63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• BKG
    Én még a Bowdenham pályát is tudom ajánlani, annak is van elővárosi szakasza.
  • RoxorHUN
    Ha haza értem feltöltöm majd a c56-hoz a VOLÁNBUSZ festést!
    GYLACUS!
    Én lehet hogy ma neki állok a KUNSÁG VOLÁN festésnek, de csak holnapra lesz kész.
  • fcbarcelona1
    köszi
  • matesz19
    Én megcsinálnám szívesen, de valahogy nem tudok ki igazodni a textura elemekben... Hogy mi melyik részét képezi a busznak... Inkább ráhagyom a profikra, akik értenek hozzá... :D
  • olimano2222
    Dobel,freyfurt,Bad kinzau
  • fcbarcelona1
    Sziasztok!
    Valaki tud mondani valami jó távolsági pályát
  • neo8888
    Lesz erre elvileg ma egy javítás...
  • matesz19
    Ezt még lehet javítani vajon?? :D

És van valakinek arra tippje hogy miért reklamálnak az utasok (Ikarus C56) hogy ha egyenesen megyek és semmit se csinálok?? (úgy értve nem dől meg a busz, nem fékezek erőset, stb.) Nagyon idegesítő tud lenni hogy üvöltenek hogy rosszul vezetek, főleg úgy hogy nincs bekapcsolva semmilyen tereppel, autóval vagy gyalogossal való ütközés...
  • gylacus
    Szerintem is nagyon igényes járgány lett a C56, imádom a hangjait és a váltóját is! A retarder nagyon jó, végre akkor lassít, amikor ÉN akarom! :D

Nekem a vasúti átjárón való áthaladás okozott gondot a boundingbox miatt, de hibáival is imádom.
    Egy linienliste-t rakhatnátok még bele!

És ha valaki csinál Kunság Volán festést (1)(2) (3), legyen szíves rakja fel!!

@IKC300: Nagyon király! (mindennap ilyennel utazok reggel és többnyire csak elöl van állóhely :D)
  • norb82
    Tudtommal eddig ez a legfrissebb róla, nem volt még kiadva.
  • gcs7e7
    Erről tud valaki valamit?
  • norb82
    Egybe én is belekezdtem tegnap, itt tart.

• Carlo da Italia
    Én csináltam egyet,csak nem a motorost,hanem a rábást,és így nem jelenik meg a festés.De az ajtónál végkép elakadtam,mert hézagos az ajtó mellett, egyszerűen nem akar sikerülni,hogy az a hézagos rész is a befestett szinnel sikerüljön ott is.Amúgy ha festeni akarsz akkor a motoros változatot fesd. Az ajtók a motorosnál az ajtók itt a képen. Ajtók
    fehér és szürke rés amit nem tudom pontosan hol melyik részen kellene befesteni.
  • Tierhold
    No, hát én már kicsit tovább gondoltam a Vértes Volán festést, és a kijelzőt is sikerült meg babonáznom ^^
  • RoxorHUN
    Hiányolom az álló helyeket a c56-ban!
    (ezt leszámítva nagyon jó kis busz lett )
  • RoxorHUN
    Valaki elkezdet már festést csinálni a c56-hoz?
    Mert ha igen akkor az ajtót hol lehet színezni?
    Most álltam neki egy VOLÁNBUSZ festést csinálni :)
  • matesz19
    Küldtem privit. :)
  • IKC300
    Halad az E94-es:
  • Serpenthelm
    Köszönjük :) Amúgy nagyon nagyon tetszik a busz, szerintem klassz lett, a retarder, hidegindítás, hangok, tényleg le a kalappal(szerintem) nagyon jó lett, bár csak halovány emlékeim vannak a buszról. Szóval szerintem ne adjátok fel, ha már ennyit dolgoztatok vele, ha sikerül kijavítani egy nagyon jó távolsági busz lesz belőle :) Kár, hogy nem fogom tudni kipróbálni csak jövőhét végén:(
  • kem001
    Előre is köszönjük.
  • bocskor3
    Délután mindenképp csinálok egy javítást hozzá, ami pár most felsorolt hibát orvosolni fog.
  • LMG123
    Persze, hogy bebukik, mert rossz helyen van a középpontja, így az egész valós fizika bukik...
  • neo8888
    Most nem a vezetésem volt a lényeg, nem azért tettem fel a videót :DDDDD Hanem hogy mit csinál a busz :D
  • Serpenthelm
    Tévedsz, ilyet csinál a busz normális vezetéssel...bebukik az eleje, és besatuzik. Persze a vezetési stílus tényleg merész, de én is épp most töltök fel egy videót Dobelről, ha sikerül, akkor majd belinkelem ide, és ott is lehet látni, hogy mi történik, pedig nem vezetek agresszívan.
  • davidcs94

mintha a jegyek nem jó helyen lennének.
  • Apocalipto
    Ebben mi a hiba? Én nem látok semmit, csak hogy úgy vezetnek rajta mint egy őrült. Nem csoda ha le akarnak szállni az utasok :D
  • neo8888
    http://www.youtube.com/watch?v=CVy6uQxf9dc :/
  • szaszy0830
    A C56-hoz tudna majd vki készíteni Tisza Volán festést?Meg csinálnám én csak hülye vok hozzá :) Köszi!
  • Serpenthelm
    Elekzdtem most Dobel pályán nézegetni, hogy hol csinál dolgokat. Az első buszmegállónál a végállomás után van egy kereszteződés, rendszeresen olyan, mintha besatuzna a fék, vagy nem is tudom mihez hasonlítani. Mintha befogna a hátsó fék, és elkezdene ccsúszni jobbra..aztán pár 10 méter után ez megszűnik. És kétszer is kipróbáltam, mindkétszer ez történt.
  • C56
    Nyüves fórummotor...

Szóval ez a kocsi csak egy sima C56.22V4. A Comfortból egy darab készült, az pedig a HPS-230. Abban van TV, hűtő, Tk légkondi stb. stb.
  • James Bond 007
    ©ZsomborL és ©teszter

Neoplan N4016 Voit automat váltó letöltése
  • James Bond 007
    ©ZsomborL #42815 és ©teszter #42781

Bár ideiglenesen és nem teljesen tökéletesen,de működik a Neoplan N4016 voith autómata váltója,az Ikarus C56-ban. Addig jó szerintem míg valaki nem készít hozzá,rendes autómata váltót az Ikarus C56-hoz.
    Csak bemásoltam a váltót a megfelelő helyekre,és kiválasztottam a buszt,és jó.Remélem mihamarabb készül hozzá megfelelő automata váltó.

És gratulálok a busz készítőinek nagyon jól elkészült buszt hoztatok össze ! csak így tovább !

• rarma
    ©ZsomborL #42815 és ©teszter #42781

Bár ideigelenesen és nem teljesen tökéletesen,de működik a Neoplan N4016 voith autómata váltója,az Ikarus C56-ban. Addig jó szerintem míg valaki nem készít hozzá,rendes autómata váltót az Ikarus C56-hoz.
    Csak bemásoltam a váltót a megfelelő helyekre,és kiválasztottam a buszt,és jó.Remélem mihamarabb készül hozzá megfelelő automata váltó.
    És gratulálok a busz készítőinek nagyon jól elkészült buszt hoztatok össze !!!
  • bocskor3
    Ha gèpközelbe kerülök,megnézem a c56 boundingbox-át. Ês tervezek tutorialt is a buse hof fájlhoz.
  • Fox44
    A Lemmental V1.0 pályánál ezt a hibát írja. Kerestem, de nem találom a file-t.
  • wollnerd #42832
    Nézzétek meg a gondot a debug módban!
    Parancsikont készítsetek, és a célnál így: "OMSI ELÉRÉSI ÚTVONALA" "-debug"
    Így hátha megtudjátok pontosan a hibát.
  • LMG123
    Leginkább a boundingbox lehet a ludas... :)
  • wollnerd #42830
    Már kiderült hogy a "only while gamectrl."-osat kellene használni csak sajnos az a busz nem arra a parancsra van készítve, ergo nem történik semmi, nem vált semerre. Csak a "sima" változattal megy...... :(
  • Stig95
    Én a bal oldali libegő lifegő váltót (pillangóvltót) használom az üreshez. így még egészen kényelmes. Ha nem javítják ezt a hibát a második részben dühbe jövök :D
  • Serpenthelm
    Biztos, hogy nem pályahiba, simán elmegyek más busszal (Ik 266, Setra), szóval nem értem:/ és nagyon sok ilyet csinál, sokszor amikor fékezek, akkor is olyan, mintha fekvőrendőrökön mennék át