63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
RoxorHUN #43308 Köszi -
Karosa, Sor, Credo, Setra.. -
model.cfg - [smoke] tag ;) -
Orosz buszok között nézz körül.
-
RoxorHUN #43304 Valaki tudd jó helyközi buszt mondani, ami nem Ikarus?
-
Retarder SgFan #43303 Hol lehet szabályozni a C56 kormolását? -
MZDESIGN #43302 Így van! :) -
Akkor zugriffel minden megállónál, ha nincsen felrakva a pályához szükséges ticketpack.
@Renault Agora
Biztos, hogy fotóbolt, bár az eddigi művekhez képest jobban odafigyeltek a részletekre (a másiknál hátul is B tengely volt meg motortér ajtó...) -
Én is ezt néztem itt, és gondolkoztam hogy hogy a pi..ba lehet?? De aztán elolvastam az egyik kommentett: Ez még nem a modell, csak fénykép (Bing-fordítás). Így még a bkv-s ik280-as béta is jobb állapotban van ajtók nélkül... :D -
Renault Agora #43299 Szia! Ez photoshop vagy tényleg csuklós busz? :D Üdv. -
MZDESIGN #43298 Találtam egy érdekes kis képet. OMSI2, már nagyon várunk! :)
-
Fox44 #43297 Én Innen szedtem.
#43296: Nem mentettem ki a képet, így már nem tudom. De be sem töltötte a pályát. Ahogy hallom(bpo-451) jobb is. -
szikszaicsabi #43296 Mi baja van a pályának? -
Nálam minden megállónál folyamatosan zugriffel, és vagy 5x rá kell nyomni hogy tovább engedjen. -
Jóvan csak kicsit ideges voltam tegnap és lehet (biztos), hogy felkaptam ezen a vizet. Nah mind1 bocsánat. XD -
Na,ilyen pályák engem is érdekelnének. -
teszter #43292 Sziasztok!
Olyan pályát keresek amin lehet csapatni. Olyasmit mint a Highway pálya, csak kicsit jobb kidolgozottságban. -
Fox44 #43291 Már megint valami baja van ennek a pályának is. Úgy utálom ezt. -
Addig állítsd le magad, amíg jó kedvembe vagyok.
Senki nem szólt be neked (maximum én most, mint Házigazda...), normális válaszokat kaptál. Ha azokat értelmezni nem tudod, akkor a hiba a te készülékedben van. Ezen esetben a fórum látogatása helyett ajánlom, hogy inkább: "forduljon kezelőorvosához, gyógyszerészéhez..." -
1.Nem akarom kiadni!!
2.Nem kell beszólni mondtam hogy mind 1 és tisztában vagyok vele hogy nehéz!!! -
LMG-123nak igaza van, mert azt amit te szeretnél, ahhoz új buszt kellene építeni. És nem hiszem hogy volna rá jelentkező aki megcsinálná + szenvedne vele... Ez sajnos nem olyan Szimulátor mint egy Legó vagy a valóéletben. ;) Hogy ami nem tetszik, azt kivesszük belőle és a helyére berakunk egy régebbit vagy egy újat. :D -
Senki nem fogja (tudni) neked megcsinálni, amit szeretnél. -
Ui.: Ha Át is alakítasz egy buszt, ne ess abba a hibába, hogy a készítőktől nem kérsz engedélyt a kiadásra és úgy dobod ki a közönségnek a buszt!! Mert azért harapósak tudnak lenni... ;) -
Ez is megvan de nekem arra kellenének a cuccok. Meg hát ez a 260.01 nem olyan méretarányos meg részletes de jó busz csak az jobban tetszik. Na mindegy aki megoldja annak köszönöm ha meg senki az sem baj csak úgy jobb lett volna. Bár lehet, hogy egy külön BPO-671-est kéne csinálni úgy mint a BPO-370-nél. -
Jó de az nem igazi prágás sőt még dupla lámpás is ez meg még legalább hasonlít amit én akarok csinálni meg az állóműszerfal sem kell. Hát én egy BPO-671-re gondoltam. -
Inkább ajánlom figyelmedbe ezt a buszt, van hozzá festés és minden ami kellhet hozzá, csak kicsit gépigényes a busz: Ikarus 260.01 -
Van az Omsihoz Ikarus 260.01-es, IkarusSTR által, abban megkapod ezeket a dolgokat. :) -
Sziasztok!
A BPO-103-hoz valaki tudna trilex kereket, csöcsgombos ajtónyitót és régi fülkét csinálni?
A választ előre is köszi. -
GborFritz #43280 Sziasztok! Hosszú szünet után újraindult pár hete a Setra projekt, mivel sikerült képanyagot begyűjtenem. A legutóbbi ezer évvel ezelőtti jelentkezésem óta körülbelül négyszer épült újra a busz... és lehet, hogy még fog is, mivel nagyon tanulom még az egészet. De beszéljenek helyettem a képek. :D
-
Valaki a Matrix Anziegen generatornál a Normal méretű betű és szám fájlokat megcsinálta? Vagy a Dobelhez meg van az Ikarus C56-ra csinált BUSE .hof? -
Fox44 #43278 Remek, köszönöm!:) -
Oberfeld. -
Fox44 #43276 Melyik pálya lehet? -
MINDENKINEK!
A VÁLASZ GOMB HASZNÁLATA KÖTELEZŐ!
Többet nem szólok... -
Elkészültem a C56-os buszhoz a Kispest pálya BUSE hof fájllal.
A hof fájl tartalmazza a 194-es, 199-es járatokat, valamint a garázsmenetekhez szükséges feliratot.
Egy kép kedvcsinálónak:
Letölteni pedig innen tudjátok. -
Fox44 #43273 A LU 200 M11 busznál, hogy van a fűtés-hűtés? -
Nem tudom próbálta már valaki a Projekt Szczecin 1.00 (Fictional)
vagy a Project Szczecin 3.10 mappát?.
Mert hiába teszem be a táblakijelzőre a járatszámot,a végállomás neve megtalálható némelyiknél,mert van olyan járat aminél még a végállomás neve sem szerepel,hogy megadható lenne.
Tudd valaki kellő információval rendelkezni ezzel kapcsolatban?.
Információkat segítséget előre is megköszönöm. -
Na jól sikerült eddig gratula! -
Szép és jó, de a C56 ezzel az ajtóelrendezéssel nekem sehogy sem passzol helyiben.. -
Lassan, de biztosan készítem a C56-hoz a Kispest BUSE hof-ot :)