63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• norb82
    Már minden ezüst, de a lökös még fehér:D
  • YoGabN
    Meg tudná valaki csinálni ezt a fajta festést az O405n1-re?
  • matesz19
    Bocsi a dupláért!!!

Tippem szerint az egyik 4zet/téglalap alakú fehér rubrika lesz a "drzwiidod" png fájlban a "Werbung_043" mappában. Csak rá kell jönnöd hogy melyik is az. :D
  • matesz19
    Meg azt a logót kellene le szedni onnan és kicserélni egy BKV-sra. :D
  • norb82
    Elkezdtem a Jelcet festeni BKV-sra. Van valakinek tippje hol lehet a lökhárító textje? Az fehér marad pedig már minden elképzelhető kapott színt:D

Meg még az ezüstre akarok egy jobb texturát egyelőre ezt találtam.

• matesz19
    Nagyon szépen köszönöm. :) Már lent is van. :P
  • Omsifan1225
    Igen , valahogy csak a Vasútállomásnál van...
    De végülis a pályának a működését nem befolyásolja... (:
  • ZsomborL
    Tölthető a Neoplan N4016 festések II.

Letöltés(OmsiHU)

Jó szórakozást és balesetmentes közlekedést!
  • olimano2222
    Nem tudom,nekem nem kellet regisztrálni,az tényleg meg van szabva hogy napi 2x lehet letölteni de én nem vagyok be regisztrálva és tudok letölteni! :)
    Tettem a leírásba egy megás linket!
  • Tierhold
    De regisztrálni kell, és meg van szabva hogy naponta csak kettőt tölthet.
  • olimano2222
    Nem kell regisztrálni egyszerűen csak Download és kész :)
  • matesz19
    Ehhez a buszhoz tudnál adni egy letöltési linket, anélkül hogy be kellene regiznem?? :D Köszi előre is. :)
  • Routeres
    Aki ért hozzá, és van megfelelő, nem videóból kivagdosott hanganyaga, annak nem hiszem, hogy problémát okozna.
  • Ikarusfan
    Ezekkel leginkább az a baj, hogy nincs megfelelő, OMSI színvonalú modell, csak Vbus-os, ami azért valljuk be, az OMSI-ban elég gázul nézne ki.

Egyébként a 280-as hangokra ezt mondtam, hogy ilyen hangra lennék igazán kíváncsi, hogy megvalósítható-e.
  • olimano2222
    Öm igen régebben direkt volt így ezután kapta a csatornám a SimulatrosandOters nevet :)
  • Pepe1980
    Nem rossz :D
  • rurman
    Hali, feltűnt már párszor és gondoltam szólok, hogy az intródnál "Simulators and other game" szerepel. Helyesen ez "Simulators and other games". Gondoltam szólok :p
  • Tierhold
    Inkább egy 55-öst
  • Waterloo21
    Ha valaki tud rá egy megoldást, akkor javítom. :) Nálam a vasútállomásnál fordul csak elő és mindig csak egy ember. De nem is kell feltétlenül beállnom hozzá a megállóba, hanem ha csak leteszek egy buszt a vasútállomásnál, már odagyalogol az ajtóhoz. :D
  • Omsifan1225
    Nálam ez a jelenség a Szombathely 2.0-nál fordul elő mindíg :D
  • norb82
    Valaki csinálhatna már egy 620-ast:)
  • olimano2222
    Üdv! Megjelent a egy kis retró ismét,
    Jelcz 043 itt egy kis videó róla a letöltési link
    szintén a videó leírásában! :)

• norb82
    Az előbb a Dobel pályán történt egy érdekes:D Odaállok az induláshoz, nem volt még kiiratva semmi, menetrend se volt felvéve, egy ember áll a megállóban, látom odalép az ajtóhoz, kinyitottam, felszállt, beült leghátra:D
  • TNH
    A Rheinhausenben vannak ezek.
  • ZsomborL

Hamarosan az OmsiHU-n :)
  • Leo 1991
    ezt tanulmányozom,bár a dójcse nyelv nem az erősségem

viszont miért van az hogy az Editorban valami hiba keletkezik ha betöltőm a cfg fájlt
  • YoGabN
    Ilyenje van esetleg valakinek? Az új Mühlhausen pálya igényli.. :/

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sceneryobjects\TD_Rheinhausen_Objekte\Haltestellenobjekte\TD_Stadtbahnbahnsteig_Pflaster.sco
    Sceneryobjects\TD_Rheinhausen_Objekte\Haltestellenobjekte\TD_Stadtbahnbahnsteig_Platten.sco
    Sceneryobjects\TD_Rheinhausen_Objekte\Haltestellenobjekte\TD_U-Bahn_Abgang.sco
    Sceneryobjects\TD_Rheinhausen_Objekte\Oberleitung\TD_StrabOL-10m.sco
    Sceneryobjects\TD_Rheinhausen_Objekte\Oberleitung\TD_StrabOL-20m.sco
    Sceneryobjects\TD_Rheinhausen_Objekte\Oberleitung\TD_StrabOL-30m.sco
    Sceneryobjects\TD_Rheinhausen_Objekte\Oberleitung\TD_StrabOL-Mast_Doppel.sco
    Sceneryobjects\TD_Rheinhausen_Objekte\Oberleitung\TD_StrabOL-Mast_Solo.sco
  • wollnerd #42638
    Nem, mert ha bekapcsoljuk a menetrendet a kijelző kiíratása előtt, akkor is máris megjelenik a kijelzőn a késési érték.
  • norb82
    nem úgy van ez is mint a hangbemondás, hogy csak akkor működik ha ibis-en iratod ki a járatot, nem a menüsorban?
  • matesz19
    Ez érdekes és fura is... De a lényeg hogy minden más működik neked.
  • davidcs94
    Megpróbáltam, de semmi. Letöröltem, újra kicsomagoltam, bemásoltam, de ugyan olyan mint volt.
    Az 1.04.002 van fent, eddig minden működött, de ez valahogy nem. Azt hittem a fonts mappával ez is megjavul majd, de csak a busz kijelzője lett jó, ez nem. De mindegy is, megy a busz, minden jó rajt csak ez nem.
  • matesz19
    Volna egy tippem, nem tudom mennyit ér... Töröld le a busz mappáját, és tedd fel újra, max. a benne lévő egyedi festéseket vedd ki előtte, ha van olyan. :D Talán úgy már működni fog.. :D Mert nekem úgy állt helyre a busz kijelzője is, hogy betettem a fonts mappát, töröltem a buszt, újra feltettem és már is működött, ne kérdezd hogy miért vagy hogyan, csak működött... :D
  • Ikarusfan
    Én az eddigi Ikarusok kapcsán a 260.45/46 illetve a 260.32-höz tudok hozzászólni, előbbi kettő néhány dolgot illetően tényleg elég érdekesre sikeredett (lásd motorhang). Remélem ha lesz 280-as, az egy kicsit jobban sikerül majd, de persze nincs igazából gond a mostani buszokkal sem.
  • wollnerd #42632
    Ez érdekes.
    Amikor nincs menetrend, akkor ilyet kéne látnod: -- --
    De nem látszik semmi...
    Csak egy tipp: Patch? legalább 1.4 van fent?
  • Apocalipto
    Hát, a motorhang 1 dolog, a váltóé meg egy másik. A Solarisnak amiből ez át lett véve, a motorhangja nem élethű, csak a váltóé. Ennek ellenére szeretek menni vele.

Az eddigi Ikarusoknak szerintem nem nagyon sikerült egyiknek sem eltalálni a valóshoz közeli hangot. A most készülő C56-osnak a Detroitos verziója viszont nagyon élethű.
  • davidcs94

menetrend van, minden jó, csak nem írja a neoplan a menetrendtől a késést
  • TNH
    1.06-nál tarunk, amit a support.aerosoft.com oldalról tölthetsz le. Az EVM önkényesen megváltoztatta a telepítőben a verziószámot, de csak az 1.01-et rakja fel.
  • fiat126
    Sziasztok egy kis segítség kéne.Megvettem az Omsit és azt írja,hogy 1.04.A kérdésem az lenne,hogy milyen pacth-ek vannak hozzá.mert eddig nem eredetim volt és az nemigazán fogadott el egyet sem.De most már eredeti és szeretném ha jó lenne.Előre is köszi.Ja ha lenne valami link az lenne a legjobb.Még egy szer köszi nektek.
  • kem001
    Ahlheim is az lett, mondjuk nem annyira, mint ez a pálya. Bár az valahogy jobban bejön a sok útépítés miatt. Mondjuk egy távolsági buszt lehet kipróbálok rajt.
  • Krisz995
    Hát ez tény, a most kijövő pálya többsége sajnos ilyen. :( Egyébként az utastájékoztató hangja szörnyű :)