63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
A 260-ban a zenéket, hogyan lehetne hallgatni? -
sirenato #43347 Hali ! Olyan kérdésem lenne, hogy a LiAZ_5292.20-nál miért nem jók a vissza pillantó tükrök? A válaszokat előre is köszönöm. -
Ezt a buszt nem lehet gyorsabb tárhelyre feltenni, igaz?? :( Amúgy mit tartalmaz a Pack? :) -
A texture mappán belül a Repaints_20M mappába nyugodtan be lehet másolni a repaints-t,működik. nekem is benne van az eredeti rendszám a DUD-626,nem zavarja a már új repaints -ot. -
Hali! írtam neked privát üzit,de amúgy innen le lehet tölteni #43332 -
Carmus #43343 A .cti fájlba farbschema_tex2-höz be van írva egy DUD-626.jpg fájl ami a csomagban viszont nincsen benne.
-
Harry22 #43342 honnan lehet letölteni az orosz busz új orosz 260.43 v3 -
Ha valaki még letölti a képen látható BKV NÓGRÁD repaints #43327,nem biztos hogy jó a Ikarus 260.32-höz,mert amihez én készítettem az új orosz IKARUS 260.43 V3 TITA-hoz van.Ha használni szeretnéd a repaints-t,le kell töltened az új orosz 260.43 v3 Tita pack-ot,és abba kétszer kell bemásolni a repaints. Egyszer a Repaints_20M mappába,és utána megint egyszer de már akkor simán csak a Texture mappába.
-
Tájékoztatjuk tisztelt utasainkat, hogy Ön egyáltalán nem vicces, ezért pótlóbuszok közlekednek Ön helyett! Köszönjük a türelmüket! -
Nagyon gyönyörű a festésed tetszik! -
gylacus #43338 oké, oké, rájöttem :)
-
Csak ami az én képemen van az nem a magyar verzió, hanem az orosz az új kiadott IKARUS 260.43 V3 TITA pack . -
Ez nem az, annyire nem vagy géniusz :D
Carlo da Italia: Köszi :D -
gylacus #43335 Köszi, nem is tudtam, hogy ilyen TITA is van... :D -
Lásd előző #43332 hozzászólásom. -
gylacus #43333 Ikarus 260.32 -
Ez a South City v1.0csak van egynéhány szépséghibája a pályának,nem szállnak fel az utasok,mert nincs menetrend,egy fájl miatt,néhány helyen télies részek vannak,ahelyett hogy zöld fű lenne.
A repaints, az most készítettem unalomból,ez a IKARUS 260.43 V3 TITA kiadásához tartozik,azon belül is a Ikarus 260.20M-hez,ahol cd-k a szélvédőnél,és az utastérben függöny.
Innen letölthető a busz pack a repaints pedig Innen
-
Harry22 #43331 http://i40.tinypic.com/eg1tfo.jpg -
Ez melyik busz? -
RoxorHUN #43329 Na most használtam! xD -
gylacus #43328 De most sem használtad... 
@Carlo: Ez melyik pálya? (ill. a festés letölthető?) -
Egy kis pihenő az egyik végállomáson.
-
RoxorHUN #43326 Jólvan legközelebb használom!
-
Nem fáj, nekem/nekünk az fáj, hogy sokadszorra mondjuk el neked, hogy használd azt a sz@ros VÁLASZ GOMBOT!!!!
Nem nehéz megnyomni mielőtt írsz valakinek.
-
RoxorHUN #43324 De ha nektek ez fáj akkor ez van.
-
RoxorHUN #43323 Én nem akarok semmilyen buszt készíteni az OMSI-ba én csak megkérdeztem hogy mivel lehet-e készíteni?!
-
És milyen jól teszed... hihi :D
-
Én meg jövök és gyalulom kifele ezeket az értelmesebbnél értelmesebb hozzászólásokat... :) -
Én azokat "imádom" (és kapok idegbajt egyben) akik feltesznek egy kérdést, és ha nem jön rá válasz azonnal, akkor 1-2 óra elteltével felteszi ugyan azt a kérdés... És amikor már 2x-ra se add neki választ mert, az éppen fentlevük nem tudják, akkor szép nagy betűkkel, sok felkiáltójellel ki írja ugyan azt és szidja a fórumon lévő embereket hogy nem tudnak válaszolni az ö nyűgére... :D -
Ne magadból indulj ki.... de ezek általában világot azonnal megváltani akaró, hormon túltengéses tinik, akiknél a modellezés iránti érdeklődés csupán fellángolás, miután rájönnek hogy bonyolultabb mint a Facebookra feltölteni egy fotót. Ezután visszatérve ide rinyálnak egy sort, hogy valaki ugyan csinálja már meg nekik és amikor nem ugrik rá egy emberként a közösség egésze vagy egy tagja, akkor neki állnak hisztizni.... :)))) -
lelkesedés és kitartás kérdése :) -
Zmodeler, 3dsmax, Sketchup. Viszont aki ilyen kérdéssel fordul a topiklakókhoz az neki se álljon mert esélytelen. Nehezebb mint gondolnád. -
RoxorHUN #43316 Melyik programmal lehet buszt modellezni? -
gylacus #43315 ja, képek forrása: Kárpátbusz.hu
De Ő a kedvencem ("akivel" mindennap utazok), úgyhogy hajrá!
(sorry az offért) -
gylacus #43314 A fantasztikus távolsági Kunság-flotta:
Csúnya, sarkított példa, de sajnos nagyon sok ilyen busz van szerintem Kalocsa környékén, amelyek eléggé megértek már a cserére. Persze, vannak EAG-ok és Credok is, amelyek "modernebbek", de azért jó lenne, ha nem csak Kecskemétre jutna pénz hibridbuszra. (Ellenben az ötletet nagyon jónak tartom, és az E94-95-ösöket is imádom.)
[ON] -
Én lennék az. -
Harry22 #43312 Tudjátok ,hogy ki csinálja az Ikarus EAG-ot?? Hol lehet felvenni vele a kapcsolatot? Csak azért kérdezem mert tudnák neki képanyagot beszerezni a buszokról, mert úgy tudom , hogy több új fajta Ikarust is csinál a játékba! Ha valaki tud valamit írjon privátba! Előre is köszönöm! -
atikarus #43311 Karos C954E manuális váltóval még aránylag jól is néz ki -
atikarus #43310 Ikarus C56-os modellel a következő hiba merült fel. Miután a víz hőmérséklete eléri a 80 fokot, elindulok elvileg már simán mennie kellene, de ennek ellenére a pályaelemek kapcsolódásánál teljesen megakad a busz mindegy milyen sebességgel mentem, s lefullad. Elég időt vártam, hogy bemelegedjen, tehát nem az a probléma. Találkozott-e más ezzel a problémával? -
Harry22 #43309 Sziasztok kedves fórumozók! Mielőtt vita lenne belőle , én nem akarok senkit megsérteni!! Olyan embereket keresek aki jobban értenek a busz átalakításhoz vagy a buszmodellezéshez! Mert szeretném a távolsági Kunság-Volán Flottát megalakítani a játékba! Én a képanyagot a buszokról beszerezném! Ha van itt a fórumon aki ért a buszok átalakításához az kérem jelentkezzen! Tudom hogy ez egy kicsit hosszadalmas és bonyolult és ezért én nem ingyen kérem a munkát! Aki ezzel a unkával szeretne egy kis pénzt keresni az jelentkezzen privátba! Előre is köszönöm!