63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• norb82
    Attól is függ melyik pálya, és melyik busz, a modelleknek mekkora a bounding box-a, van amelyik pályán az útelemek se mindenhol tökéletesen érnek össze, és ezek miatt mind van ütközés amit nem is láthatsz. A forgalom is beléd tud szállni (van amelyik buszt nem látják az AI autók), sajna ezek ellen sokat nem tudsz tenni.
  • matesz19
    Ikarus 263.30М - Ikarus 263

Ha nem sikerülne itt a KÉP.
  • fbalfonso
    Elhiszem neked, hogy te vagy a világ legprofibb sofőrje, de a probléma továbbra is fennáll... Nem hiszem, hogy én annyira rosszul vezetnék, főleg, hogy a közlekedési szabályokat nyilván betartom minden ilyesfajta játékban-szimulátorban (és eddig egyikkel sem volt gondom), csak azt szeretném elérni, hogy a francos németje akkor is maradjon fenn a buszon, ha pl. túl közel jön egy teherautó, és nyilvánvalóan nem a te hibádból! (Amúgy a kötekedésért bocs.)
  • Deutsch84
    Én több, mint 30000 Km-n vagyok túl (az új Omsi profilomban), de talán eddig max. kétszer akartak leszállni. :D (egyébként nem állítottam át semmit)
  • fbalfonso
    Nem lehet valahogy megmoddolni úgy a játékot, hogy kicsit nagyobb legyen az utasok tűréshatára? Elég idegesítő, hogy közel mész a járdához, és már nyomják is a leszállásjelzőt, merthogy k*rva sz*rul vezetsz, az értékelésed meg azonnal nulla százalékra esik... (jönnének csak Pestre pl. a 168-asra :-)...) A "mégis csak te vezetsz rosszul" kommentektől kíméljetek, más szimekkel több tízezer km-t vezettem, nem hiszem, hogy ez lenne a probléma. A segítségeteket köszönöm!
  • LnD
    Nem csak ez a része sz*r a modellnek.
  • norb82
    Ez miért ilyen szögletes? :)

• bpyfan
    Úgy látom ebben sem kell majd csalódnom.Úgy ahogy a c56-ban sem kellett. Nagyon szép. Türelmetlenül várom majd.
  • wazzee94
    Király !!! :)
  • RoxorHUN
    Szép munka!
  • bocskor3

Bővebb infó: omsigbm.ewk.hu
  • YoGabN
    Srácok!
    Valaki fel tudná nekem valahova tölteni a hamburgi Mercedes O405N1-ek közül a Bonus buszt? Valammi hibát ír ki hozzá, most letöröltem a mappát és nem szeretném ezért újra felrakni a hamburgi módot! Köszi előre is!
  • Tierhold
    Keress rá az Aerosoft oldalán és szedd le külön a legfrissebb verziót, hátha úgy működik. (Lehet, az újratelepítésnél megint feltelepítetted a launchert, és a verziók közötti kavarodás okozza a problémát)
  • bpo451
    Segítséget kérnék.
    Újra kellene raknom az OMSI-t, de mikor az Aerosoft Launcher-t telepítettem, és futtatni akarom, azt írja, hogy az Aerosoft Launcher működése leállt.
    Hiába csesztetem, sehogy nem tudom beüzemelni, így pedig aktiválni se tudom az OMSI-t.
    Ha valakinek van valami javaslata, megköszönném.

• Routeres
    Pont a legfontosabb része maradt ki.

Jelenleg úgy állunk, hogy ha sok meló marad még október végére, akkor megfontoljuk, hogy kiadjuk "hiányosan". Ha nem marad sok meló, folytatjuk tovább.
  • matesz19
    Utolsó infó a OMSI Busses HU fb-os oldalán volt:

"Elkészült a menetrend, fordás, virtuális-volán-ready, NL202-es.
    Feltöltöttük a depót EAG-okkal, nagyon jól mutatnak.
    A környezetbe azt találtam ki, hogy Freyfurthoz hasonlóan itt is bokrokat teszek az út szélére, így a drága user nem látja majd a buszból, hogy mi nincs kidolgozva az út szélén túl. Fps-barát, esztétikus és gyors megoldás.

Ami maradt:
    Tavaszi, őszi, téli textúrák néhány helyen még hiányoznak, illetve van olyan település, ami nincs befejezve, de lehet, hogy azokat átszabom kicsit, és a befejezetlen részeket száműzöm.

Mivel nekem ez az érettségi évem, illetve télen még egy német DSD is vár rám, továbbá G.Gabe sem bővelkedik pályaépítésre fordítható szabadidőben, így a pálya jelenleg bőven kimeríti a teher fogalmát."
    "Egyelőre ennyi. Rouetereséknek hajrá!"
  • Netreg2
    Tegnap posztolták Facebook-on, hogy októberben jön. Ennél pontosabb dátum nincs.

Link: http://m-r-software.de/omsi/forum/index.php?page=Thread&threadID=6498&pageNo=11&s=d84928656ae49501064ec4b105b4c0e9f793d403
  • mateovics
    Hello mindenkinek! Tudtok valamit a Börzsönyről? Készül vagy mi van vele? Hogy állnak vele? :D Mert az omsiworks-re nem tudok rámenni :/ Előre is köszi a válaszokat!
  • Banderasbkv
    Aha!!! Komoly egy kis szerkezet.
  • mojorisin
    Ja, itt a topikja a projektnek.
  • mojorisin
    Készülget...
    Azér elég durva a fotótextúra, na meg a hangok! Jó lesz ez, ha kiadják.. :)
  • ekepista
    sziasztok már avideóban szereplő busz után én is érdeklődnék az ikarus bus után
  • gcs7e7
    http://gcs7e7.wordpress.com/

Hosszú idő után újra kiadott festések!

• Banderasbkv
    Erről valaki tud valamit vagy letölthető egyáltalán?
    Link: https://www.youtube.com/watch?v=XTcGUqfY2B8
  • ZsomborL
    Már az Agria Volán színeiben pózol a Volvo. :D

• Carlo da Italia
    Ha valaki tudd még erre #43480 való ötletet hogyan tudnám megoldani,várom az infókat segítséget.
  • Carlo da Italia
    Félreérthettél valamit a kérdésebben,mert nem a táblára akarok kirni végállomásnevet. hanem ha egyátalán nincs a pályában kiválasztható állomás és járat sem,van olyan pályám aminek nincs célállomás lehetőség megadása,és anélkül is azt szeretném elérni azt,hogy menetrend nélkül is felszálljanak az utasok.
  • teszter
    Ki kell íratnod a végállomás nevét.
  • Carlo da Italia
    Sziasztok!

Egy kérdésem lenne,hogy már találkoztam olyan pályával hogy kiválasztottam a buszt,és menetrendet még megsem adtam,de már szálltak fel az utasok. Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem,hogy más pályánál hogy tudom ezt beállítani,ahol nincs menetrend?.
  • gumikacsa
    Hehe, a benzinkúton álló pótkocsit még én készítettem pár évvel ezelőtt a 18wos pttm-hez (vagy a 18wos konvoy-hoz), mint tereptárgy. Csak "leradírozták" róla a feliratot.
  • tesoh
    Ahh bocsi, csak hirtelen megörültem.:(
  • ZsomborL
    Oda is írtam,hogy "AI",tehát még nem jött ki..
    Amúgy az AI verzió Daytonford 7-tel együtt jött ki.
  • tesoh
    Mikor jött ki? Linket tudsz dobni?
  • ZsomborL
    Kicsit festegettem az AI Volvo 9900-át.

• norb82
    Sor Siófoki színekben. (Ma vettek át amúgy két EN12-est ezzel a festéssel)

Letöltés
  • norb82
    Azért rakat sz@rnak nem mondanám, eléggé meg van csinálva. És van ilyen orrú EC.
  • RoxorHUN
    Hát de az egy rakat sz*r, az ülések nem olyanok, az eleje nem olyan.
  • norb82
    Credo EC-nek ott a SOR. :)
  • RoxorHUN
    Ahogy Harry22 írta lejjebb,hogyha meglehetne nyitni a modell mappában lévő fájlt akkor a Credo BC11-et át lehetne varázsolni egy Credo EC11-é is.
    Igazából csak a hátsó ajtót kéne eltüntetni meg egy ülést bele rakni azt így ennyi.
    Na most félre értés ne essék, nem azt mondtam hogy csináljátok meg hanem csak felmerült bennem egy ötlet.

Egyébként nagyon tudnék örülni egy "normális Credo"-nak.
  • Banderasbkv
    Aha igazad van! Igazából tényleg minek úgy sem olyan lenne a hangja mint az igazi ZF-nek. Jó ez így is tetszik.