63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• matesz19
    Megoldható szerintem, talán még a szaggatott vonal vagy a pöttyözés is a kerékre.. xD De viszont nagyon díjazom hogy egy olyan tárhelyre tették fel ahová regisztrálni kell hogy letöltsd... -.-"
  • MZDESIGN
    Ja igen, igaz! :DDD
  • Buszoska17
    sziasztok azu emke gépet feltudná tőlteni valaki?
    köszönöm
  • RoxorHUN
    Teljesen kész a Pannon Volános festés c56-ra!
    Minden hiba ki lett javítva!
    Sőt még a műszerfalnál lévő kék kárpitot is kicseréltem!

Letöltés: http://t7.hu/0s8v

• norb82
    Ha nem csíkos a kereke nem is kell:)
  • MZDESIGN
    Aki beteges vágyat érez, az ehhez hasonló buszok kipróbálására annak szeretettel ajánlom ezt a buszt. :)

https://www.youtube.com/watch?v=PjnQRX5t928&list=TLPyOsSUiVp_rB5OLYKq7NW4vpiQrsG3Sd

Letöltési link: http://www.4shared.com/rar/NZ9jKkGX/Campione_345L-_OMSIBUSBR_.html
  • RoxorHUN
    rendben, köszi!
  • matesz19
    Te is jót kértél most :D Mert nekem azóta változott a beállításaim, de ha gondolod átküldök 2 lementett beállításomat, aztán ha jó, akkor szerencséd van, ha nem, tovább próbálkozol. :D Oké? :)
  • Renault Agora
    Szia! Erről nincs valami nappali kép mert így nem sok minden látszik belőle. :( Üdv.
  • RoxorHUN
    MATESZ19!
    Lehetne egy kérésem?
    Még a jó múltkor feltetted a beállításaidat ide a forumra! (4db kép volt)
    Azt feltudnád tenni megint? mert az OMSI-t újra kellet telepítenem és most megint akadozik, a te beállításaidat használtam eddig és azzal nem akadozott.Ha fel tudnád tenni azt nagyon megköszönném!

Ja és azt hiszem a négy képen a(z): -általános beállítás
    -grafika
    -grafika(haladó)
    -al forgalom volt

• jxbell
    Én úgy tudom az E97-ben Euro I-es DS 11-18, az E94-ben pedig Euro II-es DSC 912 van.
  • Apocalipto
    Benyomod a kályhát, és vársz vagy 10 percet. Ha elérte a megfelelő hőmérsékletet a víz, akkor be fog indulni a kocsi.
  • kuhnzsolt
    Köszönöm az értelmes választ! Lehet, sőt biztos nem teljesen érthető módon írtam a kérdésem, de inkább csöndben maradok!
  • Stig95
    Hidegindítás értelemszerűen csak hidegben működik. Állítsd a hőmérsékletet -25-re. Jó szórakozást
  • kuhnzsolt
    Tudom, hogy már volt kérdés, de nem találom sehol, és a kereső sem működik! A c56-nál hogy működik a hidegindítás?
  • adam993
    Amiket most raktam fel, azok egy E97 hangja, elvileg ugyanaz a motor van benne, mint az E94-ben.
    Rábásat is veszek fel, ha hoznak olyat javításra. Megpróbálok minél több hangot felvenni.
  • jxbell
    Engem ezek érdekelnének:
    JLW-474
    JOM-857
    JOM-859
    (Scania motoros E94)

és
    JOM-962
    KCK-061
    KWW-351
    (Rába motoros E94 vagy E95)
  • matesz19
    Én arra is gondoltam hogy nekem lehet azért van ott az AI, mert nekem valamelyik pálya egyik útszakaszát használja ez a pálya is, vagy egy régebben feltett pályának a splines-ét amit nem töröltem le és azért van AI-m. De hogy melyik az ne kérdezd... :D De ha gondolod, folytathatjuk privátban is. :D
  • adam993
    Ha esetleg kell más buszról is hang, ami van a Pannon Volánnál épp szervizben, akkor szóljatok, megpróbálok intézni. Meg annyi kérés, hogy ha felhasználjátok, akkor a nevemet tüntessétek fel. :)
    Köszi:)
  • Carlo da Italia
    Ismét egy kis pihenő egy park-ban.
    A szlogen :
    Személyszállítás autóbusszal bárhonnan.....bárhova !

• padarmartin
    Sziasztok! Akkor én is segítséget kérnék hangok ügyében ! :) Volvo Alfa Regio és Localo hangokat szivesen fogadnék,ha valaki tud felvenni!:)
  • GMI
    Köszi, ebből nagyon kúl hang lesz :D
  • BPI1184
    https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/1233425_232006660291536_1893050164_n.jpg

Mini Lion's City.:)
  • adam993
    http://data.hu/get/6976235/Scania.zip

Minőség viszonylag jó, a vágást rátok bízom már. :D
  • Jazzdobos
    És csak akkor csinálja amikor a new bus-ra megyek
  • Jazzdobos
    Sziasztok!
    Tudnátok nekem abban segíteni, hogy tegnap még tudtam játszani ma meg már azt írja az összes pályánál hogy Datei nicht gefunden! S.O.S
    Előre is köszönöm szépen
  • GMI
    Igen, az jó lenne, köszönjük szépen :D(privátba is küldheted).
  • adam993
    Na, kívülről sikerült felvenni egy Scania hangot. Van indítás, alapjárat, fordulat, leállítás. Belülről nem tudtam felvenni, mert alatta is kellett hemperegni, mert le kellett engedni a hűtővizet folyás miatt, így a sofőr nem akarta, hogy felszálljak. :D Ezeket rakjam fel?
  • ZsomborL
    Mercedes Benz O405 Camo-Jászkun Volán festés

Letöltés
  • Banderasbkv
    Igen ilyet szoktam csak gondoltam, hogy mivel van olyan busz amibe van zene ebbe is lehet de rájöttem, hogy csak dísz de am tök komoly. xD xD
  • Carlo da Italia
    © Banderasbkv :
    A cd lemezek azok csak díszek,a szélvédőnél,de ha zenét akarsz hallgatni játék közben,
    akkor játék elinditás elött,elindítod az mp3 lejátszót és a zene szól, s csak utána inditod el
    az omsi játékot,és egész játék közbe szól a zene.

© matesz19 :
    Hát én nem tudom hogy van akkor,nekem sehogy nem jön elő a meneterend megadása,
    akárhogy variáltam vele,nem jelenítődik meg,akármilyen buszal próbáltam akkor sem.
    Állitottál valamit valamelyik fájlon?. Jó lenne még tudni azt,melyik az az egyetlen egy fájl ami,
    előidézi ezt a fehér területeket.
  • MineHeadHun
    [OFF]
    Ezért ismerjük a Google Driveot... Én azt használom, és ha valamit leszeretnék szedni onnan 5-10 MB/s sebességgel jön le.
    Mi a fenéért nem használjátok azt? :D Bár ott egy kicsit bonyolult a cucc, mert mikor felrakod a kiszemelt fájlt oda akkor a privát megosztást a "link birtokában bárki"-re kell állítani, hogy aki a linket megkapta, leszedheti.
    [ON]
  • Erlau Trans #43356
    Igen,ahol van hely. Ha nincs, akkor nem közlekedik! :D
  • szikszaicsabi
    Akkor a pótlóbuszok a járdán közlekednek?:D
  • ZsomborL
    Alakul a Regio is.

Éppen a festhetőségével szórakozunk,hogy festhető legyen.
    Zalás festésért köszönet Sosi-nak.

• tmartin
    Üdv. Nekem lenne egy-két ötletem egy jó kis menetrendre erre a pályára, mert a térkép maga elég jól sikerült. Lehet holnap megpróbálok valamit kihozni ezekből a gondolatokból. Titeket érdekelne esetleg ha kész lenne?
  • matesz19
    Nekem elméletileg volt menetrendem a South City-n de rohadt sok mindent hiányol, de legalább is az AI beállt mögém. :D De tényleg nem szálltak fel bármit állítottam be... Legalább itt már működik a kijelző az IKARUS 260.43 v3.-ban. :D Busz: IKARUS 260.02 (automata) BKV skin.
  • Fox44
    Köszi a busz pack-ot, hogy belinkelted!:)
  • Retarder SgFan
    Ha C56 automata váltós buszt berakom akkor azt belehet állítani a sofőrnek?
  • Fox44
    A tartalma: Ikarus 260.02 Automat-Manual, Ikarus 260.20M Automat-Manual, Ikarus 260. 27 Automat-Manual, Ikarus 260.37 Automat-Manual, Ikarus 260.43 Automat-Manual, Ikarus 260.43 Automat_Plan-Manual, Ikarus 260.50 Automat-Manual, Ikarus 260.50E Automat-Manual, Ikarus 260.51 Automat-Manual váltósak. Kipróbáltam, mind működik. Csak, mind ha a leszállásjelző nem működne. Vagy nagyon halvány a fénye.