63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
RoxorHUN #43068 c56-hoz az automata váltó nagyon r*tyi lett, eléggé érdekes vált..
Inkább játszok manuálisan amúgy is élvezetesebb :D
AMÚGY állóhely nem lesz a c56-hoz? -
Ezen az 1 oldalon találtam,de itt is regisztrálni kell mielőtt letöltöd.
LINK -
Kicsit OFF, de hogyan lehet mégis úgy vezetni, hogy nem nézel előre? Én úgy tudom, egy járművezetőnek 360°-ban kell látnia, kell előre is nézni, meg kell a tükröket is figyelni. Nincs olyan, hogy csak az egyiket vagy másikat - bár inkább az utat figyeld, mint a tükröket. Nyilván kanyarodásnál, sávváltásnál fontosabb a tükör, de az, hogy ne nézz előre... Ilyen marhaságot rég hallottam. -
A Fok-Gyem az IBIS-sel elég jól kompatibilis :)
A lényeg, hogy a betűs járatok route kódjának első karaktere tartalmazza a betű kódját.
Így csak max. 10 féle betűs jűrat lehet, de szerintem a következőkkel egész jól le lehet fedni a magyar pályákat:
A, B, C, E, H, Y :) -
sok eszű buszvezető lehetett mondhatom! leragasztani egy tükröt a buszon?? még ha csak egy elzártabb helyen is mész vele.. Fater nekem mindig azt mondja, hogy előre nem is kell nézni a busszal kb.. az úgyis ott van előtted.. csak a tükör a lényeg, azon van minden -
http://xn--d-pnv-kua.de/mgallery/sa/item/id/5722/ -
Az Ikarus 415 BVB-t hol lehet még elérni mert azon az oldalon ahol régen volt onnan nem tudom már letölteni ugyanis nem küldik az ID-t az emailemre? -
Még új vok bocsi! -
Igen, csak evvel az a baj, hogy közben a buszhoz jött ki még egy javítás, amivel elvileg már nem jó.. -
Tierhold #43059 http://omsihu2.wordpress.com/2013/09/17/ikarus-c56-automata-valto/
Néha a válasz csak 4 kattintásnyira van ^^ -
Szerintem még nincs hozzá. Pont ez jutott nekem is eszembe. -
Igen, miért? :)
ˆ Banderasbkv: Használd légyszíves a válasz menü pontot!! Köszönjük!! :D -
rurman #43056 Hi! C56-oshoz van automata váltós "javitas"? -
Az üléskapaszkodók azok a feketék az üléshuzat mellett.
És igen ezekre gondoltam. :) -
Az üléskapaszkodók azok meg vannak de azok közül a sok fekete közül szerintem egyik sem az mert az összeset megnéztem. -
teszter #43053 Te billentyűzettel játszol? -
Én is simán beállok a megállóba tükrök nélkül. Semmi nehéz nincs benne. Egyszerűen érezni kell a buszt, ahogy jó öreg busz sofőr barátom mondaná. Ő nála vezettem buszt beton udvaron, és nem padkáztam való életbe sem, és a tükröket direkt leragasztotta, hogy ne lássak semmit se. A busz típusa: IKARUS 260
Néha azért megszoktam padkázni, de akkor általában kicsit figyelmetlenség miatt :D -
Szia :)
Az egy dolog , hogy lehet hogy nagyszájú matesz19 :D , de amúgy nem lehetetlen a tükör nélküli beállás...
És hogy bebizonyítsam neked , csináltam neked csak azért is Szczecin-be az 57-es vonalon egy videót :D És be kell valljam elsőre próbáltam meg , és szerintem egész jól sikerült... De kitudja...
(Ha esetleg nem működne a videó beszúrás , akkor >>ITT<< a link :D ) -
Köszi. :) Igaz, nem elsőre sikerült így mennem ezzel a busszal, de megtanultam érezni hogy mikor kell vissza tekerni a kormányt hogy ne padkázzak. :D De mindegyik busszal így állok be, tükör nélkül... :D
Frapssal: 10-12 fps (ahogy a videón is láttad, ha láttad). Fraps nélkül: 25-30 fps, a pálya... :D -
Köszi szépen a segítséget,sikerült vele megoldani a problémát. -
norb82 #43048 próbálgatni kell:) -
Fox44 #43047 Ahhoz képest, hogy bill-el, és még akad is, egész jó!!:)
#43021: Lehet az 1.06 patch miatt van. -
Ezekre gondoltál?
Erre én is kíváncsi lennék,hogy melyik fájl lehet az a sok fekete szín közül,amelyik a kapaszkodókhoz plusz a ülés kapaszkodóhoz tartozik.
Valaki tudja ezt?
-
Tudom, tudom, padkáztam még mielőtt beálltam volna a megállóba, de amennyire akadt a fraps miatt a játék, ezt el lehet nézni, a lényeg hogy a megállóban nem volt. :D -
Sziasztok!
Két kérdésem lenne!
Hogyan lehet a BKV-s Ikarus 260-ban a kapaszkodót átszínezni?
Ikarus 415-höz ZF váltó hangmódot tud e valaki készíteni?
A választ előre is köszönöm! -
Jóóó oké, csak megmutattam ZsomborL-nek hogy nálam nem működik a tolató lámpa az automataváltónál... :D -
Ha megnézed, mindegyik busznál előfordul ez a nem működő tolatólámpamód, amelyeknél utólag került bele az automata váltó. -
Mint említettem a gyenge gépem, így az a pálya busz nélkül is eszi az fps-t hát még ha frapsot bekapcsolnám... :/ Én a Rhodenau pályán szoktam furikázni és ott is van egy beugró megálló, ha azzal beéritek, megpróbálok egy rendes videót csinálni... :D -
Itt a videó hogy a tolató lámpa nálam nem működik az automata váltós busznál... 1. Manuális. 2. Automata
-
Fox44 #43039 Legyen szíves videót mutatni a dologról!:D -
Ezt a javítást feltetted hozzá? -
Na azt mégis hogyan? Valahogy elképzelhetetlen számomra a tükör nélküli vezetés benne. Bár ugye alapból belső nézetet használok, de azért kíváncsi lennék, hogy hogyan centized ki a megállóba való beállást tükör nélkül.. -
Tudd valaki valami információt a Jelcz M125M lenne szó,hogy vak a visszapillantó tükör. És valami beálitás változtatást lehetne rajta elvégezni?.A többi betett busznál rendesen működik .
-
gabesz012 #43035 Btw, ha ilyen nagyszájú vagy, megnézném 1-2 pályán (Pl. Szczecin 57-es: a vonal közepe fele a lakótelepnél), hogy állsz be egy szűkebb öbölbe, úgy, hogy az első és a hátsó ajtónál is 5 centin belül legyen a padka, de ne is menj fel a járdára. :D -
gabesz012 #43034 Nem nyert, mert nem rámenni szoktam (kormánnyal művészet padkázni -ha nem akad be a játék- mert van ffb effekt, amikor a padkához érsz), inkább pont az, hogy messze sikerül megállni, mert egyszerűen nem érezni olyan jól a távolságokat (gondolom a 200-asok elején ezért is van a kis kerek tükör, de a játékban ez nem igazán használható, mert annyira kicsi). Az alacsonypadlósokon sokkal jobban érezni a távolságokat, mert alacsonyabbról látod a dolgokat, plusz a szélvédő is nagyobb. De ez is csak az omsi jóságát mutatja, hogy ilyen dolgok is előjönnek. :) -
Én elég régóta tükör nélkül vezetek a gyenge gépem miatt, és simán betudok úgy állni a megállóba hogy ne padkázzak a busszal... :D -
gabesz012 #43032 Szép és jó, meg minden. De bennem felmerült a kérdés, hogy mit fog tudni kezdeni egy hagyományos .hof-al a fok-gyem rendszer? Gondolom csak azokon a magyar pályákon fog teljeskörűen működni, amikhez külön meg lesz csinálva az fgy állomány. Vagy tudja értelmezni az ibis féle route-ot, hozzárendelve a megállókkal? Illetve milyen készültségi fokon áll a 412-es, jó lenne már csapatni vele. :)
A C56-os szép lett, de nem az év világom, a valóságban szeretem a 200-asokat és leszármazottaikat, de a játékban nem jó őket vezetni (a 260-assal sem találom el soha a padka közelségét, ha nem nézem a tükörben, míg mondjuk az 0305-össel, vagy a camo-val érzem a távolságokat tükör nélkül is). -
Nem tudom miért... Én amit leszedtem az oldalról az megjelenítődik, de a fele hiányzik, az eredetivel ami a busszal jött ki, azt nem is néztem hogy őszinte legyek... :D De remélem Bocskor3-ék csinálnak egy mátrix kijelzőt is mint javítást, mert ez a BUSE nagyon x@r, szerintem... -
bazsiihmv #43030 nem tudom mennyire tartozik off-ba, de vajon egy AMD A4 5300-as megbirkózna az OMSI-val, vagy majd a 2-vel? új gépet vennék, meg sokan mondták, hogy vártnál sokkal jobban teljesít az ebbe integrált vga, de gondoltam, hátha valakinek lenne esetleg gyakorlati tapasztalata. :) -
Oké,köszi a segítséget!és © Apocalipto -nak is!
D egyet nem értek benne,minek kell készíteni bele buse.hof fájlt,mikor már elvileg van,tegyük fel sima Grundorf pályánál,csak nem jelenítődik meg.