OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezentúl nem fogom ilyen sûrûn belinkelni a videót, akit érdekelnek, az iratkozzon fel és akkor kap értesítést (Reklámszagot érzek xD)
Tud valaki megoldást? Köszi és üdv!
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
««»» • ¦ CCV-520 • CCV-537 • HKZ-209 • MBZ-329 ¦ • ««»»
A sok szar szemét, flood között ezt meg sem láttam.... nem elvetendõ ötlet.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Akinek nem tetszik a pofám, váltasson le. Én személyszerint matec1996-ot ajánlom HG-nak, mert a topik elmúlt pár heti színvonala kb. õt tükrözi.
Maradjunk annyiban, hogy nem mindenkinek van annyi ideje, hogy azonnal cselekedjen. Gondolom Erlau is dolgozik (valószínûleg most is, ezért nem reagál), és nem volt még ideje a frissítésre.
Egyébként az oldalamon elkezdtem direkt a kezdõknek egy sorozatot, amelyben idõvel - remélhetõleg - minden kérdésére választ kap. De ennek az elkészítése is idõ, mégpedig nem kevés! Routeressel már beszéltük privátban, hogy javasolni fogjuk a házigazdának a topic elejére linkelését, de még nincs igazán mit.
Nem csak az itteni keresõ létezik, van google is. Ott tényleg mindenre választ kaphatsz, még az itteni bejegyzések között is keres!
Senki sem emlegetett, vagy támasztott igényt "full HD" felbontásban történõ képek megjelenésére / linkelésére a fórumon.
Pusztán arról van/volt szó, hogy egy közösségi élettérben a szabályoknak olyanoknak kell lenniük, hogy az kisebb-nagyobb kompromisszumokkal mindenki számára vállalhatóak legyenek.
Nem lehet tiltani valamit csak azért, (amit egyébként az oldal üzemeltetõje egyáltalán nem tilt) mert önkényesen, a saját igényeimet mindenki másénál fontosabbnak ítélve könnyebbséget jelent.
(Erre volt kiragadott példa, (hogy nevén nevezzük a gyereket) a képfeltöltés esete, és erre lett megoldásként javasolva a bélyegkép linkelése, mint alternatíva. Írhattam volna mást is, de épp ez jutott eszembe.)
Mint ahogy azt a 36696-os hozzászólásomban, illetve most is megírtam, valóban a bélyegkép linkelése jelentené az egyik megoldást, de lássuk be, sajnos sokaknak még egy "hagyományos" kép feltöltése, vagy egy szimpla URL cím helyesen történõ belinkelése is gondot okoz, nemhogy a bélyegképes megoldás használata.
Teljes mértékben egyetértek veled abban, hogy a tizenéves korosztály többsége lusta a keresõ használatára, kivétel ha pl.: új warez tartalom letöltése a cél, mert akkor érdekes módon sokaknak eszébe jut, miként kell használni egy keresõt! (Tisztelet a kivételeknek!)
Ellenben sokan vannak olyanok is, aki újként, elõször látogatnak ide a fórumra.
Szeretne feltenni egy kérdést, látja hogy közel 40.000 hozzászólás van a témában, fogalma sincs róla, hogy volt-e már szó a problémájáról, ha igen akkor hol/hogy keresse a számára hiányzó információt.
(Kulcsszavakra rákeresve direkt kipróbáltam a keresõt, és bizony sok mindent kihagy.)
Ez még azok számára is sokszor kihívás, akik kisebb-nagyobb megszakításokkal, de rendszeresen olvassák a fórumot.
A fölöslegesen ismételt kérdések megelõzésére, valamint az idõrabló visszaolvasgatási kényszer megszüntetésére tettem javaslatot a napokban a HG-nek, 38220 de természetesen meg sem hallotta.
Azt mindenesetre be kell látni, hogy a banner kaotikus, egyáltalán nem informatív, és az idõ múlásával, valamint az egyre szaporodó kiegészítõk megjelenésével, már rég bõvítésre szorult volna.
Így persze, hogy nem fogja megtalálni a kérdezõ a számára fontos információt, és inkább kérdez, mint nekiálljon a visszaolvasgatásnak.
Szarkasztikus megjegyzésedre reagálva, valóban nem fárasztó egy képre kattintva azt nagyobban megnyitni!
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
És Maximus-nak is igaza van, DE! Ahogy nálam is elszakadt már a cérna nem egyszer, most nála is. Valóban rohadt unalmas, hogy az újak linkelgetnek 826 képet teljes méretben meg minden szir szart megkérdeznek, van, aki annyi hozzászólást ír, hogy ha 1 nap van 30 mondjuk, abból 20 az övé. A baj nem ott kezdõdik, hogy kérdeztek, hanem hogy lusták vagytok valamit megkeresni, és ezért inkább egyszerûbb ide benyögni, és ez a fórum nem arra való, hogy minden apró dolgot megkérdezzünk.
Attól még, hogy sokan nem adnak hangot nemtetszésüknek, még ugyanúgy nem tetszik nekik. Engem pl. ebben az évben az újoncok rohadtul idegesítenek, szanaszét spammelik az egész fórumot és teljesen átláthatatlan, neveket nem szeretnék írni, nehogy személyeskedés legyen a vége.
Maximus, remélem olvassa majd ezt, csak annyit szeretnék, hogy ne csak azt lásd meg, hogy a HG mit írt, hanem elõzményt is! Ha valaki írni szeretne ide, piros betûvel kiveri a szemét, hogy nincs warez, ennek ellenére mégis arról volt szó, hogy serialt nem fogad el, stb.
Korlátozott nete nagyon sok embernek van. Felesleges 1920*1080 felbontásban linkelgetni, arra pont jó a bélyegkép. Ha nagyban meg akarod nézni, azért az az egy kattintás nem olyan fárasztó!
Tudomásom szerint Erlau csak olyanokat tiltatott ki a fórumból, akik erõsen közösségromboló magatartást mûveltek itt, ráadásul többször is figyelmeztette!
A fórumozók többsége (fõleg a tizenévesek többsége) lusta! Nem sértés, tény. Arra nem képesek, hogy visszaolvassanak 1-2 oldalt, vagy teszem azt használják a keresõt! Inkább 2-3 hozzászólásonként azt kell olvasni, hogy többen kérdezik, hogy hogyan kell csinálni ezt-azt. A fórum nem erre való! Gondolkozz, keress, és ha megfeszülsz akkor sem megy, akkor kérdezz!
Olvasgass vissza! Személy szerint ezért nem szívesen járok már ide, és nem a házigazda tevékenysége miatt. Fárasztó megkülönböztetni a tényleges információt a sok spam hozzászólástól...
Ezért is írtam, hogy ilyen esetben célszerû használni a képek betöltésének tiltása funkciót alacsony adatforgalmú mobilnet esetén. Aztán otthon / munkahelyen, ahol van adatforgalmi korlát nélküli internet hozzáférés, meg lehet nézni a képeket.
Félreértés ne essék....
Én sem tartom helyesnek, ha tele lenne "Most épp tankolok" címû pillanatképekkel a fórum, hiszen valóban megbontaná a fórum összhangját, de egy-egy fejlesztés alatt álló, vagy épp kiadás elõtt lévõ modellrõl szívesen megnézem a képeket.
Valóba ez lenne az egyik legjobb megoldás, de sajnos sokan nem ismerik ezt a megoldást, így inkább nem töltenek fel képet, tartva az esetleges retorzióktól.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Haters gonna hate!
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
Haters gonna hate!
Haters gonna hate!
nekem van egy pályám már az utak készen vannak megállók elhelyezve, a bajom nem tudom hogyan kell hof fájt csinálni hogy a megállóbe legyenek utsaok hogy felszáljanak járat szám stb.
Elõre köszönöm a Válaszokat !
http://kephost.hu/share-C551_51C898F1.html