63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• szikszaicsabi
    Ne cseszd le, születési rendellenességgel jött világra...
  • LMG123
    Tehervagon pack 2. felvonás: :) (Hamarosan!)

• Banderasbkv
    Tessék priviben elküldtem a linket. :)
  • bpo451
    Jó lesz, köszönöm :)
  • Banderasbkv
    Hát nekem ugyan meg van csak vannak benne cuccok amiket én csináltam. Meg egy olyan BKK festés amit abbahagytam de ha úgy is jó akk ha kell felrakom megára neked ha kell úgy is.
  • MineHeadHun
    Csak azért szóltam mert talán a vörössel írt !!! Topic szabály itt !!! azt érdemes elolvasni. ;)
  • ekepista
    oké
    bocsi
  • MineHeadHun
    Lehetne értelmesebb helyesírással is???
    amúgy itt.
  • ekepista
    sziasztok az karus 111 es buszt honét lehet leszedni mert néztem már oldalakat deonét nem lehet leszedni
  • bpo451
    Valakinek megvan még esetleg a 260 BKV mod 1.0-ás verziója?
    Ha igen, dobja már el nekem legyen szíves.
    Előre is köszönöm.
  • ZsomborL
    Ikarus 260.32-Nógrád Volán ELK-726

Letöltés
  • Ikarusfan
    Ez rendes magyar Ikarus busz, vagy valami külföldön alkatrészekből épített járgány?
  • olimano2222
    Köszi,Hát igen az Ikarust Elcseszték de szerintem majd a kollégák utána lesnek :)
    Fu a Volvot ne is mond rengeteget szenvedtem a textúrákkal illetve sok felesleges poligon mindenhol! hát egy szó van rá Brazil :)
  • kem001
    Ikarus-nál nekem is rögtön az alap MAN hangja tűnt fel.. Amúgy anno néztem én Torino-t, nekem nem jött be.. Rögtön töröltem.
  • matesz19
    Jók lettek a videók gratula érte, csak kár hogy az Ikarusnak,gyári MAN busz hangot adtak... :( Legalább raktak volna oda valamelyik Rába motorból vagy Ikarus motorhangot neki, mert így kicsit illúzió romboló, nem?? :D A Volvo-Torino jónak tűnik. Csak mint ha kissé gépigényes lenne az a busz... :)
  • olimano2222
    Sorry:

• olimano2222
    Szép napot!
    Itt egy kis bemutató tőlem is az új megjelent buszokról! :)

TorinoGV B10M Volvo 6x2

Ikarus Zemun IK-111

• Renault Agora
    Én úgy szoktam csinálni hogy a templatek-nél van egy olyan mappa hogy "NICHT_AENDERN" és ott megnyitom a "TD_N2-main-texture.tga) nevű fálj, átfestem és mentésnél a neve mögé odaírom hogy ".dds".
  • matesz19
    Meglesz, sok festést csináltam volna már erre a buszra, de hát nem tudtam hogy hogyan kell .dd fájlt módosítani vagy átkonvertálni esetleg, de így akkor már könnyebb dolgom lesz vele. :P :D Még 1x köszi. :)
  • regelek5
    Nagyon szívesen és sok sikert!
  • matesz19
    Értem, nagyon szépen köszönöm a linket és a segítségedet. :)
  • regelek5
    A .dds fájlokat egyszerűen át lehet konvertálni .bmp-re, ezt már lehet szerkeszteni, pl. Paint-tel. Én itt szoktam átalakítani: http://image.online-convert.com/convert-to-bmp

A Mercedes esetében is simán működik az átfestés. Csak a fenti konvertálás után a .cti fájlban majd a .dds helyett a .bmp-t add meg a képnévnek.
  • matesz19
    Volna egy olyan kérdésem hozzátok, hogy egy omsis fórumon találtam ezt a képet, és hogy ha én ezt átfestem, csinálok hozzá egy cti-t, és be teszem az N2-es Mercibe, akkor működni fog a festés?? Vagy esélytelen?? :D Mert csak .dds fájlokat találtam a "VehiclesTD_Mercedes-Benz_O405N2TextureWerbung_O405N2" mappában... :D (Az eredeti kép 2048x2048-as)
  • Carlo da Italia
    Király lett a festés,gratula.
  • Carmus
    Norbesz23 "BKV módját"
  • RoxorHUN
    Carmus!
    Mármint mit töltöttél le?
  • RoxorHUN
    De nem teljesen tökéletes, sőt a héten lesz egy javítás.. :)
    Amúgy nem tudod hogy milyen festések vannak a buszhoz?
  • Carmus
    Letöltöttem és mentem vele egy-két fordát is.
  • RoxorHUN
    Már kész! :D
    Letöltés:
    https://mega.co.nz/#!Q5BzmYaS!YSpgNnLxRCpBNue0DCbvjG3Q0KVCuNlnJnD3xy16IMk
  • matesz19
    Szép lesz. :)
  • RoxorHUN
    c56! Így,vasárnap estére..

[IMG]http://[/IMG]

[IMG]http://[/IMG]

• Norbesz23
    nem cirkuszolok csak szóltam, hogy letörlöm és még finomítom egy kicsit majd a héten.
  • matesz19
    Ácsi, nem azt mondom hogy sz@r munkát végeztél, csak azt hogy nem lett egy nagy szám, ennyi az egész. Építői kritika volt, ezzel mindenkinek meg kell birkózni. De tény hogy sok dologba belehetne kötni, de még sem tettem... :) Nem kell megsértődni vagy cirkuszolni miatta.
  • Banderasbkv
    Köszönöm szépen !!!!!!!
  • Banderasbkv
    Mi? Úgy értettem csak elírtam bocs, hogy bármilyen kis vagy nagy legyen a módosítás én személy szerint szeretem ha valaki ki ad valami dolgot a 260-hoz. Ami mostanában ritka pedig lenne a buszon még mit csinálni főleg a hangokon. De ha nem tom letölteni akk nem tom megnézni a módosítást ezért szerettem volna egy új linket.
  • Norbesz23
    Hát akkor ezzel én törlöm az Ikarus 260.46 módosítását!
    de meg várom míg Carmus letölti!
  • matesz19
    Ikarus 260_BKV_mod.rar
    Tessék :)
    ..:: Letöltés ::..
  • Carmus
    Nekem tetszeni tetszik csak több időt kellet volna vele foglalkozni, mert így egy kicsit félkész.
  • Norbesz23
    Mindenki könnyen beszél mikor nem ő csinálta a dolgokat a buszon.
    Matesz19
  • Banderasbkv
    Nem baj a kedvenc járgányom minden kis módosítás is számít nekem bármi is legyen az. Köszönöm ha adsz egy új linket.