63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Tierhold
    Nem lehetetlen. A Freyfurt pályán most is random módon más a buszsofőr, de a bécsi pályán is ketten vannak.
  • kuhnzsolt
    Ez fájt! :D

Ott van egy kép az oldalamon!
  • szil balázs
    Ez működik tesztelted ?
  • kuhnzsolt
    Több sofőr egy pályán? Lehetséges! Részletek itt!
  • YoGabN
    a Hamburg pályán, amikor éjfélkor végeztél, és írja, hogy kövi megálló: M, akkor ez alatt mit ért? tudtommal ezen a pályán nincs telephely.
  • longhaul
    (ja és ez nem kérdésnek szántam)
  • longhaul
    Vagy a beállítás a rossz, vagy textúra hiba?
  • Pupesz
    Az miből van hogy minden buszon feketék a visszapillantó tükreim?
  • norb82
    Ja, asszem onnan van.
  • norb82
    Semir Gerkhan, autópályarendőrség:D
  • Jhano
    Haliho!Meg tudná valaki mondani miért van az hogy a Martonváros pálya mindig 5 fps -en van?Még buszt sem töltök be és mégis annyi!!!Tök jó pályának tünik,de még ki sem tudom próbálni!
  • MZDESIGN
    Szerintem igen, mert más játékban nincsenek ilyen "remek" modellek. :D
  • kismanobkv90
    Köszi Matesz!
  • kem001
    De amúgy ezeket a modelleket melyik játékból szerzik? 18 WOS?
  • LMG123
    Már eleve ott elrontották, hogy nem emelték meg az egész buszt konvertálás előtt, a kerék meg kb. belelóg a belső térbe...
  • matesz19
    Igen, tényleg török beütése van, de ezen jót nevettem amit írtál, meg a képen... :D De ha ennyire BéTa a busz, akkor mi a f@***mnak adják ki?? Most ennek mi értelme van?? Nem értem... :( Na de ez van... :/
  • MZDESIGN
    Jó a kérdés :D De mivel a busz eléggé török jellegű, így inkább úgy fogalmaznék, hogy ez a törökök megrögzött mániája. :D

Egyébként:

Értem én, hogy ablak mellett akart ülni, vagy azt is megértem, hogy a sofőrökre bukik, de azért ezt már túlzásnak tartom :D Mindenesetre feldobta az estémet.
    De viccet félre téve, eléggé sok hibával rendelkezik még a busz. :S
  • matesz19
    Nah megint egy csíkos kerék... xD A Távolsági buszokra muszáj mindig ilyen gumit tenni vagy most ez a divat?? :D Amúgy elég egyszerű a műszerfala a busznak. Kíváncsi leszek rá hogy milyen és hogy könnyen lehet-e majd festeni vagy sem. :)
  • MZDESIGN
    rar pass: Kamyoncuyuz.Biz
  • MZDESIGN
    Újabb busszal gazdagodott az OMSI világa:

http://dosya.co/ekygmh05wdh7/Neoplan_Tourliner_15.rar.html
  • matesz19
    Ha tényleg úszni mennek, akkor durván kezdik... xD :D
  • Tierhold
    Csak egy kis egészséges úszás :D
  • sirenato
    Hali! Tudja valaki, hogy a Setra S 215 SL miért akad?
  • matesz19
    Tömeges öngyilkosság az omsiban... xD 1:14-től érdemes nézni.. :D
  • Carlo da Italia
    Egy kis segítségre lenne szükségem, a Setra S 215 SL -ben a Mátrix kijelzés nem működik,nem jelenítődik meg.Tudd valaki mátrix kiegészítőtt,amivel működik?.
    Már végig néztem nem egy oldalt,de nem találtam hozzá kiegészítőtt.
    a kép csak illusztráció
  • norb82
    A hangja nekem se igazán tetszik, de a Dobeli hegyen mit vársz egy 50 éves busztól? Szívómotor....
  • matesz19
    Ja értem. Akkor azért nem sikerült a festésem se... xD Nem baj, annyira nem is tetszik a busz, mert a hangja szörnyű, a hegyen csak döcögve tud felmenni... :/ De sok sikert a festéshez. :D
  • wollnerd #42678
    +1
  • norb82
    nem úgy megy az. A model.cfg-ben benne van az eleje táján mik a módosítható textúrák, a többit irkálhatod a cti-be, semmi. Esetleg még megpróbálhatom a cfg-be is beírni, azt még nem próbáltam.
  • matesz19
    És ha más nevet adsz annak a képnek ahol van a lökhárító és a logó??
    És egyúttal berakod a cti-be, akkor se fogadja el a festést?? :)
  • matesz19
    Én tudok neked ebben segíteni. Rá mész a http://www.sg.hu/forum.php - oldalra, Beállítások, és az Aláírás rubrikába be gépeled a géped adatait, vagy amit éppen szeretnél oda írni.
  • kismanobkv90
    Szia Wollnerd!

Megkérdezhetem, hogy a PC-d tulajdonságaid hogyan tudtad beleírni a hozzászólásaidba?

Köszi a választ!
  • norb82
    Még nem igazán. A lökháritónak tényleg az a texturája de így ugye mindé ezüst lesz. Magát az ezüstöt is valami szebbre akarom cserélni, az emblémával is kell még valamit kezdeni.
  • wollnerd #42672
    Na igen... Engem is érdekelne...
    Kicsit uncsi már az hogy minden új buszhoz be kell másolni a hof fájlokat és új pálya esetében hof fájlját bemásolni (majdnem) minden busz mappájába....
  • regelek5
    Nem tudja valaki, hogy meg lehet-e oldani azt, hogy egy helyről szedje minden busz a .HOF fájlokat? Mit kéne átírni pl. a scripteknél?

Olyanra gondolok, mint ahogy a hangos bemondásokat is meg lehet oldani egy globális Ansagen könyvtárral a buszok scriptjének átírásával, ez is sok helyet és másolgatást megtakarít.
  • matesz19
    Nah, sikerült megoldanod a festés? :D
  • norb82
    Köszi! Igen, ha texture mappában fested át akkor az összesnek olyan lesz.
  • matesz19
    Megtaláltam!!!! :D
    A busznak a textura mappájában van ahol tudod módosítani a lökhárítót, én pl. mind 3-at pirosra festettem, mert nem tudtam melyik az igazi, és a játékban is piros lett a lökhárító. :D A képen láthatod melyiket kell. De van egy olyan érzésem ha az egyiket befested akkor az összes olyan lesz, de ez csak megérzés... :)
  • YoGabN
    igen:)) mindenhol ez a szín, csak elöl fehér.. hamár megpróbálod, akkor tudmám ajánlaniezt a festést alapul:)
  • Omsifan1225
    A festés másik oldaláról is tudnál nekem küldeni esetleg egy képet ? :)
    Mert akkor megpróbálkozok megcsinálni ...
    Vagy az is csak szín tiszta piros ? :)