63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Carlo da Italia
    Na ez király lesz ha elkészül,már a sok Ikarus busz tipus közül kezdtem hiányolni az Ikarus 55-öt,további sok sikert az épitéshez!
  • 480 008
    Sziasztok. A Neoplan N4016-ot honnan birom letölteni mert ami megvan adva oldal ahol regisztrálni kell nem sikerül.
  • gylacus
    Hajrá, sok sikert!
  • LnD
    Halad a Setra, ezt az EAG-ot Jxbell csinálta.
    Setra ott tart, hogy elkészült a modell, viszont texturákat tudás hiányában nem tudtam megcsinálni, ezért most lesz egy turbó verzió (nem omsi kompatibilis) amiből render textúrákkal meg tudom csinálni a butább változatot.
  • Banderasbkv
    Sok szerencsét hozzá. :)
  • Zoliikp
    Köszönik szépen az érdeklődést...

Az utóbbi hónapokban új munkahelyre kerültem, és a sok 12-24-es műszak után csak az olvasgatásra maradt energiám.
    A hangokkal is "elcsesztem" valamit, mert nem az igazi.
    Persze közben új technika is felütötte a fejét, és vissza kellene térnem az első változatra, ahol "csak" behelyettesítem az egyenkénti leszállásjelzést.
    Valahol meg van, de nincs időm előbányászni...
    Az október remélem lazább lesz, újra fel tudom idézni, hogy hol is tartok...
  • Banderasbkv
    Meg az Ikarus 556-ra.
  • RoxorHUN
    Szép estét mindenkinek!

[IMG]http://[/IMG]
  • Banderasbkv
    Én még erre lennék kíváncsi, hogy mi van vele.
    Link: https://www.youtube.com/watch?v=YBGVZhFnp2A
  • Banderasbkv
    Végre valaki aki megcsinálja ezt is. Szerintem jó,hogy belefogtál nagyon sok sikert hozzá.
  • gylacus
    Nagyon szépek a készülő EAG-ok!

@LnD: A Setrával miújság? Párhuzamosan halad vagy pihenteted kicsit?
  • fiat126
    55 lesz ha elkészül(mert az jobban tetszik).
  • RoxorHUN
    Ez egy Ikarus 55-ös vagy 66-os lesz?
  • fiat126
    Sziasztok!
    Szeretném bemutatni nektek az eddigi munkámat amin hétvégén kezdtem el dolgozni.Lehet sok idő lesz,de szeretném a legélethűbbre megcsinálni.Így eltarthat egy darabig de addig is meg mutatom meddig jutottam vele meg egy pár apróság is már meg van.(lehet nem jól szúróm be a képet.Előre is bocsi érte)
  • RoxorHUN
    Hát nekem a régi E95-el se volt bajom, szeretem azt a buszt.
    (de az is igaz hogy csak egy jobb bétának felel meg)

De várom már ezt az új E95-öt is meg E94-et! :)
  • ZsomborL
    Solaris Urbino 12-BKV festés

Letöltés
  • bpyfan
    EZZZAAAZ! Végre érkeznek végre ők is!
    Az a régebbi E95-ös az nagyon beta nem volt jó vele játszani ha ezek is olyan jók lesznek mint a C56 már el sem tudom majd dönteni mivel koptassam a betont.
  • LnD
    Igen, igaz a hír:

JXBELL Művek jóvoltából.
  • MEXXD
    Új cikksorozatunk az OMSI-ba megjelent, magukat valósnak nevező pályákat veszi górcső alá. A Google Street View segítségével összehasonlítjuk a játékot a valósággal, emellett számos OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó információt is elhintünk az adott pályáról és környezetéről. Kezdetnek hasonlítsuk össze a Ústí nad Labem OMSI látképét a valósággal. (Routeres kolléga összefoglalója)

[apro](A cikk elolvasásához kattints a képre és ne felejtsd el értékelni sem.)[/arpo]
  • LMG123
    És JXBELL & LnD műhelyében E94-es(ek) is! :)
  • bpyfan
    Akkor igaz ha hír hogy gőzerővel készül egy jó minőségű E95-ös is?
  • tmartin
    Na hali. Kipróbáltam az összeset, sajnos nálam még mindig nem volt tökéletes, viszont jó ötleteket adtak a beállításaid. A Routeres beállításait egy kicsit variálgattam és most azzal elég jól működik. Köszönöm, hogy elküldted!
  • szikszaicsabi
    Ez borzalmas...
  • bocskor3
    Hát C56-nak azért kicsit más a műszerfala. Ez E95 műszerfal.
  • bpyfan
    Ez most a C56-os műszerfala? Mert nekem inkább E94.50-es műszerfalnak tűnik. De amúgy grat hozzá jól néz ki.
  • matesz19
    Meg van az a fálj egyáltalán? Mert ha nincs, elküldhetem priviben ha kell... :D
  • Carlo da Italia
    Szép estét!
    Tudja valaki hogyan tudnám ezt a hibát kiküszöbölni a játékban?
    Segítséget előre is megköszönöm.
  • bocskor3
    Visszajelzőlámpák
  • Fox44
    Nekem, nem volt gond a nyelvel. Pedig én feltettem az 1.05-öt.
    #43396: Akkor volt ez nálam, mikor csak az 1.06 patch-et tettem fel. Első idításnál minden Lengyel nyelven jelent meg.
  • TNH
    Nehogy újratedd, elég, ha egy előre megírt beállítást betöltesz.
  • matesz19
    Van egy olyan sejtésem hogy feltetted a 1.05-ös patch-et is, ugye?? Erlau Transnak volt ilyen hibája asszem. Ő egy reinstallal, vagy egy újra telepítéssel helyre is tudta hozni, már nem tom melyik volt a kettő közül, de úgy hogy az 1.04 után csak az 1.06-ott tette fel, az 1.05-öt kihagyva. De szerintem elég csak az 1.04-ig fel tenni... :D
  • MZDESIGN
    Sziasztok!
    Elkészült az Agria Volános festés a c56-hoz! Akit érdekel, az használja egészséggel. :)

Letölteni innen lehet: https://mega.co.nz/#!DFwy1L4C!M1XiETb8meIwEMqqeqLN5n7yOVQ7asVNbuxGojgNgK0
  • Jazzdobos
    Sziasztok!
    Légyszi segítsetek most már ha elindítom a játékot lengyel nyelven van és minden beállítást elfelejt akármikor újra indítom. Nem szeretném újra rakni. Tudna nekem segíteni valaki?
  • matesz19
    Rendben, aztán írj ha valamelyikkel sikerült. :D
  • neo8888
    Hali.
    Azt nem lehet kikapcsolni valahogy editorban, hogy ne akarja automatikusan a másik úthoz csatlakoztatni az útrészemet? Mert amikor már jól elforgatom meg minden akkor hozzácsatlakoztatja az úthoz.
  • tmartin
    Zsír! Köszi, kipróbálom mindjárt. :)
  • matesz19
    Persze hogy megkaphatod, van benne 3 db beállítás, ha szerencséd van, megszünik a szaggatás, ha nem próbálgatod tovább állítgatni. :)
    Akinek kell, vigye. :P
    Gondolom mindenki tudja hová kell bemásolni, de aki nem, annak itt egy pici segítség: "C: Program Files m-r-software Omsi option_presets mappa"
    ..: Letöltés ::..
  • Carlo da Italia
    Bocs a második írásért,de az elözőnél nem lehetett betölteni a videót.
  • Carlo da Italia
    Scania Campione 3.45L

Kipróbáltam egy pár másodpercre,és észrevettem,hogy a leszállók nem szállnak le,hanem megállnak az ajtóban,így a felszállók sem tudnak rendesen felszállni a buszra.
  • tmartin
    Matesz azokat a lementett beállításaidat én is megkaphatnám? Nálam is akadozik az Omsi eléggé, hátha segítene a dolgon. :D
    Illetve olyan hiba jelentkezik most nálam, hogy kiválasztom a buszt de nincs belépési pont sehova. Ezt hogy tudom orvosolni, vagy mitől lehet?