63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
norb82 #42827 Nálam is van ilyen gond vele. megakad néha láthatatlan falakon. Ott ahol más busszal nincs gond. -
Ahlheim pályán csinálta nálam ugyan ezt. Pedig ahol beleütköztem a falba, más busszal simán sikerült gond nélkül befordulnom. -
Ez inkább pálya hiba lesz. -
Serpenthelm #42824 Hát srácok, én nem tudom. Lehet nálam van a probléma, de nekem nagyon furcsa ez a C56. A D10-es verziót próbáltam, megyek az úton, csak úgy nekimegy a busz valaminek, utasok reklamálnak, leszállnak. Megnéztem, semmi útszéli objektnek nem mentem neki, autó egyáltalán nem jött. Dobel pályán, annál a "buszpályaudvarnál" amikor egy hurokban le kell térni az útról, nem tudok befordulni a megállóhoz, ugyanis valami láthatatlan falon megakad a busz, a falak valójában több mint egy méterre vannak tőle. Szóval furcsa, nem értem miért ilyen, talán azért, mert a középpontja eltolódott. Bocsi a hosszúért, és azért, hogy ezeket a dolgokat leírom, remélem hasznos, vagy kiderül, hogy nálam van a gond. :) -
A Rába D10-nél csak 2400 fordulatos. Na mindegy nem spammelem ezzel szét a témát. Erlautól nem akarok megint kapni. -
*Bocskor, mert ő szokta csinálni az ilyesmiket. GMI inkább modellezik. -
Akkor nem értem hogy amikor kipörgetem a buszt, 2800nál mutatja a Detroitosnál az omsi :O GMI így csinálta? :D -
Apocalipto #42820 Nem hiszem hogy bírná addig bármelyik ekkora dízel motor is. 2300 körül van amx mindegyikben. 2800-nál már szerintem károsodna. -
Most nézem, 2800 fordulat. Az jó nagy :O Egy ikarus 260/280 csak 2400 fordulatig bírja. Lehet hogy a motor miatt.(én nem annyira értek ilyesmikhez) -
Nagyon jó lett a busz.
Jól ki lehet húzatni(nem is tudtam hogy a C56 2400 fordulatot is bír).
-
Nekem sehogysem sikerül megcsinálni..mindig zugriff-et kapok. -
neo8888 #42816 Üdv.
Nekem olyan problémám van, hogy megyek Kispesten és egyszer csak olyan mintha megdobná valami a buszt és utána leszáll az összes utas.
Ez mitől lehet? -
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy valaki nem akar csinálni automata váltót a buszhoz? -
Én billentyűn, mindig úgy állok be a megállóba hogy előtte Üresbe teszem és már csak fékezek... :D De a G25/G27-eseknél volt valami patch ami működött, nem? Asszem a régi omsihu-n fent volt, azt nem tudom hogy az omsihu2-n is fent van-e. :) -
Apocalipto #42813 A detroitos van ilyen dinamikus élőben is :) Jó busz lett egyébként. -
RoxorHUN #42812 Készül már a Pannon Volános festés!
[IMG]http://[/IMG]
-
norb82 #42811 Nekem kicsit túl dinamikusnak tűnik, 1-2-3-ban főleg:) De amúgy király, a hangja is nagyon tetszik mindkét verziónak:) -
Lehet kuplung nélkül is váltani, csak egy hibája van: ha megállok és sebességben van, akkor lefullad a MB 0305-vel ellentétben... ha teljesen meg akarunk állni a üresbe kell rakni (N gomb), mielőtt megáll és akk nem fullad le vagy állóhelyzetben is le kell nyomni a kuplungot. G27-es kormányom van és H-váltóval hiába teszem egyenesbe a botot (üres helybe a sebességből) a játék nem teszi üresbe, mert a váltónak a pozíciója nem gomb..! Próbáltam azt hogy "folyamatos" legyen a parancs, akár igen akár nem, nem teszi automatikusan az üresbe, ha leengedem a váltóbotot a sebességből! Nincs valami trükk, erre hogy ezt tegye? Kicsit kényelmetlen hogy nyúlnom kell a N gombért....
Pedig az automata kuplung miatt szeretem a MB 0305-öt.
Ám nagyon jó a busz! -
Priviben elküldöm neked. :) -
fcbarcelona1 #42808 Sziasztok!
valakinek megvan ez a splines?: invis_railway.sli -
Igen, bemásoltam mindet amit a rarban találtam és felül írattam ahogyan azt kell... :D Ezek szerint a Lemmental.hof-ban nincs BUSE... De amúgy miért BUSE lett a kijelző?? Miért nem mátrix kijelzőt kapott mint a többi busz?? :( -
Dobelhez nincs külön buse hof fájl. :D Holnap csinálok egy kisebb tutorialt, hogy hogyan lehet csinálni. :D
SPY803: Kettesből indulj, 1500-ig huzatod, majd 3-mas, 4-es, 5-ös, stb.. -
Fox44 #42805 Melyik pálya? -
spy803 #42804 Hogyan kell jól váltani? 1. ben még elindulok, 2ben már nem megy gyorsabban 27km/h -nál. 3. meg le is fullad már. -
Valószínű :) A Fonts mappát bemásoltad? Mert más BUSE fonts-okat használ mint a többi busz, ez is lehet a hiba oka :) -
Akkor azért szálnak fel az utasok, de nem ír ki semmit a kijelző, mert BUSE és a .hof fájlban nincs ilyen vagy mi??
-
Azt sajnos nem tudok csinálni :)
De a busz ettől függetlenül király lett :) -
Mert kisebb a kijelző, mint a többi BUSE, egyéni .hof fájl kell hozzá :) -
Nagyon jó lett a busz, gratulálok hozzá :)
Próbálgattam most a Kispest pályán, de hiába van buse hof-om a pályához, nem fér ki a kijelzőre a felirat. -
RoxorHUN #42798 Már csak egy jó kis Pannon Volán Festést kell rá rakni! :)
-
szil balázs #42797 Le a kalappal jó lett nagyon :) komoly lett szerintem :) Gratulálok :) -
Ja még van olyan bus fálj a C56-hoz 169, ami a 16:9 arányú monitorhoz FPS barát kameranézetet ad. -
Nem tudom én sem... Biztos valami magán pályán vagy török pályán... Ezen az oldalon találtam a buszt... LINK -
Szívesen :D -
Retarder SgFan #42793 Köszönjük Szépen a C56-ot! :) -
norb82 #42792 Omninsk -
A véleményekre azért kiváncsiak leszünk :D Reméljük élevitek majd :) -
Amúgy a két busz között, mi a különbség?? :) -
Melyik pályán készültek a képek? -
Isten királyai vagytok!!! Köszönjük!!! :)