OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát kísérletezek vele, de egyenlõre nem sokra jutottam... 😄
háttérszín meg ilyenek..
http://www.gsmmedia.hu/vbusforum/index.php?/topic/7-letoltesek/page__view__findpost__p__30899
Még 1 kérdés.... el indítottam a sketchup.-ot és valami beállítási lehetõséggel kezdte nekem, amit fogalmam nincsen hogy mi...van templete, meg Google earth modeling, meg még pár lehetõség ami közül lehet választani, és nem tudom melyiket válasszam, vagy mind1?És hogy ha egyszer kiválasztotttam valamelyiket akkor a következõ elindításnál is fel fogja dobni ezt a lehetõséget?
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
S a szerkesztés menetérõl gondolom nincs különösebb infója senkinek se magyarul....
PC: i5-3570, 4GB, HD6850 1, G27, CM Blizzard T2 Laptop ASUS ZenBook 15" i7-3612HQ 6GB
-a splines készítéséhez elegendõ egy szövegszerkesztõ;
- a keresztezõdés-készítés viszont már modellezést is magába foglal.
Mégis a legfontosabb a német, vagy angol nyelvtudás, ugyanis ezeken a nyelveken lehet elérni az SDK-t, melyek tartalmazzák a leírást.
Azt hiszem Routeres kolléga oldalán van magyar nyelven is, de most valamiért nem találom a linket.
(Akinek meg van az oldal, biztosan megadja...)
Azt szeretném megkédezni hogy tudjátok e hogy meilyen programal lehet spline.-t és keresztezõdést szerkeszteni az omsi.-ba?
Illetve hogyan lehet meghatározni a forgalom irányát a szerkesztett szakaszon?
Válaszotokat elõre is köszi!
AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány
Ha kéri valaki írjon rám, elküldöm hozzá a motor/váltó fájlokat. Ez a DTF verzió, nem tudom a simával mûködik e!
Más: Csináltam új vidit az Ecolife-os Cityrõl, voith retarder hang kivéve 😊
Habár annyi hibája van hogy a motor beindításkor egybõl max-ra pörög, utána áll be alapjáratra. Ez mitõl lehet?
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
OMSI2-t õszre / télre ígérték, de lehet, hogy csúszik. Mindenesetre elég sok újítás van benne. Szerintem most azért sincsenek nagyon hírek, mert még dolgoznak nagyon a fejlesztõk. Nyáron szünet.
PC: i5-3570, 4GB, HD6850 1, G27, CM Blizzard T2 Laptop ASUS ZenBook 15" i7-3612HQ 6GB
Az OMSI 2-rõl lehet már tudni valamit?
Nézz be oda is! (ha pedig van türelmed visszalapozni, Routeres az utóbbi idõben ajánlott egy jó beállítást)
Grafikában szeretnék 1rõl a 2õre jutni.
Nvidia gt740m 2 Gb-os kártya lapul a gépben...
És akad kicsit, van sok csuszka, meg szám... 😄
De sajnos nem nagyon értem hogy hol melyik irányba javul az érték.
Hány fps-re jó? Valami csempeszámok?
Szóval ha valakinek van infója. akár linkel, mert kutattam kicsit, de nem találtam...
Elõre is köszi!

Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ
Üdv ich!