OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
http://gcs7e7.wordpress.com/
Egyébként mi a különbség a BUSE kijelzõ és a BUSE font-ot használó rendes kijelzõk között, ami miatt jobb lenne a BUSE?
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
Van valami leírásod arról, hogy hogy lehet más pályákhoz is csinálni?
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Egy kisebb segítségre lenne szükségem,a régebbi már,amit elég régen használtam,Ikarus 263,és az ehhez nagyon hasonló típusait. Ezeknél a típusú buszoknál,már elfelejtettem hogyan kell megoldani azt, hogy az elsõ ajtó nyitásnál, mindkét ajtó szárny nyíljon,a másik pedig hogy a harmadik ajtót hogyan tudom kinyitni, mert már probáltam több doorfront billentyû megadásával,de nem nyílik.
Ezekrõl,és nagyon hasonló típusokra lenne szó.
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
Talán abban azoknak a kiindulópontoknak már van haszna , mert már lehet , hogy járnak ott járatok... De ez nem biztos , és én sem tudok mindent az OMSI-val kapcsolatban , mert én is nem rég óta játszom vele . <#nevetes1>#nevetes1>
még valami a kérdésemnek volt még 1 másik része is arra nem tudsz válaszolni?
Amúgy nem nehéz felrakni egy új pályát... <#nevetes1>#nevetes1>
(még nem tudom hogy marad-e a játék ezért nem akarom még modolni)
én még csak most kezdtem el az OMSI-val játszani, és azt szeretném kérdezni hogy van más pálya a 92-esen, és grundorfon kívül?
és azt sem értem hogy a 92-es vonal mentén mért van vagy 5 kiindulópont amikor azokat úgysem tudom használni.
a válaszokat elõre is köszönöm!
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
De ha hülyeségeket beszélek , akkor elõre is elnézést !
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány

Az ajtónkénti leszállásjelzéshez szükség van az OMSI legújabb frissítésének telepítéséhez (1.0.4).
felraktam a buszhoz az ajtónkénti leszállásjelzést + a javítást is és az eredmény az lett hogy az indexkar jó lett, de a leszállásnál semmi nem jelez. valaki tudja miért lehet ez ?