63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• ZsomborL
    A videó megtévesztő vagy a napellenző tényleg automata? :)
  • matesz19
    Valaki tudja hogy miért nincs járat számom és egy két betű miért néz ki olyan érdekesen?? Nincs hozzá Fonts készlet a rarban... :/ :D
    Busz: Ikarus 260.01
  • tamas120
    http://omsihu2.wordpress.com/
  • Omsifan1225
    Gyere át az off topikba :)
  • matesz19
    Off topikban keresd a választ. ;) :D
  • matec1996
    Hello a neoplant honnan tudnám letölteni mert az eredeti oldalról nem tudom sajnos :(
  • Omsifan1225
    #42732 : Igen , most gondolkodom hogy újra kéne rakni az OMSI-mat , mert egyszerűen egyik pálya se működik , amit újonnan rakok föl :/
  • Carmus
    Ikarus 263
  • Fox44
    Melyik busz ez?
  • Carlo da Italia
    Hát jó lenne ezzel a Map Lemmental V 1.0 pályával játszani,de nekem elcseszte a kiegészítő berakása,az útszakaszt. Nem beton út volt,hanem füves út volt mindenhol.
  • Bustom
    Nálam is így néz ki :/ Nálam a "splitlines"-eket hiányolja...
  • Bustom
    Ez már működik köszi! Tudom én ,hogy a nagy Download gombokra nem szabad rányomni, de máshol nem fedeztem fel download feliratot.
  • Carlo da Italia
    Indulásra készen.
  • matesz19
    @Omsifan1225: Érdekes hogy mindig csak nálad sz@r az omsi... :D Próbáld meg egy reinstallal, úgy talán helyre dobja az omsidat. ;)

@Carlo da Italia: Bocsánat mindenkitől, mert nálam eddig működött a válasz gomb, bár utólag visszanézve, nálam se működött, mert én is nyomtam válasz gombot... :D

@Stig95: Igen, és olyan mint ha felnagyították volna az oldalt és betűket is, és eltűnt volna a reklám fentről... :D Szerintem ez egy korábbi mentésről lett vissza állítva vagy a fente se tudja... :D

@szeker3: Ez függhet a buszoktól is amikkel próbáltad, de az új pályáknál betöltéskor nem dobott fel hibát/hibákat??? A buszokhoz betetted a új pályának a .hof fájlját?? (Format C:-t nem ajánlom, mert akkor az egész rendszeredet letörlöd vele, nem csak az omsidat... :D )
  • szeker3
    Sziasztok! Van egy olyan problémám, hogy csak a spandau pályás hof file-ok működnek nálam. Bármilyen más pályán csak a járatszámot tudom kiválasztani, ha lenyitom a túrákat, akkor ott már egy sem jelenik meg. Próbáltam új pályát installálni, a helyzet ugyanez. Mi lehet a baj? format c? :)
  • Tierhold
    Apró titok. Vannak oldalak ahol a Letöltés gomb általában akkora, hogy kiszúrja a szemed, vannak oldalak ahol pedig akkorák a letöltés gomb nevű idegen programok letöltéséhez vezető linkek, hirdetések, mint az iLivid, hogy nem találod az eredeti linket. Jó tanács, A File-upload.net-en a legkisebb letöltés gomb az eredei letöltés gomb.
  • Carlo da Italia
    Akkor próbáld meg innen Letöltés
  • Bustom
    iLivid baromság nélkül nem lehet letölteni?
  • Carlo da Italia
    Ezen oldalon tudod letölteni a download gombra kattintva.
    Lemmental
  • Stig95
    Szar az SG nem az ő hibájuk. én úgy látom el is csúszva a fórum...
  • Bustom
    Mindenfajta baromság bejön
  • Bustom
    Srácok! Ezt a Lemmental pályát hogyan tudom letölteni? Mindenfajta baromság, ha rányomok bármelyik Download gombra!
  • Carlo da Italia
    Használom,használjuk mi rendesen a válasz gombot,de valami folytán ma reggeltől olyan lassan töltötte be a topic-ot,plusz hiába kattintottam a válasz gombra nem jelent meg a válaszban,kinek is válaszolok.Látható ez LMG-123-nál is, gondolom ő nála is ez a hiba merült fel,mint többeknél. Egy két ismerősömnél be se töltötte eleve az sg oldalt.
  • Omsifan1225
    Jó neked !
    Nekem zugriffel már megint , mint minden pálya , amit eddig feltöltöttem :DD
  • matesz19
    Srácok, nem tudnátok használni a "válasz" gombot?? Így legalább más is tudná hogy kinek szól a hozzászólásotok. Thanks. :D

Amúgy nekem semmilyen hiba nem jött ki más pályánál sem... Én is sok helyen nem tartottam be a kreszt, és sok piros lámpán át mentem ahol nem jött szembe autó, de így sem tudtam tartani a menetrendet, szóval egy rakás **** a menetrend... De a pálya szép és hangulatos, remélem lesz bővítve, idővel. :D
  • LMG123
    Landkreis Glesien lesz sztem.
  • Carlo da Italia
    Hát én már mégegyszer nem rakom bele,mert elcseszte a többi pályát is,ami eddig jó volt,ugyan olyan némelyik,füves.
  • gabesz012
    Pedig valami még mindig hiányzik, próbáld meg újra bemásolni az addon-okat. Egyébként tényleg nem lett rossz a pálya, de a menetrend röhej. 30-as övezetben 50-el végigrongyolva, padlógázon is +5-6 perc lesz a vége. (Bár ez még mindig jobb egy fokkal azoknál a vonalaknál, ahol meg 30-al cammogva is folyamatosan siet az ember.)
  • Carlo da Italia
    Előző hozzászólásom ehhez a Lemmental V 1.0 pályához fűződik #42709
  • Carlo da Italia
    Na nekem ez a pálya valami folytán beton helyett füves. Először zuffrigelt,és feldobta a E/A Fehler 32. Aztán a térkép mappában lévő leírt readme-ben,a kiegészitőket megkerestem a neten,pontosabban ezeket.
    - Addon_gcw
    - Addon_Simple_Streets
    - Addon_Modern_Streets
    - Busdrivers Objekte
    - MÀV Flirt-Zug
    - O405N² Julian
    beillesztettem a telepítésbe,azóta nem zuffrigel és a másik hibát sem adja ki,de viszont beton út helyett füves út van. Na ilyenkor mi a probléma ?
  • kuhnzsolt
    Valakinek valami ötlete van esetleg, hogy 50-52 FPS mellett miért szaggat a vonatpótlás pályám?
  • Ikarusfan
    Nagyon jól néz ki a busz, gratula minden építőnek!
    Ez a pálya amúgy melyik, esetleg Dobel?
  • bmwcrash
    Gyönyörű!
  • bocskor3
    Szép jó estét! Ha nem lesz semmi baj péntek 13.-án, akkor 14.-én este kiadjuk az Ikarus C56-ot. Köszönjük olimano2222-nek a videót. :)
  • kem001
    Kíváncsiságból megnéztem Alheimen-en O405N1-et, de a jegykezelő nem akart sehogy sem működni rendesen egyszerűen.
  • matesz19
    Kipróbáltam az új pályát, egész jó, szép is, nem fps zabáló, csak nem lehet tartani a menetrendet a sokáig tartó piros lámpák miatt, meg túl közel vannak a megállók egymáshoz, egyes helyeken... Nekem csak 4-5 perces késéssel értem be a végállomásra pedig a Merci N2-essel mentem és nyomtam a gáz ahol tudtam... :D
  • matesz19
    Egy új fiktiv pálya jött ki. A videóból és a képekből, igen csak szép és kidolgozott.

Map Lemmental V 1.0
  • szikszaicsabi
    A ©kodával köztudottan nem lehet tolatni...
  • vikimaki1
    Sziasztok. Szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy a Skodában hogyan lehet tolatni? Beraktam R fokozatba, de semmi. A válaszokat köszönöm! :)
  • BPI1184
    Nálam is Hamburgon 4 sofőr van.