63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• gylacus
    Király!
  • matesz19
    De kissé vastag lett elsöre, de még nincs kész. :D Ha mutatsz képet hogy melyik pannon volánosat szeretnéd, akkor lehet valaki meg csinálja neked :)
  • RoxorHUN
    Az a csík középen nem lett egy kicsit vastag?
    De amúgy jó lesz! :)
    Pannon Volánost valaki nem fog csinálni?
  • matesz19
    Ezekre a hibákra amit pirossal bekarikáztam, van van valami esély hogy tudjam javítani?? Mert így azért elég tré lenne kiadni...
  • regelek5
    Nálam nem okozott hibát a sofőr. 1.04-es OMSI-d van?
  • szikszaicsabi
    Akkor az a chuvak sofőr biztos tartalmaz cirill betűket.
  • bpo451
    Nem tettem fel orosz buszt.
    Kispest pályára tettem be ezt a chuvak sofőrt, és azóta csinálja, hiába töröltem ki.
    Próbáltam más pályát is, azt betölti rendesen, holnap max újra rakom a Kispestet.
  • szikszaicsabi
    Tettél fel előtte orosz buszt?
  • bpo451
    Az OMSI fél órája E/A Fehler 123, most legutoljára E/A Fehler 6 hibaüzenettel kivág pályabetöltésnél.
    Valaki tudja, mi lehet a baj és miért bolondult meg?
  • regelek5
    Köszi a sofőrt, sikerült beraknom. Fő a változatosság.
  • Carlo da Italia
    Köszi,egy baráti segédlettel,sikerült megtalálni már minden részét.
    A sofőrt Innenle lehet tölteni.
    Csak a pályánál a drivers fájl megnyitása után a humansaxyzman01.hum
    man01.hum helyett,a chuvak.hum vagy a chuvak02.hum -ot kell beírni és menteni.
  • regelek5
    Tökjó lett a BKV-festésed, gratula!

Ezt a sofőrt honnan szerezted? Nekem is kéne, unom már az alap emberkét. :o)
  • Norbesz23
    Ok, vettem és bocsi
  • szikszaicsabi
    Már ne is haragudj, de ha 35 percenként felteszed a kérdést, még nem fogsz előbb választ kapni. Légy türelemmel. Egyébként meg scripteléssel lehet megcsinálni, de én ahhoz nem értek.
  • Norbesz23
    tudom, hogy már kérdeztem
    Azt szeretném megkérdezni, hogy az indításjelző fényt, hogy tudnám berakni a Neoplan-ba?
    Segítséget előre is köszönöm.
  • Carlo da Italia
    Hali!

Elkészítettem egy Ikarus 180 -as színével,egy Ikarus C56-os BKV repaintott.Letöltésben mellékeltem egy notepadot is,ahol leírtam,melyik karosszéria,melyik része.Hátha így már más is jobban eltudd igazodni a texture fájlokban.
    LETÖLTÉS

• Norbesz23
    Azt szeretném megkérdezni, hogy az indításjelző fényt, hogy tudnám berakni a Neoplan-ba?
    Segítséget előre is köszönöm.
  • MineHeadHun
    *a busz alapját (Ez a mondat tök értelmetlen volt...)
  • MineHeadHun
    Tudom hogy nem ők modellezték a buszt, ezért említem hogy megkönnyítette ez a munkájukat. :D De így is modellezniük kellett a műszerfalat meg a belsőt...
  • LMG123
    Nem ők modellezték a buszt, legalábbis a nagy részét nem. Neutral modelljét rakták be, felnagyítva.
  • MineHeadHun
    Amúgy tényleg szép munka a busz. És a modellek megkönnyítették a fejlődést, azért mert Ikarus KZNS pack c60-as buszának(asszem) a modellét használták fel. Biztos kimerültek. Hagyjuk őket pihenni, de HA lesz kedvük talán meg csinálják a többi 2 altípust :D Tőlük függ...
  • Tirdi
    A C56 BKV festésem első (igazából második) részét INNEN letölthetitek.
    Végig akarok menni a kinézetein, vagyis a régi, többszínű, majd az egyszínű (ami ez, csak előbb csináltam meg), és az egyszínű, miután átfestették az elejét, hogy szürke is legyen benne. Majd pár fiktívet, pl. amik a BKV topicba születtek, mielőtt "megjavították" az elejét. És -ha jól mutat- ezüstnyíl+gyors.
  • Geri556
    Azt hiszem most jobb, ha hagyjuk őket phienni
    Egyébként eszméletlenül jó lett a C56, minden elismerésem, grat.
    A hangok, a scriptek mind ott vannak, ilyeneket kéne fizetősen adni, nem olyan tákolmányokat, mint a Skoda
    Örülök, hogy még az én hangjaimat is felhasználtátok :D
  • MineHeadHun
    Bocskor, nem tudsz a C56-ból csinálni több altípust? (Tehát az összes altípusra gondolok: .32, .42) Azért mert csak a C56.22 van lemodellezve. Az sok időt venne igénybe, ha lemodellezitek a 1-2 ajtós és 2-2 ajtós változatot lemodellezitek? Csak ahhoz felkéne venni a busz csukódás+nyílás hangot. De szerintem egy-két nap alatt meglenne ez. :D
  • Tirdi
    Az imént -46 fokban akartam elindítani a C56-ot, nem sikerült. Addig próbálkoztam még leszívta teljesen az aksit.
  • fcbarcelona1
    De azokat honnan tudnám pótolni?
  • matesz19
    Akkor valószínűleg, ezért nincs menetrended. :D Mert egy olyan út darab hiányzik amin az AI közlekedik, és ezért nincs Menetrended.
  • fcbarcelona1
    de igen ír ki valami hibát is meg hiányol is dolgokat
  • matesz19
    Nem ír ki valami hibát betöltéskor, vagy nem hiányol valamit??
  • fcbarcelona1
    sziasztok!
    Nekem valamiért nincs menetrend a Projekt Szcecin 1.00 (fiktív) pályán.
    Mi lehet a probléma szerintetek?
  • Tirdi
    A C5626.bmp. Azon belül a rózsaszín négyzetek körül lévő rész.
  • matesz19
    Szerintem azt a rést az ajtónál is át kell festeni, de hogy hol azt ne kérdezd.. :D Ez csak egy tipp... :)
  • bpo451
    Odáig oké, hogy az a neve, de hiába festek rajta bármit is, ez fehér marad
  • matesz19
    C5624.bmp néven, de bocskor3 irta lentebb. :)
  • bpo451
    Készülőben az én BKV festésem is a C56-hoz.
    A két ajtó fölötti fehér részt milyen néven találom a texture-k között?

• Fox44
    Feltettem a Landkreis Wehlen pályát és betöltéskor ezt a hibaüzenetet kapom.:(
  • Apocalipto
    Oh...ehhez már gyakorlatilag mindent össze lehet kukázni, csak a csuklómechanikát kéne megoldani.. :D
  • ccv520
    Attól, hogy van, nem biztos, hogy működik is. Egyébként szerintem teljesen felesleges az Omsi 2-ig ezzel foglalkozni. (Ennek ellenére én is próbálkoztam vele... :))
  • Omsifan1225
    Ha a Szombathely 2.0-ra gondolsz , az már rég kijött
    Letölteni pedig le tudod az omsihu2.wordpress.com oldalról ;)
  • norb82
    Érdekes hogy van hátsó ajtaja. Valaki bennfentes csinálja akinek már van Omsi 2-je?