest 1.5-öt merre lehet elcsípni vagyis letölteni? :) Előre is köszönöm!
    Üdv.
  • kem001
    ELŐRENDELHETŐ még csak a játék, nem jelent meg.
  • YoGabN
    keresésbe: omsi 2.. bocsi a dupláért
  • YoGabN
    EZ MOST KOMOLY? tényleg kijött ?

OMSI 2
  • Mircinko
    Tudom, hogy annak tűnik. :D, de valamelyik videóban írta Routeres, hogy igyekszik még szeptember előtt kiadni. Mivel nem találtam a projektről friss információt, gondoltam megkérdezem. Azt hittem, hogy már az utolsó tesztelések zajlanak stb...

Mindegy, nincs gond, további jó munkát és sok sikert az alkotóknak! :)