63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• matesz19
    Felrakhatom neked a megára, bár nem lett egy nagy szám... :)
  • Banderasbkv
    Ja én a 260.46 módosításra gondoltam. :D
  • matesz19
    TorinoGV B10M Volvo 6×2

Kéthelyről is le lehet tölteni ugyan azt:
    LINK (MEGA) LINK2 (4shared)

Eredeti oldal linkje
  • MineHeadHun
    Jaa banderasnak akartad a linket küldeni. Összekevertél vele. XD hogy lehetsz ilyen figyelmetlen? xDDD
  • MineHeadHun
    De ez egy busz.(Man Enigma) -.- Az Ikarus C56-ról beszélek. Annak az utastérben a leghátsó lámpája nem ad fényt, csak a búra ég. Ehhez bocskor kell.
  • Banderasbkv
    De kár pedig most értem haza és megnéztem volna biztos nagyon jó. Valaki azért valahová nem tudná felrakni, hogy letölthessem mert szeretném megnézni akár milyen kicsi vagy nagy a javítás?
  • RoxorHUN
    MineHeadHun!
    Innen töltsd le:
    http://www.mediafire.com/download/12oun0j36t38f8e/Man+Caetano.rar
  • MineHeadHun
    Azt nem vettétek észre, hogy mikor este van akkor a C56-osnál a leghátsó lámpák (bill:9) hiába mennek, nem adnak fényt? Csak maga a búra világít de nem ad semmi fényt. Talán nem lehet megoldani hogy világítson is? :)
  • matesz19
    Azért, mert gondolom törölte a tárhelyről, Carmus kritikája miatt.

RoxorHUN: Nem tudom.
  • Banderasbkv
    Nekem nem jó a link mert hibát ír. Tudnál adni egy másikat? Vagy ugyan azt nem tom csak nekem valamiért nem jó.
  • RoxorHUN
    Matesz19 nem tudod hogy a tükröknek mi lehet a baja?
  • matesz19
    Tessék elvileg még jó a letöltési linkje.
  • norb82
    Kevesebb karakterből, mint a hozzászólás, beírhattad volna Google-ba, hogy OMSI MAN Enigma, és már lent lenne a gépeden :) :) :) :)
  • Retarder SgFan
    Hol lehet lementeni ezt a Man Enigma típusú buszt?
  • RoxorHUN
    Elfog szabadulni a pokol! xD
    Egyébként valaki nem tudja hogy mi lehet a baja a MAN Enigmanak mert a tükrök nem működnek, minden más busznál meg igen.
  • Ikarusfan
    Nyugodj már le, ez a "csinálj jobbat, ha nem tetszik..." annyira gyerekes.
  • matesz19
    Légyszíves használd már a "válasz" gombot, mert nem tudni hogy kinek írtad, és ha lehet akkor ne flooldolj a fórumon!!! Köszönjük. :)
  • Norbesz23
    Ha nem tetszik csináld meg magadnak ahogy akarod, ne pedig a mások munkáját pocskondiázd!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Norbesz23
    Én kérek bocsánatot mert a ráncajtós Ikarust modernizálni mertem még egyszer bocsi, többet nem fordul elő megígérem.
  • Carmus
    Ez igazából nem is BKV mód.
    1. Ha már ráncajtós akkor miért van kijelzője?
    2. Ha a BPO-103 akar lenni(a rendszáma alapján) akkor hiányzik a Trilex felni, a műszerfal és a fülke ajtó sem stimmel.
    3. Rengeteg felesleges dolgot tartalmaz. (Ansagen mappa Kb 200MB, HOF fájlok és a .06 és 0.32 modell fájljait is)
    A köd lámpa texturája a 569_LMP.bmp.
  • Norbesz23
    Mert voith váltóra változtattam meg a Prága váltót.
    Mért rosszabb lett így hm...?
  • matesz19
    Bocsi a dupla posztért.

Működik külön buszként is és nem kell hozzá a BKV-mód pack sem. :D
  • matesz19
    Hmmm... én annyit vettem észre hogy más lett a hangja, mint ha kicsit gyorsabban váltana fel, az oldalán lévő rendszám festés, nem egyezik az első/hátsó rendszámtáblával, és az a limit szabályzó hang ami a valódi buszokban is benne van, mint ha köhögne, vagy nem is tudom hogy tudnám leírni azt a hangot, és a busz végsebessége 96 km/h ,de a sebesség mérőmutató kiakadt 109 km/h-nál. xD Ahogy a kép is mutatja... :P
  • Norbesz23
    Matesz19 működik neked az Ikarus 260.46?
    ha nem akkor írd meg mi a hiba.
  • Norbesz23
    A komplett buszt tartalmazza a rar
  • Norbesz23
    Csak másol be a RAR fájlban lévő mappát.
  • matesz19
    Oké, akkor csak annyit árulj el, hogy elég ha a sima CCV-520-as Ikarus 260 fent van, vagy fent kell lennie a Ikarus 260-BKV módnak is?? Vagy ez egy komplett busz, amit a rar tartalmaz???? :D
  • Norbesz23
    Az előbb lettem kész vele, egy kicsit módosítottam az Ikarus 260.46-ot, de a módosítás legyen meglepetés és ezért képet sem rakok fel, remélem tetszeni fog nektek.
    Letőltés
  • bocskor3
    A buszban a leghátsó ülésről, közvetlen a motor felett. :D
  • Ikarusfan
    MI történt az omsiworks.hu-val? Valahogy nem nagyon tudom megnyitni sehogy sem...
  • adam993
    Nem ígérek semmit, attól függ, hogy hoznak-e be ilyen buszt javításra:D Alapjáratot, meg indítást szerintem tudok felvenni, ha megfelel. Gondolom indítás az mögüle kéne, meg a buszban hol?
  • RoxorHUN
    (Bocs a dupláért, csak nem működik a link)
    LINK:
    https://mega.co.nz/#!Q5BzmYaS!YSpgNnLxRCpBNue0DCbvjG3Q0KVCuNlnJnD3xy16IMk
  • RoxorHUN
    ELKÉSZÜLT!
    LETÖLTÉS

[IMG]http://[/IMG]
  • RoxorHUN
    Rendben, köszi! :D
    Akkor azt most meg csinálom és már lehet is tölteni :D
  • Carlo da Italia
    Ezt csak úgy tudod megoldani a felíratott a C56-nál,hogy picit kisebbre kell venned a hosszát a felíratnak,és nézd meg az én tesco-s felíratomnál,körülbelül hol helyezkedik el,oda kell tenni neked is,mert ha picit is odébb teszed,jobbra vagy balra,akkor ez a látvány fogad mindig.
  • kem001
    Küldtem üzenetet.
  • MEXXD
    Az EAG-ok eddig valahogy nem tudtak érvényesülni az OMSI világában. Az egyik fórumon ímmel-ámmal feltűnt egy-egy renderkép egy készülő buszról, és a napokban még egy ingame kép is napvilágot látott, ami egyből felkeltette az érdeklődésünket, így kaptunk az alkalmon, és kifaggattuk a készítőt, JXBELL-t a járgányáról. (Routeres kolléga interjúja)

(A cikk elolvasásához kattints a képre és ne felejtsd el értékelni sem.)
  • HVN731
    Valaki mintha írta volna, hogy OMSI 2-ben lesz olyan nézet, illetve mod, hogy lehet majd szabad nézetbe a sofőrrel járkálni, na most ezt tényleg meg is valosítják? Mert most van valami ehez Hasonlo F11-es nézet, csak azzal az a bug, hogy ha pl ezzel a nézettel fel akarok szállni egy AI-buszra, fel is száll, csak éppenséggel el megy alattam a busz, ami fizikailag képtelenség de az Omsi erre is képes :) Ezt a közeljövőben javítják is, vagy teljesen más lesz?
  • bocskor3
    Például mik? Ha van olyan amit fel tudok használni, akkor szívesen elfogadom. :D
  • kem001
    F verziónak külön örülök. Anno voltak hozzá cuccaim, nem tudom, ha érdekelnek esetleg, megkeresem neked őket.