63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Nem tud jelenleg kezelni, majd év vége felé érkező 2. részben érkezik az első csuklós busz a játékhoz. -
a játék tudna csuklós buszt kezelni szerintetek??
Mondjuk ugyan úgy 3 ajtós lehetne,mint amik a környező városokat járja -
atty707 #42342 Az OMSI-nak a DirectX 9c kell, a 10,11-el nem tud mit kezdeni.
Rakd fel a 9c-t (simán fel lehet a 10/11 mellé), és utána menni fog.
-
arghail #42341 Kedves TNH. Köszönöm, hogy megpróbáltál segíteni. Sajnos nem tudok ezzel a directx-el mit kezdeni, elvileg minden rendben, annyira meg nem értek hozzá, hogy lehülyézzem a microsoftot. Eddig futott az Omsi hibátlanul, a gépemen csak annyi történt, hogy volt egy uninstall a játéknál, mert átmenetileg kellettek a gigák, majd vissza és már ezt a hibát írta ki. Úgy látom nincs más választásom, mint várni az OMSI2-t hátha az menni fog. -
Hát, a Mercit megértem, Skodát meg most próbálom. -
ekepista #42339 sziasztok igen már askodát én is néztem és nagyon jó busz csak az abaj hogy még nem lehet honét leszedni
-
sirenato #42338 Rendben! De most jött ki egy skoda az is jó néz ki, fizetős. Bár a Mercedes o305-ért bármit meg adnék csak, ne kelljen megvenni. Kölcsönbe meg senki sem fogja odaadni! -
Biztos hogy nem lesz fizetős. -
sirenato #42336 Lehet tudni,hogy fizetős lesz-e vagy sem? -
Tudom, nem úgy értettem. Az üzenetem szintén választ fog erre adni. -
generalGGabe #42334 nem a helyen múlt igazándiból, hanem azon, hogy nem volt rá igény. -
Esetleg privátban tudnánk folytatni a zalálkozós témát, mert nekem van helyem. -
generalGGabe #42332 Azt évekkel ezelőtt találtam ki, és semmi nem lett belőle, kb 3-4 emberke érdeklődött iránta. -
Nem úgy értettem, félre ne érts. Nem Te helyetted beszélek, meg ilyesmi, csak mondtam egy példát. Nem tudhatom, ez tény, és nem is azért írtam. Ha van rá időm, és se napi egy órát dolgoztam rajta, csak most suli melett lesz kb. annyi szabadidőm. Elnézést, rosszul fogalmaztam.
Más, de hozzád: Anno mintha szerettél volna szervezni OMSI találkozót, azzal mi lett? (Nekem annyi rémlik, hogy február eleje/március vége.) -
generalGGabe #42330 Amíg volt rá időm, én nem napi egy órát foglalkoztam a pályával, hanem egész nap ezt csináltam. És azért az, hogy iskolába jár az ember, vagy dolgozni, azért más. Nem ismered a napi beosztásomat, így ne törj felettem pálcát, ha lehet. A modellek meg vannak csinálva, be van rendezve a pálya. Most már modellezés terén az optimalizáció folyik, hogy minnél több fps-t tudjunk kicsikarni a pályából. Illetve mindig jönnek újabb és újabb ötletek.
-
atty707 #42329 Na, akkor olvasgass:
(Fent, a menüben) -
Hmm... ennek ma kell kijönnie.
http://www.youtube.com/watch?v=GLX28F_P7n8&feature=youtu.be -
meg hogy kell a .hof fájlt betenni??vagy mit hogy van a menetrend berakás -
na akkor hogy kell telepíteni a pályát :) -
Az egyik vidiben ott a vízjel, lehetséges szerintem. -
Azt mondjuk kétlem, hogy fizetett volna a Skodának a licenszért... -
Bízunk az Oroszokban. 
-
Robi546 #42322 Jól néz ki,kár hogy fizetős. :/ -
Igen. -
Ami most jelent meg este. -
BPO 001 #42319 Ez nem véletlenül az új Skoda-hoz jár? -
A fizetős Skoda 21Ab-hez jár. -
Kétlem, hogy úgy működne, ahogy kellene... -
Ez csak valami mod lehet.. -
Ti tudtátok hogy van az omsiban tolókocsis emberke is?? :O Mert én nem... KÉP1, KÉP2 -
Hát, eléggé. Olvasd el az SDK-t, illetve ha egyedi objekteket is akarsz, akkor csekkold GMI omsi csatornáját. -
fjx235 #42313 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy Routeres beállítását hol találom meg?
Előre is köszönöm -
Routeres #42312 60-70 km/h-ra van belőve. -
szikszaicsabi #42311 Mint tudod, távolsági pálya lesz, jó nagy hegyekkel. Ezért természetesen majd lehet nyomni neki.:D -
gruppen #42310 Sziasztok! Köszönöm az előző kérdésemre a választ! :)
Én most csak érdeklődnék a Börzsöny felől! :)
Milyen lesz a buszoknak a menetrendje? Ezt így értem: 40-el kell döcögni, hogy tartani tudjuk a menetrendet vagy lehet majd kenni neki? :D Mert pl. eléggé unalmas Berlinben, kb. 35Km/h-val menni,hogy ne mindig -2.0-vel érjünk oda.
A választ előre is köszönöm! A pályához pedig hajrá! :) -
oké, ha otthon leszek írok majd
nehéz pályát csinálni?? Megcsinálnám magamnak a 169E vonalát (Örs Vezér tere - Pécel,Kun József utca) cirka 1 órás vonal :) -
Van már 1.4.5, és 1.5.1 is. Ebben a sorrendben rakd rá az 1.4-re, és minden frissítés előtt töröld a maps mappát. Az elején nem lesznek AI buszok, de mi majd segítünk. -
Segítőt keresek pályaépítéshez! -
semmi nem jön be,néha befagy a gép a pálya betöltésekor ha kattintok egyet az egérrel
na ezt nem is tudtam hogy van benne,hazamegyek rá is lesek
a Kispest pályánál tudom mit válasszak,de a Dójcse mapnál sik hülye vagyok :)
Köszi a segítséget
Kispest csak nálam akadozik??tegnap leszedtem kíváncsiságból és kegyetlen mértékben megakadt néha vagy csak frissitenem kéne??
Bocs a hülye kérdések miatt,de nem annyira ismerem még a játékot -
Szerintem csak neked... Csinálj egy képet és akkor talán a srácok megtudják mondani neked hogy mi a hiba nálad, mert ennyiből nem lehet megmondani... :)