63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
gylacus #42948 Király!
-
De kissé vastag lett elsöre, de még nincs kész. :D Ha mutatsz képet hogy melyik pannon volánosat szeretnéd, akkor lehet valaki meg csinálja neked :) -
RoxorHUN #42946 Az a csík középen nem lett egy kicsit vastag?
De amúgy jó lesz! :)
Pannon Volánost valaki nem fog csinálni?
-
Ezekre a hibákra amit pirossal bekarikáztam, van van valami esély hogy tudjam javítani?? Mert így azért elég tré lenne kiadni... 

-
regelek5 #42944 Nálam nem okozott hibát a sofőr. 1.04-es OMSI-d van? -
szikszaicsabi #42943 Akkor az a chuvak sofőr biztos tartalmaz cirill betűket. -
Nem tettem fel orosz buszt.
Kispest pályára tettem be ezt a chuvak sofőrt, és azóta csinálja, hiába töröltem ki.
Próbáltam más pályát is, azt betölti rendesen, holnap max újra rakom a Kispestet. -
szikszaicsabi #42941 Tettél fel előtte orosz buszt? -
Az OMSI fél órája E/A Fehler 123, most legutoljára E/A Fehler 6 hibaüzenettel kivág pályabetöltésnél.
Valaki tudja, mi lehet a baj és miért bolondult meg? -
regelek5 #42939 Köszi a sofőrt, sikerült beraknom. Fő a változatosság. -
Köszi,egy baráti segédlettel,sikerült megtalálni már minden részét.
A sofőrt Innenle lehet tölteni.
Csak a pályánál a drivers fájl megnyitása után a humansaxyzman01.hum
man01.hum helyett,a chuvak.hum vagy a chuvak02.hum -ot kell beírni és menteni. -
regelek5 #42937 Tökjó lett a BKV-festésed, gratula!
Ezt a sofőrt honnan szerezted? Nekem is kéne, unom már az alap emberkét. :o) -
Ok, vettem és bocsi -
szikszaicsabi #42935 Már ne is haragudj, de ha 35 percenként felteszed a kérdést, még nem fogsz előbb választ kapni. Légy türelemmel. Egyébként meg scripteléssel lehet megcsinálni, de én ahhoz nem értek. -
tudom, hogy már kérdeztem
Azt szeretném megkérdezni, hogy az indításjelző fényt, hogy tudnám berakni a Neoplan-ba?
Segítséget előre is köszönöm. -
Hali!
Elkészítettem egy Ikarus 180 -as színével,egy Ikarus C56-os BKV repaintott.Letöltésben mellékeltem egy notepadot is,ahol leírtam,melyik karosszéria,melyik része.Hátha így már más is jobban eltudd igazodni a texture fájlokban.
LETÖLTÉS
-
Azt szeretném megkérdezni, hogy az indításjelző fényt, hogy tudnám berakni a Neoplan-ba?
Segítséget előre is köszönöm. -
*a busz alapját (Ez a mondat tök értelmetlen volt...) -
Tudom hogy nem ők modellezték a buszt, ezért említem hogy megkönnyítette ez a munkájukat. :D De így is modellezniük kellett a műszerfalat meg a belsőt... -
Nem ők modellezték a buszt, legalábbis a nagy részét nem. Neutral modelljét rakták be, felnagyítva. -
Amúgy tényleg szép munka a busz. És a modellek megkönnyítették a fejlődést, azért mert Ikarus KZNS pack c60-as buszának(asszem) a modellét használták fel. Biztos kimerültek. Hagyjuk őket pihenni, de HA lesz kedvük talán meg csinálják a többi 2 altípust :D Tőlük függ... -
A C56 BKV festésem első (igazából második) részét INNEN letölthetitek.
Végig akarok menni a kinézetein, vagyis a régi, többszínű, majd az egyszínű (ami ez, csak előbb csináltam meg), és az egyszínű, miután átfestették az elejét, hogy szürke is legyen benne. Majd pár fiktívet, pl. amik a BKV topicba születtek, mielőtt "megjavították" az elejét. És -ha jól mutat- ezüstnyíl+gyors. -
Geri556 #42926 Azt hiszem most jobb, ha hagyjuk őket phienni 
Egyébként eszméletlenül jó lett a C56, minden elismerésem, grat.
A hangok, a scriptek mind ott vannak, ilyeneket kéne fizetősen adni, nem olyan tákolmányokat, mint a Skoda
Örülök, hogy még az én hangjaimat is felhasználtátok :D -
Bocskor, nem tudsz a C56-ból csinálni több altípust? (Tehát az összes altípusra gondolok: .32, .42) Azért mert csak a C56.22 van lemodellezve. Az sok időt venne igénybe, ha lemodellezitek a 1-2 ajtós és 2-2 ajtós változatot lemodellezitek? Csak ahhoz felkéne venni a busz csukódás+nyílás hangot. De szerintem egy-két nap alatt meglenne ez. :D -
Az imént -46 fokban akartam elindítani a C56-ot, nem sikerült. Addig próbálkoztam még leszívta teljesen az aksit. -
fcbarcelona1 #42923 De azokat honnan tudnám pótolni? -
Akkor valószínűleg, ezért nincs menetrended. :D Mert egy olyan út darab hiányzik amin az AI közlekedik, és ezért nincs Menetrended. -
fcbarcelona1 #42921 de igen ír ki valami hibát is meg hiányol is dolgokat -
Nem ír ki valami hibát betöltéskor, vagy nem hiányol valamit?? -
fcbarcelona1 #42919 sziasztok!
Nekem valamiért nincs menetrend a Projekt Szcecin 1.00 (fiktív) pályán.
Mi lehet a probléma szerintetek? -
A C5626.bmp. Azon belül a rózsaszín négyzetek körül lévő rész. -
Szerintem azt a rést az ajtónál is át kell festeni, de hogy hol azt ne kérdezd.. :D Ez csak egy tipp... :) -
Odáig oké, hogy az a neve, de hiába festek rajta bármit is, ez fehér marad -
C5624.bmp néven, de bocskor3 irta lentebb. :) -
Készülőben az én BKV festésem is a C56-hoz.
A két ajtó fölötti fehér részt milyen néven találom a texture-k között?
-
Fox44 #42913 Feltettem a Landkreis Wehlen pályát és betöltéskor ezt a hibaüzenetet kapom.:( -
Apocalipto #42912 Oh...ehhez már gyakorlatilag mindent össze lehet kukázni, csak a csuklómechanikát kéne megoldani.. :D -
Attól, hogy van, nem biztos, hogy működik is. Egyébként szerintem teljesen felesleges az Omsi 2-ig ezzel foglalkozni. (Ennek ellenére én is próbálkoztam vele... :)) -
Ha a Szombathely 2.0-ra gondolsz , az már rég kijött 
Letölteni pedig le tudod az omsihu2.wordpress.com oldalról ;) -
norb82 #42909 Érdekes hogy van hátsó ajtaja. Valaki bennfentes csinálja akinek már van Omsi 2-je?