63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Megoldható szerintem, talán még a szaggatott vonal vagy a pöttyözés is a kerékre.. xD De viszont nagyon díjazom hogy egy olyan tárhelyre tették fel ahová regisztrálni kell hogy letöltsd... -.-" -
MZDESIGN #43387 Ja igen, igaz! :DDD -
Buszoska17 #43386 sziasztok azu emke gépet feltudná tőlteni valaki?
köszönöm -
RoxorHUN #43385 Teljesen kész a Pannon Volános festés c56-ra!
Minden hiba ki lett javítva!
Sőt még a műszerfalnál lévő kék kárpitot is kicseréltem!
Letöltés: http://t7.hu/0s8v
-
norb82 #43384 Ha nem csíkos a kereke nem is kell:) -
MZDESIGN #43383 Aki beteges vágyat érez, az ehhez hasonló buszok kipróbálására annak szeretettel ajánlom ezt a buszt. :)
https://www.youtube.com/watch?v=PjnQRX5t928&list=TLPyOsSUiVp_rB5OLYKq7NW4vpiQrsG3Sd
Letöltési link: http://www.4shared.com/rar/NZ9jKkGX/Campione_345L-_OMSIBUSBR_.html -
RoxorHUN #43382 rendben, köszi!
-
Te is jót kértél most :D Mert nekem azóta változott a beállításaim, de ha gondolod átküldök 2 lementett beállításomat, aztán ha jó, akkor szerencséd van, ha nem, tovább próbálkozol. :D Oké? :) -
Renault Agora #43380 Szia! Erről nincs valami nappali kép mert így nem sok minden látszik belőle. :( Üdv. -
RoxorHUN #43379 MATESZ19!
Lehetne egy kérésem?
Még a jó múltkor feltetted a beállításaidat ide a forumra! (4db kép volt)
Azt feltudnád tenni megint? mert az OMSI-t újra kellet telepítenem és most megint akadozik, a te beállításaidat használtam eddig és azzal nem akadozott.Ha fel tudnád tenni azt nagyon megköszönném!
Ja és azt hiszem a négy képen a(z): -általános beállítás
-grafika
-grafika(haladó)
-al forgalom volt
-
Én úgy tudom az E97-ben Euro I-es DS 11-18, az E94-ben pedig Euro II-es DSC 912 van. -
Apocalipto #43377 Benyomod a kályhát, és vársz vagy 10 percet. Ha elérte a megfelelő hőmérsékletet a víz, akkor be fog indulni a kocsi. -
kuhnzsolt #43376 Köszönöm az értelmes választ! Lehet, sőt biztos nem teljesen érthető módon írtam a kérdésem, de inkább csöndben maradok! -
Hidegindítás értelemszerűen csak hidegben működik. Állítsd a hőmérsékletet -25-re. Jó szórakozást
-
kuhnzsolt #43374 Tudom, hogy már volt kérdés, de nem találom sehol, és a kereső sem működik! A c56-nál hogy működik a hidegindítás? -
Amiket most raktam fel, azok egy E97 hangja, elvileg ugyanaz a motor van benne, mint az E94-ben.
Rábásat is veszek fel, ha hoznak olyat javításra. Megpróbálok minél több hangot felvenni. -
Engem ezek érdekelnének:
JLW-474
JOM-857
JOM-859
(Scania motoros E94)
és
JOM-962
KCK-061
KWW-351
(Rába motoros E94 vagy E95)
-
Én arra is gondoltam hogy nekem lehet azért van ott az AI, mert nekem valamelyik pálya egyik útszakaszát használja ez a pálya is, vagy egy régebben feltett pályának a splines-ét amit nem töröltem le és azért van AI-m. De hogy melyik az ne kérdezd... :D De ha gondolod, folytathatjuk privátban is. :D -
Ha esetleg kell más buszról is hang, ami van a Pannon Volánnál épp szervizben, akkor szóljatok, megpróbálok intézni. Meg annyi kérés, hogy ha felhasználjátok, akkor a nevemet tüntessétek fel. :)
Köszi:) -
Ismét egy kis pihenő egy park-ban.
A szlogen :
Személyszállítás autóbusszal bárhonnan.....bárhova !
-
padarmartin #43368 Sziasztok! Akkor én is segítséget kérnék hangok ügyében ! :) Volvo Alfa Regio és Localo hangokat szivesen fogadnék,ha valaki tud felvenni!:) -
Köszi, ebből nagyon kúl hang lesz :D -
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/1233425_232006660291536_1893050164_n.jpg
Mini Lion's City.:) -
http://data.hu/get/6976235/Scania.zip
Minőség viszonylag jó, a vágást rátok bízom már. :D -
Jazzdobos #43364 És csak akkor csinálja amikor a new bus-ra megyek -
Jazzdobos #43363 Sziasztok!
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy tegnap még tudtam játszani ma meg már azt írja az összes pályánál hogy Datei nicht gefunden! S.O.S
Előre is köszönöm szépen -
Igen, az jó lenne, köszönjük szépen :D(privátba is küldheted). -
Na, kívülről sikerült felvenni egy Scania hangot. Van indítás, alapjárat, fordulat, leállítás. Belülről nem tudtam felvenni, mert alatta is kellett hemperegni, mert le kellett engedni a hűtővizet folyás miatt, így a sofőr nem akarta, hogy felszálljak. :D Ezeket rakjam fel? -
Mercedes Benz O405 Camo-Jászkun Volán festés
Letöltés -
Igen ilyet szoktam csak gondoltam, hogy mivel van olyan busz amibe van zene ebbe is lehet de rájöttem, hogy csak dísz de am tök komoly. xD xD -
© Banderasbkv :
A cd lemezek azok csak díszek,a szélvédőnél,de ha zenét akarsz hallgatni játék közben,
akkor játék elinditás elött,elindítod az mp3 lejátszót és a zene szól, s csak utána inditod el
az omsi játékot,és egész játék közbe szól a zene.
© matesz19 :
Hát én nem tudom hogy van akkor,nekem sehogy nem jön elő a meneterend megadása,
akárhogy variáltam vele,nem jelenítődik meg,akármilyen buszal próbáltam akkor sem.
Állitottál valamit valamelyik fájlon?. Jó lenne még tudni azt,melyik az az egyetlen egy fájl ami,
előidézi ezt a fehér területeket. -
[OFF]
Ezért ismerjük a Google Driveot... Én azt használom, és ha valamit leszeretnék szedni onnan 5-10 MB/s sebességgel jön le.
Mi a fenéért nem használjátok azt? :D Bár ott egy kicsit bonyolult a cucc, mert mikor felrakod a kiszemelt fájlt oda akkor a privát megosztást a "link birtokában bárki"-re kell állítani, hogy aki a linket megkapta, leszedheti.
[ON] -
Igen,ahol van hely. Ha nincs, akkor nem közlekedik! :D -
szikszaicsabi #43355 Akkor a pótlóbuszok a járdán közlekednek?:D -
Alakul a Regio is. 

Éppen a festhetőségével szórakozunk,hogy festhető legyen.
Zalás festésért köszönet Sosi-nak.
-
Üdv. Nekem lenne egy-két ötletem egy jó kis menetrendre erre a pályára, mert a térkép maga elég jól sikerült. Lehet holnap megpróbálok valamit kihozni ezekből a gondolatokból. Titeket érdekelne esetleg ha kész lenne? -
Nekem elméletileg volt menetrendem a South City-n de rohadt sok mindent hiányol, de legalább is az AI beállt mögém. :D De tényleg nem szálltak fel bármit állítottam be... Legalább itt már működik a kijelző az IKARUS 260.43 v3.-ban. :D Busz: IKARUS 260.02 (automata) BKV skin.
-
Fox44 #43351 Köszi a busz pack-ot, hogy belinkelted!:) -
Retarder SgFan #43350 Ha C56 automata váltós buszt berakom akkor azt belehet állítani a sofőrnek? -
Fox44 #43349 A tartalma: Ikarus 260.02 Automat-Manual, Ikarus 260.20M Automat-Manual, Ikarus 260. 27 Automat-Manual, Ikarus 260.37 Automat-Manual, Ikarus 260.43 Automat-Manual, Ikarus 260.43 Automat_Plan-Manual, Ikarus 260.50 Automat-Manual, Ikarus 260.50E Automat-Manual, Ikarus 260.51 Automat-Manual váltósak. Kipróbáltam, mind működik. Csak, mind ha a leszállásjelző nem működne. Vagy nagyon halvány a fénye.