63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Ó, nem gondoltam hogy ilyen hamar válaszolnak! :D Scania motorhang+beindítás, lehetőleg utastérből és kívülről is. (A legfontosabb az utastér) Ha tényleg sikerülne megoldanod, az hatalmas segítség lenne! :D
Köszi. -
Pannon volánnál dolgozom, szerintem meg tudom oldani. Milyen hang kellene, honnan felvéve? -
RoxorHUN #43146 Valaki megtudná mondani hogy mi lehet a hiba? (a Pannon Volán felíratnál)
Hogy lehet ezt megcsinálni, hogy ne legyen ilyen?
[IMG]http://[/IMG]
-
Sziasztok! Valaki tudna nekem felvenni hangot Scania motoros Ikarus E95-ről? Nagyon megköszönném, mert nincs semmiféle anyag amiből dolgozhatnék. -
Azért ott valami másnak is lennie kell (gyengébb videókari/kevés RAM pl.), azért azt nem hiszem el, hogy 3,8GHz ne vinné el a pályákat (legfeljebb magas beállításokat használsz és azért). -
bpyfan #43143 Akkor nem szóltam. :) Nem is tudom hogy olyan ki procival is eldöcög.Én én gépembe 4magos AMD van ami 3,1-ről 3,85-re van húzva én azt itt ott még így is keveslem bár én rengeteg utast rakatok le.Általában tömött busszal szoktam közlekedni. -
Nem,Itt a játék válogatja..Ö dönt hol megy jól és hol nem!
Nekem INTEL 4x3800mhz és Hamburgon 12fps
Köszönöm szépen.. úgyhogy nálam kb ennyi volt a Hamburg addon.. :) -
RoxorHUN #43141 Én 1.6Ghz DualCore procival játszok és nem akadozik a játék csak egyszer kétszer egy pillanatra és így ennyi.
Na jó azért egy Berlin Spendauban egy Karosaval rendesen akadozik de amúgy jól el tudok játszani más pályákon. xD -
Nekem 2,5 GHz van magonként, szóval nem olyan kevés az (mivel csak 1 magot használ a játék), nekem elég jól megy a Routeres-féle beállításokkal, még a Hamburg is. -
norb82 #43139 Nekem is 2,4-es van benne és elvan vele (inkább a videokártyám ami kevés néha) procigondom nincs. -
Nem hiszem, szerintem túl magas beállítást használ és azért pattog a busz. Láttam valakit még ennél is kisebb Procival játszani. (megjegyzem halkan, én is játszottam olyan Procis géppel, ami 2 Ghz alatt volt. :D )
@isti0907: Szerintem először próbáld meg 2006-os vagy 2007-es beállítással és utána állítgatni a magasabbra, pl.: az utasok számát, a parkoló autókat, a közlekedő autókat, a tükrözést, egyéb objektumok betöltése (pad, kuka, kerítés, stb.), a visszapillantó tükör beállítása, stb. Mivel nincs egyforma számítógép, így mindent magadnak kell kitapasztalni hogy mit bír el. :) Jobb ötlet, nem jut az eszembe. :) :) -
bpyfan #43137 Szerintem a a proci lesz a ludas az a 2,4Ghz kevéske. -
isti0907 #43136 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert nem tudom elképzelni, hogy mi lehet a helyzet.
A probléma a beállításokkal lehet, mert eléggé akad a játék, és még egy normál pályán is, ha jobb busszal megyek, elkezd ugrálni, pedig szerintem a gép tulajdonságai alapján nem szabadna.
Először véleményt szeretnék kérni a gépem erősségéről a játék szempontjából, tehát arra gondolnék, hogy gyenge géppel próbálkozok e.
CPU : Intel Pentium B980 2,4GHz
Memory: 6GB
HDD: 750GB
video: nVIDIA Geforce GT 635M 2GB
Amennyiben a gép elfogadható, akkor arra kérnék valakit, hogy akár itt, vagy akár privát email-ben le tudná e írni nekem a pontos beállításokat ahhoz, hogy megfelelően fusson a játék :)
Előre is köszönöm a segítséget!!
-
Teljesen új, VL67-modell.
Kem001: Lesz Scania motoros verzió is, F homlokfallal, arra azt tervezek. -
bpyfan #43134 Várható a kezel jövőben hajdús festés a C56-hoz? -
RoxorHUN #43133 Rendben köszi! :D -
Hali!
Tölsd le a #42977 és benne találsz egy txt-ét,abban leírtam melyik hol található. -
RoxorHUN #43131 Mármint az elején a felírat? vagy oldalt a felírat előtti logó? :D -
Szép lett ha elején kisebb lenne a logó akkor nagyon jól mutatna! :) -
RoxorHUN #43129 Amúgy köszi :) -
RoxorHUN #43128 Dobel -
Szép lett. Ez melyik pálya? -
RoxorHUN #43126 Lassan kész lesz.. 
-
Attól , hogy 2-3 óránként megkérdezed , attól még nem fogsz előbb választ kapni ;)
Légy türelemmel ! Majd aki tudja , válaszolni fog , hidd el :) -
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy lesz e majd valamikor Ikarus 242-es?
A választ előre is köszönöm! -
RoxorHUN #43123 C56-nál a jobb oldali ajtók közötti résznek a neve (a festésnél)? -
A DEM (angolul Digital elevation model) egy digitális magasságmodell, ami alapján valósághűbb, pontosabb felületeket lehet játékokba, programokba importálni. A TS2009 már régóta elérhető ez a funkció, megkönnyíti a tereppel való munkát, sőt elvégzi helyetted. A beszerzése nem olyan bonyolult sok oldalon különböző felbontásokban elérhető. Magyarországra a tudomásom szerint 40 méternél pontosabb modell nem létezik, de még keresgélek én is. :) A Google Earth programmal pár kattintással ki lehet menteni a DEM fájlokat valamint itt van pár hasznos oldal: valamint a
A légi felvétel import szerintem a DEM fájlokra vonatkozhat vagy esetleg lehet valamivel bővebb funkciókra, ez számomra is elég ködös még. A táj úthoz való igazítása egy eléggé hiánycikk volt az OMSI-ban, így gondolom mint ahogyan az objektumokat lehetséges a splinekhez igazítani, valami hasonló eljárással lehet majd az utakat is a terep pontjaihoz, éleihez igazítani. Nem szükséges egyesével, aprólékos munkával mindenhol a terepet igazgatni, hogy ne legyen rés az út és a felület között... -
Ebben a hónapban még ki fog jönni a készítők ígérete szerint, szóval türelem. -
Deutsch84 #43120 Sziasztok ! a VOLVO 9900 HD-ról mit lehet tudni? Augusztusban meg kellett volna jelennie. -
Nyugalom van meg béke és ehhez hasonlók... -
generalGGabe #43118 Lenne pár kérdésem az OMSI2-vel kapcsolatban
Az OMSI 2 támogatja a világ-koordinátarendszert, így lehetséges DEM (Digital Elevation Model) adatbázis importálása.
Erről lehet tudni valamit hogy fog működni?
Illetve:
Új editor funkciók: légi felvétel automatikus importálása, a táj az úthoz igazítása,
Ez mit fog takarni? Nem az út tájhoz igazítása akart ez lenni? -
Most fejezték be a C56-ot.. -
Ikarus 260 Hajdú Volán festések
LETÖLTÉS -
seresa #43115 Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítőkészséget, aki válaszolt a kérdésemre! :)
Elképzelhető, hogy valóban ráférne már egy tisztítás a kártyára, jövőhéten beadom egy teljes hardveres tisztításra a gépet.
Utána jelentkezem, hogy megoldódott-e a probléma... :)
Még egyszer köszönöm szépen,
Szép hétvégét kívánok! -
@gera995: Bocs, hogy fel mertem tenni ezt az egyszerű, de még is számodra bántó kérdést... De mind1, rád hagyom...
-------------
@ZsomborL: Nekem egész szépnek tűnt, ezért gondoltam hogy a vége felé járhat. :) -
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy lesz e majd valamikor Ikarus 242-es? Mert az nagyon jó lenne.
A választ előre is köszönöm! -
Egyébként a képből is látszik,hogy még kezdeti fázisban van :D -
Az ilyet csak lehurrogni lehet.. :) Tipikus 10 éves kérdés. -
Nem kell egyből lehurrogni, Mr. okos tojás... Ha nem tetszik, akkor ne válaszolj a kérdésemre. Ilyen egyszerű... -.-" :DD -
A játék szempontjából egyértelműen az idei Gamescom az OMSI 2 miatt volt érdekes számunkra, mivel itt került először bemutatásra az idei év végén megjelenő játék. Hogy miben is másabb, mint az első rész? Ebben a cikkben megpróbálom bemutatni, hogy mit tartogat számunkra a jövő... (Soós Ádám alias Sosi kolléga összefoglalója)
(A cikk elolvasásához kattints a képre és ne felejtsd el értékelni sem.)